World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wow siteon egyébként mindent átböngésztem, van egy gfx lebutító FAQ rész, onnan szinte mindent beírtam a config fileba. ami gond lehet hogy, SP1 és SP2 nélküli az XP Prom, ma sikerült khm szerezni egy SP2 integráltat, délután nekimegyek egy újabb reinstallnak
a chipset kérdéshez teljesen buta vagyok, nem tudom hogyan tudom megnézni, és hogy egyáltalán hogyan mûködik a dolog, de egy URL ezzel kapcsolatban bõven elég lenne, mégsem hardware topic ez 😊
foglaltnick: meg tudnád mondani, milyen drivert használtál? laptop típusa?
aláírás.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Est Sularus Oth Mithas
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ilyeneket emlegettél: csaló, szánalmas, óvodásoknak való. Szerinted ez vélemény, szerintünk meg valami más...
<#banplz>#banplz>
ಥ_ಥ
http://www.curse-gaming.com/en/searchwow-886.html
Persze angoltudás nem árt, de az akkor is kell, ha be akarod konfigurálni ezeket az addonokat. Discord Action Bars-t ajánlom amúgy, az elég sokmindent tud.
ಥ_ಥ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Eviscerate / Kibelezés (befejezõ mozgás) - Befejezõ mozgás, ami kombó pontonként további sebzést okoz. Ez gyakorlatilag egy azonnali sebzést okozó lecsapó (Slam) varázslat, amit a szörnyek kivégzésére, széttépésére lehet használni.
és tsai 😄
anti hero
Egyébként én már nagycsoportos vagyok, és grat a posthoz, tényleg feldobta a topicot 😄
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
amúgy meg a pala nem véletlenül kapta meg a bubijait, azok nélkül gyakorlatilag free hk lenne minden kaszt számára. lehet érte szeretni is, meg utálni is.
viszont pve fejlõdésre az egyik legfrankóbb kaszt szerintem, gyakorlatilag 0 vele a downtime, ami azért nem egy elhanyagolható szempont - lvl 60-ig.
Haverre ráwhispelt egy csóka, hogy vegye ki az AH-ból az x cuccot, megveszi olcsóbban. Kivette, trade, az ablakban megjelent a pénz, aztán mégse került hozzá 😊
Nem próbáltam még ezzel trükközni, de vicces dolog mindenképp... Nem volt a másiknál elég pénz, ezért nem ment át, vagy ez valami haxx?