World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
nw: 116 stamina, 159int, 69spi..+204dam, 3% crit, 12/5regen
megéri😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
World of Warcraft - Avagy hová tart a WoW
Én megtenném Wildort adminnak, és mindenki megtalálná aki szeretne végre felébredni és tisztán látni!
Mi meg vak, együgyû, kontrollált birkák meg itt maradnánk élvezni a napi Botond-Sound szájkaratét, PiszkosFred bölcsességeket, esetleg cápaszabi agyvérzés-határos dühkirohanásait.
Szavazzunk?
keep walking... www.artum-inferniti.net
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ahányszor csak akarom, és akkor amikor akarom.
ha nem tetszik, nem olvasod."
akkor neki is barkinek is barmikor joga van es annyiszor ahanyszor akarja elmondani, hogy allandoan csak csak sirni tudsz, ha nem akarod nem olvasod, valaszolni meg megfeleslegesebb ra
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
durva volt, amit kapott szegény Ragna...szinte már látom is a köv. patch-ban lévõ Ragnaros buffot <#vigyor>#vigyor>
lazíts már ember, még a végén agyvérzést kapsz, aztán döglötten fordulsz le a székrõl. aztán bekerülsz a tévébe, a wow-ot mindenki majd szidni fogja, hogy újra gyilkolt a játék. ezt nem kéne. bár te legalább alkotsz majd valami maradandót az utókornak 😄
ja igen és mégvalami:
ez meg egy publikus fórum, ahol mindenki kifejtheti a véleményét. te is, én is.
ahányszor csak akarom, és akkor amikor akarom.
ha nem tetszik, nem olvasod.
ha az adminoknak nem fog tetszeni, akkor majd ban-olnak, de amig ez nem történik meg, addig te max. annyit csinálhatsz, hogy eltûröd, vagy bánatodban elvonulsz a kicsi szobád kicsi sarkába és telebõgöd a kispárnád.
nah, peace, fõ a jókedv 😊)
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
átmentél az érettségin?
elértem, amit akartam, mondhatjuk úgy, hogy nálam azt hiszem ez volt a két végcél.
aztán utána rájöttem, hogy nem érzem se jobban, se rosszabbúl magam, akár epic-ben van a kari, akár nincs.
nameg, hogy egy értelmetlen epic- és repugrind az egész játék, s itt mondtam azt, hogy stop, 1000x jobb és hasznosabb dolgokkal is el tudom magam foglalni ezen kívûl, mint hogy reput meg honor pontot grindeljek vég nélkül, meg éjfélekig ücsörögjek a gép elött. szóval befejeztem és nem bántam meg, sõt!
de valahol azért hiányzik is, mert voltak benne nagyon jó pillanatok/élmények is 😊
viszont az az irányvonal, amerre a wow jelenleg tart, szerintem nagyon nem jó...
de hát mint sokminden, ez is csak privát véleményem.
Aztan amikor rajottel hogy azzal sem jo semmi, akkor abbahagytad a jatekot. 😊
<#idiota>#idiota>
amúgy meg jobban belegondolva kicsit röhejes, hogy valaki egy iróasztal mellett 10-zel nagyobb értékeket beir egy adatmezõbe, utána meg a fél világ arra veri a répát, hogy "hûbazzeg, omg, whaaao, +2 dps", vagy éppen, hogy újabb fél évi grindelés után lesz 5k hp-ja a rugó kasztnak.
mintha olyan sokat számitana...
bár igaz, mindenkinek mástól lesz jó egy játék...
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
én biztos nem.
ezen amúgy is már csak röhögni lehet 😄
gyakorlatilag instant death lesz nekik 1 hit is...
Tudom egy kicsit megkésve de megvan a játék (eredeti)elõ is van fizetve de nem tudok fellépni a szerverre.Mondjuk ha túl sûrûn kell fizetn akkor uninstal
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.