World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Jaja,mi is pont errõl beszélünk amúgy.
Botond
5vs5rõl volt szó,te meg belinkelsz egy képet,hogy óje 2vs1ben legyaláztad Pityukát,aztán vered a nyálad,hogy ragaszkodjunk az eredeti koncepcióhoz. Na haggyá mán a hülyeséggel!
[HUN]Crassus
neked ismételni tudom önmagam: akinek van agya az érti a lényegét annak amit ecsetelni próbáltam.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
de az Duel.....duel az nem pvp ezt ne feledd.....

te már aztán csak tudod.
autogramot kérhetek?
na...
légyszi...
<#beka2>

Botond
Pedig milyen jó lenne. Lenne kit szénné fikázni. ^.^
Lazarus
reakciódiõ != skill
picket
Szóval mégisccsak te vagy a király! <#worship>

Nem érted, ugye? Nem skill, nem reakcióidõ, semmi, csak egy proc. Ez nem tudás, és én sem linkelgetem ide, hogy "nézdmá émcsott meg multicsott kritikus egymás után, és meghót a médzs, höhö".

&#3237;_&#3237;

magus
hihetetlen hogy mindenki skillrol meg reakcioidorol beszel egy olyan jatekban ahol 300 as ping konstans...

nyugi, csak szánalomból hagynak mindenk loot-olni a guild-ben, miután a hozzád hasonló prök már felöltözködtek
lol
Lazarus
Én is simán ledueleztem mageel a guildünk ûberepik warriorját, pedig teljesen faszláma gearem volt és nem érzem magam skillesnek se.
mage > warrior

btw mage sux
[HUN]Crassus
ilyen profile-al szégyellem,hogy a warrior-t választottad....nincs lehetetlen csak tehetetlen...na GG!

[HUN]Crassus
WAldorf sztem te mage témához inkább ne szólj...,mert az elmúlt hónapok alatt már számtalanszor bebizonyítottad közöd nincs hozzá!

soha nem fogom elfelejteni elsö magem cuccait! 😄 teljesen lajikusan kezdtem a gamet fingom nem volt micsoda a warcraft világa nemhogy története. haver akivel kezdtem kb annyira vágta mint én szvl el tudjátok képzelni hogyan toltuk 😄 ö abba hagyta egy honap után mert barátnöje szabályozta én meg másik serveren ujra kezdtem (bs) bfes haverokkal. egy év után visszatértem megnézni régi karimat hát fél órát röhögtem mikor megláttam hogy néz ki és milyen cuccai vannak. mint egy elkefélt cigány árús tele questes zöld cuccokban amik max 15-ös szintre lettek volna jok és mindezt 42-esen 😄 szép percek voltak

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Eleg faszlamak lehetnek azok a magek akiket te kaszabolsz, vagy eppen blinkcd/silence/spelllock etc hatasa alatt vannak azaz tehetetlenek. Egyebkent egy normalis mage ellen aki ismeri a kasztjat semmi eselye 1 warriornak megha o full epic, a mage meg kekzold akkor sem.

[HUN]Crassus
Mighty-t jól ismerem és az egész poénnak ment,de a menetrendszerinti zsírbunkók megérkeztek és újfent/míly megleõ/ belémkötöttek....azt senki nemveszi észre,hogy a lokk még dotolni sem tudott/pedig az összes lokk azonnal reflexbõl dotol az agresszív pet reakcióideje is messze elmarad az enyémtõl hiszen már egy dupla kritet bekapott mire spellokolódott! nézzétek csak vissza a combatlogot/és már hullt is a mage...szal senki nem állította,hogy én vagyok az Istencsászár,de akinek van agya az látja,hogy nemszar a reakcióidõm ami szerintem kulcsfontosságú a pvp-ben.

ja és csak annyit elbaszottul sokszor procol a kardspeckó a trinklettel és ha még totem is van akkor õrület van....szal 2% meg 5% ugye,de a procrate nemígy mûködik.....

