World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
igazad van sorry :S ... sosem voltam jó az "okos enged..." dolgokban xD ezt Botond is megmondhatja 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

haha gondolom nem sok arcane intellectet szoktal kapni azert beszelsz butasagokat😄

nem tokmind1 nektek hogy hogy jatszik a masik ? komolyan, meg ha ugyanott jatszanatok es anyanatok egymast, megertenem, de igy...

anti hero

BEAST
2 instant cast spellhez miért kell "healercleansebot pala"? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
a buta ember jellemzõje hogy valamihez nem ért de belepofázik 😄DD semmit sem tudsz a paladinról , még ha volt is , nem most ... fogalmad sincs a sebzésemrõl , de te biztos jobban tudod 😄 majd a gnome mage megmondja 😄😄😄😄 istenem , de nem baj , kell az ilyen ember is , különben két Lock/mage sírás között unatkoznánk 😄DD

The Garrett
hat nemtudom azok a palak akikkel en jatszok megcsinaljak hogy beugrunk a zaszloert 6 hordas közé, es kihozzuk 2 en ugy hogy egyikhez sem erunk hozzá. es ez 90% ban a healercleansebot pala érdeme.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jovan 😊 menjel aztan hidd azt hogy sebzest osztasz😊 gl😄 aztan healeld magad a bubi alol.

BEAST
😄😄😄😄😄 nem , sajnos neked a szövegértéssel is gondjaid vannak , de ezen sajnos én nem segíthetek 😞 a BoF , Cleanse osztásnak semmi köze sincs a harchoz mivel instant cast ( olvass vissza thx) , DS alól gyógyítok , megint csak olvass vissza 😄😄 ... a butadin jellemzõje amit te leírtál , bambán áll és gyógyít , erre a priest is képes , és ha csak gyógyít a paladin is addig él mint egy priest , és mivel látom még mindig nem tudod mirõl beszélsz felesleges errõl vitatkozni.

jah sok pala healelte az ud warrioromat pugban 😉 igazsag szerint 0 healt kaptam mindig.

termeszetesen nem csak healelesre valo, remek support lehetosegek vannak pl HoJ, bop a magere, bubi alol healeles (egy ab ben kb sorsdonto az a 12 sec amig kepes vagy healelni megszakitas nelkul) wsgben remek dolog a bof (ha a shaman nem purgeli le), stb... naaa es mind ezek utan akar neha ide oda sozhat vagy judgemtelhet vagy holy shockolhat. sajnos te ott hibazol hogy te a sebzes osztast raktad elore 😞 ez kerlek a rossz paladin jellemzoje.

BEAST
ezt fejtsd ki bõvebben , mert ha szerinted a paladin annyi hogy vigyorogva healel pve és pvp raidekben akkor te nagyon nem tudod mirõl írsz , bár gondolom még warrior korodban megszoktad hogy healelve te vagy az isten és ennyi. amúgy hajrá , figyelek 😄D majd a mage/warrior megtanít játszani a paladinnal 😄😄😄😄😄

hat sajnos amiket irsz abbol az jon le hogy neked meg kevesebb😄

BEAST
jah valószínû , kb ezt azzal le is zárhatjuk hogy fogalmad sincs a paladinról.

igen akar ezt is irhattam volna😄 de megis neked van identitas zavarod 😄

BEAST
nc...

erre hagy irjak csak annyit hogy LOL

paladin a legjobb combat healer akarmit is mondasz mr.dpsadin vagy szolitsalak mr.mageadin-nak?

