World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fórumokon rengeteg sírás megy így is, érdekli õket? tesznek ellene? hát nem nagyon, ha tesznek is fél éves rávárásokkal😄
és nem korlátozott, de ezt már kifejtettem az elõbb.
๏̯͡๏﴿
plusz meg midnig nem erted mit mondok, nem azt mondtam hogy tutibiztosra soha nem kerul be uj 5 fos insta hanem annyit mondtam hogy KORLATOZOTTAK a lehetosegek.
de nem is azt mondtam hogy nincs ra lehetoseg, hanem hogy KORLATOZOTTAK a lehetosegek es ezert nem akarja a blizzard csak ugy elsutogetni ezeket, ezert sem lesz az hogy minden patchben 1-2 uj kisinstance.
๏̯͡๏﴿
az, hogy azt mondták nem lesz 5fõs insta továbbra sem azt jelenti, hogy nincs rá lehetõség. a világ nem fix, ott változtatnak ahol akarnak erre itt a friss példa: elfeket átrakták hordába. rengeteg változás történt már hagy ne soroljam fel😊
๏̯͡๏﴿
interjuban elmondtak hogy nem terveznek uj 5 fos instancet illetve hogy majd outlandson lesznek uj 5 fosek. tehat akarhogy is csavarodcsurod amit mondtam, bizony koraltozott a lehetoseg uj 5 fos instancek beimportalasara, potn ezert mert mar fix a vilag.
๏̯͡๏﴿
tehat megis te melyiket kepzelned el 5 fosnek?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nézd a jelenlegi 5 fõs instákat: rfc, bfd, sfk, maraudon, sm, gnomeregan stb...
stratholme és brs kivételével egyik sem volt megemlítve a korábbi warcraft játékokban ami annyit tesz: ezeket mind utólag találták ki. ezek mind a képzelet szüleményei, vagyis olyan5 fõs instát találnak ki most és bármikor amilyet csak akarnak.
๏̯͡๏﴿
(egy új barátnõ)pl. 😛 Vagy most a VB pl. tuti kizökkent 1 hónapra legalább 50% al kevesebbet fogok játaszani.
Szerintem azért kár letenni a wowot mert sok. Azért sok mert leköt mert érdekel mert szórakoztat.
Akkor van gáz, ha más egyéb fontos rovására megy a dolog. Akkor már nem szórakozásról beszélünk hanem egy függõségrõl ami kialakult.
Ez sajnos rám is igaz bár volt már két wowmentes hónapom 😊
๏̯͡๏﴿
az meg egy teny hogy level 60 utan csak guildben tudod elvezni a wowot. (foleg mivel ez mmo es nem singleplayer game)
5 fos instakkal az a gond hogy egyertelmuen hamarabb jelentoseget veszti, hamarabb megunod, mert elobb ersz a vegere. + ugye itemszerzesre sem lesz tul jo mivel nem varhato el hogy egy 5 fos isntaban jobb cucc legyen mint egy 40 fosben. 5 fos insaknak szerintem csak szintlepegetos idoszakban van tenyleges haszna illetve hogy egy kezdo geart szerezz a komolyabb vegjatkhoz (onnantol mar a raidinstakbol lesz a cucc az ujakhoz) tehat gyakorlatilag nincs ertelme uj 5 fos instakat hozzaadni a jatekhoz, maximum az ujdonsag hatasa miatt, de ugye 2-3 het utan ugyanugy megunna az ember mitn az tobbi 5 fost. enis neha lejarok meg a jol megszokott 5 fos instakba poenkodni egyetkettot. nah meg ugye blizzard sem hulye nem akarja 1 ev alatt elsutni minden lehetoseget, azeroth egy limitalt vilag, nem sok lehetoseg van tovabbi 5 fos kontentekre, raadasul warcraft mindig is a nagytettek vilaga volt.
tehat en ugy gondolom ami most benne van 5 fos tartalom az boven kielegito a level 60 ra valo szintlepeshez, az hogy ha mar a 8. altot csinalod es azzal unod az egy dolog, az nem a blizzard hibaja, hanem a tied, mivel ha 8 altra votl idod akkro mar akar egy highend guildben is lehetnel es jatszhatnad az uj kontenteket. aki meg casual azt meg ugyis sokaig lekoti majd a mostani lowbie content.
Azonkivul kiegeszitoben ami joesetben december tajekan jon, megitn lesz par 5 fos isntance ami megint foleg a level60 rol 70 re lepeshez fog segiteni, nah es az ujdonsag varazsat is fogjak hozni par hetig.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nekem csak az a bajom a jelenlegi helyzettel kapcsolatban, hogy egy jatek ne attol legyen mar addiktiv, mert rakenyszeriti a jatekost hosszu idore, hogy jatszon (lasd farmolas orrverzesig).
