World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Azt hittük nem tudod együgyüséged fokozni. Tévedtünk.
kösz az inputokat. gondos munkával (értsd -> szerencse) elértem azt, hogy a régi állapot beállt, 30-32 fpsel megy a játék, kezdtem is örülni, de kb. 5 perc után visszajött a probléma, fél percenként lemegy 6-7re. ami tovább fokozza az abnormalitást, hogy kialttaboztam ide, majd pár perc múlva vissza, és most megint jó, de csak idõ kérdése. ez talán CPU gond lehet, most megpróbálom levakarni a speedswitchXPt, ami a CPUt húzza, lehet, hogy az zavar be.

wow siteon egyébként mindent átböngésztem, van egy gfx lebutító FAQ rész, onnan szinte mindent beírtam a config fileba. ami gond lehet hogy, SP1 és SP2 nélküli az XP Prom, ma sikerült khm szerezni egy SP2 integráltat, délután nekimegyek egy újabb reinstallnak
a chipset kérdéshez teljesen buta vagyok, nem tudom hogyan tudom megnézni, és hogy egyáltalán hogyan mûködik a dolog, de egy URL ezzel kapcsolatban bõven elég lenne, mégsem hardware topic ez 😊
foglaltnick: meg tudnád mondani, milyen drivert használtál? laptop típusa?

aláírás.

Mostmár értem mi lehet a gond: itt mindenki alliance-val játszik.(Mielõtt kifikáznátok elsõnek vagyok ebben a topicban). Nos akor azt hiszem hogy hiba volt ide írni. Azt hittem hogy jó vita témát nyitok (és nem anyázósat), amirõl az allisok és hordások egyaránt kultúráltan el tudnak beszélni. Most már értelek titeket és sajnálom hogy ideírtam (gondolom ti is).
pedig milyen igaza van... csíter loladins. NEFR!4 <#idiota>

QuippeR
különben is, neked meg mi bajod a papíralapú rpg-kkel??!!!%%%!!43210

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
pedig igaza van!!?!#! én se használok a pappal healt, mert az csalás, visszamegy tõle a hp-m!!!!444!43!210ö

Count Adyn
Bármien klasszról is nyilatkozol ebbe a stilusban sajnos a lényegen nem változtat, ha komolyan gondoltad idióta vagy, ha viccelni akartál szarul csináltad😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Az a mondás mond neked vmit,hogy "amilyen az adjon Isten,olyan a fogadj Isten"? Most szépen menj és gondolkozz el ezen,és szerintem vissza se gyere! Köszi,hogy velünk voltál a mai nap bohóca cím 24órára a te birtokodba került. kthxbye!
én, mint teljesen kezdõ WoW-os, és ,mint ember szintén nem értem, hogy milyne megfontolásból szólta le gabfaf kollega/kollegina a paladinokat ilyen "gyönyörû, kedves" stílusban. Mégha nem is lenne paladinom (ammi nem így van, mert van) akkor is elutasítottam volna elsõ postját minden tekintetben. Odáig oké, hogy neki nem tetszik, de hogy szánalmas és csaló karakternek nyílvánítsa... Nad emind1 is, legyen mindenkinek véleménye, ez a normális, csak azt tudja megosztani embertársaival NORMÁLIS stílusban is. Köszönöm, hogy meghallgattatok/elolvastatok <#ejnye1><#idiota><#idiota>

Est Sularus Oth Mithas

Bár ha akarjátok mondhatok véleményt a sámánokról hunterekrõl stb. hogy ezzel próbáljam jóvátenni hogy mekkora fasz vagyok.
Botond
Csodálatod az egyetlen reménysugár ebben a zord életben ahol körbevesznek a szánalmas kis csaló paladinok! Köszi!
keso banat; beletirpotal a paladinok es paladin-szimpatizansok artatlan piciny lelkivilagaba (megj. a forumon kicsit sokan vannak tenyleg pöpöpö xD). msot viseld eme boho tetted kovetkezmenyeit ;f

anti hero

Gratulálok Botond erre a fantasztikus reagálásra😄 Sõt tudjátok mit újra fogalmazom a "véleményt" és írok egy értekezõ fogalmazást vagy egy esszét lehet abból nem lesz sértõdés.
QuippeR
az egy dolog, hogy az elsõ postod alapján már mindannyian tudjuk, hogy mennyire empatikus, kedves és intelligens vagy, de hogy utána itt vered magad, amiért reflektálunk a köhécselésedre, az már valahol kezd untatni.