BEAST
mostanában ritkán járok pug néppel , premade raidben sem support/healer vagyok , spell damage cuccokban több hasznomat veszik támadásban , healt csak akkor osztok amikor DS-ben magamat is gyógyítom ... már nagyon rég nem a critadinokat kell elképzelni paladinként , mert az tényleg felesleges a kiszámíthatatlan dps miatt , de healre meg gagyi , egy jól felszerelt holy paladin elég szép sebzést tud osztani

de mert nem lehet seduceolni <#idiota>

MrStokes
Ok, de ettol meg nem lesz imba sztem.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nem lehet, hogy az elejen sokan azt hittek, hogy majd igy fog mukodni a dolgo es ezert inditott anno boldog-boldogtalan palat? ;D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

druid maci nem humanoid <#duhos2>

MrStokes
Megvarja a rugo, mig lejar a perception es csak utana fog hatbakukizni?

MrStokes
Perception <-> Spellalert dolgot nem ertem, magyarazd el pls!

MrStokes
Miert? Tudtommal minden jatekos faj humanoid es nem beast. Esetleg hunterek anyaznanak, de a petekre lehet h mar most is hatassal van a BS enchant.

MrStokes
Azer remelem erezted,hogy a hsz-em enyhen szolva ironiatol csopog...

nalunk azert halisten eleg jo a helyzet, avkat altalaban ally nyeri. wsg, ab az meg ilyen so so, bar ha nihilum beszabadul akkro eleg csunyan foldbedongolik a nepet😄

magus
mi szerverunkon allitolag a legendakban valamikor reges reg egy messzi messzi galaxisban egyetlen egyszer nyert az ally, amugy mindig a horda akarmit csinalhatsz...

Mighty
Ennek analógiájára tápcsít lenne a beastslaying enchant is 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Hogyne lenne táp. Ezért mondom, hogy egy pár mp-es eszeveszett szaladás már jól jönne.

Igazán jól használható ally racial skill csak az escape artist maradt.
Shadowmled nerfelve, perceptiont megölte a spell alert.

Botond
Egyébként nevetséges,hogy az UDk nem UDk,hanem humanoidok. Mekkora tápcsíter lenne a pala már. ^.^
Mighty
El tudnék képzelni egy csak paladinnal járó racialt... turn undead (tudom van ilyen pve-ben), ami a war stomppal egyenértkû ideig szaladásra készteti az ud classokat.

Mighty
war stomp és wotf azért odabasz 😊

De lesz még sírás az aoe silence miatt is...

de leginkább a játszani nem tudó emberek ally oldalon <#vigyor1>

Mighty
Meg a tauren, orc, troll, undead racialok miatt...

pugban azt csinalsz amit akarsz, de ha premade grppal mesz akkro ott nem neznem jo szemmel ha a paladin nem support/healer szerpet akarna betolteni, ugyanis bg-ket a support es heal nyeri meg nem mas(nem random vs random eseteben).

random vs randomnal meg a hordanak nagyobb az eselye a shaman miatt.

BEAST
nekem tetszik a pvp set , a mostanit azért nem használom mert kell az int meg az upto , mivel ez nem csak heal hanem damage is , holy paladinnak az eddigi pvp set teljesen felesleges volt , a tier0.5 cuccokat 100% hogy nem szedem össze annyit nem ér

a többieknek pedig , ez tényleg vicces hogy akárhány BGben járok mindig feral druidokat , shadow priesteket látok rohangálni , senki sem szólja meg õket , de ha egy paladin menne dps-re akkor mindenki nubozik , miért van az hogy az én dpsem felveszi a versenyt jópár "dps" kasztéval? ... a paladinnak nem az a feladata hogy kinyalja a többiek seggét amíg szórakoznak. , arról nem is beszélve hogy a 2 teljesen megoldható együtt is.

boesek

mindjárt más... =P

mond ezt el egy full elementalos sámliról 😄
Sound
The gold requirements goes away if you make it yourselves. ez most azt jelenti hogy BOP lesz az item? gondolom. Lehet hogy leadva a miningot nem herbet kéne visszvenni hanem LW-öt? huh!?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

nem pic

"A tailor/enchanter Rogue was able to talk to the guy, and got FIVE dialogue options. He clicked one before dying and learnt the Glacial Cloak. If you learn the patterns yourself there is no gold requirement.

