World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen sok munka is lenne. es szar is lenne, mert tul kommersze vallna mindegyik. amibol sokat kapsz azt hamarabb megunod. epp ezert is csinaljak jol hogy nem arasztjak el a nepet minden foldi joval, mert az csak ahhoz vezetne hogy hamarabb kiegne a jatek, ez pedig senkinek sem celja se a blizzardnak, se nekunk akik elvezik a jatekot.

Lynx_TWL
azért nem lesz minden patchben 1-2 kis új insta mert sok munka lenne nekik, és ennyire nem érdeklik õket a játékosok, hogy arany tálcán kináljanak mindent😊
a fórumokon rengeteg sírás megy így is, érdekli õket? tesznek ellene? hát nem nagyon, ha tesznek is fél éves rávárásokkal😄
és nem korlátozott, de ezt már kifejtettem az elõbb.

๏̯͡๏﴿

highelfeket mar warcraft3 kiegben kivettek az alliancebol. es ezek az highelfek mar reg nem azok akik az alliances idokben voltak, ezert sem highelfek hanem bloodelfek😊 es ugye a magyarazat a hordaval valo szovetsegre meg azis hogy a volt vezetojuk az most a hordaban tanyazik UC melyen😄

plusz meg midnig nem erted mit mondok, nem azt mondtam hogy tutibiztosra soha nem kerul be uj 5 fos insta hanem annyit mondtam hogy KORLATOZOTTAK a lehetosegek.

de itt jon a kepbe az hogy "nem neznem jo szemmel ha hirtelen mondjuk wetlands kozepen megjelenik egy instance" mivel ha olvasgatod a blizzard forumokat eleg sok vad eri oket emiatt hogy hipphopp lezuhan egy urhajo egy tok uj szigetre. es blizzard igerte is hogy majd jobban tisztazzza a dolgokat. (bar ettol fuggetlenul ugyis benne marad igy ahogy most van tehat tenyleg csak ugy hipphopp bekerulnek😄)

de nem is azt mondtam hogy nincs ra lehetoseg, hanem hogy KORLATOZOTTAK a lehetosegek es ezert nem akarja a blizzard csak ugy elsutogetni ezeket, ezert sem lesz az hogy minden patchben 1-2 uj kisinstance.

Lynx_TWL
ott a pont.

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
*hogy neked és másoknak mi tetszik. csakhogy kicsit magyarosabban hasson😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
az, hogy neked mi tetszik és másoknak kurvára nem érdekli a blizzardot, azt csinál amit akar ezt már bebizonyították. továbbra is azt raknak be amit akarnak, jöhet bármikor egy world evenet amire senki nem számít. ráadásul ez nem idegesíteni fogja a játékosokat hanem külön örülni fognak a meglepetésnek.
az, hogy azt mondták nem lesz 5fõs insta továbbra sem azt jelenti, hogy nincs rá lehetõség. a világ nem fix, ott változtatnak ahol akarnak erre itt a friss példa: elfeket átrakták hordába. rengeteg változás történt már hagy ne soroljam fel😊

๏̯͡๏﴿

magus
az uj fajt is hebe hoba talaltak ki, ez egy mese, ugy koltod es irod ahogy akarod, ha ugy gondoljak tok jol bele tudnak agyazni mindent. sztem.

en nem neznem jo szemmel ha hirtelen mondjuk wetlands kozepen megjelenik egy instance, es nem csak en lennek igy. av hoz a portal az ott volt mar elejetol kezdve 😊 ab hoz a bejaratot okosan megoldottak azzal hogy az allys/hordas bazishoz raktak. wsg bejaratrol meg nem tudom hogy elotte mivolt a helyen, sosem jartam arra azelott. de pl ott van azshara ott is mar elovan keszitve a terep egy bgnek, tehat az sem csak ugy hipphopp fog megjelenni.

interjuban elmondtak hogy nem terveznek uj 5 fos instancet illetve hogy majd outlandson lesznek uj 5 fosek. tehat akarhogy is csavarodcsurod amit mondtam, bizony koraltozott a lehetoseg uj 5 fos instancek beimportalasara, potn ezert mert mar fix a vilag.

