World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
:-DDDDDDDDDDDDDD és thx,bár nem vagyok Botond. :-)
Laky
Miért, olyan rossz a társaság? 😄

Utolsó kérdéseim: Ugye nem vagyok köteles folyamatosan fizetni a gamecardokat?
Gondolok most arra, hogyha nincs keret, akkor értelemszerûen nem fogok fizetni, és áll az accom(?)...
Hogy is van ez az US meg az EU account? Van különbség?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

elsohonap ingyenes, illetve a jatekmegvetelevel fizetted. realm valasztasrol csak annyit hogy ha elvezni akarod hosszutavon a jatekot akkor bloodscalpot nagyon de nagyon messzire keruld el.

Laky
Már nyomnám a rendelés gombot, de azért még elõtte megkérdezném, hogy van-e lehetõség kipróbálni gamecard nélkül?
Miután megvásároltam természetesen...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Egyébként ha a valódi neved a Botond akkor boldog névnapot!
Ha nem akkor FU 😊 mert feleslegesen gépeltem be 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Laky
Aham, köszi.

PiszkosFred
Ha nem akarod, nem tamad meg az isten sem ellenseges teruleten (kiveve az ellenseges kezdovarosokat, es kezdo zonait(?)), csak a szokasos mobok. Playerek nem. Ennyi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Laky
PVE? Ezt el tudnád magyarázni egy laikusnak? <#vigyor>
PVP-ig még ok <#vigyor>

*Szerk:
Google barátom segített 😊 (player versus environment)
Pléjör a környezet ellen? <#fejvakaras>

PiszkosFred
Bronzebeard, es igen. PVE server, ami miatt majd jol fujolnak rad az itteni okosok, de ne foglalkozz vele ;]

Laky
Ma kaptam az infót, hogy valami Sonerbeard (nem biztos, hogy ez a neve) nevû szerveren is sok magyar van. Valaki valamit errõl?

MrStokes
Nem tudom. Mert jol esett? Te miert szoktal masok hsz-eibe ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Botond
Jó,most hogy ezt tisztáztuk felmerül a kérdés,hogy végülis minek kötöttél belém?
MrStokes
Hat ja, hiaba erolkodunk mi itt, ugyis GC-t fog veni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Botond
Persze,tök jókat lehet ötletelni. Szerintem akkor már egyszerûbb, ha Blizzard részvényt vesz és a következõ közgyûlésen indítványozza,hogy a részvényeseknek ingyen legyen a wow account, és emellett még felnyalhatja az osztalékot is,szal nem hogy spórol havi 1kt,hanem még hülyére is keresi magát!

De maradjunk a tényeknél. Tegnap lejárt az acca,holnap réd,szal elfüstöl venni egy GCt. <#hehe>
MrStokes
Akkor mar ertem miert troll-kodsz itt naphosszat 😄D

MrStokes
Jobb helyeken 2 het sme kell hozza. Es valszeg mivel 16, ne mo fizeti hanem a szulo, ergo ennyi erovel a szulo is csinaltathat karyat. Mas kerdes, hogy erre a legtobben nem hajlandoak. De probalkozni lehet.

Botond
Vagy 20percet dolgozok egy hónapban, és nem keresek olyan jól. ^.^ A lehetõségek végtelenek.
Botond
Próbálj meg az adott problémára koncentrálni! Ti-zen-hat-é-ves! Betûzni is tudom. Tök jól jár hosszûtávon amúgy,fõleg addig a 0,5-1 hónapig amíg a domborkártyája megjön.
MrStokes
Ezzel nem mondtal semmit, csak annyit, hogy napi 8 oraban kozel 29e Ft-ot keresel, engedd meg hogy elsokent gratulaljak a zsiros allashoz. 😊

MrStokes
Hat lehet hogy megis csak erdemesebb bankszamlat nyitni es kartyat csinaltatni, ha hosszabb tavon gondolkodik az ember. Egyreszt sok kicsi sokra megy (jo ez egy vicc), de ha nem akarsz kethavonta GC-t venni (mondjuk videki az illeto es nem kapato a kozelben GC, aztan utazhat) es azon izgulni, hogy na most kaphato lesz-e vagy sem, akkor lehet jobban jarsz vele. Bar nem tudom mostanaban mi a helyzet a GC-vel. Korabban azt hallottam, hogy hol volt, hol meg nem volt kaphato. Lehet hogy manapsag mar nem fordul elo ilyen.

