World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
elárulom neked,hogy pvp-ben az a trinklet a kardspeckóval ûbergyilkos...és 28%-os krit eséllyel meg hidd el,hogy kritet ütök....ne szólj bele olyasmibe amihez nem értessz.....

Wildor állmágusnak meg annyit üzenek,hogy lokk nélkül is naponta háromtucat médzset eszek meg trippla hittel....és ha te kapnál a másodperc törtrésze alatt 2500-at még az egerded sem találnád meg a jobbkezedben......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

csak épp ha nem figyelt volna a mage-en rajta a spell lock, akkor elblinkelhetett volna...te meg bachattad volna a hit-jeid, aztán akkor máris másképp alakúlt volna a meccs...valószinûleg akkor is a mage vesztett volna, mert warrior + felhunter-es warlock ellen egyszerre kb. nulla esélye van.
de ha jók a reflexei és nincs spell lock rajta, akkor simán odébb tudott volna blinkelni. ennyi éspont.

az a trinekt 2%-os, az meg, h crit-re crit-tel proccol mint amit linkeltél, kb n*10-6-on esélyû

mert tömeghentelésben lemészárolsz egy mage-t aki elõtted bealázot két warrit egyszerre és elhasználta minden cd-jét, még nem a harcos a király.
[HUN]Crassus
Nem esik le,hogy még blinkelni sem volt ideje? Vannak bizonos harci helyzetek amikor a papírforma nemjön be mindíg és ha nemtudsz a másodperc ezredrésze alatt cselekdni akkor neked reszeltek.....

[HUN]Crassus
BG-ben nem.....fosnak mint atom amióta megvan a hands of justice hullanak mint a legyek nagyon soxor van 3-as hit egyszerre....
természetesena duel az más tészta,de "tömegbunyóban" mindíg a clothosokra megyek és ütöm-vágom õket😊

Lynx_TWL
blink > intercept

๏̯͡๏﴿

mágust warrival 5 percenként 1x lehet megverni. akkor sem sima ügy de legalább esély van rá.
[HUN]Crassus
na majd shotolok nektek még ilyen "1" hites tripla meg quattro attackokból killeket....,mert azt látom kötözködni nem felejtettetek el....nem a spellok a lényeg,mert az intercept miatt amúgy is stunolódott 3 secre noobok csak éppen másfél másodperc alatt kapta azt a 3-om hitet amitõl megdõlt...tökmind1 hogy volt-e spell lokk avagy sem....

Botond
Na ugye,hogy ugye!
[HUN]Crassus
igen spell lokk,de ugye a drága lokknak még dotolni sem volt ideje,mert majdnem 1 másodperc alatt kapta azt a 3 hitet tõlem😛

Count Adyn
tanulság lejött warior+warlock vs mage esélytelen😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
jáj ez meg bazinagy......😞

Count Adyn
haha ott a spell lock owned😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
hódító hódok egészen ccsábító😛

๏̯͡๏﴿

Botond
Egy képrõl kivágni a lényeget és csak azt linkelni is képtelen,ne várjál már tõle ilyesmit,hogy ennyire átlássa a dolgokat!
Ams
l2resize

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Mighty
5 mage vs 4 warrior, 1 shamanról beszéltél.
Itt bejött a képbe egy lock és a succubusa. (spell lock). Mégis mit vársz egy mage-tõl, ha el van némítva? Lehet akár T999-ben, akkor is megvered.

ps: húúú mit kapsz ezért a nagy képért 😊 Gyorsan méretezd át 😉

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
fenébe már, sory ez a jó:

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
Ilyen warriorokról beszélek Mighty nem csírkékrõl.....

az ott egy Full T2-es mage volt amint 1.2sec alatt eltûnt a szürke ködben....szerintem azóta szétspemmlete a Nerf warriors fórumot is😊

The Garrett
na fett, akkor már csak 10 cured rugged hide kell a full setthez! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Count Adyn
Bs en is keresnek palát, most olvastam wowhun?D

Mighty
Mondjuk kiváncsi lennék mit csinálna 5 beastmastery-s hunter 😊

Mighty
Ejnye... milyen DPS-t nyom az a 4 warrior, ha 5 mage ellen van? A második frostnovában ácsorognak, amig szét nem nuke-olják õket 😛

Friczy
5 hunter, + support csapat a hall of brave-ben: forty, int, mark buffok +10-10 víz 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

[HUN]Crassus
mirõl beszélsz?Ha dmg kell akkor 4 warrior és 1 tideos hílersámli aki lerak 1 WF-et meg egy Erõ totemet.....ez a legkeményebb DPS!😊

igen, köszönjük szépen hogy mostmár nem csak a rakás poti/repair/bot/egyébre kell költenie szegény raidernek "free" epixért, hanem ilyen szarokra is...<#bdead>

Tyler Durden
Azért továbbra is a blizz irányvonala a farm a farm és a mégtöbb farm (: Esetleg, ha ezt mind meguntad, akkor még farmolhatsz is 1 kicsit.. (;

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Így jobb a helyzet mint elösször. Egy fórumra ahol elösször került fel, ott azt írták hogy darabonként kell majd az említett mennyiség <#zavart1>

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Tyler Durden
Nemtom ez volt e már: setek

Mókás lesz még ezt is gyûjtögetni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

capaszabi
Pl. Dunemaulon az összes nagy guild jelenleg paladint recruitol, más classal esélyed sincs nagy gildbe bekerülni atm.

capaszabi
rank14 aki maladath-tal nyomja? fake ^^

Köszi a választ! Esetleg aki jól tud angolul, megfogalmazna nekem egy ilyen sablon szöveget? Tudom nagy kérés, de megköszönném nagyon!
A Ragnaroson más a helyzet. A jó holypalákért hatalmas küzdelem megy... a retrisek persze legkésõbb BWL-nél kiesnek a klánokból.

