World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ahh nekem a horda oldalon kene...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ahh nekem hordas oldalon kene......

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BEAST
igen vannak egy páran , ally oldalon Shimaly-t vagy Gílmort keresd meg

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Kerdeznem hogy az Argent Dawn RP szerveren vannak e magyarok es ha igen akkor kit kell keresni?

TVelvet
ez hol merrre? 😄 és ez akkor hogyan?
sweech
szerintem az a lényege a játéknak hogy egy saját karit csináljak olyanra amilyet én szeretnék...ha veszek egyet az már olyan izé ^^

The Garrett
es ez mukodik is?

mert razorgore ra is irtak hogy ha avége elott elaltatsz 1 sarkanyt akkor az nem fut ki hanem ramegy razorgore ra meg ilykene..... aztan probaltuk es csak siman eltunt a sarkany😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

currently in scholomance jandice barrov is bugged to give 5 rep per illusion kill gaining 75 rep every split up.
the mob cannot be tapped except by a sheild spike so warriors may tank her and not kill her infinitely to gain rep all the way to exalted by simply blocking the illusions.

😄DD

azért annyira nem mindegy 😊
casternek a fegyver kb 20-25% os +dmget adhat
de most nem ez a lényeg, hanem az hogy mennyire szerezhetö meg

Botond
Ebben Bísztnek van igaza. Casternak pont mind1 milyen bot van a kezében,de meleenek létkérdés a fegyver. Roguenak összes támadása a fegyver dpsébõl van levezetve,míg egy casternak semmi köze a bot dpséhez,hogy mennyi sebez. Remélem ezt azért átlátod.
én csak azt nem értem hogy blizz azt mondta hogy ki fogják adni t3 setek stat/képeit e3 alatt. ehez képest már vége van e3nak és még mindig sehol egy megbízható info...

melee legendaryt kik szerezhetik meg? akárki. mc már 40 random emberrel kipucolható
castert? na?

Forrest Gump
Közbe leesett😊 Dual Wield
(csak mert én is wari vagyok)
Forrest Gump
Bocs, de mi az a DW?
OMG LEGENDARY SPELL!!

BEAST
igen , pont ez a BALANCE ... melee legendary kellett mivel az ilyen kasztok melee fegyverektõl nyerik a main dps-üket , tehát fõleg! a fegyvertõl függ hogy mennyire erõs a támadás ... casternél már a spell önmagában erõs amit a kiegészítõkkel megerõsítve nevetve felveszi a versenyt a legendary cuccokéval ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST

😄😄😄😄😄

lol :>

anti hero

leszarom tfet amig nincs caster legendary =P
amúgy ugye van 2 legendary melee cucc... honnan esik? mc (+kis bwl)
jön a caster legendary... honnan fog esni? vszinü naxx utolsó bossából
szal amig meleee legendarykat ma már akármelyik noob guild megszerezheti, addig a caster darabot csak a highhighhighend raidelõknek lesz esélye majd úgy hónapok múlva amikor talán eljutnak odáig naxxban
"BALANCE"

Sound
persze, vajon miért nefrelték TF-et? lvl60 full lightforge!!!-os pala besírt, hogy zomg jön XY, és széjje tánderfjurrizik mindenkti wsg-be hogy esélye sincs ellene. Persze senki se akarta azt hogy bármi esélye is legyen, legendary pont errõl szólna imo.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lynx_TWL
a warlock mint szó már magában imba:>

๏̯͡๏﴿

fullepic vs kék cuccokban levök, vagy akkora faszok hogy az hihetetlen
nincs ebben semmi imba

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

nahovátünt? <#duma>

Lazarus
😄DDDDDD Nagyon beteg szmájli
Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

senki nem jatszik innen Neptulon - Ally ?
;<

anti hero

MrStokes
Hianyzik, mi? 😄

Biztos kikuldetesben van a franciaknal es epp valamelyik Blizzardos szerver-uzemelteto hatsojat rugdossa... 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
lol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
hovatüntDevilking?!? 😄😄😄😄

Ramox
Mármint minek?

sweech
annak semmi értelme :|

Laky
Ok, köszönöm 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ramox
Sziasztok.

