World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Határeset. <#zavart2>
éppen tegnap kérdezte az egyik guild társam mit élvezek abban hogy lassan már négy hatvanas karakterem van és mindig ugyanazt csinálom. erre csak azt mondtam hogy aki megunja ezt a gamet mert monoton és unalmas az menjen csézen vagy más pörgös hentelös xart toljon mert az valo neki. az bele se kezdjen ebbe a gameba aki pl végig akarom játszani dolgot erölteti mert ennek sosem lesz vége és nem is ajánlom blizznek igy jo ahogy van. pl azért a lagmentes serverek hiányoznak néha 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Count Adyn
t3: 166 Stamina 187 Intellect 51 Spirit +329 Damage 6% hit 5% crit
nw: 116 stamina, 159int, 69spi..+204dam, 3% crit, 12/5regen

megéri😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Friczy
Nyissunk egy topicot valami hasonló névvel:
World of Warcraft - Avagy hová tart a WoW

Én megtenném Wildort adminnak, és mindenki megtalálná aki szeretne végre felébredni és tisztán látni!
Mi meg vak, együgyû, kontrollált birkák meg itt maradnánk élvezni a napi Botond-Sound szájkaratét, PiszkosFred bölcsességeket, esetleg cápaszabi agyvérzés-határos dühkirohanásait.

Szavazzunk?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Count Adyn
Egyelõre meggondolandó hogy 8/8 t2 t megéri e levenni érte de ezmajd kiderül😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
+1000? ember😄aza t3 set olyan lesz mint a mostani custom dmg gear +50 dmg.700 fölé nemnagyon fog csuszni, de ha akarod keresek pontos szamot de lusta vagyok😄

kicsit nézz jobban körbe ezek csak párak a fegyok közül a tir hármas mage set plusz uj epic staff kb +1000 spell dmg és akkor még nincs trinket meg egyebek szvl lehet nagyot csap rád a rugo de ha castol rád elégsz a f...szba 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

MrStokes
A vegen kihalnak a caster dmg dealer-ek, es mindenhol csak meele lesz kb ha Blizz igy folytatja...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

"ez meg egy publikus fórum, ahol mindenki kifejtheti a véleményét. te is, én is.
ahányszor csak akarom, és akkor amikor akarom.
ha nem tetszik, nem olvasod."
akkor neki is barkinek is barmikor joga van es annyiszor ahanyszor akarja elmondani, hogy allandoan csak csak sirni tudsz, ha nem akarod nem olvasod, valaszolni meg megfeleslegesebb ra
MrStokes
De kemeny! 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Count Adyn
Télleg elég fárasztó hetente ugyanazt hallgatni😊

Sirva fetrengek 😄 😄 😄 😄 😄 😄

ez ilyen <#eljen> király volt <#taps>

durva volt, amit kapott szegény Ragna...szinte már látom is a köv. patch-ban lévõ Ragnaros buffot <#vigyor>

a post-odat olvasva, kettõnk közül nem én vagyok az idegbeteg 😄
lazíts már ember, még a végén agyvérzést kapsz, aztán döglötten fordulsz le a székrõl. aztán bekerülsz a tévébe, a wow-ot mindenki majd szidni fogja, hogy újra gyilkolt a játék. ezt nem kéne. bár te legalább alkotsz majd valami maradandót az utókornak 😄

ja igen és mégvalami:
ez meg egy publikus fórum, ahol mindenki kifejtheti a véleményét. te is, én is.
ahányszor csak akarom, és akkor amikor akarom.
ha nem tetszik, nem olvasod.
ha az adminoknak nem fog tetszeni, akkor majd ban-olnak, de amig ez nem történik meg, addig te max. annyit csinálhatsz, hogy eltûröd, vagy bánatodban elvonulsz a kicsi szobád kicsi sarkába és telebõgöd a kispárnád.

nah, peace, fõ a jókedv 😊)

Botond
ez mán szerelem <#love11>
Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

The Garrett
<#puszis>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Ez egy jó kezdeményzésnek tûnik.<#nevetes1>
robotnyk
erre való, de elmondta már annyiszor, hogy minden oldalra jut egy a sírásból, minek ennyit ismételni? vagy írjuk ki a banner alá, hogy wildor megunta a grindet, és akkor nem kellne minden nap leírnia, hm?
Amúgy tényleg szar lett a Wow, csak ti még nem vettétek észre :-)
" rosszúl" rövid u
"rosszabbúl" rövid u
átmentél az érettségin?
Botond
Engem speciel semmiben nem korlátoz,hogy kifejti a véleményét. Végülis egy fórum erre való. Az egy másik dolog, hogy nem értek vele egyet. És ha olyanom van ezt meg is osztom vele, mert egy fórum erre való.
inecromancer
Konyorgom wildor bazdmeg hagyd mar abba a kurva whineolast. Mar 50 oldallal ez elott is a "privat velemenyedet" hallgattuk arrol hogy rosszfele tart a jatek. Nem veszed eszre hogy kurvara leszarja mindenki? Ugyanazt irod le allandoan csak mas szavakkal és egyre idegesitobben...szedd mar ossze magad ember. Neked nem tetszik. Masnak igen. Ennyi. Aki ezt a forumot olvassa mar ugyis 200x átnézte a postjaidat mert kenytelen volt, nem kell minden kibaszott post-ra rareagalni ugyanazt a sablont minden nap 30x. Garret kis finom noies "hagyjatok mar a gecibe" kitorese is teljesen ertheto. Picsaba mar.