Friczy
Levelezz a supporttal! Máshogy nem megy, a rohadt acc tolvajok miatt. Írd bele a cd kulcsodat is.
Cancel Acc: elõfizu felfüggesztése. Nem vonnak automatikusan.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Evil eye és Renegade Legion alapból kill, bármilyen helyzetben és körülmények között. A többi guildet nem itélem el egy egy hülye miatt, gyakran elõfordul hogy lórol is leszállok ha látok egy szorult helyzetben lévõ hordást és segitek.
Biztos volt rá példa hogy betámadtam valakit ok nélkül de ez az esetek 5%-a.
Egyébként ha valaki mondjuk sportszerütlenül lemészárol, még nem kell kiátkozni lehetséges hogy elõtte szivatta valaki 2 órán keresztül és az elsõ arra járón leverte utánna. Aki sürün tesz ilyet annak úgyis hire megy.

Bloodpanther hunter (üssétek megérdemli)
Bloodßlade warrior (ne üssétek tökártalmatlan)
Hi all!

Hol tudom megváltoztatni az emailcímet az accounton belül? Illetve van-e lehetõség a név megváltoztatására is? A Cancel Account opció mit takar, törölhetem az accot és csinálhatok újat? A válaszokat elõre is köszi!
rosz a megközelitésed ha ilyen guild név alatt pvp-zel magyar játékos ellen csak nyerhetsz! meglátja a nevet és kb 5 másodpercig fetreng a röhögéstöl és mint tudjuk 5 másodperc pvpben ajándék 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Elgondolkoztam azon, hogy manapság, aki raidekre akar járni, és ennek megfelelõ gildet keres magának ne indítson palát. Egyszerûen lehetetlenség találni olyat, ahová kell. Új gildnek + semmi értelme, 60as kariknak úgyis van gildjük, nagyrészt.

Mellesleg, Arathoron van egy Vérengzõ Nyulak + Hódító Hódok nevezetû guild is.
Ki akar ilyen névvel a neve alatt flangálni? 😊

PiszkosFred
Tetszik, nagyon ;] Asszem atolvasom a peccsnotszt, felek hogy mast is kihagytam.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lynx_TWL
5 mage azt csá😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
multkori peccsben tették be asszem 😊

PiszkosFred
Ooo... Miota van ez a feature, hogy peldaul Arathirol el tudok utazni redridgebe, egy jarattal, nem pedig atszallva millionyi helyen?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
Nos, dmg et akar osztani mindenki ez a tendencia, az is akinek a kasztja nem erre a legmegfelelõbb. Group pvp be annak van értelme ha a pala support szerepet tölt be és nem ütöget, meg dmgelni próbál, életbe tarja a papot, osztja a protot etc, és egy palát azert elég nehéz eltenni láb alól hordások tudnának mesélni. Priest meg általába elsõdleges célpont mindenkinek.
Ha 5v5 re csaptot kéne csinálnom tuti hogy 2 warior, 1 pap, 1 pala, és egy lokc/mage lenne 😊

BEAST
nyugodtan "copyzzad" semmit sem bizonyít : 1. mivel senki sem mondta hogy a paladin nem tud gyógyítani 2. attól mert képes rá még nem biztos hogy "erre hivatott" és fõleg nem feltétlen szórakoztató mindenki számára ... párszor már elmondtam de legyen mégegyszer , a talenteket nemm viccbõl találták ki... a filmet kb félig néztem meg utána már nézni is unalmas volt , hatalmas "vérprofik" ellen harcolhattak ha a paladint egyszer kétszer megütik és a DS a lejárta után sem verik le , csak nézik ahogy gyógyít , semmit sem bizonyít , ha a papot nem támadják ugyanerre képes , szal minden pap erre hivatott /nod ... mellesleg miért kéne a háttérben gyógyítgatnom amikor kb fél percenként "instant" 2000+ holy sebzést tudok leadni ami kb 1-2 sec , a maradék idõben amíg élek tudok gyógyítani is , ahogy már leírtam nemis egyszer ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hmm, nem tudna valaki 1 linket adni, ahonnan a full 1.10-es EU peccset le tudnám cibálni? Regisztrálós, fizetõs oldalak nem nagyon adják be
The Garrett
épp ma akadtam rá érdemes megnézni a combat healer Episode 1 muvit. ezekutan aki aztmondja hogy a pala support / heal nem fontos, vagy hogy a pala nem erre hivatott, annak ezentul csak ezt a vidit fogom becopyzni. 😊

Lynx_TWL
loladin

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
ejj pedig tuti ottvolt benne a terkep a caster legendary utolso darabjahoz :/

raziel.
megszivattak o.O

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]