Botond
Mi is próbálunk szépen fogalmazni. Sajnáljuk,hogy ezen tevékenységünk közben kénytelen voltál szembesülni a rideg valósággal. :-D
BEAST
<#unalmas>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja és ezer bocsánlat ha olyan szavakat használtam ami esetleg sértõ kedves pala elvtársakra próbáltam szépen fogalmazni.😄
Botond
Szánalmas csaló vagy,az ilyen magatartás óvodásoknak való amit te csinálsz. Remélem elégedett vagy ezzel a "normális" fogalmazással. ^.^
BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja és Botondnak meg garretnek üzenem hogy felnõtt létére nem tanult meg normálisan reagálni a dolgokra akkor inkább ne írjatok ide semmit. Meg nem tudom ha valaki megpróbál normálisan fogalmazni azzal mi a baj. De ha baj akkor csak füttyents és modort változtatok.
picket
Ne haragudj, de ha ilyeneket írsz, akkor ki nem néz komplett hülyének <#idiota>
Ilyeneket emlegettél: csaló, szánalmas, óvodásoknak való. Szerinted ez vélemény, szerintünk meg valami más...
<#banplz>

&#3237;_&#3237;

Botond
Tévedésben élsz. Csak szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról. Mást nem csináltál.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat😊 És igen szellemi fogyatékos vagyok és most vagyok éppen 8 éves és ezeket a sorokat is édesanyám írta mert komplett analfabéta vagyok. Csak hogy nektek adjak igazat. (LOL én csak véleményt nyílvánítottam és a végén még kivégeznek mert meg mertem csinálni:S).
picket
Ez mind valami hasonló:
http://www.curse-gaming.com/en/searchwow-886.html

Persze angoltudás nem árt, de az akkor is kell, ha be akarod konfigurálni ezeket az addonokat. Discord Action Bars-t ajánlom amúgy, az elég sokmindent tud.

&#3237;_&#3237;

The Garrett
discord vagy ctmod vagy nurfed. mind3 tud ilyesmit 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Helló, melyik az a add-on amellyel lecserélhetem a mostani mindenfele bárokat egy nagyobb bárhova húzogatható 40-50-es ikonkupacra?
Botond
Jó,de ha leírnám,hogy szerintem a szellemi fejlõdésben megragadt egyén akkor személyeskednék,fõleg,ha még mellé ecsetelném a sivár kis életének fõbb pontjait akkor pláne,és több ponton áthágnám a moderálási alapelveket,szóval én optimista vagyok és abban bízom,hogy a srác a szórakoztatóipar irányában akar elmozdulni,amint betölti a 12. életévét olyan 2010 magasságában.
BEAST
milyen igaz xD

Botond
Az,hogy néha elblattyogsz dobni egy sárgát és addig afkzol az nem egyenlõ azzal,hogy a palának is van downtimeja 0->60 xpzésnél. ^.^
The Garrett
tutinem 😄 lehet látni az íráson ha valaki komolyan gondolja 😄

The Garrett
btw tul sok a btw :S

Botond
Nézzünk a jobbik esetet,és tegyük fel,hogy szórakozásból csinálja,és csak annyi a bûne,hogy rosszul csinálja.
The Garrett
btw tegnap ajanlották figyelmembe a wow.hu clasok stb leírásait 😄😄D: ezen is jokat lehet mulatni

Eviscerate / Kibelezés (befejezõ mozgás) - Befejezõ mozgás, ami kombó pontonként további sebzést okoz. Ez gyakorlatilag egy azonnali sebzést okozó lecsapó (Slam) varázslat, amit a szörnyek kivégzésére, széttépésére lehet használni.

