World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
autogramot kérhetek?
na...
légyszi...
<#beka2>#beka2>
Nem érted, ugye? Nem skill, nem reakcióidõ, semmi, csak egy proc. Ez nem tudás, és én sem linkelgetem ide, hogy "nézdmá émcsott meg multicsott kritikus egymás után, és meghót a médzs, höhö".
ಥ_ಥ
lol
mage > warrior
btw mage sux
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
ja és csak annyit elbaszottul sokszor procol a kardspeckó a trinklettel és ha még totem is van akkor õrület van....szal 2% meg 5% ugye,de a procrate nemígy mûködik.....
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Amúgy a választ itt keresd! A lényege annyi, hogy ha volt valaha Cosmos-od, akkor rakd fel most is, és töltsd fel vele az adatokat. Ha nem volt, akkor is <#nevetes1>#nevetes1>
ಥ_ಥ
2 mod keresésében kérném segítségeteket:
Egy olyan aprócska mod érdekelne, amivel egy 2 max 4 slotos actionbart tudok mozgatni (trinketek lennének rajta leginkább). Az alap UI tökéletes nekem szóval nem akarom lecserélni az egészet. A másik pedig sok helyen láttam hogy jobb alul player tooltipnél kiírta a guildnevet is, ezt hogy tudom megcsinálni? 😊
Elõre is köszönöm
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
A gond csupan azzal van hogy crassus ezt ugy alitotta be hogy O a warriorok warriorja es ezt nem tudna megcsinalni masik warrior. "Ilyen warriorokról beszélek Mighty nem csírkékrõl....." ebbol kovetkeztetve. holott ez a kill kb annyira volt skill mint amikro egy arcane power magenek nincs cdn a az AP meg a POM es aztan 2 shotol valakit. skill=0 luck=100.
de ezt eddig is tudtuk hogy warrior ab ben es wsg ben szuperjo dolog, ellentetben AV ben ahol eleg konnyen hal.
Válasz: 4 warrior és egy shámán a totemjeivel megoldja a dolgot.
Én írtam erre, hogy nem.
Szerintem felesleges volt egy lényegében 1v1-es történés képét belinkelni, ahol szerencsésen összejött egy ritka crit sorozat.
Készséggel elhiszem, hogy Crassus jól nyomja BG-ken, de nem errõl volt szó 😛
De mindegy, lehet hamarosan kiderítem az igazságot, mert rendezünk guilden belül 5v5-õs duel versenyt Gurubashi arénában. Én felvetettem a class vs class (5v5) duel lehetõségét is, mert nálunk is megy a "vita", melyik 5-ös csapat a legerõsebb 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyorsan nyomtam egy keresést az oldalon. "bunkó" - ezt a szót csak te használtad az utóbbi 50 hozzászólásban. <#mf2>#mf2>
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Így nézett ki távolról:
lementünk 4en, bevertünk 4et, éledt a srác mielõtt tekertünk volna, Crasus rácsárdzs, mage összees.. Hogy az aggresszívre tett lock pet rámozdult, az egy dolog, én épp csak kitargetelni tudtam, egy arcane shot se röppent el, úgy elhullott..
Ha minden páros héten csak 1szer jön be, minden 8ik alkalommal látom csak, akkor se bánom és nem állok neki számolgatni, nagykira volt és kész.
Hogy a vérprofi 2-gombos, T3as napi 8 óra raid arcok ilyesmit nem fognak fel, csak kötöszködni tudnak, az inkább az õ szánalmasságuk, ezért igazából haragudni nem lehet.
Léptem a fórumról a hétre, hátha jövõ héten inteligensebbek is lesznek itt, nemcsak földbunkó hiénák. Nyugodtan mindenki magára veheti, aki csak bunkózott..
keep walking... www.artum-inferniti.net
ez nagyon imba de azért én szeretnék egy kissé hatékonyabb megoldást a mage-k levágására, noob warriként 😛
(a trinket természetsen instant-okra is proccol de ha beleveszem azokat is, a nagyságrend marad)
amúgy nem értitek mit mond Crassus csak kötekedtek.
ja és charge - blink - intercept trinket crit bejön, die... szerintem akár ez is lehetne... de nem ez a lényeg. hanem hogy imba a warrior és leugatjátok szegény Crassust amikor télleg imba a warrior, nerf 😊
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
egy cooldown nélküli frost mage ellen pedig, ha te megszakadsz, akkor se fogsz soha gyõzni, lehetsz te akármilyen pro faszagyerek <#mf2>#mf2>
bár szerintem még cooldown-okkal is lenyomnálak, mint a bélyeget <#duhos2>#duhos2><#vigyor>#vigyor>
nem arról van szó, h elhiszem-e crit-elsz vagy nem, ez matek. 28% a crit, h beproccol a trinket, még csak ennek is 2%-a és, hogy még az is crit-el az megint 28%. nincs kedvem kiszámolgatni, de meglepne ha néhány tized %-nál bagyobb esély lenne arra a procra amit belinkeltél és amire vered itt magad.