World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

He'J ! Nem sértõdtem +, de attól még szellemi fogyatékos vagy xD

- mage miért maradt ki?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

hát ezaz, hogy igazából mindegy, mert ahogy írtam teljesen frissen felrakott windowsal ilyen, úgyhogy tényleg nem értem. a háttérben tényleg semmi nem fut, ami lassítana, így nem hiszem, hogy cpu vagy ram miatt lenne a gond, mindenképpen a videokártya. a vaio support ebbõl a szempontból nulla, csak teljesen felesleges csomagokat lehet letölteni
- feltételezem XP, esetleg SP2-vel tûzfal nélkül. Rengeteg szolgáltatást le lehet állítani a Feladatkezelõ.folyamatok alól (persze ha rosszat állítasz le újraindításig fekszik a rendszer). Mindez frissen telepített windows esetén is igaz
- ha már tudod a chipset-et elég sok drivert el lehet érni, sajnos legtöbbjét ilyen free regisztrációs oldalról (amit én utálok, de ha kell akkor kell)
- 4Mb-os ATI Rage 3d-hez is találtam hozzá való drivert (w98 alá), és még az is lehet, hogy az ATI honlapján, az igaz, hogy nem egy Catalyst de megy vele a laptop
- laptop esetén jobb lenne a gyártó által forgalmazott csomag, de ha nincs ilyen akkor chipset alapján kell keresni (tudom, ezt már írtam)
- legközelebb készíts mentést a rendszeredrõl, így hasonló esetben a fejeden kívül lenne még mihez nyúlni 😉

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Kriger
Na erre a szerencsétlenre megint jól ráugrottatok, dáhát érthetõ, rrangerr rég járt erre <#alien2>

Ja a kicsit korábbi PvP páncélokra visszatérve: rank 7-en simán meg tudom venni a rank 8as armorokat, hiába estem vissza, úgyhogy a peccsig elég a 6-osat is tartani, hogy az officer barakkba beengedjenek és megvehetõ az új szet. Ez a jelenlegi állapot.

BEAST
pedig igaza van <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
reroll alliance <#idiota>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sound
Hölgyeim és Uraim, világszenzáció fog következni, elõször és utoljára:

Egyetértek veled Botond!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Botond
Tökre jó,hogy ezt megosztottad velünk,és ahogy írod a kutyát nem érdekli,viszont mindenki fogyatékosnak gondol. Gyere máskor is és lopj mosolyt az arcunkra végtelen együgyüségeddel!
de az uccso mondatot teljsen jol gondolod

menjel vissza legozni a shamanoddal😄

Lynx_TWL
kthxbye

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Üdv
Nos láttam a 75090. hozzászólásban belinkelt videót a paláról, és elárulok valamit: én nem lennék büszke arra hogy paladinnal játszok még ha az full tier2es akkor sem. Ugyanis a legcsalóbb és egyben a legszánalmasabb kaszt az egész játékban ami kb óvodásoknak való mert könnyü vele fejlõdni. El is árulom mi nem tetszik benne: 1.a bubi amit magára rak és mindenre immunis (állítom még ony deep breathjére is) nem tudom mi köze van egy lovagnak hozzá 2.az a láva vagy mi amit kör alakban lerak a földre (nem tudom a nevét) ennek úgyszint semmi köze egy lovaghoz 3. a manáját lenullázza és tele tölti magát?:S nevetséges még a papok sem tudnak ilyet 4. a tier1 és tier2 röhej ahogy kinéz (mint egy sith😄) egyáltalán nem ugrik be hogy egy lovagot nézek inkább valami Star Wars epizódban érzem magam. Kijelentem hogy ez az én személyes véleményem ami bizonyára senkit nem érdekel de szeretném ha egy pala sem sértõdne meg érte.
capaszabi
1. ha egyedül akarsz jáccani, akkor Oblivion
2. ha mégis WoW, akkor Hunter/Rogue/Warlock

nezd meg zonealarm, meg minden mas program nelkul is.

üdv!
kösz az ötleteket. openglben már a character selectionnél látszik, hogy játszhatatlan lesz. a multisamplingot levettem, egy picit használt.
egyébként akkor áll fent a probléma, ha gyorsan mozgok és nézelõdök, tehát új infot kell betölteni. pl. ha griffen vagyok, akkor folyamatos a képregény-effekt, de bárhol, bármilyen helyzetben képes beállni, ha sok új dolog tûnik fel a képen.
nincs még hatvanas karim, de el sem tudom képzelni hogy pl. egy-egy run alatt mi lesz <#falbav>

aláírás.