MrStokes
Annyi. Kilopjak meg a szemedet is...

Most fogom lemondani, mert talaltam sokkal kedvezobbet ami mellesleg mar a rendelkezesemre all. 😊

Botond
20perc megfeszített munka az ám! Szal ne becsüld le!
Botond
Egy ezrest,ha éppen olyan az euro árfolyam. Plusz 16 éves, sztem nincs is bankszámlája,mert a kártya kölcsön volt. Most szerinted komolyan egyszerûbb elvándorolni,számlát nyitni,bankkártyát igényelni,vagy webkártyát? NC valóban.
MrStokes
😄DD Ez jo!

picket
Ja, az OTP az egy rablóbanda, szerintem annak a rövidítése, hogy Ott Tolvajok Portyáznak <#vigyor>

&#3237;_&#3237;

picket
Akkor nincs sok esélyed normál bankkártyára. A webkártyák drágák, dombornyomott kártyához meg kell egy alap összeg ami rajta van a számládon, vagy egy meghatározott összeg, ami havonta beérkezik rá (otp-nél ha jól emlékszem valami 70e HUF-nak havonta be kell folynia a számládra, vagy 350e-nek rajta kell lennie, és csak akkor kaphatsz dombornyomottat, szóval ez nem neked való biznisz)
Marad a GC, lásd Botond üzenetét (#74342), de az az igazi nubok meg elfelejtik megvenni, aztán az uccsó utáni pillanatban loholnak utána. 😊

Amúgy ha Blizz leemelte a lét, akkor meg lehet lobogtatni az orruk alatt (illetve a távolsági problémák miatt e-mailben fenyegetõzni, hogy "de márpedig itt a kimutatás beszkennelve és rajta vagytok", vagy valami hasonló). Szerintem ellenõrzik a dolgokat, és visszakapod a pénzedet, mert nekik sem éri meg, ha panasz van a havidíj fizetésével kapcsolatban...

&#3237;_&#3237;

1200 havonta? lol....

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Garyskillz
hát thx a segítséget, próbálkozom aztán vmi csaksikerül!

MrStokes
Hat kb. Menniybe is kerul? 8e 2 honapert? Bankkartyaval 1 ezrest megsporolsz kb. Mondjuk annak is van altalaban valamennyi havi dija, de nem kozeliti meg az 1000 Ft-ot, felteve hogy nem azt a xar OTP webkartyat hasznalod 1200 havonta, NC.

picket
Nem tudom MasterCardból van-e ami nem dombornyomott, de esetleg ellenõrizd, hogy a tied az-e (vagyis a kártyaszám számjegyei láthatóan kiemelkednek a kártyából az elején, és általában arany színûre vannak színezve). Ez ugyanis alapfeltétele az internetes fizetésnek.
Ha mindez OK, akkor nézdd meg a többi adatot, hogy egyezik-e. Kártya-tulajdonos neve, cvv, érvényesség határideje, és természetesen a bankkártyaszám. Különösen szerintem az érvényesség lejártával kell vigyázni, az én ügyes bankom ugyanis nem írta oda, hogy melyik neki az év, melyik a honap, azán bogarászd ki, hogy mit jelent nekik a 06/08 ...
Amúgy ha nem fogad el semmit egy idõ után, akkor se aggódj! Várj fél órát mielõtt újra megpróbálod, mert ha 3szor 4szer elrontod (pontos számot nem tudok), akkor semmit nem fogad el egy ideig.

