World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
a múvíban tényleg elég sok "láma" ellen harcolt , pl a rogue aki ellen többször is harcolt mind közül a legnagyobb ... egyszer sem rugta tökön amikor healt castolt , csak egy kick és esélye nem lett volna a palának , mondjuk az is igaz hogy a legtöbb hordás csak lesett amikor egy paladin meteort vág hozzájuk meg többezres sebzést 😊 amúgy meg lehet látni a pala játékán is hogy a legtöbbel scak szórakozik , feleslegesen cons-t castol , össze vissza ugrál amikor már rég használhatná a Holy Shockot ... minden ilyen "PVP" filmben a legjobban sikerült harcokat vágják össze , szóval nem is csoda 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
ezt nemtom , de a warriorok recklessness skillje vagymilye pl mûködik vele így 100% crit lesz a Death Ray is 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
nem azért, csak szarul nézett ki, hogy "WoW: Essar" és ennyi.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Lol,tegnapi NS disenchanton felbuzdulva bekerült a rogue az aláírásba?:-P
Ramox
Ha ötöst nyertem volna akkor fizetném is õket 😄

antgecc
Pl. rögtön az elején silithusban a tauren warrior.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

QuippeR
egyszer én is szeretnék lottó ötöst. (már csak lottózni kéne hozzá.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
owned ^.^
nyÍlván igazad van :]

anti hero

Ramox
Jaja, nekem 3 accom van, most a blizzardnak hála 7 karim a PvE-n van vagy 12 meg PvP-n 😄

Sugam
halloood anaar, nehogymar ellenem legyel!!attol mert fosok heJJesen irni meg nem azt lyelenti hogy nemtutok.
más: en nem oktattalak, csak megjegyeztem valamit..

Sugam
meg van 1 masolasom. ha azt most megtennem pvpre rakna szted? sztem sajt. blizzardnak mostanaban erdekes dolgai vannak....dd set is adtak 80 ap-t õemefgéé.. (nemmintha valaha is lesz olyanom mert mar gyakorlatilag 3 hete nemjatszok lassan, csak azert kivancsi vagyok a fullt2re 😄)...

hat nem tudom , pl melyik volt lama szerinted?

antgecc
Nyílván nem a justice alatti semmittevésre gondolok. Valamint miért mindig egy fogalmazni és írni nem tudó emberke akar engem kioktatni?!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Épp most nyertem egy AB-t és 150 jár csak egy gyõzelemért. 😞

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

igen, ha nyersz es leadod a 3db. repu targyat is, annyi jon ki egy gyozelemert, en ugy tudom.

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Ramox
De a ZHC pl a Death Rayre is jó?😄 Ha igen beszerzek egyet a warrioromnak 😄

Hátha te kapnál egyben 3000-4000 dmg-et sztm te is csak pilláznál bármennyire skill ide vagy oda! Meg szerintem a hordások 95%-a azon gondolkozott honnan a faxbol jött a meteor! A hordások amugyis utálják a palákat a három életükkel együtt nemhogymég meteort finganak instantban! 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Ramox
Már a karikat is PvP-re másolják de a PvP meg nem megy 😄

Sugam
8208 as sor?lehet edzes utan beenged...

Botond
De! Õ értelmesebben nézne! Merõpr0!
Sugam
attol meg nembiztos hogy lama, hammer of stunnalatt megbaszlaknal tese tudsz semmit csinni 😄

Count Adyn
Ez minden pvp muvi sajátsossága^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

antgecc
Az ellenfelei meg nagyrész lámák. Egy csomó esetben csak állnak és lesnek ki a fejükbõl, mert azt se tudják mi van.

Ha igaz akkor kár. Még 23000 az Exalted 😞

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Lehet hogy rosszul tudom de bonus repu nincs csak honor pont. Szvl attol még nem lépsz jobban elöre repuban ha ilyenkor játszol abn csak mivel többet játszol adott idöben az adott bgn több repu is befolyik mint hétköznapokban

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Count Adyn
Ja mindig tolta a zhct, ugymar elég aranyosat ütött😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Valaki meg tudja mondani pontosan hogy AB hétvégén kapok-e bonus reputationt is? Vagy ugyanúgy 250 egy nyerésért?

Friczy
Hát akkor nem nézed meg 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

a képek viccesen néznek ki, de ezért én nem teszek fel quicktime codecet 😊

BEAST
hmm ez érdekes , mivel én még csak olvastam róla nemtudom hogyan mûködik , de elméletileg ez "csak" egy trinket 😊

Sound
És ami lényeg, hogy elvileg csak egy item a bagjeidbe, és a geared spelldamage-e hozzáadódik a meteorhoz (buff, feature?!) imo ezért használja a pala is.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound

BEAST
Shard of the Fallen Star
Use: Calls down a meteor, burning all enemies within the area for 400 to 442 total Fire damage.

nem erõsebb mint egy thorium gránát , de látványosabb 😄

Count Adyn
Jó példa hogy minden classal lehet jól játszani😊 Az trinket elég imba mondjuk, de a srác is jol nyomja, vannak reflexei😄

BEAST
nem tudja majd megmagyarázni 😄D szánalmas és kész!! 😄

Tyler Durden
Nevetséges, igy is az emberek bakancsa tele van AQ40el, erre rátesznek még 1 lapáttal..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sound
úgy birom b+, sok kis pistike US fórumokon, csinálja az elemzéseit, hogy

-lalalalalalalala Deathdealer set jobb statokat ad mind a hasonló slotú T3, lalalallalal

erre mit csinál blizzard?

DD chest

lenerfeli a DD setet, hogy a T3 csak jobb legyen már😊 DD shoulderbõl -10stamot nerfelnek 1.11-re a boots ból is talán, staminát meg stg-et nerfel.

most mirõl sírnak pistikéék?

- lalalalalallaa hát nem lenerfelték DD-t, wtf? fu blizzard, fu...

mókás 😊

Mighty
Az miért szánalmas, ha használja az egyik skilljét?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

pluhi
Hoppá 5000 ember a sorban a PVE testserveren. Lehet nem várom ki<#mf2>.
Ez nagyon durva 😊

aq40ben esik, trinket.

Lynx_TWL
mijeza meteor?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

jobb minoseg

meg midnig nerf paladin...😄

BEAST
jah fõleg csak funból amikor már látszik hogy nyerek , vagy amikor heal elött megakadályozom hogy bandageljenek ... az enyém csak 59-60/sec a múviban 70 körüli , de még azis semmi egy ellen 😊

BEAST
<#eljen>

a holy paladin végre olyan amilyennek mindig is lennie kellett volna , a sebzés nem a vak szerencsén múlik hanem a felszerelésen és azon hogy mikor akarom használni xD

TDC Geronimo
okádék consecrationt õ is spammeli látom, szánalmas 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nah itt a mageadin

nerf paladins...

The Garrett
eddigse sok mult azon a 400 v mennyi hpn-d igy legalabb nem kell az inventorymba lennie ha megnezik raitemmel mert felesleges :d 1 gonddal kevesebb

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Slow
gyökér a blizz, nem tudják rendesen megcsinálni, és le is szarják...