World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Eladtad/(Lecserélted)? Igen. Véletlenül? Nem. És te pár nap/hét múlva ingyen vissza akarod szerezni GM-tõl mert patch után jobb lesz. GG.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ja ez onnan jutott eszembe h feher vagy piros a szine a vendor ablakban, hiaba feher nem engedi megvenni .. :/

-Rammirezz-lvl60-Human mage-eu-bloodscalp-

Vicces , h fejlesztik a pvparmorseteket, en nagyon megjartam vele. Elertem a rank13 at megvolt az epic de mivel semmit nem ert az egesz lecsereltem T2 re, a hulladekot meg eladtam vendornak. Most mivel neztem, h eleg durva lesz az uj set, irtam egy ticketet h adjak vissza az eladott motyokat, erre irta a gm h nem tudja visszaadni mert tul regen volt. Aztan irtam neki h miaz h tul regen volt nezze meg a rankomat meg az invemet h benne van a fel set. Erre a gm azt valaszolta h biztosan nem volt ra eleg penzem es azert nem vettem meg a teljes setet es igy h nem tudom bebizonyitani sajnos nem tudja visszaadni. GG ?

-Rammirezz-lvl60-Human mage-eu-bloodscalp-

Elõre _biztosan_ nem tudod megvenni, amikor biztosra tudtam hogy Rank8 leszek (2 hete), meg akartam venni chestet elõzõ este, hogy már egybõl legyen rajta 100hp, és nem engedte.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Nem mindegyiknek más a neve. Kapásból warrior gloves, head teljesen ugyanaz a név. A setnév mindenhol változott ha jól tudom.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

unique vagy nem, tök mindegy, ha egyszer más a neve... nem valószínû hogy elveszi a régit, jól néznénk ki: a régit kiveszi a zsákomból, az újért viszont pénzt kér... neeem, ezt a játékot nem magyarok fejlesztik

Persze, egyszer se nézegetted a vendornál a GM fegyókat, vagy az epic lovat? Ott van, megveheted, csak épp piros, hogy nem fogod tudni használni...

Ha minden igaz az új set nem lesz Unique azaz megtarthatod a régit is. Furcsa mert a jelenlegi összes darabja Uniqie.

Én határozottan úgy emlékszem hogy decemberbe amikor Rank7-et elértem, megvettem a csimmát meg a gloves-t, majd köv. hétre visszaestem Rank6-ra de valamiért megint meg akartam venni a csimmát, és azt írta hogy nem stimmel a rangom hozzá. Használni tudtam a régit. Vagy én bénáztam el valamit, vagy ez egy patch újítás. Vagy nemtuom. 😊

TDC Geronimo
Az, mivel rank 6-ra estem vissza, bementem hall of legendsbe és újra megvehetõek voltak a cuccok.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
igen , máshogy értelme se lenne 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kriger
Ez tuti?

magus
lehet egy noob kerdesem?

pvp rangert kaphato cuccot csak akkor tudom megvenni, ha azon a rangon vagyok, de hasznalhatom akkor is ha mar nem vagyok azon? vagy a rang mindig az amit egyszer elertem legmagasabbat?

TDC Geronimo
Ha 1* elérted rank 10-et utána meg tudod akármikor venni a rank 10-es cuccokat csak legalább rank 6-nak kell lenned, hogy bemehess megvenni õket.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A leírásból egyértelmûen az derül ki hogy a Rank10 setet újra meg kell venni. Mivel adott cuccot csak akkor tudod megvenni ha megvan hozzá a rangod, ezért újra rank10nek kell lenni. Rank13 cuccok automata upgradelõdnek, Rank14 fegyókról semmilyen hivatalos infót nem láttam még, csak a szokásos találgatások mennek.

