World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maggi
ne csessz telleg annyi magyar van a BS-n ? akko szerzek egy EU accountot...
The Garrett
Anno masik mmorpgben csinaltunk ilyen zsakbamacska jatekot.
Minden playernek volt saját vendora amibe tehetett be akár becsomagolt dolgokat is.
A miénkben volt hetente 30 csomag amibõl az egyikben volt 1000g (ez kb a wowban most 5-600 nak felel meg) a többibe vagy értékes tárgyak vagy 1 copper vagy hasonlo ertektelen szarsag.
2-3 hét bizalmatlanság után mindenki rákapott (miután híre ment hogy tényleg van nyertese a játéknak) és volt hogy sor állt a vendorunk elott hogy megvegyék a csomagokat. 😊

Amit te kaptál valszeg kamu, de aki ilyeneket kuldozget nem feltétlenül gonosz erkölcstelen szar ember 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Valahogy fenn kell tartani a színvonalat 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jolvan nemkell fikazni , most betettem a kepet ,hogy vannak meg ilyen utolso erkolcstelen emberek mert pl en csont nelkul ranyomtam meg jo , hogy nemvolt eleg aranyam ra 😊 es akkor itt mindenki elkezdi elemezni a kepet latom nagyon raertek

Botond
Ja,én is azt röhögtem...
Lynx_TWL
azért a , hogy kell screenshotolni elõzmény kérdés is odabasz😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
és ha sok itt a kocka nub mint pl te, akkor már nem is lehet megszólni 1et a 100ból, mert az mind a 100at éri és akkor dádá lesz vagymi?😄

๏̯͡๏﴿

raziel.
whisper alany se piskota😊)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

nalátod, te igy állsz hozzá.
a te játékstílusod más, mint az enyém, de ettõl még nem biztos, hogy le kéne fikázni miatta, mivel nagyon sokan vannak itt, akik hasonló szinten tolják, s ezzel õket is fikázod.
de a te játékstílusod tábora legalább ugyanekkora, mivel mindenki máshogy áll hozzá a témához.
na ennyi, asszem ezzel ezt le is zárhatjuk.

nemvoltam kreativ kedvemben amikor megalkottam

magus
beta ota wowozom kisebb (1 honap) nagyobb (6 honap) megszakitasokkal, de en abszolut akkor jatszom amikor kedvem van, nem is jarok raidelni, amugy is csak az anyazas megy ahol en jatszom, guilden belul nem igazan egyenesek az emberek arrafele ahol en jatszom, tisztelet a kivetelnek. szerintem is rossz az az irany amit kovetnek, mert x millioszor beszedik a 13 eurot es egy ukran vendegmunkas jobban es tobbet dolgozik mint amit ok ennyiert csinalnak, csak en meg mindig talalok benne ujat es jot, ha csak azzal, hogy segitek kiskariknak, vagy zsidoskodom if foteren az eladni kivant dolgokkal. mikor ugy voltam vele h tul sokat ultem elotte egyszeruen abbahagytam... majd folytatom vmikor.

nekem a karid neve tetszik 😊)
roppant 5letes <#eljen>

nem. ez egy példa volt arra, hogy egyes fanatikus wow playerek, hogy viszonyúlnak a gamehez.
ha emlékeim nem csalnak, te nemrégóta wow-ozol (bár lehet rosszúl emléxem). szóval majd fél év múlva térjünk vissza erre, kiváncsi leszek akkor a véleményedre...

TDC Geronimo
najó A:SD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

raziel.
lada kombira nem cserélnéd el?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

PiszkosFred
Az lett volna vszínû, de besült... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Aquli
ügyes 😉

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

magus
te elvezed ha magadat alazhatod most komolyan

nemlatszik a kepen de a csomag 115G elleneben atveheto

vicc ??

remelem a lenyeg latszik

duelben jah, pvpben inkább fullepic warri

TLD Robi
Na kicsit bizonytalanul,de végre nagy nehezen sikerült az aktiválás!

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

én a soullink-es warlock-ra voksolok, epic gear-ben.
na azt mûvészet kinyúvasztani 😊

Laky
Uhh, megnyugodtam...
Akkor ott a helyem, amint kiszállították a játékot <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

"Szerintem meg még mindig a might vállas a legjobb vizuálisan. Ez a t3 éppen egy fokkal jobb a wrath vállasnál ami annyira ronda, hogy nem is akarok dkp-t költeni rá."

szerintem a T3-as warrior set qrvajó lett (légalábbis nekem kép alapján bejön), fõleg a vállvédõje tetszik.
és might is frankó, wrath viszont ultragagyi lett 😄

The Garrett
végrevalahára! 😊

The Garrett

utóbbi.
Bloodscalp-on gyakorlatilag pár külföldi guild maradt már csak, a többi párezer játékos már mind magyar.

menj a warsongra 😄 ott aztán van jo sok elvtárs 😄DD

"Nincs semmi baj ezzel a játékkal csak túl nagy prioritást szentelünk neki. Nem lehet fontosabb mint a család, haverok, barátnõ, vagy akármilyen rl"

röhögni fox - bár én inkább már csak sírok rajta -, de nekem 1,5 évig mindennél fontosabb volt a wow. jah, asszem' még azoknál is, mint amiket felsoroltál.
hogy beteges dolog volt-e ez? kétségtelenül, ez nem vitás.
van 1 haverom, aki néha becuccol kicsit, neki igy jobb egy buli.
hogy megvetem-e õt ezért? nem. mert én ugyanezt csináltam, csak nekem más volt a drog.
ez van, ezen kell elgondolkozni...

