World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Birk@
Max amúgy ha jobban végignézel a dolgon a személyeskedés és a guild dolgok kiteregetését nem (én)kezdtem el, írtam 1 mondatot, de ez nem az elmúlt 2 napra szólt hanem az elmúlt 3 hónapra

Birkus Maximus

most nincs, majd (nyaron vagy kesobb) lesz ha fizetsz

Birk@
Maxx pár tény és már be is fejezem:

1: nem léptünk ki, kiraktak
2: azért irtam, mert igy látom és ez egy vélemény ha valakit érdekel miért megkérdezi
3: elvették a jogot hogy guild szinten köszönjek el, vagy szóljak bármit is
4: nem érdekel hogy ki miért-hova lépett ki az az õ dolguk
5: ezúton szeretnék tényleg elköszönni CoDban azoktól akivel igazán jóban voltam, szal GL HF

Birkus Maximus

Laky
Valaki?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

PiszkosFred
Hát ezen lehet filózni, sõt, még talán egy szakdolgozat témája is lehetne, de totálisan felesleges. MIndenki úgy alakítja az életét, ahogy õ jónak látja - és persze ahogy tudja. Ebben beleszólni maximum a közeli családja tud, aztán hogy ez mennyire "hatja meg", megint egy újabb történet. Ki mit szeret, emiatt elítélni bárkit is, totális baromság. Abszolúte nem érdekel kit kockáznak le, vagy ki az aki havi 10 perc játékért fizet 3000ft-t, ez legyen az illetõ gondja/élménye, stb...

Annyi de annyi dolog van a világban, amely függõséget okoz, vagy ami függõségnek számít (cigi, pia, drog, szex, játék, szerencsejáték, házasságszédelgés, anyósszivatás ;], söröskupakgyûjtés, stbstb.) A wow csak egy újabb a sorban, nem az utolsó. Oldja meg mindenki úgy, ahogy akarja, majd ha megkapom a doktorimat egyszer, és elkezdek rendelni, akkor majd megoldom én, de azért kemény pénzeket fogok kérni. Addig nem érdekel, csak az én életem, ahhoz meg a páromon kívül senkinek semmi köze... 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hali Reo.

Nekem szemely szerint veled illetve a Baratnoddel es Aluval se volt komoly problemam, de erre a hozzaszolasra valaszolnom kell, mivel egy egesz klanhoz "szoltal" nem csak azokhoz akikkel problemad volt.
Legyszi Reo amiert osszevesztel 1-2 emberrel klanon belul es kileptetek paran a klanbol ne irj publikus forumban olyat ami nem valos, illetve hazugsag.
Amiert Ti harman es talan meg par ember kilep egy 70 fos guildbol az miert esne szet?
Sot ugy erzem jobban fog menni ezutan a klannak, de ezen ne kezdjunk el vitazni nem ez a lenyeg.
Csinaljatok guildet, lepjetek ki paran, semmi gond, szivetek joga, de kozonseg elott fikazast illetve nem valos tenyek terjeszteset pls hanyagoljuk, koszi szepen elore is.

En tobbszorosen elmehettem volna ebbol a klanbol, "jobb" guildokba, akik par bossal elorebb vannak aq40ben vagy jobbak a felszereleseik, stb, de nem tettem (jopar ember es huzo tag, eleg eros klanmag miatt), es miert most tennem meg mikor ennel jobban sosem haladtunk, hangulat talan most a legjobb es ahhoz kepest hogy elvileg "oszlunk", itt rohogunk a kamu hozzaszolasokon ventrin mind. (a klan kb 90+% -a) 😄
Miattatok aki esetleg elmegy azokat ugy engedjuk el hogy utravalo vizet es kajat is csinalok nekik szivesen, enyhen szolva nem fogunk sajnalkozni, sot! 😄, De elarulom hogy nagyon keves ember fog miattatok innen kilepni, hat meg oszlani. 😄