Lynx_TWL
te felejted el azt, hogy semmibõl nem tart berakni új bejáratot mint pl: AB, WSG, AV

๏̯͡๏﴿

csak tudod azt felejted el hogy azok mar az elejetol bennevannak vagyis amikor megkaptad kezhez a warcraft "vilagat" mar ott voltak es megtehettek ezt ugy hogy esetleg nem volt hozza eddig lore. nah de most mar itt a fix vilag amit mar azota ismer mindenki, ebbe belerakosgatni csak ugy egy vadonat uj instancet nem lehet. azokrol amikrol tudunk hogy majd lesz azok kozul meg egyiksem tunik igazan 5 fos contentnek.

tehat megis te melyiket kepzelned el 5 fosnek?

"Ez sajnos rám is igaz bár volt már két wowmentes hónapom" 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lynx_TWL
miért is?
nézd a jelenlegi 5 fõs instákat: rfc, bfd, sfk, maraudon, sm, gnomeregan stb...
stratholme és brs kivételével egyik sem volt megemlítve a korábbi warcraft játékokban ami annyit tesz: ezeket mind utólag találták ki. ezek mind a képzelet szüleményei, vagyis olyan5 fõs instát találnak ki most és bármikor amilyet csak akarnak.

๏̯͡๏﴿

magus
"2 db. lvl 60 Human warrior
1 db. lvl 60 Gnome warlock"

^^

Amint jön egy érdekesebb dolog mint a wow máris le tudod tenni.
(egy új barátnõ)pl. 😛 Vagy most a VB pl. tuti kizökkent 1 hónapra legalább 50% al kevesebbet fogok játaszani.
Szerintem azért kár letenni a wowot mert sok. Azért sok mert leköt mert érdekel mert szórakoztat.
Akkor van gáz, ha más egyéb fontos rovására megy a dolog. Akkor már nem szórakozásról beszélünk hanem egy függõségrõl ami kialakult.
Ez sajnos rám is igaz bár volt már két wowmentes hónapom 😊

igen kiegben majd lesz, de a jelenallapotban nincs sok lehetoseg ra.

Lynx_TWL
rengeteg lehetõség van 5fõs instákra, ha megjön caverns of time dupla annyi lesz.

๏̯͡๏﴿

hat akkro en egy szerencses ember vagyok, irtam mar hogy milyen a guildem + mi meg jarunk csapatpvpzni is ab re wsgre 10 fovel, tehat full elvezetes. szamomra nem attol addiktiv mert omg famrolni kell, ez inkabb csak elriaszt, de az hogy ahhoz hogy sikert erjen el a guild azzal hogy haladunk az instakban (most pl ugye aq40) akkor igenis elmegyek farmolok hozzavalot a potionokhoz , vagy farmolok penzt es megveszem. ha az lenne hogy lenne minden isntacenal egy vendor aki 1 rezert ad mondjuk flask of titant meg nature protection potiont ezaltal kizarva azt hogy farmolnod kelljen, ez teljesen megolne a sikerelmenyt amikro vegre leveritek a bosst, mivel szinte semmit nem feccoltel bele. epp ezert jo hogy kuzdesz erte, farmolsz,"dolgozol", es aztan extazisban tudod elvezni a sikert amikor tulleptek egy akadalyon. es ez az erzes az amitol addikt leszel. (kb mint egy sportolo)

az meg egy teny hogy level 60 utan csak guildben tudod elvezni a wowot. (foleg mivel ez mmo es nem singleplayer game)

hát aki annak ellenére hogy megunja/megutálja wowt és nem hagyja ott a p*csába, az meg is érdemli. ugyanakkor azért a wowról való leszokás jóval egyszerübb(2 gomb megnyomása) mint pl a cigarettáról (és kevesebben is halnak bele wowba mint a másikba ~)

dehat epp errol beszeltem hogy nem CSAK hardcore es CSAK casual guildek leteznek, van olyan ami casualfriendlyhardcore 😄 tehat ahol van rendesen hetente sok raid de nem vagy rakenyszeritve hogy mitomeen 75% on resztvegyel.