Edit: turns out he learnt the cloth patterns from the guy - he's tailor/ench exalted. The gold requirements goes away if you make it yourselves."

picket
Természetesen a "pszichológiai megfigyelésekre alapozva a WoW jelenség SE tartalma legalább 75%-os" rész nem azt jelenti, hogy mindenkinél ennyi, hiszen mindannyian különbözõek vagyunk (légy önmagad, mindenki más már foglalt), így aztán a 75% egy átlag.
Wildort kb SE = 99,9%-ra tenném, magamat simán besorolnám az átlagosba, és nagyon örülök neki, hogy te 50%-osnak érzed a dolgot!
Sajnos úgy érzem, hogy Zaniah és társainak problémája abból adódik, hogy bár jelenleg a nagy átlagba tartoznak (SE mutatójuk 0,75-os), azonban a Blizz tovább támogatja az SE (sikerélmény) mesterséges növelését, és ezzel E (egyéb élmény) elnyomását eredményezi. Központilag, karhatalmilag, önkényesen. Szólva pfújj. <#levele>
Ennek mellékhatásakén jön létre SE növelésének kényszere, melyet tudományosan EFR-nek neveznék (Epix, Farming, Repu)

<#nevetes1>

&#3237;_&#3237;

Botond
Ezerszer inkább semmit,hogy megszólaljatok a ventrin. :-P
picket
Ha jelenleg más jellegû ingyenes kommunikáció rendelkezésre állna közöttünk (vagyis nem a melóhelyen **** a rezet, hanem át tudnék kiabálni neki mondjuk a másik szobába), akkor sem múlasztanám el, hogy tudományos és metafizikai információkat különös koncentrációban tartalmazó hozzászólásaimat veletek IS megosszam <#crazya>

Örülsz, mi? <#nyes>

&#3237;_&#3237;

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Botond
Egyes,leülhetsz!<#wilting>
The Garrett
Ja ertem, de ez alapjaban veve hibas az en jatekrol alkotott elkepzelesem szerint.

Nalam S=E=JÉ

The Garrett
jo ezt nemertem 😄DDDDDDD

The Garrett
az azt csinalja amiben a legjobb alatt azt ertem, hogy amire a karaktere a legjobban alkalmas.

The Garrett
A masodik reszehez:

A wow csapatjatek. Akkor is siman nyersz olyan csapatban ahol healelnek a healerek(es mindenki mas azt csinalja amiben a legjobb), ha veled azonos szintu " jatektapasztalatu" emberek ellen jatszol. A warrior beszalad megfogja az ellent, hatulrol healelik, a ranged meg lelõvi ahogy te is irtad. HA nem buta az ellen, es a healerekre megy, akkor a warrior/ mindenki más a raidben simán cc-zi õket. Ez ervenyes 5v5 grp pvp tol kezdve a 40v40 avig szerintem.

picket
Amit valójában mondani szerettem volna, hogy ha mondjuk:
S = csinálod amit a kasztod tényleg tud, és ezzel támogatod a csapatod sikerét.
E = egyéb szórakozás, amit ugyan nem támogat a kasztod, de jól esik.
S + E = 1, és pozitív számok.

Tegyük fel, hogy S + E = JÉ, ami a játékélmény. (igen, 1-el egyenlõ vagyis 100%, leülhetsz Pistike)
Szintén tegyük fel, hogy SE (sikerélmény) + E (egyéb élmény, lásd fent) = JÉ
Akkor SE = S. 😄
Vagyis a befektetett erõforrásoddal egyenesen arányos élményben lesz részed. Továbbá pszichológiai megfigyelésekre alapozva a WoW jelenség SE tartalma legalább 75%-os. Ezért ajánlott S nagyobb arányú alkalmazása JÉ elérése érdekében!

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

&#3237;_&#3237;