&#3237;_&#3237;

Botond
G-A-M-E-C-A-R-D for nubz!
Garyskillz
Hát az a helyzet felhivtam az egyenleg lekérdezést, és a pénzt levette, semmi nyoma, egyesek azt mondják visszateszik majd de azota sincs semmi, 1ébként a kártya tipusa Postakártya, MasterCard, de valójában nem is az én kártyám,ó. Akkor az lenne a legjobb ha csináltatok magamnak vmi kártyát és arról probáljam meg? még csak 16 vok mien kártyát ajánlotok ami a jo is a wowhoz meg tudok is csináltatni?

Sound
Nah, levette a blizzárd a pénzt a kártyádról? Imo nem. Ez a jó a kártyás fizetésbe, hogy ha tudják, azonnal terhelik a számlád, ha nem tudja, akkor 1 napra rá automatikusan próbálkozik újra. Nálad az történt, hogy beírtad a kártyaszámod stb, elvileg a blizzárd elfogadta, de nem tudta terhelni a kártyád azonnal(nem volt rajta pénz? egyéb más okok). Ebben az esetben sem döl náluk össze a világ, úgy vannak vele, hogy majd 1 nap mulva próbálkoznak újra. Vagyis "nyertél" egy napot. De ma újra próbálkoztak, és mivel még mindig nem tudták terhelni a kártyád, ezért frozenra rakták az accountot. Nem hiszem hogy blizzárdnál van a gond, inkább a kártyáddal van valami. Btw, ha egymás után sokat próbálkozol(próbálod újra meg újra megadni a kártyád adatait), akkor elõször 24 órás ban-ra raknak, majd ha tovább próbálkozol akkor 72órára. gl ;]

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

valószinûleg olyan kártyád van, amit nem fogad el vagy a blizzard rendszere, vagy mégsem tudták levonni róla a pénzt, vagy csak megpróbálták, s a rendszerük szerint sikerült a tranzakció, de a bank mégsem utalta el, mert az õ rendszere viszont nem engedi.
régen én is szivtam igy visa electronnal folyamatosan.
amirõl viszont tudni lehet biztosan, hogy ok, azok az internetkártyák (pl. otp webkártya, cib internetkártya) és a gamecard.

szóval valami hasonló gubanc lehet nálad is. próbáld felhivni a bankod és megkérdezni õket, hogy mi történt a trankzakcióval pontosan, biztos adnak felvilágosítást, akkor lehet többet fogsz látni utána.

Garyskillz
Hali mindenkinek!
Problémával fordulok hozzátok.
Szal az a helyzet, h pár napja megprobáltam feltölteni a játékot 1hónapra MasterCarddal. Kitöltöttem az adatokat beirtam a kártyaszámot, a 3 jegyü Verification kódot a kártya hátuljáról, el is fogadott mindent, tudtam folytatni a játékot. Viszont másnap reggel mikor beaakartam jelentekzni megint azt irta h lejárt az elöfizetésem, fizessek ha jáccani akarok. Felmentem acc managementbe, és láttam h eltünt az elözö napi elöfizetésem, és azóta ha megpróbálom ujra feltölteni nem fogadja el a Verification kodot, pedig elötte jó volt... irtam a blizzardnak jopár e-mailt de nem válaszoltak... valakinek fordult már elõ ilyen? ha igen plz mondja el hogyan szerezte vissza az elöfizetését vagy a pénzt ami elszállt... Egyébként ez volt az elsö kártyás fizetésem, mivel lejárt az ingyen honap, és utána kellett fizetni... a Választ elõre is kösz és mindenkinek jó játékot!