5 fos instakkal az a gond hogy egyertelmuen hamarabb jelentoseget veszti, hamarabb megunod, mert elobb ersz a vegere. + ugye itemszerzesre sem lesz tul jo mivel nem varhato el hogy egy 5 fos isntaban jobb cucc legyen mint egy 40 fosben. 5 fos insaknak szerintem csak szintlepegetos idoszakban van tenyleges haszna illetve hogy egy kezdo geart szerezz a komolyabb vegjatkhoz (onnantol mar a raidinstakbol lesz a cucc az ujakhoz) tehat gyakorlatilag nincs ertelme uj 5 fos instakat hozzaadni a jatekhoz, maximum az ujdonsag hatasa miatt, de ugye 2-3 het utan ugyanugy megunna az ember mitn az tobbi 5 fost. enis neha lejarok meg a jol megszokott 5 fos instakba poenkodni egyetkettot. nah meg ugye blizzard sem hulye nem akarja 1 ev alatt elsutni minden lehetoseget, azeroth egy limitalt vilag, nem sok lehetoseg van tovabbi 5 fos kontentekre, raadasul warcraft mindig is a nagytettek vilaga volt.
tehat en ugy gondolom ami most benne van 5 fos tartalom az boven kielegito a level 60 ra valo szintlepeshez, az hogy ha mar a 8. altot csinalod es azzal unod az egy dolog, az nem a blizzard hibaja, hanem a tied, mivel ha 8 altra votl idod akkro mar akar egy highend guildben is lehetnel es jatszhatnad az uj kontenteket. aki meg casual azt meg ugyis sokaig lekoti majd a mostani lowbie content.

Azonkivul kiegeszitoben ami joesetben december tajekan jon, megitn lesz par 5 fos isntance ami megint foleg a level60 rol 70 re lepeshez fog segiteni, nah es az ujdonsag varazsat is fogjak hozni par hetig.

MrStokes
Igen 1et ertek. En a T3-as szettek vallasaira irtam, hogy azok kozott az 1ik legjobb kinezetben 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Az teny, hogy a WoW kifejezetten addiktiv. Ezzel nekem alapvetoen nincsen semmi gondom, mindenki maga eldontheti, hogy mennyire neged a kisertesnek. 😄

Nekem csak az a bajom a jelenlegi helyzettel kapcsolatban, hogy egy jatek ne attol legyen mar addiktiv, mert rakenyszeriti a jatekost hosszu idore, hogy jatszon (lasd farmolas orrverzesig).

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Azert ez nem ilyen egyszeru. amikor Wildor kilepett, akkor pont egy hullamvolgy kb negativ amplitudojanal jart a klan elete. Szoval meg ez is hozzajott a dologhoz. Persze nem ez miatt lepett ki, az indokokat mar leirta korabban.

Amugy en is par hetig pihentettem a jatekot, mert mar megcsomorlottem a sok raid-elestol (holott magukat a raideket meg valamilyen szinten elveztem is csak a hozza valo penz es egyeb dolgok farmolasaval van mar tele a hocipom). Nagyon sok idomet elvitte, mert kisse tulzasba vittem az instazast, a minnel tobb DKP remenyeben, valamint PvE klan leven erosen hatterbe szorul a csapatos PVP, gyakorlatilag nem letezik klanon belul. Meg meg mas egyeb szemelyes dolgok miatt is piheno allapotba kerult.