Lazarus
<spam>
Csak az utálja akinek nincs 😄
</spam>
tmk
elég neki egy bármilyen bankkártyaszám és onnantól él az 1 hónap ingyen játékod

aha...hát,persze...hihető volt

Lazarus
Olyan mintha csúszkálna a karakter? Mert azon a multisample beállításokkal tudsz javítani kicsit. + próbáld meg szerintem openGLben futtatni. "C:/WoW.exe -opengl"
Lazarus
Ne warriort vagy priestet, a többi kasztnak kisebb a felelõsége egy csapatban és a társaid nem fognak idegbajt kapni
hát ezaz, hogy igazából mindegy, mert ahogy írtam teljesen frissen felrakott windowsal ilyen, úgyhogy tényleg nem értem. a háttérben tényleg semmi nem fut, ami lassítana, így nem hiszem, hogy cpu vagy ram miatt lenne a gond, mindenképpen a videokártya. a vaio support ebbõl a szempontból nulla, csak teljesen felesleges csomagokat lehet letölteni, meg az a géphez eredetileg járó drivereket, amik több évesek (mellesleg az eredeti ATi driver van most fent).
leszedem az AIDAt, kösz a tippet.

aláírás.

magus
ha egyedul akarsz jatszani akkor roguet inditsd, azt sose keresik csapatba^^

Neogan
Milyen tanácsot tudtok adni egy kezdõnek, milyen karit indítson? Nincs valami sok tapasztalatom mmo-k terén csak LineAge 2. Nem vagyok nagy csapatjátékos hanem amolyan magányos farkas. Ha tudnátok segíteni megköszönném.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

de.

Megint én vagyok! Megvettem a játékot, de az Account Creationnál elakadtam. Bejelölöm a GC-t, de kér egy kódot ami a GC-n van. De nekem nincs GC-m! Nincs 30 nap ingyen gém?

- nem laptopról játszok, de más gépeknél az AIDA nevû programmal (windowsos verzió) lekérem a gép hardver paramétereit és azokhoz keresek drivert, de ha szerencséd van a Sony VAIO saját honlapján megtalálod a laptopodhoz legjobban illeszkedõ driver csomagot, ha nincs ekkora szerencséd akkor a chipset neve alapján keress rá a neten
- nem írtad, hogy még mire használod a gépedet, de egy csomó dolgot (programot) ki lehetne tiltani belõle ami esetleg gyorsulást eredményezhet
_szerintem_

elõre is bocs a hosszú postért, de hátha tudtok segíteni, mert kezdek az account törlés határára jutni...érdeklõdtem már az itteni hardware topicokban, nem sok eredménnyel.
van egy Sony VAIO notebookom, alap configja Pentium 4 3Ghz CPU, 512 Ram, ATi Mobility Radeon 9200 64Mb, widescreen LCD. kb. egy évig használtam a kezdeti windows installal, VAIO által adott driverekkel, közben WoWozni kezdtem, persze szörnyû fpsel, de szépen lassan megszoktam. nemrég 768 mb ramra bõvítettem, teljesítményjavulás reményében, és azonnal jobb lett a játék, kisebb 'spikeok' elõfordultak, de nem volt zavaró - reméltem, hogy egy rendszer újrarakás megoldja ezt is. ehhez képest rosszabb lett, folyamatos fpslag (kb. memóriabõvítés elõtti állapot). elkezdtem kísérletezni a driverekkel (mivel sima catalyst nem megy mobilityvel, ezért Omega, DNA Ati, hasonlók), és oda jutottam hogy kb. 8-10 fps lett a konstans, bármit is csinálok. Gondoltam, hogy az addonok jelenthetnek még problémát, de a disable után semmi javulás.
ma újraraktam a windowst megint, mindössze az eredeti gyári videokártya drivert raktam fel, zonealarmot, egy notebook dinamikus CPU kezelését blokkoló programot, hogy ne essen le egy giga alá a cpu speed állandóan, és a WoWot. Mondanom sem kell, hogy ati beállításoknál minden performancera húzva, WoWban is a legoptimálisabb beállítás (gyakorlatilag minden ki van kapcsolva, le van húzva), és így is képregény, rosszabb, mint egy agyonterhelt rendszerrel és 512 rammal volt. az ati topicban többen is mondták, hogy nem bírja a vidkártya, ami lehet, de legalább a régi szintre jó lenne visszahozni a teljesítményt..
ha van valami ötletetek, szivesen fogadnám, akár itt, akár e-mailben [email protected], ha van, aki hasonló configgal játszik, vagy jobban ért hozzá...
elõre is kösz!

aláírás.