TVelvet
de a havi zsetont full a blizz kapja meg sztem.
PiszkosFred
Altanossagban mondtam ;]

FLeK0: tiszta sor, csakhogy egy online serial rendelessel + kliens letoltessel eleg sok penzt megsporolsz (te is mint vasarlo, es a Blizz is, mint eloallito), kezdve a cd/doboz eloallitasi dijaval, folytatva a logisztikai vonatkozasokkal, es befejezve az eladashoz kapcsolodo egyeb dolgokkal. Lenyegesen gyorsabb es egyszerubb, a penzt a Blizz megkapja, es sokkal kevesebbe kerul neki egy jatekos "ellatasa wow-tal es accounttal". Persze ez csak egy ember, es nem 5 millio ;] No de mindegy is, nem igazan ertek en ehhez, de teny, hogy masfel eve, a nagy wow hianyban febr. vegen, bizony volt jopar ember, aki az akkori tomeghiszti ellenere olcsobban, es gyorsabban kapott accountot es tudott jatszani netrol letoltott klienssel, majd szinten netrol rendelt a seriallal, mint azok, akik 1-2 honapig vartak az utanpotlasra. Hogy ez egy shop maganakcioja volt, es nem tartott sokaig? Lehet, erre mar nem emlexem, de nem Blizzard csinalta, egyelore.

Azt az olcso kulcsot is megvette valaki, es ugyanugy jutott belole a blizzardhoz. Egyebkent a blizzard jo ha a 15%-at megkapja a bolti arnak egy-egy eladott wow utan, a tobbi megy a kereskedo/forgalmazo/kiado/ado korbe. Igy szerintem teljesen ertheto, hogy amig ennyire veszik nem csokkentik a dobozok arat sehol.

Ams
a kivétel erõsíti a szabályt...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

AnarchoiD
tevedsz 😉 dobbent mar le britt gyerek hogy nem vagyok angol (exiled knights) 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

QuippeR
nekem meg német nyelvû a dobozosom, úgyhogy én is az angol béta klienst használom. de nem errõl van szó. nem csak havidíjat kellett fizetni, hanem volt egy kezdeti összeg is, ami befizetése nélkül nem tudtál accountot csinálni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

PiszkosFred
Ööö... A dobozos játék ingyen letölthetõ volt, lévén hogy a béta kliens a tesztidõszakból tökéletesen elég volt, igaz peccselni kellett, de mai napig is az muzsikál nálam az egyik gépen. (lusta voltam újrarakni, kínlódni a cédékkel, stb) Accountot meg simán tudtál rendelni a kezdetek kezdetén neten, emailben - fele annyiért, mint a játék bolti ára (asszem 7-8.000 ft volt a végösszeg)...

leginkább csak magyar van rajta.

QuippeR
legyen minden játék olyan minõségû mint a WoW, és akkor minddel ennyit lehet majd keresni.

egyébként meg ez nem ilyen egyszerû. ha a dobozos játék olcsóbb, esetleg ingyen letölthetõ lett volna, akkor most kétszer annyian akarnának játszani, ami tízszer akkora problémát okozna a szerverek karbantartásakor. (és ugye a helyzet éppenséggel így sem rózsás...)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Jajj,ne! Feltaláltuk a spanyol viaszt! Vagy a lukat a csövön?
PiszkosFred
De az a szep az egeszben, hogy azt az angolt amit beszelsz, egy angol nem ertene meg, de egy masik magyar igen. Es igy teljes a kommunikacios osszhang ket magyar kozott, angol nyelven... Persze a vegen meg megy a mosoly, amikor amikor egy magyar szo nyoman rajottok, hogy hopp, 2 oran keresztul mekeges helyett lehetett volna ertheto nyelven is kommunikalni... ;]

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

MrStokes
SWG?

AnarchoiD
A jobbik eset amikor felora instazas utan elkaromkodod magad majd mosolyogva kozli az osszes csapattag , hogy ois magyar (addig angolul dumaltatok).

A roszabbik amikor parasztok spammolnak magyarul global/trade/LFG csatikon ....

en csipazom a karimat, ha nem igy lenne mar atmentem volna valami masik realm-ra ...(a sok magyar miatt 😉

MrStokes
Pontosan igy van, tudni kell abbahagyni.