De lasd, a kozosseg ereje: ket IRL haverom is kezdett uj karit (korabban mindenki mas klanban volt a nagy karijaval, meg veletlenul sem ugyanannal az egynel), igy adodott a lehetoseg a kozos jatekra. Ez az egy dolog eleg volt ahhoz, hogy ujra nekikezdjek a jateknak (meg a par hetes piheno ;D ). Annak ellenere, hogy mar szamos kis karim volt es eleg jol ismerem mar a jatekot, gyakorlatilag nem nagyon tud mar 60 alatti szinten meglepetest okokzni. Es megis belevagtam, mert baratok kozott tolthetem az idomet. Es mielott meg barki megkerdezne, hogy miert kell ehhez a WoW, mindannyian mashol elunk, nem tudunk napi rendszeresseggel talakozni.

(+nem kötelezõ fórumot olvasgatni ugye)

hát, apám is mindig azt mondogatta, hogy õ azért dohányzik, mert szereti, élvezi a cigarettát, de bármikor le tudná tenni... apám egyébként elég erõs akaratú, szóval õ tudja... de aztán amikor már harmadszor mûtötték érszûkülettel, és mondta neki a doki hogy mostmár nem játék, bármikor megmurdelhet, nem sikerült letennie, pedig próbálkozgatott vele...

szóval csak azt akarom mondani, hogy mindenki könnyen tudja mondani hogy nem kötelezõ nézni a tévében a hülyeséget, nem kötelezõ dohányozni, nem kötelezõ wowozni, és vannak is olyan tiszteletreméltó emberek akik egyszerûen megrázzák magukat, és lepereg az egész - de a többség nem ilyen
és most õszintén, ha nem wowozik az ember, de ugyanúgy napi két órát tölt wowos fúrum olvasással az nem ugyanaz? de. max kevesebb idõ.

Szerintem meg még mindig a might vállas a legjobb vizuálisan. Ez a t3 éppen egy fokkal jobb a wrath vállasnál ami annyira ronda, hogy nem is akarok dkp-t költeni rá.
Húúú micsoda gondok 😛

Én például örülök hogy nem kerültem be egy hardcore guildbe, hanem csak egy casual friendlybe, mert így rendesen kijátszhatom az MC-s, ragnás, onys dolgokat, nem egy végigfutás az egész aminek csak belecsöppenek a közepébe... Azt viszont sajnálom hogy nincs több 5 fõs insta, a mostaniak már kissé unalmasak, bár jó húzás volt a 10 fõs instát 5-re módosítani... Heti kétszer-háromszor megyek a main karival raidelni, egyébként a fiókban porosodik... a maradék napokon a haverokkal instázgatunk - de nem bánnám ha jönne egy két új insta... új cuccok nélkül... hiányzik a dionak az a random pályagenerátora...

senki nem kényszerít rá hogy a gép elött ülj és nyomkodj 2 gombot, akkormeg?

Lazarus
Nincs semmi baj ezzel a játékkal csak túl nagy prioritást szentelünk neki. Nem lehet fontosabb mint a család, haverok, barátnõ, vagy akármilyen rl
Lazarus
És ez fontosabb mint bármi más az életben? Blizzard nagyon ért hozzá hogy kell a játék elé láncolni a playereket <#shakehead>.
Sugam
4 honap utan kicsit, zõmfg :d...es mire bekerultem volna egy "komolyabb" guildbe , 2 napra ra feloszlott...

az csak ido kerdese(honapok), ensem csak ugy hiphopp kerultem be. addig meg pvpzgettem meg farmolgattam es basztam a rezet if ben, illetve par meginkabb casual guildben votlam (de nekem azok mar tul casualok voltak 😄). Igen ez az idoszak tenyleg fos votl, de ott volt a cel, hogy bekeruljon az ember egy normalis guildbe😊 de az olyat hogy mar van guilded es haladtok is szepen aztan megis abba hagyod, mitn pl a wildor, azt nem tudom megerteni 😄 tudva azt hogy ugyis visszafog jonni ha kijon naxxramas vagy a kiegeszito, es megint kurvanehez lesz kompetens guildet talalnia😊 aztan kezdodik a siras elolrol 😄D

lenyeg hogy megtanultam enis sajat hibabol anno, hogy pillanatnyi tartalomhiany miatt nem erdemes abbahagyni, mert utana csak nagyon nehezen fogsz tudni ujra visszakerulni az "elvonalba".