Wildor:
Nehogy beszopd az ilyen fake hozzaszolasokat. 😊
Miota Blizzard illetve a Telia kulso szolgatato megoldotta az esti atomlagg problemakat (kb mult het csutortok) azota eddigi legsimabban haladunk a nagy instakban gond nelkul, uj klanszabalyattal, pontos indulas, cel bossok stbstb.
BWL eddigi leggyorsabban ment le + AQ40 uj bosst is le sikerult csapnunk. 😊

Szal errol az egeszrol ennyit, tobb szot mar tenyleg nem erdemel meg a dolog. 😊

Hát... a kockaság élõ márványszobra márcsak tudja.
Saját fejekben kell csak rendettenni.

a wow szerintem mindhárom.
egrészt nagyon komoly munkát is bele kell fektetni 1-1 karakterbe, másrészt szórakozás is (egy ideig), nameg egy idõ után életformává is válik...
qrva addiktív egy game ez 😊

nameg kínai testvéreink nagyrészének egyben foglalkozás is 😊

Kedvenceim ezek a kifejezések mikor egy játékról beszélünk, hogy "abbahagyni", "szünetet tartani", "kipihenni", stb. Foglalkozás, munka, életforma?

ámen.
amúgy én is pont emiatt fagyasztattam az accom, s nem eladtam.
nameg so-so, kellett is már a szünet.

@Scabee: sorry, alapjáraton a raid-jelentkezõ oldalból indultam ki, nem a dkp oldalból...ez ilyen máshonnan hozott szokás volt 😊

@magus: 1. tanulóknak effektive tökmindegy mikor tolják, fõleg az egyetemistáknak és a fõiskolásoknak. õk az igazi idõmilliomosok.
a 2-es pontban egyetértünk, bár én szerettem volna, ha lettek volna új kasztok is a BC-ben. de ha nem, hát nem...

Friczy
Melyik szerveren játszol?

keep walking... www.artum-inferniti.net

PiszkosFred
2. kiegeszitovel azert jonnek majd uj emberek sztem

Jaja, nomeg rengetegen visszatérnek majd a frozen accountok egyre-másra fognak életrekelni. Muszáj szünetet tartani a WoW közben, lassan csak másfél éve játszák a népek. És most még van idõ, hogy pihenjenek, hiszen jön a kieg, és onnantól megint nem akar senki sem kimaradni...

magus
1. wowot nagyreszt tanulok jatszak, azoknak nem pont az aprilis-junius a legkellemesebb idopont arra hogy jatszanak, nyaron majd delelott nezd meg mennyien lesznek (mas kerdes h este sztem senki)
2. kiegeszitovel azert jonnek majd uj emberek sztem

Atti12
roguera kéne

Atti12
Sziasztok. Hol tudnék egy csukját találni horda területen?

wildor a jelentkezos oldalrol annyit hogy emberek basznak jelentkezni +DKPért mára a jelentkezos oldal teljesen "megszunt" emrt uj szabalyok vannak. inkabb nezd a DKP odlalt az majd elarulj hanyan voltunk mostanaban raidekre!
<#wave>

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Botond
Várjuk meg a kieg körülötti hypeot.
ja ez meg a másik.
kilép 5 ember és fél perc múlva más jönnek a whisperek másik klánoktól, hogy mi történt? oszlik fel a guild? 😄

ez is elég lol valahol...

hát nézegettem a raid jelentkezõ oldalt, az elmúlt pár hétben alig volt jelentkezõ a raid-ekre.
amúgy tényleg jó kis társaság (?)volt(?), s jól is haladtak/haladnak.
de ez van, klánok jönnek-mennek, alakúlnak-széthullanak-újraalakúlnak-egybeolvadnak másik klánokkal, ez igy volt és igy is lesz.
(ezt te is, én is nagyon jól tudod, hiszen emléxel még rá gondolom, hogy a HS-ben is mik történtek - de utólag belegondolva mégis ez volt az, ami kellett, hogy beinduljon a szekér újra)

szóval azt mondom, néha kell is 1-1 ilyen, mert ha beáll egy stagnáló fázisba egy klán élete, az gyorsan unalomba is tud fulladni.
nameg nem csodálkoznék, ha mostanában sok téren megcsappant volna a wow társadalom létszáma.

