World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Meglepõ módon, mintha kezdene visszatérni az élet BS-re. Még nem az igazi, de már nem is olyan, mint egy-két hónapja volt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sephi
Olvasad mar figyelmesen a dolgokat. Ket het utan leszel tag addig probaido. Ha nem is szimpatikus az ember akkor is kibaxhassak. Ez nem Infection 😄 (kersztet vet)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hát nem tudom, hogy te egy ventrilo hang alapján hogy tudod megitélni akárkirõl is, hogy milyen ember...
lehet, hogy felállítasz elsõ körben magadról egy képet, amirõl késöbb majd kiderül, hogy mennyire téves volt, mikor úgymond jobban megismered az illetõt...
bár asszem pont errõl a szituról tudnék eleget mesélni 😊

amúgy meg nem csodálom, hogy BS-en emberhiány van, mikor csúcsidõben is low/medium pop-os...

nem érezted az iróniát abban amit írt 😊

gondolom csak a te kliensednek tunt ugy hogy whisp, valamiert beragadt abba a modelbe nalad.

koosadam
sziasztok,
meg tudja vki mondani, hogy EZ MI??? Testserveren egyik AB-n egy whisp darált mindenkit..méghozzá egy NE druida...Azt hittem ez csak egy áprilisi tréfa volt :/ klikk

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

hu ha ezt bíszt megláttya!

anti hero

QQ, majd megint jon, hogy faradt voltal blablabla, menj el orvoshoz ezzel a pala komplexusoddal.
Meg olvasnod sem kellett volna, volt screenshot, ha abbol is az jon le neked, hogy palaval jatszik...
Képzeljétek bementem AVra. Meglátunk egy palát. Fear,mindenki felrakja a maga ki dotját, majd shardszívás.Erre a paladin felrak egy immuneshieldet amivel leszed magáról minden dotot a fearbõl is kjön és még a lélekszívást is megszakítja. Na ez miatt gyûlölöm a õket.
na ha valami buntet akkro ez most irtora de nagyon.<#nevetes2><#csodalk>

Hááát HunCrassus leírásából úgy veszem ki hogy palával játszik, bár nem olvastam végig minden hozzászólást. Nos barátom akkor én nem lenék büszke a "karimra". Dugd a seggedbe és ásd el magad a föld alá. Hogy miért? Ne legyél lusta mint én és olvass vissza😊
BEAST
"sokat pvpzik és ez látszik is rajta 😊" az biztos , de ez nem feltétlenül pozitív XD

nah mára sok lesz , jóéjt mindenki

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
gl

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Nem nem. Hatarozottan csakis olyan embereket veszunk fel akik Ventri megbeszeles utan szimpatikusak. Nem fogjuk ujra elkovetni ugyanazt a hibat.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Sephi
Valahogy nekik is kell hirdetni...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
sablon általános szöveg, minden klán így hírdet, és mégis bekerülnek faszlámák is :<

Restored Flame Bloodscalp Server Horda oldal.

A Restored Flame 2005. novemberében alakult a Lánghozók néhány tagjából. Pár kudarcba fulladt szövetségesi próbálkozás után úgy döntöttünk, hogy ez lesz az a guild ahol jól érezzük magunkat: a mi várunk.

Elsõ ZG boss killünk után hirtelen elkezdtünk sokasodni. Elkezdtük Molten Core-t, Onyxiát, és meglepõen gyorsan haladtunk. Megnéztük Azuregost és le is vágtuk. Sikert sikerre halmoztunk. Aztán valami történt, leállt a tempó, elment az emberek kedve, oszlásnak indultunk. Kiderült jó pár emberrõl, hogy mi a számukra a fontos, és mennyit hajlandó tenni a guildért. Ekkor a guild vezetése újraalakult új szabályzattal. Megpróbálunk újra összehozni egy jó társaságot, egy családot amilyen a Restored mindig is volt."

Jelenleg ZG-t és AQ20-at farmoljuk. Sajnos azonban emberhiánnyal küzdünk. Olyan jelentkezõket várunk, akik egy jó társaságban akarnak játszani és közben tudják a dolgukat, hajlandóak megtanulni csapatban játszani és fejlõdni. Jelenleg minden kasztból keresünk embereket hi-level instákba. Jelentkezni a honlapunk (http://restoredflame.jatekok.hu/) fórumán tudtok, itt találtok további infókat is, többek között az RP-rendszerünkrõl, valamint az alapszabályzatról. A jelentkezéseket egy napon belül elbíráljuk.

Alapvetõ elvárásaink:

- Ventrilo

- CTRA

- megfelelõ kasztok megfelelõ add-onjai

- HLI kulcsok megléte, illetve hajlandóság a kulcsok megszerzésére, ha hiányzik valamelyik (Onyxia, MC, BWL)

- a honlapunkon található phpraid használata a jelentkezésekhez

Célunk az, hogy amint megvan a megfelelõ számú emberünk, MC-t elkezdjük farmolni, felöltöztetni az embereket ahhoz, hogy elindulhassunk BWL-be, majd AQ 40-be. A játékban jelenleg elérhetõ összes bosshoz rendelkezünk mûködõ, más klánban már kipróbált taktikával. Elsõdlegesen PVE-beállítottságú a klán, ám van jó pár PVP-imádó tagunk is, így könnyen találhatsz társaságot BG-re is olyankor, amikor nincs instance.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Vásárolnék használt wow-ot! Aki el szeretné adni vagy ilyesmi az írjon privit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Én is 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TDC Geronimo
Nekem is elindította, de én kinyomtam biztos ami biztos :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pontosan, ha a mage kicsit is tud jatszani a warrior sajnos tehetetlen. Aztan amikor kiteolnak bekepzelheted magadnak hogy nincs lehetetlen, de attol meg szetesel ugyanugy, mint en vagy barmely mas warrior egy olyan mage ellen aki tudja hasznalni a karakteret. 😊)