és tsai 😄

The Garrett
btw en csak azt nem ertem az ilyen embereknel, hogy: oké hogy ez egy mmorpg de attol meg forumon lehetne normalis szavakat hasznalva / ertelmesen beszelni. akkoris ha a jatekon kivuli irl eletet papíralapú rpgkkel tölti feltehetoen :S

Asztali gépben aTi 9200-zal játszottam, semmi problémám nem volt. Teljesen folyamatos volt, amíg nem volt tömeg (ogrimmar pl). Windows-t felpatchelted teljesen? Kiváncsi lennék elõtte-utána.
BEAST
honnan szedted a 0 downtimet? 😄D

huhuhu ez aztan a szorakoztatoipar!

anti hero

egyébként felhívnám a figyelmed, hogy ez úgynevezett "fantasy" játék, melyben esetleg olyan dolgok is történhetnek, amik a valóságban nem. Pédául egy "paladin", amit mások az ún. "lovag"-gal azonosítanak, esetleg tud ún. "varázslatot" használni. Ezt esetleg nehéz megérteni, mivel a valóságban ilyen nincs.
Egyébként én már nagycsoportos vagyok, és grat a posthoz, tényleg feldobta a topicot 😄

Botond
Gyere vissza 2 hónap múlva!Thx!
Botond
Az ilyen rasszista kirekesztõ hozzászólásokat hanyagoljuk,és fõleg ne az adjunktus úr irányában intézzünk ilyen kirohanásokat! Az Õ szava szent és sérthetetlen,nem tudom te az egyszerû pór nép sarja hogy jössz ahhoz,hogy megkérdõjelezd szent kinyilatkoztatását akár tartalmi akár formai alapon. Ezennel kiátkozlak!
hpzolee
Ez a game még él? O_O

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

The Garrett
Az csak egyik baj hogy hulyeseget irogatsz, a nagyobb inkabb az hogy olyan stilusban mintha a bantunegereknek magyaraznad a gyorsettermek jelentõsségét a rohanó nagyvárosokban.

mockosz kisz paladinockák

üdvözöllek a klubban 😊
amúgy meg a pala nem véletlenül kapta meg a bubijait, azok nélkül gyakorlatilag free hk lenne minden kaszt számára. lehet érte szeretni is, meg utálni is.
viszont pve fejlõdésre az egyik legfrankóbb kaszt szerintem, gyakorlatilag 0 vele a downtime, ami azért nem egy elhanyagolható szempont - lvl 60-ig.

figyelj én meg a többiek is eljutottak egy olyna szinre amikor rájön az ember hogy ez a játék kurvára nem a hitelességrõl szól, de ha bármi gond van kérdezd Soundot nagyon türelmes és késségesen válaszol bárki gondjaira! ^^

Köszönöm szépen a "bókokat" mindet végigolvastam. Ha az embert vélemény nyílvánítás miatt szellemi fogyatékosnak gondoljak szerény kis hazánkban akkor bizony jó sok lehet belõlük. Gondolom néhány játékosnak eléggé fájt az igazság. És ShaiHulud megsugom hogy nem sámánom van😊 Mindenestre örülök hogy új témát dobhattam fel a topicban kár hogy néhányan így reagálnak rá.
nem én csináltam, ezért nincs pontos infóm a dologról, de ha rányomsz a trade-re, zöld lesz, majd ha módosítasz rajta, automatiusan leugrik a zöld... szóval ezt kizárnám, ennyire ne hülye a haverom (azt hiszem 😊 )

Kriger
Csak azt tudom elképzelni, hogy odarakta a pénzt a csóka és mielõtt te rányomtál volna az ok-ra gyorsan visszavette, te pedig már az õ ures ablakára nyomtad a tradét, õ meg lelkesen elfogadta.

Véleményetek kérdezném, vajon mi volt a trükk:

Haverre ráwhispelt egy csóka, hogy vegye ki az AH-ból az x cuccot, megveszi olcsóbban. Kivette, trade, az ablakban megjelent a pénz, aztán mégse került hozzá 😊

Nem próbáltam még ezzel trükközni, de vicces dolog mindenképp... Nem volt a másiknál elég pénz, ezért nem ment át, vagy ez valami haxx?

Szinte biztosan szoftveres probléma, mivel az egyik gép amin játszom, egy über Ati 9200-es kártyával van megáldva, és minimum beállításokkal szépen játszható... Persze, raidre nem mennék el vele, de partyzni, farmolni, simán lehet vel... Sõt mi több, elõtte alaplapra integrált cuccal is ment, bár az már inkább szánalmas volt, de csak úgy a pusztában mászkálva az se rosszalkodott... Én is a driver frissítést ajánlanám, és valóban érdemes lenne a sony-nál nézni valamit, mert általában van valamilyen komplett csomag, ami az alaplapi drivereket is rendberakja - lehet h nem a videokártya driver a bûnös... Esetleg nézz be a wow hivatalos fórum technical rovatjába... Apropó a többi 3D-s program megy?