ezt most nem flame-nek szánom, meg nem is sírásnak - még mielött ezt gondolná akárki is -, de elöttem valaki már mondta ezt:
a wow már túl van a fénykorán, sok újat már nem tud mutatni, s nagyon új emberek már nem lesznek, azzal az emberanyaggal kell gazdálkodni, ami megmaradt.

ez viszont, akár beismeri a jónép, akár nem, igaz. a létszám nagyon nem fog már nõni, inkább csak csökkenni fog... az, hogy ennek mik az okai, az viszont már tök más téma.

nem. mindösszesen 5 darab ember lépett ki, de ez bizonyosan oszláshoz vezet! nc 😉 igy már értem mmiert volt fontos hogy critteljen a moonfire meg legyen 10 res mindenhez!
Mighty
Mirét? Sokan abbahagyták? Pedig milyen jól haladtak...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MrStokes
Akkor lehet h engem is a modok fizetnek ;D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Csakhogy egy flemhez vagy viszalyhoz ket ember kell... ;]

Birk@
Jeeee CoD széthullóban.... Lehet örlülni hordások BSen 😊

Birkus Maximus

MrStokes
Hat igen, kezdem azt hinni, hogy az SG moderatorai alkalmazasaban van es viszalyt szit az emberek kozott, hogy aztan legyen kit a modoknak pontozniuk 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Friczy
Mert Neki ez a 'dolga' <#bohoc>

keep walking... www.artum-inferniti.net

az éjszakai kis flörtünk telejsen tûzbe hozott 😉
16 evesen semmilyen netes fizetesre jo kartyat nem fogsz tudni csinaltatni, a legegyszerubb ha most rendelsz egy gc-t is a jatek melle.

SinClaiR
srác simán magyar sztem, csak letagadta 😛

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Count Adyn
<#smile>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

sima otp bankkártya - visa, mastercard & co. - nem jók.
dombornyomott társaik általában okésak.
ami nekem nagyon bejött az a CIB internet számlacsomag-ja.
bemész, nyitnak egy folyószámlát, meg mellé egy társszámlát (megcsinálják helyben, 20 perc alatt megvan mindkettõ), a folyószámlára utaltathatod a fizudat - énnekem is odamegy -, a társszámlához meg jár +1 bankkártya, ami csak net-es vásárlásra jó úgy, hogy a folyószámládról tudsz utalni a net-es számlára annyi zsetont, amennyi jól esik.

eccerû, kényelmes és holtbiztosan mûködik.
ha meg otp-hez ragaszkodsz, akkor annak is van valami webkártyás opciója, ami fixen mûködik, de asszem drága a havidíja.

aztán van még gamecard, ami 60 napos elõfizut biztosít, ez is jó. nagyobb hipermarketekben kapható (ofcoz nem tesco-ra és interspar-ra gondoltam)

"Jut eszembe:
Van lehetõség a karakterek másik szerverre való áthelyezésére?
Ha netán így adódna 😛"

jelenleg nincs, csak akkor, ha a blizzard kijelöl direkt költözési lehetõséget adott serverrõl, adott serverre.
késöbb lesz rá lehetõség, hogy pénzmagért cserébe átpakolják a karid másik serverre.

Laky
Köszönöm a segítségeteket, leadtam a rendelést <#vigyor>

Jut eszembe:
Van lehetõség a karakterek másik szerverre való áthelyezésére?
Ha netán így adódna 😛

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Count Adyn
Elsõ free honap végéig elég egy kamu-számlaszam is

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Laky
Ok, Google mellé kell mégegy barát úgyis <#vigyor>
Tehát, akkor OTP jó? 😊

eredeti wow (cd-key a 3. cd alatt), sok türelem, amig bejutsz az account creation/management oldalra, meg egy bankkártya, ami internet-es fizetésre alkalmas vagy helyette gamecard.

ez az oldal a te barátod is 😄

wow eu - account creation

Laky
Hehe, hát igen, ismerõs <#vigyor>

El tudnád nekem mondani, hogy mi szükséges az acc kreáláshoz?
Szériaszámtól kezdve minden... Nem szeretném a véletlenre bízni 😊