Sugam
+jussal is be.

nekem spec eppen ez tetszik hogy 40 ember kuzd egy dologert, akkor kezd uncsi lenni ha mar az aktualis tartalom farm szinten van (nalunk halisten cthun,visci,ouro meg nincs ott) tehat amig van miert kuzdeni, addig szuperjo a raideles (szerintem) es halisten blizzard adja kifele az uj raid instakat, hogy legyen megint miert kuzdeni. Van aki ugy fogja fel, hogy ez csak item farm (igen azis), es van aki szeret kuzdeni 39 masik emberrel egy cel erdekeben, megha wipe wipe hatan is van. (aki konnyu gyozelemre vagyik es nincs kitartasa az ugyis lekopik halisten)

aki nem kepes egy raidelo guildet talalni maganak az meg termeszetesen nem fogja elvezni mivel casual content tenyleg nem sok van. DE van keremszepen csomo olyan guild ami casual raid guild, es megis sikereket er el. pl a mienk is olyan, nincs semmi kotelezo reszveteli arany, szolsz elore forumon hogy ekkor es ekkor nem tudsz menni ezert es azert aztan jovan. 7 napbol 5 napon van raid este 19:30 - 23:30 ig, amin ugye mint mondtam nem minden kotelezo resztvenni, soot aztis megteheted hogy 2-3 hetig be sem logolsz, nem fogja senki szamonkerni.

tehat amit mondani akarok hogy az hogy nincs idod raidelni ez egy oltari nagy baromsag mert ne mondja nekem senki hogy soha nincs hetente 1-2 nap 4-5 szabad oraja. annyi az egesz hogy ne a verprofi hardcore guildeket celozza meg, hanem a casual friendly raid guildeket, mert igen letezik ilyen is.

Nini, egy értelmes hozzászólás! 😊

A hangsúly a "végjáték"-on van. Egy MMO(RPG)-ben nem lenne szabad végjátéknak lennie.
MrStokes
Jah, de nezd+ a T3 warrior vallast, szvsz az egyik legjobb a T3-as vallasok kozul. Persze a shaman cucc veri az osszes tobbit, nekem legalabb is nagyon tetszik. Nem, nincs shamanom. 😄

MrStokes
Heheh, mar elore fogom a hasamat a rohogestol... 😄D

MrStokes
Azzal kapcsolatban, hogy hova es merre tart a WoW sajnos melysegesen egyet kell hogy ertsek veled. Es a Blizz nem hogy a tole megszokott jo minoseget nyujtana, meg hulyebb es idiotabb dolgokat talal ki meglatasom szerint. Es ez nem siras, vagy panaszkodas, ezek tenyek. Legalabb is eddig ez volt a tendencia. Ezeken enyhit kicsit,hogy azert menet kozben rajottek dolgokra Blizznel es a jovoben ezek a dolgok mar pozitiv iranyban lesznek fejlesztve. Lasd pl blue post-ot az uj instas settekrol es megszerzesi modjukrol, amiben beismerte a Blizz hogy ahogyan ZG-t es AQ-t kitalata az nem volt teljesen jo megoldas finoman fogalmazva.

