World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mar annyira unja hogy itt vezeti le a feszultseget😄 ahogy enis a multkor amikor kicsit elszontyolodtam a review miatt.😄 de most happy vagyok, mage lesz a pve damage isten😄

szalljunk le a warlockokrol ha kerhetem
<#ejnye1>

anti hero

TDC Geronimo
Hogy is szokták mondani...cry more! Ott volt a lehetõséged, hogy vigyél akár maget akár bármilyen más kasztot ami szerinted annyival jobb, mint a te agyonnerfelt lockod, de te elkezdted a 26. lockodat is ezért nemigazán értem miért kell mindig sírni miatta <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

set bonusról beszéltem, nem magáról a spellröl

Tényleg a life tap egyszerûen használhatatlan spell ki is kéne venni. Meg a life draint is. Szar mind a kettõ. Syphon of life is szar azt is ki kéne cserélni valamire.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

A holyra nincs számszerû resist, viszont neked meg nem 100% a hit chance hanem asszem azonos szint ellen 95% körül de ez nem pontos de valahol le van írva. Azaz ha te missels spellel akkor õ resistel. Kb ennyi. Ez a "fehér" resist.
Ha lenne ellene építhetõ resist akkor "sárga" resistet látnál, pl hogy a 1000-et sebzõ spelledbõl 500 bement 500 meg resist.
A lock meg tényleg nagyon underpowered, kevés hp, szar petek, szar spellek, szar talentek, szar itemizáció. Az egész szar. Abba is kéne hagyni szerintem. Szerencsére pont a profi igazán jó játékosok választották, a sok noobgeci meg az összes többi klasszot. Szerencsére...

én kérek elnézést, tényleg a warlock egy legyözhetetlen isten. mit sem változtat azon hogy a t3 baromi ocsmány (emberek 90%-a szerint), és a set bonusok használhatatlanok(curse of doom) vagy nevetségesek (life tap)

BEAST
lehet 😊 kösz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

erdekes holyra elvileg nincs resist, az lehet hogy te misseled el es ugye azis resisntek irodik, kb 5% miss chance korul van alapbol egy veled egyszintu ellen. mondjuk hogy pvp re ebbol mi igaz azt nem tudom😄 de odais belekell szamolodjon ha a melee +hit gear is beleszamolodik.

lol <#idiota>

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

BEAST
tényleg ... a spell resistet mibõl számolja a játék , pl a holy sebzésekét ... elég gyakran resistelik a holyshock és judgement spelleimet , pedig ha jól tudom holyra nincs semmi +védelem :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Hát én toltam haverom mageével, AB-n látok egy warlockot, ZHCs frostbolt, resist, PoM Frostbolt resist, fire blast resist, frostbolt resist. Ja és felhunter nélkül, de télleg nem overpowered. Ráadásul annyi hpja van mint egy warriornak és szar gearel is nagyokat lõ, de nem, sírjünk még egy kicsit hogy mekkora szar 😞

es mivan ha nem velunk van a baj hanem veled😄 es te nem erzed azt, hogy eleg eros a warlock (foleg mage ellen , na ugye azert nem lehetetlen legyozni megfelelo speccel), mivel bena vagy hozza😄 nah meg ize miert erzed azt hogy nem op a warlock? (gondolom shamanok sem hiszik magukrol, hogy biza pvpben eleg imbak)

BEAST
😄😄😄😄😄D ... ezen majdnem behaltam ... egy marék lock magyarázza hogy õk nem is annyira erõsek csak mindenki más béna 😄 istenem ... béna lockot mindenki elver , még énis ... de chain fear dot seduce ellen , a trinket és a DS után semmi védelmem és nem , nem azért mert a pala szar , vagy mert nem ismerem a classt ... csak a locknak megvan ez a lehetõsége ... szal ha még mindig gondod van azzal hogy a lock nem erõs akkor l2p your class nub.

Botond
"HAHA! i had to show this.. I'm 48, just respeced to destruction. This is not my highest crit, its only showing how you can practically 1 shot a priest (who prolly forgot his buff) with a shield on him 😄"

Jó link,nagyon meggyõzõ. <#gonosz1>
ha te mondod <#pias>

olvasgass bele warlock forumokba és megtudod hogy mi ez a nagy sírás-rivás itt a t3 miatt

Why do people think locks are overpowered?
L2P your class és akkor a warlockok se lesznek annyira overpoweredek mint ahogy azt képzeled

Lynx_TWL
aki utánam ír az imba és nub és még buzi is!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

<#rinya>

az mar anyiraaaaaa tegnapi!! <#felkialtas><#nezze>

Botond
Nem tudom mit ragozzátok ezt az egy szót,hogy sír. Nem sír,csak személyes küldetésének érzi a játék tökéletes balanceolásást,ezért a fórumon minden alkalmat megragadva szót emel az igazságtalanságok ellen.

Ez a "sír" ez eléggé kezdetleges szókincsre vall. Mondhatni soo yesterday. <#gonosz1>
igen es a folytonos sirasaiddal pont azt bizonyitod, hogy te az utobbiba IS beletartozol. komolyan mondom meg sosem lattam egyetlen egy warlockot sem ennyit sirni😄 foleg hogy tier3 on teljesen latszik hogy full pve-re van az egesz (imo jonni fog valami uj pvp armor vagy valami😄) az mas kerdes hogy mivel a mage es rugo szerepe az hogy sebzest okozzon (a vizosztason kivul😄) ezert kapnak sebzesre is valamit, ahogy a pap a healjehez kap, a tank pedig a tankolasat segito dolgokhoz. a bonuszok jol lathatoan az alapjan lettek kitalalva hogy a blizzard mit gondol az adott class szerepenek. warlock kapta a corruption+sb szart mert pve ben ugyis rabaszod a mobbra a corruptiont es kozben lodozod sb vel ergo full kivan ez talalva csak ugye PVE re van desingolva, ahogy a mage setbonus is, hiaba akarod belemagyarazni hogy beepitett ARCANE POWER szintu dologrol van szo.

