World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramox
Crit shaman bazd...
Fent az action baron a sapka.... Szegény magek, warlockok....

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sound
Reroll Inco imo!?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

MrStokes
Koszonom.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Bloodscalpon található ally-s félig T2ben lévõ warlockomat cserélném Twisting Netheren lévõ kb. ugyan ilyen felszerelt shamanra. Érdeklõdni pmben lehet itt.
The Garrett
kar hogy druidaknak nemmukodik :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Account eladó Bloodscalp szerveren,
humán WARLOCK
Full T2-es sett-ben
epic lóval
dmg és crit gear-el
összes alkímista receptel
Érdeklõdni pm-ben itt.
http://ctprofiles.net/296418
hm, nem, az egy webes form volt... fenébe hogy az otthoni linkek nincsenek meg a munkahelyemen... köszi azért, lehet hogy ez is jó lesz arra amit szeretnék

Mighty
Erre gondolsz?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

volt itt linkelve egyszer egy x mana per 5 sec / spirit kalkulátor, de most a barátom se találja, a gugli
valaki be tudná nyomni plz?

ja és 2 db ungoro soil / kör

Ungoroban összeszedsz egy halom ungoro-soilt, beleteszed egy tatyóba amit elõször adnak a questért, hozzáadsz egy levelet amit 9 ezüstért vehetsz darnassusban, és összekutyulod. Ha szerencséd van, morrowgrain, ha nincs, akkor stranglekelp, vagy valami hasonló használhatatlan dolog... 1-4 darab cucc szokott lenni a zsákban. 10 perc cooldown

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Count Adyn
Haha reroll PvP iet se mondtak még😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
darnassusban cenarion enclave. itt van egy ismételhetõ kveszt.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

MrStokes
Honnan tudnek Morrowgrain-t szerezni? Kell 1-2 recepthez...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lynx_TWL
még jó, hogy nem vagy gm😊

BEAST
sajnos ezis inkább GM függõ , nálunk is volt hasonló , ott a srác 3 nap pihit kapott ... ha jól tudom kb egy hétre rá "halhatatlan" quest mobokat húzott SW-be Blasted-bõl és most 1 hét bant kapott. Sokszor van hogy a GM csak elõregenerált szarokat másolgat nekem , de volt már olyan is hogy normálisan elbeszélgettem vele a dolgokról és még segített is xD ( egyszercsak elvesztettem a channel-jeimet , illetve megvoltak , láttam az embereket írni , de válaszolni nem tudtam , kilépni és újracsatlakozni sem tudtam , addon reinstall , wow reinstall megvolt , a Trade channelen kivül minden megjavult , ki-be lépkedtem ahogy szenvedtem és a GM próbált segíteni 😄 )) ... szal a lényeg hogy õk is emberbõl vannak , ez a munkájuk és mostanság az a jellemzõ hogy a legtöbben minnél kevesebb munkával szeretnének pénzt keresni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de ez nalam nem veletlen letorlesnek szamit. verd el az ocsed, rugd ki a baratnod😄

MrStokes
Pl letorolheti a baratnod, mert osszevesztetek, es te megkered szepen a GM bacsit, hogy ugyan mar nem is te torolted, hozzak neked vissza. Vagy noob kisocsed letorolte, es vissza akarod kerni. Es visszaadjak.

TDC Geronimo
😄D

TDC Geronimo
Az lehet. Most mentem be megnézni és meg tudnám venni megint.

igyvan. de csak bgben es instakban.

MrStokes
Jol ertem, hogy nem lesz timer, hanem 1 ablak 1 gombbal h release es barmeddig maradhatsz hulla amig fel nem elesztenek vagy release-t nem nyomsz?

Martin576
Tegnap felállunk Emerisshez, buffolgatunk, pisi-kaki-iszom-eszem-anyám bejött hogy ágyazzak be emberkékre várunk, jön egy alli hunter (pve szerver), ránkhúzza a malacot, FD-zik, a sárkány böfög mindenkire, páran fekszenek, szétszaladunk. Megint felállunk, ugyanez, megint, megint ugyanez. Átlépünk alliba, kérdezzük, miért nem az anyáddal szórakozol, blablabla. Na, az ötödik után vagy heten ticketelünk. Érkezik a GM 1 óra múlva, de akkor már Lethont skinneltük, kérdezi mi volt, mesélem, azt mondja ez nem ütközik a szabályokba. Kérdezem outdoor boss raid szétkúrása frankós? Ezt lehet?

Ez nem ütközik a szabályokba, játékon belül kell elintézni!

Kérdezem és hogy a durva anyámba intézzek el egy kikúrt pve szerveren egy ilyen barmot? Válasz (dobpergés): "gameplay hintet" !!!!!!!!!! õ nem szolgáltathat.