Botond
megtaláltam a sámánom 37esként és az amcsi szerveren lévõ palám 55ösként ^.^
QuippeR
ez hol poén? pwned

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

köszi! most nem raktam fel de hazaérek melobol elsö dolgom lesz!

s0n1c
😊)))
Botond
picket
Végre valaki értelmes témával, te vagy a nap hõse!
Amúgy a választ itt keresd! A lényege annyi, hogy ha volt valaha Cosmos-od, akkor rakd fel most is, és töltsd fel vele az adatokat. Ha nem volt, akkor is <#nevetes1>

&#3237;_&#3237;

Üdv,

2 mod keresésében kérném segítségeteket:

Egy olyan aprócska mod érdekelne, amivel egy 2 max 4 slotos actionbart tudok mozgatni (trinketek lennének rajta leginkább). Az alap UI tökéletes nekem szóval nem akarom lecserélni az egészet. A másik pedig sok helyen láttam hogy jobb alul player tooltipnél kiírta a guildnevet is, ezt hogy tudom megcsinálni? 😊

Elõre is köszönöm

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

valaki tudna segiteni hogy lehet frrisiteni a thottbot-os karakter lapot? mutatja három karimat is de mindegyik 45-35 szinten szerepelnek pedig már hatvanas mindegyik! elöre is thx

nah szal a crassus tema. igen sajnos van ilyen hogy mage semmit nem tud csinalni bg ben mert arra sincs ido hogy blinkeljel vagy ha van is akkor is mar csak a hullad blinkel at, de ezek nagyon ritka esetek es ez kell hozza hogy HoJ vagy sword spec procoljon es criteljen. Tehat ami a kepen van az teljesen korrekt a mage nem sok mindent tehetett volna (de ezek az esetek nagyon ritkan fordulnak elo).

A gond csupan azzal van hogy crassus ezt ugy alitotta be hogy O a warriorok warriorja es ezt nem tudna megcsinalni masik warrior. "Ilyen warriorokról beszélek Mighty nem csírkékrõl....." ebbol kovetkeztetve. holott ez a kill kb annyira volt skill mint amikro egy arcane power magenek nincs cdn a az AP meg a POM es aztan 2 shotol valakit. skill=0 luck=100.

de ezt eddig is tudtuk hogy warrior ab ben es wsg ben szuperjo dolog, ellentetben AV ben ahol eleg konnyen hal.

Lynx_TWL
csokis a szád😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Mighty
Ugye az eredeti téma vagy felvetés az volt, hogy mit csinálnának 5 mage ellen.
Válasz: 4 warrior és egy shámán a totemjeivel megoldja a dolgot.
Én írtam erre, hogy nem.

Szerintem felesleges volt egy lényegében 1v1-es történés képét belinkelni, ahol szerencsésen összejött egy ritka crit sorozat.

Készséggel elhiszem, hogy Crassus jól nyomja BG-ken, de nem errõl volt szó 😛

De mindegy, lehet hamarosan kiderítem az igazságot, mert rendezünk guilden belül 5v5-õs duel versenyt Gurubashi arénában. Én felvetettem a class vs class (5v5) duel lehetõségét is, mert nálunk is megy a "vita", melyik 5-ös csapat a legerõsebb 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
Az semmi Botond, haladj a korral! Már készül a Crassus fogkefe: csak kinyitod a szád, és máris fehéren csillognak a fogaid! <#fogmosas>

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
Ja nekem meg van olyan képem amikor wsg berserk buffal egy zhc alatt 6x chain procolt Netherwind és elhullott 5 ember hipphopp, igy repkedtek a 3ks critek, elég adrenalinnövelõ volt😄. Vertem a Tab ot meg a 2 es gombot Pure Skill 😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
"Nyugodtan mindenki magára veheti, aki csak bunkózott.."
Gyorsan nyomtam egy keresést az oldalon. "bunkó" - ezt a szót csak te használtad az utóbbi 50 hozzászólásban. <#mf2>

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
figy 2 lehetõség volt vagy leborulunk nagysága elõtt vagy belekötünk<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s0n1c
😊))
Botond
Crassus-os pólót,Crassus-os kulcstartót tessék...
az a gond, h nem ismerem a noob állandót amivel felkéne szorozni. nincs vkinél egy függvénytáblázat?
Friczy
Erre is lehetne reagálni, de minek.. Hehh

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
Bunkók vagytok mint a föld.. Ez van, ezen nem lehet változtatni..
Így nézett ki távolról:
lementünk 4en, bevertünk 4et, éledt a srác mielõtt tekertünk volna, Crasus rácsárdzs, mage összees.. Hogy az aggresszívre tett lock pet rámozdult, az egy dolog, én épp csak kitargetelni tudtam, egy arcane shot se röppent el, úgy elhullott..
Ha minden páros héten csak 1szer jön be, minden 8ik alkalommal látom csak, akkor se bánom és nem állok neki számolgatni, nagykira volt és kész.

