World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi koze nem lesz egyik jatek szereploihez / tortenetehez sem.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
TSW: Tunderke
Az, hogy x hulyegyerek mit csinal a kapott setben, esetleg bg-n szenved vagy a fovarosokat raidelve bohockodik vagy uj kasztokat probalgat, az olyan mindegy, kizarni ugysem lehet oket, hasztalanok, hacsak vmi mas temaban nem talalnak bugokat, es nem irjak le azokat.
<#nevetes1>#nevetes1>
ಥ_ಥ
..mindenki a loot-ért jár instába...
Másokat ne minõsíts, magaddal már megtetted. Érdekes, van aki le tud menni instába, mert kell valaki másnak onnan valami, és szívesen segít. Persze mondhatod, hogy akkor cuccért ment, csak nem magának, hanem valaki másnak akrata a lootot. Szóval így jobban átgondolva lehet hogy igazad van, csak nem mindenki olyan önzõ mint te.
És miért megy el egy full epic-es ubrs-be? Mert segíthet másoknak Onyxia kulcs, bwl kulcs questekben, meg mert esetleg egy jó társasággal együtt játszhat és szórakozhat. Mit fog lootolni? Valószínûleg semmit, illetve szégyelheti magát, ha mégis <#idiota>#idiota>
akkor miért mész le 20., 30., 40. alkalommal is...
30,40,50 sok alkalommal voltam MCben, és legközelebb is megyek. Elmehettem volna minden alkalommal, de nem tettem. Akkor most meglenne a teljes tier1, de még nincs meg. Akkor megyek amikor kedvem van hozzá, és olyankor sem követelem a lootot. (Szerencsére sokszor van kedvem hozzá <#lookaround>#lookaround>) És ha kiesik valami, de más viszi, azt se bánom. Biztos az én készülékemben van a hiba <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
nem is csalódtam benned.
irhatnék most én is hasonló kedvességeket neked, de tudod mit?
inkább nem süllyedek le a te szintedre...
arról meg inkább ne nyissunk vitát, hogy kinek hány nõben járt már a fa**a, mert egyrészt offtopic, másrészt lehet meglepõdnél, harmadrészt meg lehet, hogy nõk is olvassák ezt a topic-ot, s veled ellentétben én rájuk is igyekszem tekintettel lenni.
ne mondd már, hogy abban van még bármi kihívás is...
aham, akkor ezek szerint téged sem érdekel, hogy 1-1 boss mit dob igaz?
ne legyünk már álszentek plz...mindenki a loot-ért jár instába...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ennek ellenére kipróbálok egy mage-et, egy warriort mindenképp és egy warlock-ot 😊
amúgy meg elsõre ez jutott eszembe, mikor olvastam a hírt. ettõl még nem hiszem, hogy aberrált gondolatok lennének, mivel lehet nem csak nekem jutott ez eszembe. de az tuti, hogy ezt kipróbálom, mert kár volna kihagyni...már most látom, hogy jó buli lesz 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
már most lefogadom akármibe, hogy max. a kiváncsiság miatt fog odamenni bárki, de ott biza komoly bosstest nem lesz.
mert minek?
mikor mindenki megkapja alapban azt, amiért értelme volna odamenni...
bár tény, hogy igy az elsõ pár napban komoly érdeklõdés lesz a test server iránt. viszont elõfordulhat az is, hogy ez a dolog visszájára sül el.
nem is tudom hogy irjam ezt le. vágysz valamire. egyenlõre még elérhetetlen. erre tálcán nyújtják eléd az egészet. kipróbálod, és megszokod. kitapasztalod. utána meg visszamész majd a régi set-edhez, de fel fog vetõdni a kérdés majd, hogy akkor most megéri ezért?
meg valahol szerintem elveszik az a varázs, amikor szép lassan, apránként gyûlik össze a cucc. ok, a testserver-es kari nem a main karid, de valahol ennek akkor is van 1 feeling-je...
bár lehet, hogy ezek a gondolatok csak bennem fogalmazódtak igy meg elsõre...
ettõl függetlenül én is kiváncsi leszek rá 😊
bezzeg az elkerülte a figyelmed, hogy a 4-es setbonus meg enyhén táp 😊)
fix. +20% dmg corruption-re...azért ez enyhén durva. mage-ek miért nem kapnak +20% fix dmg-et mondjuk fireball-ra? yoo lenne pedig 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
bár a 8-as bonus még mindig elég silány ~
Tier 3 Raid Sets - Sun on 5/17/06
We have just updated the High Level Armor Sets page with the new Tier 3 Raid Armor Sets which are available in the upcoming patch! Get a preview of the item stats for each piece of equipment and see how the class-specific Tier 3 Raid Armor Sets look on any valid race/class/gender combination.
Please note that you will be able to test these new armor sets as soon as the next round of public test realms is released, so keep an eye out for future announcements!
(link)
ez durva...
durva lenne és akkor mi értelme volna egyáltalán a naxxramas test-nek? miért menne oda bárki is, ha alapban megkapná azokat a dolgokat, amikért ott kéne megdolgozni?
Friss Wow játékosként érdeklõdnék, hogy milyen kiegészítõk/modok léteznek amik hasznosak és nem tiltottak? Illetve honnan lehet letölteni õket. A választ ha lehet privátba kérném.
A segítséget elõre is köszönöm!
kap 1 silencet és megy a levesbe😊
+ crit-el neki
+ battleground +30% dmg buff
+ megfelelõ talent-ozás
Nincs cooldown vagy rosszul látok? És hogyan sebez mindig 2k felüli critet Starfire-rel? O_o
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
hehe de basszus mien jól néz ki mindjárt csinálok egy huntit.. 😄D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
๏̯͡๏﴿