World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
aztmondjak test srv en t3 lesz!

na ki talalja meg hamarabb a blue postot rola? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Itt már tényleg azért megy a sírás hogy a lock nem halhatatlan.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Tegyük fel ezt meg tudja csinálni egy epic rogue ha tényleg egy stun sem miss/dodge, de be ne meséld már hogy azon kívül van valaki/valami akir veszélyt jelentene...

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

természetesen...

Lynx_TWL
jajj ne mondjad már a hülyeséget, egyértelmûen fake videó😄

๏̯͡๏﴿

mikor használta volna dct mikor meg se tudott mozdulni? ~

na látjátok, ez van ha a warlocknak nem a megfelelö pet van elöl... vagy caster ellen megy a lock, vagy melee ellen. a kettö együtt csak nagyon nehezen megy. IMBA WARLOCKS

Nemtom, a perfect warlock ott kezdõdik, hogy orkból készült 😄 (hardness). Aztán számomra egészen furcsa, hogy death coilt nem használt egyáltalán. Felõlem imppel is mehet, el coilol, aztán fearben tart és megvárja míg a rugó megdöglik, elõttem így néz ki a pörfikt warlock csata.
A másik verzió az elõbb említett succcubus halálra sedduceolása...
Draconian Deflectorra mi számít elfogadható enchantnak? Stamina, vagy Shield Spike (pl Thorium)?

capaszabi
bocs parry ofc nem lehet...

capaszabi
1 miss/parry/dodge és RIP

naigen, ha mondjuk succu, vagy void lett volna neki elõl, máris máshogy alakúlt volna a meccs, az tuti 😊

asszem erre mondják, hogy perfect stunlock 😊
bár én nem féltem a lock-okat ettõl függetlenül 😊

Count Adyn
Use TeH Succubus !😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

QuippeR
tejóég, meg lehet vele csinálni, amit bármelyik másik kaszttal is...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Shongi
wow-equip.com itt felöltöztethetsz egy rugót és kiszámítja neked az átlagértékeket.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

TDC Geronimo
Felhunterrel najó nincs min tovább rágódni 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csak el ne kezdjetek sírni a blizznek valami buffért mert tarkónvágom az összes lockot egy szívlapáttal.

csak boritékolnám a válaszokat

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a, ez egy duel, itt semmi sem olyan mint a pvpben, hülyeség
b, reroll pve
c, nefr warlock

😊

Ok semmi megtalaltam 😛

Nem tudja vki azt az oldaltcimet , ahol van ilyen tablazat rugoknak ki lehet tolteni fegyver dpst speed stb es kiszamolja a hozza tartozo ambush bs stb ertekeit ?

Laky
Áááááááááá, köszi 😄
Még most is behalok rajta xD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
Megvan még valakinek az a LOTR-es (WoW) kép, amikor mennek instázni? 😄
Vagy valami ilyesmi... A storyra már nem emlékszem xD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Mighty
A lényeg, hogy átvariálják a közös cooldownt. Kategóriákat állítanak fel. Egy példát is írtak: megiszol egy health potit, utána ihatsz egy swiftness potit is egybõl, mert nem egy kategóriában lesznek.

Remélem nem lesz pl. egy kategória a felwoodban gyûjthetõ répa és a health poti.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MrStokes
Remelem pozitiv iranyban modositjak, es nem az lesz mint a mage-ek trinketjeivel.

Szoval remelem a redesign alatt nem azt kell majd erteni hogy meg tobb hasznalhato targy kerul kozos CD-re. Az angol szoveget tul faradt voltam ertelmezni, szoval nagy valoszinuseggel nem errol van szo benne 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

az meglehet =P

Mighty
Nem is. Csak 20 napos 😛

Itt még nem láttam vagy figyelmetlen voltam...

közben kerestem a topicban és nem találtam erre vonatkozó postot. Szóval ez nem csak nekem lehet újdonság 😛

welcome to 1 month ago

Mighty
BLUE: We are currently in the process of re-evaluating the mechanics of consumable items in the game so that they work in a more intuitive manner. The goal during this evaluation as it applies to most non-equipable items with right-click abilities is to streamline them into an associated category. The outcome should allow an item of a particular category to only trigger the shared cooldown of all other items in the same category.