De sajnos a vegjatek tovabbra is epic es repu farm. Na mind1, mas MMO-nal is hasonloak a tapasztalataim a vegjatekot illetoen, valoszinuleg a jatek jellegebol kovetkezik. Aztan ezt lehet szeretni es utalni. Nekem sem tetszik, de hajlamos vagyok folotte elsiklani, mert a meglevo kozosseg karpotol erte.

picket
Rámtámadt egy troll hunter, aki talpig gagyi cuccokban volt. Rajtam sincs tier2, de kék a legrosszabb, meg néhány tier1. Engem még egy mob is ütött, petemet befagyasztotta csapdába, az övé engem zabált, és már belémtolta hátulról az aimedet. Mire megfordultam már 2000 HP minuszom volt. Ehhez képest 1500 HP-m maradt mire megöltem. Meg közben a mob is ütött amivel foglalkoztam elötte, szóval aimed shot kizárt, elment egy multishot, és feküdt. Mindketten 60asok voltunk, és õ full HP-rõl indult. Hiába trükközött szerencsétlen, mindenképpen meghalt (hozzáteszem késöbb még 2szer megpróbálta, mire megunta, pedig nem értem mit akart, mert meg sem szorongatott).
Konklúzió: semmi skill nem kell a wow-hoz, csak jó (az ellenfeledénél jobb) cuccok. Ha meg sokkal szarabb a cuccod, de skilles vagy, akkor esetleg kicsit tovább tart a harc, de nem nyerhetsz. Biztos van olyan kaszt is, amelyik kivétel ez alól, de szerintem abból van kevesebb (sajnos).

&#3237;_&#3237;

dede gyuru :

+10 stamina
+10 intellect
+30 upto dam
+1% spellcrit

Tudom, hogy akkor is jobb a T3, de ez az összegzés a T3-nál egy gyûrû statjaival több, nem?

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

nemtom mi a bajod az NW vállassal. szerintem a legkirályabb az összes T2-es vállas közül...bár mondjuk a warriorokét pl. nem is nehéz überelni 😄
Mantle of the Blackwing Cabal -> na ez az, ami a statjait nézve atomgagyi kinézetû...
az AQ40-es cloth vállasokról meg inkább nem is beszélek, mert az 5 éves unokaöcsém 5 perc alatt jobbat dobna össze paint-ben 😄

ha egy kék cuccos csávo aki nem ugatja a pvpt küzd egy imba lilával nem kell hogy gyözzön ha szoros szerintem már az is böven elég az önérzetének és szerintem ez a lényeg! meg lesz a full t3-ad tuti mert ha mész mct farmolni öt fös partyban jol jön a imbaság 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

vallast? az tiszta szar nw ben😉 raadasul bunronda, ellentetben a tier3 vallassal ami kurvafasza lesz, ahogy szallingozik lefele majd a jegkristalyokrol a hideg"goz" nagyon varom mar😊

"állítólag abban jön majd a hiper-szuper pvp content, ami majd minden pvp-s álma lesz 😊"

nemnem, mert akkor majd "skill" is kell a pvphez, és nem lehet majd csak kiseggelni. azért többen fognak sírni 😄
bár ez a skill kell pvphez ezt nem tudom hogy fogják megoldani.. fullkék vs naxxepiced nem nagyon van egy súlycsoportban hiába "skilles" valaki

Count Adyn
T2 n meg csak a proc miatt gondolkodik az ember hogy cserélje e minden mas kaszt egyertelmüen cseréli😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
PvP cuccok már régóta csak mutogatni jok, a hiEnd pve cuccok melett😊
hát mint mage én aszem megtartom a t2 gatyat,sapkat,vállast hamar encsant van rajta, meg maradjon az imba agro csökkentés, többi meg t3 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

új topic nem kell, de rátapintottál arra, hogy miért érdemes ezt a fórumot olvasni, meg ide visszajárni 😊

1.12-ben update-elve lesznek, ez biztos.
állítólag abban jön majd a hiper-szuper pvp content, ami majd minden pvp-s álma lesz 😊

irtam kb 1000 nem azt hogy pont ezer amugy 700-800 körül van a staffal amit én láttam nálam az már majdnem ezer 😄 és nyugodj bele te is lecseréled a tir2-öt mint mindenki aki csak komolyabban játsza a gamet. arra azért kiváncsi lennék a pvp fegyokat mikor cserélik ki mert lassan piszkavasnak lesznek jok 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?