Laky
Kimondottan magyar szerverek, vagy csak iszonyatosan sok a magyar? <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Bloodscalp a legnagyobb és talán még a Ragnaros.

jo igazabol nem is konkretan rad gondoltam csak teged hoztalak fel peldanak😄

Laky
...IQ light kérdésem: Van magyar szerver? <#idiota>
Jobb a közérzetem, ha a honfitársaimmal játszhatok 😄

ah, te annyira nem hat ám meg naxxramas engem, mint gondolod.
az való igaz, hogy aktiválni fogom az accom, de 99,9%, hogy csak a test serveren fogok fun-olni egy mage-gel.
az poén, de perpillanat ennyi az, ami érdekel a wow-ból...

az újabb naxx-os epichalomra már nem tudok beizgulni...
viszont egy jó kis fun pvp a ráncfelvarrt mage kaszttal egy olyan serveren, ahol mindenki egyencuccokkal rohangál, na az fun lesz...legalábbis remélem.

PiszkosFred
Bosszantó a dolog, ez kétségtelen, de sajnos ki vagy szolgáltatva ennek, nem tudsz mit tenni ellene. Elõfiz.lejárat elõtt egy héttel már érdemes próbálgatni a hosszabítást, mert sajnos így jársz, mint most... Próbálgasd, de lehet egy hajnali idõpontban többre mennél vele. A gond az, hogy mindjárt itt a szerda, akkor aztán még rosszabb a helyzet ;]

plzzzzzzzzzz help ez már nem lehet igaz hogy 9óra van és nem mûxik:S kúúúrvára nehéz lehet megoldani azér a pénzér amit ezek kapnak.....
murhpy bacsi

TLD Robi
hali all!

Nem tudjátok,hogy miért nem jön be a Manage Account oldal?Ugyebár aktivállni akarom GC-vel a wow-ot,de úgy egy kicsit nehéz,ha még oldal sincs rá...
Vagy hogy van ez?1 nap csak 1 órába megy a KÖCSÖG blizz oldala?
Elõre is THX a helpet!

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

ilyen áron még a hülyének is megéri fõleg egy pörgõs serveren mint a BS! ^^

Botond
na itt az UD rogue Máténak...
helló vki el tudná magyarázni hogy mi van a wow-europeal? csak mer már 20x probaltam meg rámenni az account managmentre de nem jön össze😛 itt a gamecard a kezemben és nem érek vele semmit mer a honlap nem jön be😛 ez valami speciális eset vagy már megint szarnak mindenkinek a fejére?
Barátom üzenete a népnek. (Lusta accot csinálni hehe 😄

Üdv!

Eladó a World of Warcraft accountom, két hatvanas karival.
Egyik, egy undead rogue Bloodscalp szerveren, http://wow.allakhazam.com/profile.html?1325570
fire resist cuccok, epic mount, 100g.

A másik, egy human paladin Ragnaros szerveren,
http://wow.allakhazam.com/profile.html?1325632
healer cuccok, nincs epic mount, 350g.

Életem munkái, igényes kis karik.

Ár: 30.000Ft
Érdeklõdni: tel.: 06304063275
msn: [email protected]
Lynx_TWL
na ezt már kockadobással kel eldöntened😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
Nyálelf hunter shadowmeldben a pálya szélén...

warrior

Lynx_TWL
worluk

PVP-re melyik a legjobb? a priest a hunti vagy a warlock? 😄 melyik a "halhatatlan" ? 😄

jo oke akkor te nem elvezed a tovabbiakban majd mert sokat akarsz, en meg elvezem mert en meg speciel orulok hogy nem egy honap alatt sutnek el minden lehetoseget. nekem az szamit hogy hosszu idore lekosson valami ebben a tetuszar unalmas vilagban, es ezt megtalaltam a wowban szerencsere. (egy ideig)

Lynx_TWL
warcraft3 ugyanúgy a wow világa, az, hogy ott vették ki az elfeket(mégis mindenki kiakadt a kis szar gnómok láttán) nem igazán számít mivel a wow háromnegyede a korábbi warcraft részekre épít. emellett elfek le se szarják már sylvanast😊 (nem is volt soha a vezetõjük)

és nem még mindig nem korlátozottak a lehetõségek😄