World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
NEm wow film lesz, hanem egy kalandfilm ami a wacrafthoz hasonlo fantasy vilagban jatszodik.
Semmi koze nem lesz egyik jatek szereploihez / tortenetehez sem.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nem Boll rendezi, ez 100%. Amugy a Legendary Pictures csinalja, akik a Batman Begins!-el mutatkozott be.

PiszkosFred
Nem, Uwe féle Rayne kalandjait fizikai képtelenség alulmúlni, még maga a mester sem képes ennél szarabbat csinálni... De a filmnek van saját topikja a Filmek között, ott lenne érdemes ezt kitárgyalni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az utóbbi idõk trendjét elnézve biztosan Uwe Boll f*szláma rendezi majd és olyan lesz, mint a Bloodrayne...

TSW: Tunderke

A test server lenyegeben arrol szol (uj insta eseteben), hogy megalakul jopar normalis guild tapasztaltabb playerekkel, akik megprobaljak annyit nyuzni az adott uj tartalmat, amig tudjak, majd errol a velemenyuket leirjak a blizzardnak - ehhez kellemes segitseg, hogy megkapjak a legjobb felszerelest. Nekik nem a lootrol van szo, ugyis csak par hetig tarthatnad meg. Ez jo a blizzardnak, es jo a resztvevoknek is, mert lesz egy kis tapasztalatuk a helyrol amikor mar elesben kezdodhet meg a verseny a killekert.
Az, hogy x hulyegyerek mit csinal a kapott setben, esetleg bg-n szenved vagy a fovarosokat raidelve bohockodik vagy uj kasztokat probalgat, az olyan mindegy, kizarni ugysem lehet oket, hasztalanok, hacsak vmi mas temaban nem talalnak bugokat, es nem irjak le azokat.

sufnituning
Hallottátok lesz WoW film?!

For sale: thedronewebshop.com

picket
Ebben egyébként teljesen igazad van, a hangnem sem mindegy. Õ is magát minõsíti, mindenki levonta a következtetéseket, csak az a baj, hogy õt ez hidegen fogja hagyni. Nevelni nem fórumon kell, sõt itt nem lehetséges, mert nem küldhetsz át neki egy alapos szíjjal elverést. <#violent>

<#nevetes1>

&#3237;_&#3237;

ráadásul az egyes "versenyek" (dps/ki hal meg többször/fogadás a többiekkel hogy ki wipeoltassa a raidet, stb) a bossoknál/trasheknél még +kihívást is jelentenek

dehogynem érdekel, de nem ez a fõ dolog amiért még 800-adszorra is lemegyek ugyanoda. egyszerüen a hangulat, a társaság olyan jó, hogy mindent feledtet. a loot az csak egy + rá

picket

..mindenki a loot-ért jár instába...

Másokat ne minõsíts, magaddal már megtetted. Érdekes, van aki le tud menni instába, mert kell valaki másnak onnan valami, és szívesen segít. Persze mondhatod, hogy akkor cuccért ment, csak nem magának, hanem valaki másnak akrata a lootot. Szóval így jobban átgondolva lehet hogy igazad van, csak nem mindenki olyan önzõ mint te.

És miért megy el egy full epic-es ubrs-be? Mert segíthet másoknak Onyxia kulcs, bwl kulcs questekben, meg mert esetleg egy jó társasággal együtt játszhat és szórakozhat. Mit fog lootolni? Valószínûleg semmit, illetve szégyelheti magát, ha mégis <#idiota>

akkor miért mész le 20., 30., 40. alkalommal is...

30,40,50 sok alkalommal voltam MCben, és legközelebb is megyek. Elmehettem volna minden alkalommal, de nem tettem. Akkor most meglenne a teljes tier1, de még nincs meg. Akkor megyek amikor kedvem van hozzá, és olyankor sem követelem a lootot. (Szerencsére sokszor van kedvem hozzá <#lookaround>) És ha kiesik valami, de más viszi, azt se bánom. Biztos az én készülékemben van a hiba <#idiota>

&#3237;_&#3237;

köszönöm a konstruktív hozzászólásod.
nem is csalódtam benned.

irhatnék most én is hasonló kedvességeket neked, de tudod mit?
inkább nem süllyedek le a te szintedre...

arról meg inkább ne nyissunk vitát, hogy kinek hány nõben járt már a fa**a, mert egyrészt offtopic, másrészt lehet meglepõdnél, harmadrészt meg lehet, hogy nõk is olvassák ezt a topic-ot, s veled ellentétben én rájuk is igyekszem tekintettel lenni.

Botond
Amiért templomba jár az ember. A közös imádság, hogy végre essen az a rohadt NS chest. ^.^
akkor miért mész le 20., 30., 40. alkalommal is kipucolni bwl-t, ha nem érdekel a cucc?
ne mondd már, hogy abban van még bármi kihívás is...

"ez a különbség a között hogy valaki a cuccokért játsza a játékot, és valaki élvezi a nagy instákat =P"

aham, akkor ezek szerint téged sem érdekel, hogy 1-1 boss mit dob igaz?
ne legyünk már álszentek plz...mindenki a loot-ért jár instába...

inecromancer
<#eljen><#law><#taps>

Botond
loller.
RangeR
Hát ja, ezek a gondolatok csak benned fogalmazódnak meg, mert így ránézésre a f...d nõben még nem volt csak set-ben. Tudod mi az a feeling? A testserver az neked az, maradjon is 😊 😊 Ilyen gyereket... siralmas...

