World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offhandekben semmi progress megintcsak...

The Garrett
jaja probaltuk , ugyanez volt 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sugam
alap igyvan, bar en max burning crusadet fogom kiprobalni mert abban vannak erdekes dolgok.. blizzard sux!😄

Lynx_TWL
hmm 1 dagger ami rugónak való, ha jól néztem.... ez az egy kurva táp, de minden kaszt kapott kismillió kézi atomrakétát a rugók meg egy tõrt azt szedjék szét egymást érte?

๏̯͡๏﴿

remélem nem teljes a lista mert akkor morci leszek... nem szívesen venném magamra a bohócruha chest/mask részét(nameg a többit se) <#szomoru1>

Lynx_TWL
hunter tõr

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
bátyám mc raidel szal no horda

Ramox
😄😄😄akkor kérek minimum 280 dps-es kardot, 5% crittel 4%hittel 250 AP-vel és proc: 3k AP 20 secre ami 70-80 %al procol

Botond
Reméljük az. Minimum 180dps kellene egy valamire való tõrre.
Ramox
Ném fake ez egy picit?: D

Ramox
Már láthatsz 135dpses wandot is 😄

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Botond
Mert ez warlock/médzs friendly játék. ^.^
Sound

BEAST
exalted vagyok már egy ideje 😊 OEBem is megvan , csak azért járok mert vérengezhetnékem van , mellesleg miért akkora dolog az az egykezes , láttam már 95+ dps-es wandot is 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Minek? Kell az epic kos? Vagy a TuF ami kevesebb dps,mint a ma linkelt 1h? Vagy esetleg a pajzs? Á,a pajzs tuti nem,te dps pala vagy.
sry, nem vettem a lapot
Sugam
<#wilting>

Lynx_TWL
ték

BEAST
sosenem 😄 majd fellesek , elméletileg most AVben ül a karakterem 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sugam
lol loggolnek be erre nemjo a pass, azt irja... sima wownal meg jo..nc

Botond
annyira nem olvastam bele,csak láttam megint képzavarban vagy a pala funkcióit illetõen ^.^ MSNre feltolod a képed?
BEAST
tudom , írtam is 😄D többet nem dõlök be ennek 😄DDD

nah ez jo kor volt😄 egy Destiny meg egy libram of focus😊 kb felora alatt😄

Botond
Ezt most megúsztad Bíszt,mert nem voltam itthon,azt remélem tudod. :-P
BEAST
ugye mondtam , ittvan Devil , a többi már az õ dolga xD

ezek után nagyon ajánlom, hogy a caster cuccok is legalább ilyen jók legyenek... bár látva már a 2 staff statjait...
asszem main váltás közeleg...

"Ok, so i tried to log in. Yeah yeah, doesnt work i know. Out of curiosity (grammar?)
i entered my US acc and tried to log in. And it worked. But only to find myself alone on EU PvE realm. Without any charater. "

na ez a loller...
(test serverek btw)

TDC Geronimo
<#zavart2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sound

MrStokes
Hahahh 😄D

En a beastslaying enchantra ertettem 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
#74967 😛

szerintem sehol nem irta senki hogy csak healelj😊

BEAST
hát ha egy sok vs paladin+valaki más harcban , nem hülyék ellen harcoltok akkor nem tart sokáig 😄 nem nubok ellen a leggyorsabb 1,5sec heal is lassú , arról enm is beszélve hogy 6-700 körül gyógyít , ennyi idõ alatt sokszorosát adják le sebzésben 😄 a nagyobb healem 2,5sec és 2500 körül healel , de erre esélyem sincs, rogue pofánrug , shaman shock-kal megszakít , priest/mage/lock silencel ... a "support" paladin cleansre és BoF osztásra jó és max a DS alól gyógyításra , de ezért nem fogok CSAK healelni

The Garrett
mert kozbe healelni is kell? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ezert mondtam hogy pugban termeszetesen azt csinlasz amit akarsz, de egy premade mondjuk Guild teamnel nem neznem jo szemmel ezt a felfogast 😄

BEAST
pff , lekéstem AB-t 😄

BEAST
én ezért lettem paladin anno , hogy harcolni is tudok de segítem a többieket , ezért nem lettem warrior vagy rogue ... de a retri paladin csak 1v1ben volt "jó" harcos ,nagyobb harcban még nagyobb mázli kellett , de mióta csak azzal találkozom hogy "hülye nub gyógyícccsá bazz" hát inkább nem ... nagyon meguntam hogy amikor egy rogue-t vagy warrior-t a legtöbb killhez segítem még annyit sem kapok hogy kössz bazd+ ... az utóbbi pár patch meg elég jól átalakította a paladint és egy heti pve heal után jól esik hogy én öltem a legtöbbet vagy hogy egyedül szereztem vissza a zászlót ...

igyvan! bgt a healign es supporting nyeri😄....hmmm dejavu...😄 najoh inkabb megyek farmolok meg libramot amig meg ellehet adni😄

egyebkent meg nem ertem hogy miert nezik le annyira a gyogyitast , akar priest-t vagy paladint vagy akar druidakat... a mmo rpg es ennek a jateknak is szerves resze. komolyan felfoghatatlan. az egyik legizgalmasabb dolog a jatekban, felelosseg, nyomas, es sokkal jobban rajtad all a siker/kudarc kimenetele, mitn barki mason...
nekem legalabbis ez az igazi elvezet + nezi a csapatomat ahgoy bebassz mindenkit szepen, mindenki csinalja a dolgat. mondjuk wowban ez a grp vs grpra eleg keveske lehetoseg van ;<

anti hero

BEAST
még mindig nem az igazi xD

we are the BORG!

😄D aztan mehet a DPS 😄

BEAST
de ez mindenre igaz , elég nehéz lenne mindig objektíven gondolkodni :p

igen mert te a masik szereplo vagy ebben a kis szolasban😊

BEAST
ebben egyetértünk 😄 de már csak 3 perc és AB-ben leszek 😛

nem palyaztam botond cimere😊 es ez megint csak szubjektiv amit gondolsz.

de tok mindegy de addig sem unatkozunk amig itt irkalunk. aki meg komolyan veszi annak ugy is kell.

BEAST
ez már nagyon gyengére sikeredett 😄 sehol sem vagy Botondhoz képest 😄DD