MrStokes
Ez ugy tunt, mintha pactch-rol patch-re valtozna. Legalabb is volt amikor igy, volt amikor ugy mukodott a dolog.

ja sajnos 😞 talan majd jovoheten jobb lesz a helyzet ha csokken a letszam. ma sikerult bejutnom egy level 60 as magel durotarba de semmti nem tudtam csinalni mert le is halt a szerver 😄 annyit sikerult hogy megneztem milyen cuccokban van meg miket adnak a karihoz. talent leosztas is van alapbol, persze ricthig az arcane 31/fire20 build van, hogy aki seggfasz a magehez az azt lassa hogy omg de imba a mage😄 nc...:\

BEAST
xD

Természetesen, ezt mind megértem, csupán annyit akartam mondani, hogy ne várjunk / várjatok semmit a jelenlegi PTR-tõl. 😊

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

beastnek ment csak mindketten #75207 es a kommentettek es ez a fasz sg motor a tiedre valaszolt😄

<#taps><#lama>

azt ugye tudod hogy az eu test realm-ert az us team a felelos, tehat a serverek kint vannak usaban. es hat ugye gondolom nem igazan torodnek az eu testtel :\ dehat nem is nagyon kell nekik hisz nem a test realmkert fizetunk, az amcsi jatekosok meg letesztelik nekik amit akarnak.

BEAST
én már töröltem le a 4 altom közül azt amit épp nem akartam 😄 hasonlóan néztek ki , a nevet nem néztem , egy kis figyelmetlenség és rosszat töröltél 😊

capaszabi
mivel jelenleg:

BUY feltétele: a vásárlás pillanatában az adott rankon vagy magasabbon kell lenni.

QuippeR
ha HR-es lennék a Blizzardnál, nem vennélek fel GM-nek

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Eléggé érdekes dolgok mennek az 1.11 PTR-el kapcsolatban. 2 nap után sikerült 2 karit másolni PvE-re még, 4szer próbáltam, sosem sikerült 1 óránál tovább bent maradni (500 ms mellett), mindig DC, majd megint 500000 sor. Amikor PvE offline volt, csináltam PvP-n egy karit, megnézni a raid-es dolgokat. Egy darab mobot/NPC-t sem találtam egész Durotarba, mindenhol lvl1-es hullák, és 5-10 idióta folyamaotsan spamelte generalt, lfg, localdef channelt + yell. Most meg még ez a PvP-re másolás is. Eh hát nincsenek a helyzet magaslatán az egyszer biztos.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

capaszabi
wtf? 1x kattintottam

capaszabi
te leszarnád, blizz meg elfelejtene fizetni, mert ugy ez a KIBASZOTT KURVA FÕÁLLÁSA a geciknek, szal igenis keresse meg a logban a dolgot és adja vissza.
ha nem, akkor szépen forumpost a nevével és screennel, és amikor majd blizzbácsi ugy dönt hogy az ilyen munkaeröre nincs szüksége akkor majd végiggondolja, hogy kisebb arccal még 3. kieg alatt is GMkedhetettt volna..

mutassal mar akkora faszt aki veletlen letolri a karijat amikor meg be is kell idni hogy DELETE

test realmel kapcsolatban meg ajanlom hogy olvasgasd a stickyket test realm topicban. mar a pvp realmre megy a copy mivel pve realm tultelitett. de most este 20:00 ig nem fog menni se a pve se a pvp test realm, ugyancsak sticky alapjan.

igen, de nem mindegy, hogy egy szándékos tett miatt kérsz vissza valamit (mint pl. hogy eladtad a cuccot, de most kéne vissza ingyen), vagy véletlen tett miatt ("véletlenül" letörlöd a karid, gm meg visszarakja)

nem is csodálom, hogy nem adják vissza...

amúgy meg nem hiszem, hogy azt a kb. 150-250g-t, amibe kerül az egész cucc cakk-pakk, olyan nehéz volna összeszedni...

más: hogy van az, hogy csak pvp realm-re tudok karit másolni a test serveren, pve-re meg nem? ez normális dolog?
csak mert szeretnék pve-re is copy-zni... fõleg úgy, hogy a pvp realm az offline.

capaszabi
PERSZE NEM.

BEAST
ha GM lennék és valaki elkezdene azzal baszogatni hogy hónapokkal ezelött eladott valamit ami most kéne neki , mert most már használná, énis magasról leszarnám , ez nevetséges.

Igen ez valóban furcsa, viszont az anyázós/rasszista szöveges reportokra nagyon ugranak. Kb. minden másra a sablonszöveg.

ZOMG vegree bazdmeg😄 hogy erre is 1.11 ig varni kelett iszonyat😄

Lynx_TWL
gm szarik a fejedre, ha egy kicsit is meg kéne erõltetnie magát.

Azért eddig se volt olyan nagyon gáz a Rank13 set 😊 Nekem ott csücsül minden setdarab bankba, sose-lehet tudni alapon.

meg szep h visszakerem, mikor komplett karaktereket adnak vissza epicestol mindenestol... ki gondolta volna h 20 patch mulva erni is fog valamit...

-Rammirezz-lvl60-Human mage-eu-bloodscalp-

Sound
--First, by popular demand, we'll be removing the release timer in instances. This includes dungeons, battlegrounds and raid instances.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-dungeons&T=532233&P=1

:o

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148