Lynx_TWL
lootwhore 😄DD

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Wildor hat lelkileg ma annyira osszezuhantunk a klanoszlashoz kepest, legelso egy estes BWL-unk be is figyelt egybol vegig kurva jo hangulattal. 😄DD

igyvan.

tudod nem mindenki a cuccert csinalja a dolgokat, most ebbol kiderult hogy teged csak az item erdekel mr. lootwhore. van akit maga az uj kihivas erdekel. gondolom azert kapjak meg a full tier3 at mert arra akarjak rabalancolni es igy jo nehez lesz majd ha kijon elorealmre, mivel ugye ott meg nem lesz senkinek tier3.

Count Adyn
Kelett nekik egy kis demidzs😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hali! Van egy nagy gondom! Most telepítettem a játékot és nem enged felrakni semmilyen patch-et. Az 1.9.4-et szeretném de nem sikerül.. PLS segítsetek!!
ez a különbség a között hogy valaki a cuccokért játsza a játékot, és valaki élvezi a nagy instákat =P

lehet.
ennek ellenére kipróbálok egy mage-et, egy warriort mindenképp és egy warlock-ot 😊

amúgy meg elsõre ez jutott eszembe, mikor olvastam a hírt. ettõl még nem hiszem, hogy aberrált gondolatok lennének, mivel lehet nem csak nekem jutott ez eszembe. de az tuti, hogy ezt kipróbálom, mert kár volna kihagyni...már most látom, hogy jó buli lesz 😄

mint általában <#hehe>

The Garrett
akinek ilyen hulye aberralt gondolatai vannak az csak siman nem csinal karit tesztszerverre nem? oO

rofl...csak nem elfogyott a víz? <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

The Garrett
te ynertel 😊

74472

viszont, ami ebben nem fun, hogy igy értelmét veszti a naxxramas test...
már most lefogadom akármibe, hogy max. a kiváncsiság miatt fog odamenni bárki, de ott biza komoly bosstest nem lesz.
mert minek?
mikor mindenki megkapja alapban azt, amiért értelme volna odamenni...

bár tény, hogy igy az elsõ pár napban komoly érdeklõdés lesz a test server iránt. viszont elõfordulhat az is, hogy ez a dolog visszájára sül el.

nem is tudom hogy irjam ezt le. vágysz valamire. egyenlõre még elérhetetlen. erre tálcán nyújtják eléd az egészet. kipróbálod, és megszokod. kitapasztalod. utána meg visszamész majd a régi set-edhez, de fel fog vetõdni a kérdés majd, hogy akkor most megéri ezért?
meg valahol szerintem elveszik az a varázs, amikor szép lassan, apránként gyûlik össze a cucc. ok, a testserver-es kari nem a main karid, de valahol ennek akkor is van 1 feeling-je...

bár lehet, hogy ezek a gondolatok csak bennem fogalmazódtak igy meg elsõre...
ettõl függetlenül én is kiváncsi leszek rá 😊

The Garrett
kene 1 mage mosta RÁIDbe

😊

te szegény 😄
bezzeg az elkerülte a figyelmed, hogy a 4-es setbonus meg enyhén táp 😊)

fix. +20% dmg corruption-re...azért ez enyhén durva. mage-ek miért nem kapnak +20% fix dmg-et mondjuk fireball-ra? yoo lenne pedig 😄

Count Adyn
crymorenublocks <#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hmm... úgy néz ki volt valami hatása a többszáz sírás postnak a warlock set bonusok ellen 😄
bár a 8-as bonus még mindig elég silány ~

lolbazeg, nem szóltam semmit...

Tier 3 Raid Sets - Sun on 5/17/06
We have just updated the High Level Armor Sets page with the new Tier 3 Raid Armor Sets which are available in the upcoming patch! Get a preview of the item stats for each piece of equipment and see how the class-specific Tier 3 Raid Armor Sets look on any valid race/class/gender combination.

Please note that you will be able to test these new armor sets as soon as the next round of public test realms is released, so keep an eye out for future announcements!

(link)
ez durva...

kötve hiszem...
durva lenne és akkor mi értelme volna egyáltalán a naxxramas test-nek? miért menne oda bárki is, ha alapban megkapná azokat a dolgokat, amikért ott kéne megdolgozni?

QuentinT
Hali all!
Friss Wow játékosként érdeklõdnék, hogy milyen kiegészítõk/modok léteznek amik hasznosak és nem tiltottak? Illetve honnan lehet letölteni õket. A választ ha lehet privátba kérném.
A segítséget elõre is köszönöm!

Count Adyn
4 sec cast time os spell el 2kt critel húha😄

Count Adyn
Balance druid dmg gearben, trinkettel, berserk buffal😊
kap 1 silencet és megy a levesbe😊

+ qrvasok +damage and healing cucc (zandalarian hero charm-ja van, meg sok cloth-os cucca - druidák meg inkább leather-ben rohangálnak)
+ crit-el neki
+ battleground +30% dmg buff
+ megfelelõ talent-ozás

magus
miert szted gyenge a rogue?

Laky
Baráttal vitatkozunk, hogy mi ez ?
Nincs cooldown vagy rosszul látok? És hogyan sebez mindig 2k felüli critet Starfire-rel? O_o

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

uhh..mégis kaptak a hunterek is.. 😄 😞
hehe de basszus mien jól néz ki mindjárt csinálok egy huntit.. 😄D

TDC Geronimo
Nem tudom volt-e már tier3 setek hivatalos oldalon

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hát igen, kevés az olyan movie ahol a nem warlockok is tudnak a classukal JÓL játszani <#vigyor1><#mf2>

ugyanez, felhunter elöl: warri/hunter/rugo/melee sámli, esetleg még cat druid (persze itt nem atomnoob emberekröl van szó, hanem olyanokról akik mondjuk értenek a classukhoz)

mondom orkbol készült vagyis 4,5bõl egyet leresistel <#hehe>
Lynx_TWL

Lynx_TWL
1 ellenpélda miatt meg kéne dõlnie az imba warlock állításnak vagymi?😛