Specific details of this improvement will follow after we've concluded our design efforts.

Valamit módosítani fognak a potik és egyéb használható tárgyak (pl. répa) CD megvalósításán.

00 Blue 00
Na megoldottam 😊

00 Blue 00
zsír új egy karc nincs rajta

hehe, miket találtam 😄

😄

Friczy
rossz a cd?

keep walking... www.artum-inferniti.net

<#hehe><#vigyor1>

00 Blue 00
Sziasztok!

Miért van az, hogy folyamat leáll a telepítés mikor a 3-as cd közepe felé jár, valamit nem talál a temp könyvtárban, vagy valami ilyesmi baja van?

Laky
Jaj sorry! Nem is vettem észre az utolsó mondatokat xD

Lynx_TWL
olvass már vissza

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Atti12
szóval hol tudnék találni csukját?

1.11 test server idejére biztos visszamegyek, ki akarom próbálni a test serveren az új mage-et.
utána asszem csak akkor, ha kijön a BC.

mint mondtam, a game maga most egyáltalán nem hiányzik, csak a társaság...

Friczy
Nehéz rajtad kiigazodni, Wildor. Amit most írtál az valahogy sehogy sem illik abba a nézetbe amit ismételsz itt egy hónapja.

Mostmár engem is érdekel, hogy mi lesz! Most végül is megint fox wowozni? Vagy csak ha kijön a kieg? Vagy a peccs? Dehát ott 'hova tart a wow, 250 dps-es warri fegyók<#wow1>' meg 'trinklet-ap nerf<#wow1>' problémák vannak. Vagy abbahagytad teljesen?

Vagy igazából Te sem tudod?

keep walking... www.artum-inferniti.net

"Hát ezen lehet filózni, sõt, még talán egy szakdolgozat témája is lehetne, de totálisan felesleges."

röhögni fox, de nekem is eszembe jutott pont ez pár hete <#vigyor>
most sajnálom, hogy anno nem szociológiát vagy pszichológiát vagy valami ilyesmit kezdtem el tanulni, 1000 számra hevernek itt a szakdoli témák.

pl. mindjárt kezdeném is saját magammal <#zavart1><#idiota><#hehe><#vigyor>

szia maxx 😊

igyekszem nem beszivni az ilyeneket, bár azon se lepõdtem volna meg, ha netán igaz a hír. a wow-ban bármi megtörténhet, egyik napról a másikra.
azért meg sorry, hogy csak úgy eltüntem, de kicsit besokalltam a wow-tól, meg van egy félkész diplomám, amit be akarok fejezni, ezért szüneteltetek most.

de megyek majd vissza (legalábbis azt hiszem), ha lerendeztem az irl dolgokat, gondokat, remélem addig nem leszek kivágva a guild-bõl 😊) de ha igen, az se baj, már elõre bekészítettem a kispárnámat ilyen célokra 😄

perpillanat most ami nem hiányzik, az a játék. ami viszont igen, az a társaság.
nah, de addigis sok sikert a guild-nek 😊 meg úgy minden guild-nek általában...

capaszabi
Deadmines.. 16os elit mobok dobják, meg simák is. Rogue only ^^

capaszabi
ez nagy LOL ^^

Mindebben teljesen igazad van, hacsak az egyes már-már klinikai esetek határát súroló delikvensek nem a fórumot használnák saját szennyeseik kiteregetéséhez.
Ilyenkor érezhetõ a jogalap a téma meglovagolásához. 😄
Dehát te tudod, hogy ez úgysem a te inged... ;D

Botond
!
Laky
?

Laky
Nem saját kártyára gondoltam 😉