World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utolsó kérdéseim: Ugye nem vagyok köteles folyamatosan fizetni a gamecardokat?
Gondolok most arra, hogyha nincs keret, akkor értelemszerûen nem fogok fizetni, és áll az accom(?)...
Hogy is van ez az US meg az EU account? Van különbség?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Miután megvásároltam természetesen...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ha nem akkor FU 😊 mert feleslegesen gépeltem be 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
PVP-ig még ok <#vigyor>#vigyor>
*Szerk:
Google barátom segített 😊 (player versus environment)
Pléjör a környezet ellen? <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
De maradjunk a tényeknél. Tegnap lejárt az acca,holnap réd,szal elfüstöl venni egy GCt. <#hehe>#hehe>
Most fogom lemondani, mert talaltam sokkal kedvezobbet ami mellesleg mar a rendelkezesemre all. 😊
ಥ_ಥ
Marad a GC, lásd Botond üzenetét (#74342), de az az igazi nubok meg elfelejtik megvenni, aztán az uccsó utáni pillanatban loholnak utána. 😊
Amúgy ha Blizz leemelte a lét, akkor meg lehet lobogtatni az orruk alatt (illetve a távolsági problémák miatt e-mailben fenyegetõzni, hogy "de márpedig itt a kimutatás beszkennelve és rajta vagytok", vagy valami hasonló). Szerintem ellenõrzik a dolgokat, és visszakapod a pénzedet, mert nekik sem éri meg, ha panasz van a havidíj fizetésével kapcsolatban...
ಥ_ಥ
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha mindez OK, akkor nézdd meg a többi adatot, hogy egyezik-e. Kártya-tulajdonos neve, cvv, érvényesség határideje, és természetesen a bankkártyaszám. Különösen szerintem az érvényesség lejártával kell vigyázni, az én ügyes bankom ugyanis nem írta oda, hogy melyik neki az év, melyik a honap, azán bogarászd ki, hogy mit jelent nekik a 06/08 ...
Amúgy ha nem fogad el semmit egy idõ után, akkor se aggódj! Várj fél órát mielõtt újra megpróbálod, mert ha 3szor 4szer elrontod (pontos számot nem tudok), akkor semmit nem fogad el egy ideig.
ಥ_ಥ
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
régen én is szivtam igy visa electronnal folyamatosan.
amirõl viszont tudni lehet biztosan, hogy ok, azok az internetkártyák (pl. otp webkártya, cib internetkártya) és a gamecard.
szóval valami hasonló gubanc lehet nálad is. próbáld felhivni a bankod és megkérdezni õket, hogy mi történt a trankzakcióval pontosan, biztos adnak felvilágosítást, akkor lehet többet fogsz látni utána.
Problémával fordulok hozzátok.
Szal az a helyzet, h pár napja megprobáltam feltölteni a játékot 1hónapra MasterCarddal. Kitöltöttem az adatokat beirtam a kártyaszámot, a 3 jegyü Verification kódot a kártya hátuljáról, el is fogadott mindent, tudtam folytatni a játékot. Viszont másnap reggel mikor beaakartam jelentekzni megint azt irta h lejárt az elöfizetésem, fizessek ha jáccani akarok. Felmentem acc managementbe, és láttam h eltünt az elözö napi elöfizetésem, és azóta ha megpróbálom ujra feltölteni nem fogadja el a Verification kodot, pedig elötte jó volt... irtam a blizzardnak jopár e-mailt de nem válaszoltak... valakinek fordult már elõ ilyen? ha igen plz mondja el hogyan szerezte vissza az elöfizetését vagy a pénzt ami elszállt... Egyébként ez volt az elsö kártyás fizetésem, mivel lejárt az ingyen honap, és utána kellett fizetni... a Választ elõre is kösz és mindenkinek jó játékot!
FLeK0: tiszta sor, csakhogy egy online serial rendelessel + kliens letoltessel eleg sok penzt megsporolsz (te is mint vasarlo, es a Blizz is, mint eloallito), kezdve a cd/doboz eloallitasi dijaval, folytatva a logisztikai vonatkozasokkal, es befejezve az eladashoz kapcsolodo egyeb dolgokkal. Lenyegesen gyorsabb es egyszerubb, a penzt a Blizz megkapja, es sokkal kevesebbe kerul neki egy jatekos "ellatasa wow-tal es accounttal". Persze ez csak egy ember, es nem 5 millio ;] No de mindegy is, nem igazan ertek en ehhez, de teny, hogy masfel eve, a nagy wow hianyban febr. vegen, bizony volt jopar ember, aki az akkori tomeghiszti ellenere olcsobban, es gyorsabban kapott accountot es tudott jatszani netrol letoltott klienssel, majd szinten netrol rendelt a seriallal, mint azok, akik 1-2 honapig vartak az utanpotlasra. Hogy ez egy shop maganakcioja volt, es nem tartott sokaig? Lehet, erre mar nem emlexem, de nem Blizzard csinalta, egyelore.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
egyébként meg ez nem ilyen egyszerû. ha a dobozos játék olcsóbb, esetleg ingyen letölthetõ lett volna, akkor most kétszer annyian akarnának játszani, ami tízszer akkora problémát okozna a szerverek karbantartásakor. (és ugye a helyzet éppenséggel így sem rózsás...)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A roszabbik amikor parasztok spammolnak magyarul global/trade/LFG csatikon ....
en csipazom a karimat, ha nem igy lenne mar atmentem volna valami masik realm-ra ...(a sok magyar miatt 😉