Valaki tud valamit a 97mb os szarrol amit a blizz downloadere kezdett el leszedni most gama közben?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lynx_TWL
nem bírja a pofázmányod😊

Rambo 20
Sztetek mért dob ki engem ez a nyomi szerver?Belépek és rögtön kidob.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

MarkBlade
félreértetted.. de még a magyarázatát sem figyeltétek.. nem azt írta hogy õ egyedül über hanem hogy nem sokan vannak..sokat pvpzik és ez látszik is rajta 😊
Count Adyn
Szerintem irónikus max.
A szánalmas az hogy lekicsinyli a többi warriort majd nagysága bizonyitékaként berak egy óriásplakátot amin szétdarál HoJ-dupla crites ütéssel egy clothost, utánna aki ellentmond neki az gyökér meg bunkó .)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem tudom... Tényleg csábító ez a Hódító Hódok . :-D De visszatérve. Arathoros tapasztalatomhoz annyit hozzáfûznék, hogy mikor guildet kerestem, és nem feltétlen magyart akkor páran irkáltak, és iagzán jó gildek is voltak köztük. Szal nemtom, mi van a magyar playerekkel. Pala mánia? :S

Lazarus
loál -_-
[HUN]Crassus
hagyd a gyökereket....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MarkBlade
Ne haragudj de ze már azért kicsit szánalmas..
Count Adyn
warior+lock vs mage v2:
http://img439.imageshack.us/img439/940/nreff1ww.jpg
lehetek crassus barátja??
a kép minden nemü szerencsével való kapcsolatot és annak akár a feltételézését is egyértelmüen kizája, pure skill!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Már hianyoztál, végre 1 kis élet btw😊

MarkBlade
Egyébként Crassus igazat mond.. Téleg durva a kardspeckós combo és sürübben proccol mint hihetõ lenne..Láttam..
MarkBlade
Ecsém ezt a sok nyelvész zsenit.. cseszétek meg mi van wow vagy hogyan értelmezzük a szöveget magyar órán?? 😊
<#mf2>

Botond
Persze Pityuka! <#gonosz1>
<#mf2>

persze hogy ertem😄 ezt enis irtma mar hogy az eloadassal van a baj😄 ugy adja elo mintha skill lenne amit csinalt, holott nem az.

Botond
Haggyad mán,olyan lelkes és tudományos. :-D
s0n1c
elhiszed, hogy baromira leszarom, hogy hány mp alatt halt meg a mage? azon röhögök már 1 órája (meg még rajtam kívül sztem sokan), ahogy õ ezt elõadja... comprende?
nah megjott az identitas-zavaros is😄

Botond
Szerintem meg OPted a spellock,és a warlockot szarrá kellene nerfelni. Igaz ez sem vág ide,de 2 szó egyezés van ahhoz képest amit írtál,szóval egyfajta reakció arra amit írtál. Ha még most sem érted akkor a válaszom minden további kommentedre: "persze Pityuka". ^.^
amugy mage 1.11 ben eleg imba lesz 😊 vegre tegnap bejutotam test realmre, 30 fire/21 frost = pwn

BEAST
😄😄:😄D😄 basszátok meg , már fetrengek a röhögéstõl 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de az 5v5 os csatakhoz tenyleg semmi koze nincs a kepnek, de nem is ez a tenyezo lett elsodlegesen tamadva.

Botond
Betûzzem az 5vs5öt?:-D
nem 2v1 volt, tenyleg van ilyen hogy 1 sec alatt meghal a mage DE mint mondtam ennek a skillhez semmi koze, ez csupan mazli, szerencses procok es critek eredmenye. az abaj hogy crassus nem hasznal timestampet, akkor latnad hogy az egesz kb 1 sec alatt zajlott le. spellock az csak hab a tortan de effektiv erteket nem kepvisel. full tier2mage set amugyis fos😄 van vagy 3300 hpd benne ami pvpre nudli.

nah meg azt a tenyezot se felejtsuk hogy a mage akkor resuracalodott a temetoben, ha a hullaja elotte nem ott volt akkor nem is lathatta hogy eppen ott all 3 hordas es amire betoltotte illetve felfogta volna mar reg keso volt. de ettol ez az eset megintcsak nem skillrol szol. viszont a tamadok is faszsagot beszelnek mert semmi koze nem volt a warlock spellockjanak a killhez. 1 masorperc alatt max annyit tudott volna a mage csinalni, HA uberjo reflexei vanank es nem szar gepe es netje, hogy nyom egy blinket (nagy valoszinuseggel a lag miatt a mortalstrikot akkor is bekapja es a hullaja fogadja a blink celhelyen) vagy ha frost speces akkro egy iceblockot.(ekkor meg eletbe lepett volna az hogy a 2 critet mar amugyis bekapta tehat ott lett volna az iceblcokban 20% hpn szembe 3 hordassal)

s0n1c
lol
Botond
s0n1c
jaja, duelben egyedül kell teljesíteni, spell lock és resurrect effekt nélkül 😊)