Accountom szeretném eladni.

Karakterek:
- level 60 dwarf warrior - ArathorLink
- lvl 47 ne priest - Arathor
- lvl 40 ud mage - Bloodscalp

Ha valakit érdekel vagy priviben vagy msnen keressen: [email protected]

tmk
csak bankkártyával tudsz 1 hónapot fizetni

aha...hát,persze...hihető volt

csak es kizarolag 60 napos gamecard van forgalomban!

Laky
Aham, ok, köszi 😊
Szóval nincs is 30 napos gamecard?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ja, és 1 game card 60 nap, nem egy hónap.

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

6e-7e Ft, attól függõen, hogy hol veszed..

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Laky
Szeretnék megkérdezni egy illetékest, aki már régóta játszik, hogy mennyibe kerül a gamecard (1 hónap)?
Maga a játék alap, ez természetes 😊

Elegem van a sok bugos tört szerverbõl, ahol szinte semmi sem mûködik!

mikor az ud rugómmal toltam tavaly ilyenkor ez már akkor is régi volt 😊
bár ettõl még poén most is 😊)

picket
Nem az a baj, hogy fake vagy nem, de ne tapsoljunk már neki, mert xar 😛
Amúgy meg kedves Friczy, nem. Nem kaptak el az iskolában a "nagyok". Mert kicsi a bors, de vannak barátai 😛
(Egyébként ha észérvek már nincsenek egy kijelentés ellen, akkor járassuk le azt aki mondta. Csak az a gáz, amikor nagyon mellétrafálsz a feltételezéseiddel)

&#3237;_&#3237;

The Garrett
hmmmm szemelyes elmenyek? 😄

The Garrett
maszkal a robot birkával ami követi õt stealthben. A kis gnojm meg csak annyit látott hogy egy érdekes birka boklaszik, es megütötte, megkapta a pvp flaget onnantol meg nincs megállás 😄

Botond
"A halál csupán a kezdet..." <#gonosz1>
Fenrir
Igazából az elejét nem értem, mit csinált a birkával a rugó?

A halál csupán a kezdet...

Botond
Amúgy látszik a videón,hogy kamu. Eleve csak úgy nekiront a báránynak.... aztán meg 3percig lootol,hogy legyen idõ helyezkedni meg felvenni... fake
Friczy
<#wilting> Az iskolában is elkalapáltak a nagyok mi?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Squasha
Én jókat röhögtem! <#action>
És szarok a másik oldalon ülö emberre, így járt. <#nevetes1>
Ennél még az jobb, amikor a NE hunter befog a hordás kezdõ területen egy quest mobot és szépen eltünik, a buta hordás meg öli csak öli a mobokat és kapja a 2k-s aimedet a nyakába.

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

picket
Hát igen. Ezek tipikusan azok az emberek, akik gyerekkorukban minél több legyet összefogdoztak, hogy lássák mit csinál a légy, ha kitépik a szárnyát. Aztán amikor ez már nem olyan szórakoztató, akkor jöhettek a lábai, abból amúgy is több van.
És tudod léggyel csinálja is, az nem zavar. Csak ezek azt nem veszik észre, hogy wow-ban ha pvp-zel, akkor a másik oldalon is egy ember ül a játék elött. Szerencsétlen nub megveszi a játékot, örül mint ovis gyerek a zsíroskenyérnek, aztán jönnek az ilyen lámák, és fél óráig b*sztatják szegényt, az meg azt sem érti mi van.
Áh, foglalkozzon az ilyennel a pszihiátere <#kocsog>

ui.: egy mososlyt nem tudott a pofimra csalni <#gunyos1>

&#3237;_&#3237;