robotnyk
rendben van wildor, elmondtad már ezerszer, hogy csak farm meg grind a játék, azt is hogy meguntad, a kutya nem kiváncsi rá mégegyszer. hagyd már békén azt akinek így jó a játék ahogy van, és menj passziánszozni, vagy amit akarsz.
rosszúl látod.
elértem, amit akartam, mondhatjuk úgy, hogy nálam azt hiszem ez volt a két végcél.
aztán utána rájöttem, hogy nem érzem se jobban, se rosszabbúl magam, akár epic-ben van a kari, akár nincs.
nameg, hogy egy értelmetlen epic- és repugrind az egész játék, s itt mondtam azt, hogy stop, 1000x jobb és hasznosabb dolgokkal is el tudom magam foglalni ezen kívûl, mint hogy reput meg honor pontot grindeljek vég nélkül, meg éjfélekig ücsörögjek a gép elött. szóval befejeztem és nem bántam meg, sõt!

de valahol azért hiányzik is, mert voltak benne nagyon jó pillanatok/élmények is 😊

viszont az az irányvonal, amerre a wow jelenleg tart, szerintem nagyon nem jó...
de hát mint sokminden, ez is csak privát véleményem.

Emlekszem meg amikor itt nyüszitettél, hogy TOEP meg ZHC, es kulomben is Netherwindet akaroook.

Aztan amikor rajottel hogy azzal sem jo semmi, akkor abbahagytad a jatekot. 😊

TVelvet
milyen igaz, igaz.. 😊 én pure skillel rendelkezem, ezáltal worn daggerel, és pucéran ölök meg hw/gm t3 mas full skilles embereket 15v1 be skillek használata nélkül. Fõleg stealth nélkül mert az imbah... és végén 30v1 be nyernék..

<#idiota>
ez még mindig jobb, mintha fika ömlik belõle <#mf2>

amúgy meg jobban belegondolva kicsit röhejes, hogy valaki egy iróasztal mellett 10-zel nagyobb értékeket beir egy adatmezõbe, utána meg a fél világ arra veri a répát, hogy "hûbazzeg, omg, whaaao, +2 dps", vagy éppen, hogy újabb fél évi grindelés után lesz 5k hp-ja a rugó kasztnak.
mintha olyan sokat számitana...

bár igaz, mindenkinek mástól lesz jó egy játék...

De azt is vedd figyelembe, hogy full T3-ban már egy rugonak is lesz 5k hp-ja. 😊
Azt mondjak, hogy eddig is ugy fel ev lesz eljutni, aztan meg ilyet szerezni mindenkinek..

Sound
ez nem lényeg, mindig elsõ vagyok ^^

Lynx_TWL
te sírsz, kinyitod a szádat és ömlik belõle a könny :>>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sugam
dévids dá pró ::ADDd

magus
azon gondolkoztam en is, hogyha tudtal regisztralni akkor csak feltunt, hogy mennyi idonkent kell fizetni

LSC
megvan a gém és azt se tudod mennyi idõnként kell fizetni?

LSC
meg a 3-5 hónapig grindelt HW/GM cuccokkal

LSC
kitörölheted a 30 MC runból 40 emberrel összeszedett sulfurassal meg a többi "ûber" cuccal

LSC
minden classal meg lehet verni bármelyiket akkor mitõl unbalanced?

EZ HÜLYE 😄DDD

A havonta az sûrû? mert akkor már mehet is az uninstall!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

ki sír itt?
én biztos nem.
ezen amúgy is már csak röhögni lehet 😄

nekem mindegy, már csak azokat sajnálom, akik majd ezek elég a cuccok elé fognak kerülni.
gyakorlatilag instant death lesz nekik 1 hit is...

igazábol azért postoltad mert te vayg az elsõ nem? ^^

helo
Tudom egy kicsit megkésve de megvan a játék (eredeti)elõ is van fizetve de nem tudok fellépni a szerverre.Mondjuk ha túl sûrûn kell fizetn akkor uninstal

The Garrett
naja erre mar en is gondoltam, de nekem a t3 sett bonusai elegek lesznek különlegessegnek. tenyleg olyan tulajdonsaggal ruhazza fel a naxxramast kipucoló usert, amihez hasonlót más nem fog tudni. 😊

valami faszább kis chance on hit cuccokat kitalálhatnánka rá, és nem csak meleere... de úgy látszik ezt már elfelejtették bwl óta..

johat mitomen hogy az egesz runrol van-e a meter vagy sem, irtam is hogy a kep alapjan😛

Sound
Ne fárasszál már. A damagemeter stat, a Twinek+utánnauk lévõ trashrõl készült. Twineken csak a bogarakat darálják, a trashen meg mindig meghalnak 😊

The Garrett
tt