Btw segítséggel sikerült megoldani. Íme:

/script if UnitMana("Player") < 10 then CastSpellByName"Attack" else CastSpellByName"Hamstring" end

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Nem szednek le plusz pénzt, mivel ez nem átutalás, hanem kártyás fizetés. Kártyás fizetésnél pedig a tranzakció költségét mindig a kártyaelfogadó viseli.

Úgy csinálsz mintha valami extra dolog lenne. Egyszerûen nem vágom a makró írást de tuti meg lehet csinálni, csak annyi hogy ha van 10 rage akkor Harmstrinkg Rank4 vagy mittomén mennyi, ha nincs akkor autoattack.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Ez nem skillfüggõ, egyszerûen az a gond ha nincs elég rage a Harmstringre, nem kezdi el automata ütni. a T betû nem esik kézre, W A S D körül minden más foglalt, jobbklikk nem jó, 1-4-ig meg fontosabb dolgokat is tudok rakni.

The Garrett
jah mindenki utálja D😄😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

iCESHiT
te is utalod a pénzt?

A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P

nem szednek le plusz penzt.

iCESHiT
köszi, de úgy mennyibe kerül az átváltás, mert belegondolva egy gamecard 8ezer 2 hónapra, átutalással 6hónapra 13$/hónapra jön ki, csak ha a ft dollár átváltás, meg az átutalásnál leszednek egy csomó cash-t akkor nem éri meg
vkinek van tapasztalata?

The Garrett
ha van netes fizetesre alkalmas ( dombornyomott) bankartyad, azzal tudsz fizetni.

The Garrett
nem, ez intended 😊

iCESHiT
szevasztok, most venném meg a wowot, de lenne egy olyan kérdésem, hogy nálunk csak gamecard van, vagy lehet átutalással is fizetni? a general faq-ban paypalról is írnak, de ott még azt írják hogy dolgoznak rajta

magus
utobbi par patchben javitottak azt h ha rogue szerez 4 pontot egy mobon kivalaszt egy masikat es visza akkor elveszti azt a 4-et?

teát ne fõzzön??!

get some madskillz?
: )

anti hero

Sziasztok, egy kis makró segítséget szeretnék kérni. A fõ gondom az hogy pl ha 3 mobot támadok egyszerre (vagy ugyanez a helyzet csak hordásokkal), leverem egyiket, a másikat kijelölöm pl Tabbal, nem kezdi el ütni. Ugye erre két megoldás lenne, jobbklikk rá (de ha ugrál akkor szinte lehetetlen), vagy pedig simán egy attack gomb (vagy T). Én általában charge után mindig Harmstringgel nyitok, ezért arra gondoltam hogy Harmstring helyett lehetne egy olyan makrót csinálni, hogy ha nincs meg a 10 ragem akkor Attack, ha megvan akkor Harmstring. Valaki tudna ebben segíteni? 😊 Elõre is köszi

Cruentus+baratiak (Siki, Elyhunter, Megawatt es tsai)-nek koszi hogy nem baszogattak kizonazas utan, amugy is szar napom volt odabent a puggal, szal meg1szer koszi
: )

anti hero

elég.

tmk
Ha újra teszem wow-ot, minden patchet újra kell telepítenem vagy elég csak a legutolsót?

aha...hát,persze...hihető volt

PiszkosFred
Szedd le a full 1.10.0 peccset, kb 340mb, aztan a maradek ket kis fixet majd login utan felrakja maganak 5 perc alatt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
1.10.2 -t ir nekem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PLS HELP! Melyik patch van most érvényben 1.10 vagy 1.9.3? Most akarok WoWot venni és tudnom kell!!

Volt már kérdés, de nem találom a választ az a add-on ami az egyik mage vedióban volt hogy a lootolatlan hulláknak más effekjük van az mi? (ien karikák szálldosnak felfele)
lesz, de meg sokat kell hozza aludni😊

Azt tudjuk arrol, hogy lesz.