Kriger
Azért jó lenne tisztán látni, mert pont elvesztettem a rank 8-at és nem tudom érdemes-e visszafeküdnöm a bgkbe a peccsig, hogy újra elérjem, vagy fölösleges, mert csak bemegyek és megvehetem így is...Mondjuk, ha csak a régi szetitem leadásával lehet az újat megkapni akkor én részemrõl biztos nem kérek belõle...a sok +crites tuti jó palának farmolásra, pve-re meg van jobb...

PiszkosFred
pvp epic és pvp kék külön van kezelve, ez azért világosnak látszik. kizárt hogy 14es szintre kényszerítenek újra, az elképzelhetetlen - és a fejlesztõk életére roppant veszélyes - húzás lenne ;] 10et elérni már nem olyan nehéz, de az sem két nap, ezért ott is lenne morgás keményen. De hát kiderül majd, bízzunk az ész diadalában..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

capaszabi
mint már felvetettem, remélem igy lesz, mert nem hinném hogy az a párszáz R14 aki idejét R14 fegyókra költötte BWL helyett örülne neki ha az1.8as offhandért ujra 23423423 hónapot szopnia kéne...

vééééér fog folyni!

need😛

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

PiszkosFred
"Additionally, the epic PvP sets will be automatically upgraded for players with the upcoming Shadow of the Necropolis patch. The superior sets will not be automatically upgraded and will have to be repurchased."

Ha erre gondolsz, én másként értelmezném... Vagyis login után nem az új szetet fogod magadon látni - mint az epic pvpnél - hanem meg kell VENNI. Vagyis korábbi rang10et elérteknek pénzbe fog kerülni a csere - pár(?) arany - míg a rang 12-14esek setje automatikusan átváltozik, lecserélõdik, a bankban/inventoryban/karakteren.

"Purchase" szót legalábbis én így értelmezem. És bízok is benne hogy így lesz, semmi kedvem újra BGzombi lenni...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

a rank 7-8-10 armor nem upgradelõdik, az új kék pvp setnek a neve is más. újból el kell érni a megfelelõ rangot és újból meg kell venni a páncélokat 😞

a rank 12-13 armor upgradelõdik magától, semmit nem kell tenni, hogy az újat kapja meg akinek van.

www.wow-europe.com legelsõ cikk a cínoldalon 😛

szerintem egyszeruen lecserélõdik szoval ha már elérted és még nem tobtad ki akkor az uj lesz rajtad.

Kriger
Látom az új peccsben megváltoznak a rank 7,8 pvp armorok is. De vajon a régi is megmarad, ezeket meg lehet venni plusszba, vagy egyszerûen lecserélõdik a már meglévõ? Ha az elõbbi akkor vajon újra el kell érni ezeket a rankokat, vagy "pult alól" is odaadják, ha egyszer már voltam ilyen beosztásban?
Tud ezekre valami biztosat mondani valaki, mert én nem leltem kék postot...

Account eladó Bloodscalp szerveren,
humán WARLOCK
Full T2-es sett-ben
epic lóval
dmg és crit gear-el
összes alkímista receptel
Érdeklõdni pm-ben itt.
http://ctprofiles.net/296418
Mighty
Csak akkor tudnam mi a fasznak van igy nevezve a +dmg: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to x

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
wow-europe.com leszeded ujra a test klienst?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sugam
kizarthogy ilyen legyen. (siman rakd fel ujra a peccset amit leszedté.)

plz valaki mondja meg honnan tudom letölteni a WoWTest mappa tartalmát mert véletlen kitöröltem :\

Molug - LvL 60 Undead Mage - Bloodscalp

ugyis lefogjak nerfelni hogy a damagegear ne adodjon hozza😞

Count Adyn
Ó egy casual GM vitte?^^
Mage nek is mókás lehet 1.11 utani shatter -el ,500 spelldmg el, csattan egy 2ks pom-frostbolt meg egy 1800 as meteor instant ba 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
btw BS en aki akar kapni egy meteort a nyakába az keresse Casseya -t ^^

The Garrett
Shard of the fallen star 1 trinket. (ezt a muvin is lathatjatok az elejen mikor a srac a gearjét mutogatja.) Asszem 3 perc CDje van, a spelldmgedet tenyleg beleadja a meteor sebzésébe, és critelhet is a sebzés.