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amugy en is par hetig pihentettem a jatekot, mert mar megcsomorlottem a sok raid-elestol (holott magukat a raideket meg valamilyen szinten elveztem is csak a hozza valo penz es egyeb dolgok farmolasaval van mar tele a hocipom). Nagyon sok idomet elvitte, mert kisse tulzasba vittem az instazast, a minnel tobb DKP remenyeben, valamint PvE klan leven erosen hatterbe szorul a csapatos PVP, gyakorlatilag nem letezik klanon belul. Meg meg mas egyeb szemelyes dolgok miatt is piheno allapotba kerult.
De lasd, a kozosseg ereje: ket IRL haverom is kezdett uj karit (korabban mindenki mas klanban volt a nagy karijaval, meg veletlenul sem ugyanannal az egynel), igy adodott a lehetoseg a kozos jatekra. Ez az egy dolog eleg volt ahhoz, hogy ujra nekikezdjek a jateknak (meg a par hetes piheno ;D ). Annak ellenere, hogy mar szamos kis karim volt es eleg jol ismerem mar a jatekot, gyakorlatilag nem nagyon tud mar 60 alatti szinten meglepetest okokzni. Es megis belevagtam, mert baratok kozott tolthetem az idomet. Es mielott meg barki megkerdezne, hogy miert kell ehhez a WoW, mindannyian mashol elunk, nem tudunk napi rendszeresseggel talakozni.
szóval csak azt akarom mondani, hogy mindenki könnyen tudja mondani hogy nem kötelezõ nézni a tévében a hülyeséget, nem kötelezõ dohányozni, nem kötelezõ wowozni, és vannak is olyan tiszteletreméltó emberek akik egyszerûen megrázzák magukat, és lepereg az egész - de a többség nem ilyen
és most õszintén, ha nem wowozik az ember, de ugyanúgy napi két órát tölt wowos fúrum olvasással az nem ugyanaz? de. max kevesebb idõ.
Húúú micsoda gondok 😛
lenyeg hogy megtanultam enis sajat hibabol anno, hogy pillanatnyi tartalomhiany miatt nem erdemes abbahagyni, mert utana csak nagyon nehezen fogsz tudni ujra visszakerulni az "elvonalba".
aki nem kepes egy raidelo guildet talalni maganak az meg termeszetesen nem fogja elvezni mivel casual content tenyleg nem sok van. DE van keremszepen csomo olyan guild ami casual raid guild, es megis sikereket er el. pl a mienk is olyan, nincs semmi kotelezo reszveteli arany, szolsz elore forumon hogy ekkor es ekkor nem tudsz menni ezert es azert aztan jovan. 7 napbol 5 napon van raid este 19:30 - 23:30 ig, amin ugye mint mondtam nem minden kotelezo resztvenni, soot aztis megteheted hogy 2-3 hetig be sem logolsz, nem fogja senki szamonkerni.
tehat amit mondani akarok hogy az hogy nincs idod raidelni ez egy oltari nagy baromsag mert ne mondja nekem senki hogy soha nincs hetente 1-2 nap 4-5 szabad oraja. annyi az egesz hogy ne a verprofi hardcore guildeket celozza meg, hanem a casual friendly raid guildeket, mert igen letezik ilyen is.
A hangsúly a "végjáték"-on van. Egy MMO(RPG)-ben nem lenne szabad végjátéknak lennie.
De sajnos a vegjatek tovabbra is epic es repu farm. Na mind1, mas MMO-nal is hasonloak a tapasztalataim a vegjatekot illetoen, valoszinuleg a jatek jellegebol kovetkezik. Aztan ezt lehet szeretni es utalni. Nekem sem tetszik, de hajlamos vagyok folotte elsiklani, mert a meglevo kozosseg karpotol erte.
Konklúzió: semmi skill nem kell a wow-hoz, csak jó (az ellenfeledénél jobb) cuccok. Ha meg sokkal szarabb a cuccod, de skilles vagy, akkor esetleg kicsit tovább tart a harc, de nem nyerhetsz. Biztos van olyan kaszt is, amelyik kivétel ez alól, de szerintem abból van kevesebb (sajnos).
ಥ_ಥ
+10 stamina
+10 intellect
+30 upto dam
+1% spellcrit
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Mantle of the Blackwing Cabal -> na ez az, ami a statjait nézve atomgagyi kinézetû...
az AQ40-es cloth vállasokról meg inkább nem is beszélek, mert az 5 éves unokaöcsém 5 perc alatt jobbat dobna össze paint-ben 😄
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
nemnem, mert akkor majd "skill" is kell a pvphez, és nem lehet majd csak kiseggelni. azért többen fognak sírni 😄
bár ez a skill kell pvphez ezt nem tudom hogy fogják megoldani.. fullkék vs naxxepiced nem nagyon van egy súlycsoportban hiába "skilles" valaki
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
hát mint mage én aszem megtartom a t2 gatyat,sapkat,vállast hamar encsant van rajta, meg maradjon az imba agro csökkentés, többi meg t3 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
állítólag abban jön majd a hiper-szuper pvp content, ami majd minden pvp-s álma lesz 😊
elkezdtem...befejeztem...de mit is?