Hogy a vérprofi 2-gombos, T3as napi 8 óra raid arcok ilyesmit nem fognak fel, csak kötöszködni tudnak, az inkább az õ szánalmasságuk, ezért igazából haragudni nem lehet.

Léptem a fórumról a hétre, hátha jövõ héten inteligensebbek is lesznek itt, nemcsak földbunkó hiénák. Nyugodtan mindenki magára veheti, aki csak bunkózott..

keep walking... www.artum-inferniti.net

s0n1c
elfelejtetted belekalkulálni, hogy õ nem úgy mozog (reagál!), mint egy átlag player 😊 tessék csak újra számolni! 😊
s0n1c
pláne ha Crassus (vagy Chuck Norris? <#wilting>már nem is tudom) kezében van 😊
unatkoztam picit 😊 és kiszámoltam (remélem pontosan), h a 28% crit-eddel, "pontosan" 😊 minden 637,75-ik auto hit-ed proccol így 😄
ez nagyon imba de azért én szeretnék egy kissé hatékonyabb megoldást a mage-k levágására, noob warriként 😛

(a trinket természetsen instant-okra is proccol de ha beleveszem azokat is, a nagyságrend marad)
Thalrog
Mottó: "Az én apukám úgyis erõsebb!" - megint kezdünk efelé haladni <#sniffles>

amúgy nem értitek mit mond Crassus csak kötekedtek.

ja és charge - blink - intercept trinket crit bejön, die... szerintem akár ez is lehetne... de nem ez a lényeg. hanem hogy imba a warrior és leugatjátok szegény Crassust amikor télleg imba a warrior, nerf 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

az álwarriornak üzenem, hogy röhögve szedném darabokra a warriorocskád a médzsemmel. többek közt, mert ha "én is kapnék a másodperc törtrésze alatt 2500-at nemhogy az egerdemet megtalálnám a jobbkezemben" - amúgy balkezes vagyok, de ne zavarjon 😊 - de még ki is röhögnélek, mert még akkor is maradna bõven hp-ja a médzsemnek.
egy cooldown nélküli frost mage ellen pedig, ha te megszakadsz, akkor se fogsz soha gyõzni, lehetsz te akármilyen pro faszagyerek <#mf2>
bár szerintem még cooldown-okkal is lenyomnálak, mint a bélyeget <#duhos2><#vigyor>

Lynx_TWL
ték

Lynx_TWL
most szégyellem magam, de tényleg

Botond
Gonoszak vagytok és fikázátok a mûvész lelkét. Tudjuk,hogy õ más mint mi,de azért mert homokos még nem kell szénné alázni srácok.
hogy mi az übergyilkos, erõsen szubjektív (én is szeretem azt a trinketet, tudom mit ér)

nem arról van szó, h elhiszem-e crit-elsz vagy nem, ez matek. 28% a crit, h beproccol a trinket, még csak ennek is 2%-a és, hogy még az is crit-el az megint 28%. nincs kedvem kiszámolgatni, de meglepne ha néhány tized %-nál bagyobb esély lenne arra a procra amit belinkeltél és amire vered itt magad.
s0n1c
de nem értem egyáltalán minek a lock support, mikor a mp ezredrésze alatt õ már rég szénnéexecuteolta az ellent, mikor az még észre sem vette 😊
Lynx_TWL
tanulni kéne tõle 2v1es alázásokat:>

Lynx_TWL
rofl

s0n1c
Jóvan hagyjátok már, õ egy pureskill fenegyerek, mert spell lock alatt leütött egy mage-et 😊 Nem értitek a lényeget!!?? 😊))
QuippeR
mert te tudsz?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.