Egyszerûen elég lenne csak annyit mondanotok hogy "Az én apukám úgyis erõsebb!"

BEAST
nincs overpowered class ... vicc hogy egy lock mondja , ez nem a te játékod ha még a lockkal is sírnod kell.

nem, akik azt hiszik hogy a warlock hyperüberimba

Abszolút egyetértek veled. Nincs underpowered class csak béna játékosok. Akik sírnak....

Én röhögök mikor egy warlock sír. Egyszerûen nevetséges. Nem akarsz kipróbálni egy maget? Ha már DD class. Ajánlom próbáld ki, jó mulatság férfimunka.

tudod erre is van egy mondás... nincs overpowered class, csak béna játékosok

jah persze, csak tedd hozzá hogy magenek minden spelljére hat a spell bonus, locknak mg csak akkor ha corr+sbt használ, ami pl destro buildnál így ki is van zárva

Mage Set bonus 2/8 Evocation 1 percel kevessebb CD => Clearly PVP bonus
Mage Set Bonus 8/8 Procnál nincs threat a következõ spellre, na ez is kurvára PVP bonus nem?
Amúgy iszonyat jók lettek az új setek, mind kinézetben mind statokban bonusokban.
Egy fórumon olvastam, hogy a Lock bonus néz ki legjobban élõben, csak azon a fos gnómon áll úgy mint tehénen a gaty állítólag élõben fasza.

jo mindeg nem erdekel, mindig orommel tolt el ha egy warlock sir😄

frostra +490 korul volt, igy lottem 1100 korul arcane instability+piercing ice talentekkel (+9% dam)

amúgy 8as set bonus:
t1: 15% mana reduce shadow spellekre
t3: 12% mana (jelen esetben life) reduce CSAK a life tapre
mit is mondjak...

azonkivul ne mond mar hogy az ti 4 es bonusotok nem jo pvpre! kb ugyanolyan szinten jo mint a mage-e, csak a magenek offenziv nektek meg defenziv, az mas kerdes hogy nem mminden warlock build tudja majd kihasznalni (sedu+sb) de annak meg ugye minek is kene barmi bonusz hisz mar alapbol ledaral mindenkit😄

Botond
1db egész NS chest esett nekünk 5hónap alatt. Azt is olyan srác vitte aki abbahagyta. >.< Random drop 4tw!
mennyi spell dmged van? magsúgom max 6-700. szal ez 30% =P (jó nem base dmgnek a 30%a de akkoris)

zomg mirol beszelsz?😄 lovok mondjuk 1100 et frostbolttal alapbol erre jon +200 dam bonus ha procol ami annyti jelent hogy frostboltra rajon kb kemeny +160 dam szal 1100 helyett lovok 1260 at ! kurva imba dolgo lesz pvpben annal is inkabb hogy tokre nem tudom kontrolallni hogy mikor procoljon soot meg a procratet sem tudjuk. ez pve ben lesz jo ahol chaincastolsz, ott adni fog egykis damageboostot (mert hat ugye mage az dps class) de igen ez az egy setbonus ami pvpben is elonyhoz jutatthat majd egy minimalis szinten. ha bepeitett AP lenne akkor az 1100 helyett kene lonom 1430-t.😛

Mighty
Na ja... Nekün keddig esett 4 NW gatya, 3 Arcanist Crown a kb 11 mágusra...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
Mondj 1 olyan guildet akinel bejott az ULTRAOPTIMALISHUDEBRUTALIS eset és igazat adok. felesleges elmeletbe szamolgatni, mert gyakorlatban ez nem valósul meg. addig viszont a token rendszer jobb.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

2 bonus még mindig több mint a nulla (+200spelldam... hm kb 30% +sebzés? beépített ap)

Mighty
np. Közben Botond kisegített és a fórumon is meg tudtam sasolni. Most már én is teszek pontot a frost channelingre.

jaj sorry, modellt editalgattam tobb kevesebb sikerrel...

kozben megjavult az us forum:

mage 1.11

feherrel ami valtozott. frost tree szuper lett es vegre arcanen is van elso 3 tierben is hasznos talent.

Ja a mage 8/8 bonusa tényleg nagyon pvp szagú meg a 2/8 is. Valóban.

November óta minden resetben megöljük Onyxiát. Eddig esett 4 Netherwind fejes. Akkor az hány run is lehetett? Jól számolsz számold ki. Vagy Dec óta Raggyból esett 3 wrath gatya. Számold ki ezt is.

Sound
ami csókák lementek e3-ra
én csak azt kívánom hogy a fényképezésbõl kelljen megélnie, mert akkor tuti éhen hal.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Friczy
http://www.curse-gaming.com/en/wow/addons.html
😮

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mighty
Nem rossz. Vajon, ha 3 lock és 2 mage egy groupban lesz, mindegyiknél ilyen staff, a hatások stackelõdnek?

3x33 +dmg, 2*2% crit? Mókás lenne, de gondolom nem. 1x33 és 1*2%

bár ha belegondolok, ez csak +70 spelldmg a mostani cuccokhoz képest(ráadásul ezek jóval kisebb ilvl el renelkeznek)... najó hagyjuk... <#idiota>