A trükkje csak annyi hogy ha 1 ember áll a meteor hatókörében akkor az az 1 ember kapja meg a teljes damage-t. Ha 2 ember akkor fele -fele arányban osztoznak a dmgen és így tovább.=> minél több emberre dobod annal kisebbet sebez :/

Szerintem Sound nem azt akarta írni hogy nem trinket, hanem azt, hogy nem kell egy halom thorium gránátot cipelned magaddal ha tréfálkozni szeretnél, hanem csak egy slotot foglal és kész... persze lehet h. én értem félre 😊 Bár a franc se tudja hogy a gránát hányasával sztekkelõdik, lehet hogy értelmetlen

MrStokes
Akkor meg elmenne, ha nem trinket lenne, de mivel az, igy csak egy normalisabb, jobban kihasznalhato elol veszi el a helyet. Funnak nem rossz viszont.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Az biztos 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

jo csak itt lejjebb van aki szerint nem az.

Ramox
Miért, nálunk már senkinek se kell 😄 Néznének kicsit ha BWL-ben ZHC-t benyomva Death Rayeznék 😄

BEAST
nem , de pl Hakkar szíve , Ony feje ,stb olyan cuccok amikre külön be kell jelenteni hogy mire kell , pl a ZHC-t énis használhatnám pve-ben jobb healre , de ez csak kamu lenne mert úgy is pvp-re kéne 😄 ... ezért a casterek elõnyt élveznek velem szemben , ez kb úgy mûködik hogy leõljük Hakkart , én kiugrok a páncélomból hogy nekem pedig kell , ekkor jön a mage/lock whine hogy nanehogymár paladin vigye , és szépen "megegyezünk" hogy addig nem kap paladin ZHC-t amíg nincs minden mage-nek , lock-nak , ahogy õk mondanák "for the greater good" 😛 ... nem tetszik, de ez van ha a 100 fõs raid community több mint fele mage/lock/priest ... a másik fele pedig warrior/rogue ... ugyanezt játszottuk el Ony fejével is maikor a crit/agi nyaklánc kellett volna ... minden rogue meg warrior sírt hogy pedig az nekik elõbb jár ... a nyaklánc meglett , ezis leglesz csak idõ kérdése 😄

BEAST
persze hogy trinket 😊

mar hogy ne lenne trinket

thottbot

MrStokes
Ez most valahogy ellentmondani latszik azon korabbi allitasoddal, miszerint eleg lamak az ellenfelek. Szamomra nem attol a legjobb egy harc hogy az 1ik fel ledaralja a masikat, a masik meg kozben nem csinal semmit. 😄 Akkor jo, ha mind2 fel tolja 1000-rel es izgalmas lesz es nem latod elore a vegkimenetelet a harcnak.
De persze No Offense es Peace.

MrStokes
Jujj 😄

MrStokes
Szoval nem trinket? Hmm nyami, akkor az fini!

Mighty
Nálunk ezen nincs is veszekedés. Mindenki viheti, mindenki licitálhat.

Friczy
Ez olyan mint a hunterweapon. Egész addig nyugi van amíg szóba nem hozod hogy egyszer neked is kéne. Pedig ez is mint a sárkány fejes rewardok, ez is jó mindenkinek.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mighty
Miért? Odatartják a fejedhez a staffjukat, hogy te nem licitálhatsz a szívre? 😮

Friczy
De a szép banner kárpótol minket! 😉

keep walking... www.artum-inferniti.net

Ramox
Ja. Azt vágom, csak sajnálom rá elhasználni 😄

BEAST
najah ... nekem is már csak ZHC kéne , de a mocsok mage-k meg a lock-ok mindig viszik 😊