"6 hónapig tudod szüneteltetni a gamet,utána törlik az accodat"

hát erre ne vegyél mérget.
együtt kezdtem anno 2005 februárjában a gamet egy másik sráccal, aki kb. 2 hónap múlva befejezte a wow-ot, mert a csaja egyfolytában balhézott miatta. aztán jóval több, kb. 8-9 hónappal késöbb simán be tudott logolni a 60-as NE rugójával.
igaz játszott utána vagy 3-4 napot összesen, de a lényeg az volt, hogy fél évvel késöbb is megvolt a karija.

- pve: contested - közös - területeken csak akkor tudnak megtámadni, ha bekapcsolod a pvp flag-ed. magyarán lehet nyugisan quest-elni, és nem fog seggbekúrni senki, miközben a mobot ölöd, vagy farmolod a mittudoménmilyen cumókat.
- pvp: contested - közös - területeken az rúg seggbe, aki csak akar és van hozzá elég tökös csávó, hogy meg is merje próbálni. az a nemfun, mikor nagy keményen betámadsz valakit és az lever pillanatok alatt, mert õ próbb csávó, mint te, és az a fun, mikor 1v1-ben betámadnak és lefejeled a másikat, mint vak bálna a tankhajót, vagy éppen ha izomgyuri betámad a cimboráival és jól elkalapálod mindet. na ennél nagyobb feeling nincs a wow-ban, mint jól megmutatni a másikaknak, hogy mekkora gyökerek voltak 😄 bár ott a másik véglet is, mikor pistike visszajön apuval, anyuval és a teljes rokonsággal és 2 órán át ülnek a hullád felett. bár ilyenkor meg be kell tolni a dvd-be egy jó kis movie-t és filmnézés közben lehet röhögni a sok faxlámán 😄
(jah, ez lvl 60 alatt részre vonatkozik, 60-on "kicsit" változnak a dolgok)

aztán van még rp server, ahol mindenki keményen tolja a roleplaying-et - elvileg, Beast majd mesél -, meg van az rppvp ahol nagy szerepjátékos körítéssel lehet irtani a másikat, jókat beszólva neki, amibõl semmit nem ért, azon kívûl, hogy kek meg bur...na ezt még sose próbáltam, bár biztos volt értelme létrehozni 😊

szóval pvp server roxx!

akkor még mindig a CIB Internet számlacsomag a tuti nyerõ 😛
úgy néz ki jót választottam anno...

jaja, neked 16 évesen, a Gamecard a tuti nyerõ.
mivel ugyebár csak wow miatt tök felesleges számlacsomag-nyittatásokkal, meg ilyen marhaságokkal bajlódni.

Laky
Közben kapom az infókat, hogy amikor be kell regelni, kell hozzá MasterCard vagy VisaCard, illetve GameCard... Nem akarom mégjobban üríteni a zsebeimet 8k-s GameCard miatt 😄
Master és Visa-n kívül jó más is?

magus
neszojjabe (rajottem kozben)

Lynx_TWL
😄DD

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tmk
6 hónapig tudod szüneteltetni a gamet,utána törlik az accodat

aha...hát,persze...hihető volt

Botond
Tudtad,hogy egy kommentbe több mondatot is lehet írni? Elárulom a titkot. Mondatok írásjelekkel.
magus
US-el csak amerikai szerverekre mehetsz fel, EU-val csak europaikra, valtani nem lehet tudtommal.

magus
ha tudsz angolul amugy is szerintem legalabbis nagyon jo dolog, hogy amikor egy instancet vegignyomtok este, osszehaverkodtok, s csomo dolgot meg lehet tudni kozben a masik orszagarol...

magus
a magyarok vilagszerte hiresek arrol hogy a legbunkobb a legonzobb a legparasztabb jatekosok, szinte minden jatekban, kepzelj el egy szervert ami tele van magyarral. ha mar csak a 20%a nem normalis mar az is rossz.