World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
Ja amit elfelejtettem: 2 BG és 5 corpsewalk után visszatalenteztem fury-ra.
occsó mulatság volt ofc. (100g)

s0n1c
hûha, biztos õ lett a server chuck norrisa
capaszabi
LOLOLLOLLLL

én átspecceltem swordspecre. az übergyilkosságról annyit hogy 2 mob kinyirt, ellenben a fury builddel, ahol 4et simán leverek.

PvPben meg ugye csak akkor van esélyed bármit is csinálni favágó bilddel, ha van 2 healer rajtad.

Kb ennyi.

capaszabi
LOLOLLOLLLL

én átspecceltem swordspecre. az übergyilkosságról annyit hogy 2 mob kinyirt, ellenben a fury builddel, ahol 4et simán leverek.

PvPben meg ugye csak akkor van esélyed bármit is csinálni favágó bilddel, ha van 2 healer rajtad.

Kb ennyi.

capaszabi
kutya nyom spellockot nem succi. ^^

Tyler Durden
Létezik, assze Trollbane szerveren lett HW a srác.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

az sose volt kerdeses

anti hero

The Garrett
azert a paladinok biztos botondeknal is mind alávaló emberek! 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

akkor ott mindeki normalis , viszonylag erett gondolkodasu fiatal akik kepesek kulturaltan viselkedni.. nalunk a hordas magyar fiatalok donto tobbsege (nem mindenki) igazi elrettento pelda :puke: etc :>

anti hero

Sephi
Hya. Meg a kotelezo raid meg a fire rez ... termeszetesen a haladashoz ezek kellenek de engem az remisztett el hogy ha pl nem tudok menni raidre es nincstartalek akkor nekem vonnak le DKP-et ami na...

De mondom minden tiszteletem az oveke mert sokat ertek el csak furi hogy sokan el akarnak menni mert nem birjak a feszultseget.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Már hogy õ is guildtag.
s0n1c
olyan, hogy Wrothag létezik még? 😊) Nem lehet, hogy õ Crassus (álnéven)? <#wilting>
Botond
Velem még csak csak,de amikor a nálam 10 évvel idõsebb fõnökömnek próbálnak beszólni,az a vicces. :-D
The Garrett
hogy egy itteni hires ember idézzek:

ideális guild = 30 egyetemista +10 munkanélküli 😄

The Garrett
veled tegezõdhetnek? =)

Botond
Nálunk erõsen 14-17 korosztályból kerül ki a guild színe java,és semmi komolyabb probléma nincs ami erre vezethetõ vissza.
The Garrett
nwm megtalaltm😊

The Garrett
miert, mik a szabalyok?

bizonyos engedmenyekkel ez egyaltalan nem rossz elso kovetelmenynek sztem (nem akarok altalanositani de.. xD)

anti hero

Count Adyn
18+ év az elsõ követelmény😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sephi
Hallotad a szabalyokat ott? Igaz naon durvak de haladnak is rendesen. En megijedtem oszinten.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MarkBlade
Légyszi az íróniát és alázást máshova plz!
MarkBlade
Szerintem most hadjátok abba.. Cras gabfaf arra értette amit írt hogy õt is alázták csak nem olvastál vissza..Nem bántani akart.. egyébként ezt tényleg ne..
Jockey
lol

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

picket
Hagyjátok már! Ideges, mert ásott egy gödröt, és nem tudja hazavinni <#idiota>
Fórumon idegeskedik. Õ maga mondja, hogy tök idegen ember, akkor mit zavarja? Fõleg egy ilyen (minek nevezzem?!) fogyatékos.
Különben is! Meredek ívben leszarja mindenki, hogy Õ mekkora szkilles! Pfújj! Mekkora szemetek vagyunk mindannyian. <#rinya>

&#3237;_&#3237;

egy undorító kis féreg 😄
Botond
Egy elgépelés sincs! Követeljük,hogy ereszd szabadon az igazi Jockit!
Jockey
"Ritka gerinctelen állat lehetsz....." nálam ez sok, ha beszólt ha nem. Nem õt minõsíti, hanem téged, attól, hogy hülyén szól hozzád, nemkell neked is p...nak lenni..
gondolom a következõ kommentekbe már kurva anyázátok is egymást..
Másrészt itt a fórumon csináljátok, szal had legyen közöm hozzá, mert el kell sajna olvasnom és csak késõbb tudom meg mekkora tahóü stílusba csicseregtek itt...

[HUN]Crassus
mi a tahóság abban ha egy gyereknek akivel az életben nem találkoztam nem veszekedtem egy Dugd fel a seggedbe hozzászólással indít annak így válaszolok?Én téged sem ismerlek nem játszottam veled együtt,nem szóltam be neked szóval szerintem nemkell magad belekeverni hacsak nem akarsz te is "divatos" lenni és végégolvasva az elõzõ hozzászólásokat velem próbálsz meg kötözködni....na további szép napot.És egy jótanács én sem szólok bele más dolgába hacsak nincs hozzá közöm ja és ami nemtetszik azt nemolvasom el hiszen nem kötelezõ és nemtartanak fegyvert a fejemhez,hogy megtegyem.NA szép napot!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

The Garrett
wuuuuuuhuuuuuu =))))

Jockey
mesterem, mi lenne ha visszafognád azt az éktelen tahó stílust amit ráborítasz itt az emberekre...?
nem hiszem el, hogy nemtudtok normálisan "cikizni" vagy flamelni...

Igy van sajna a warri szopik-nyalik mage ellen.Hogy rohadna meg a gnome maged Somi!!
<#idiota>

[HUN]Crassus
Ejj,de megmondtad! Öcsém te aztán felvállaltad a véleményed és"névtelenûl"keményen beszóltál!Ritka gerinctelen állat lehetsz.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
nekem sem töltött 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nekem már csak az újabb hibaüzenet jutott el az agyamig 😉.

"vessetek a mókusok közé" :)

Botond
Nekem nem töltötte tegnap,szal én nem tuttam elolvasni. :-( Mondjuk múlthéten trükközött a downloader de akkor nem néztem meg mivel macerál csak kikapcsoltam.
hozzáteszem ki is írja mit tölt...
"Downloading "wow-patch"..."
😄

Aha ,köszi.
Ha már szóbakerült a blizz letöltõ. Az 1.8 as patch óta folyamatosan hibát ír ha letölteni próbál valamit. Azóta már voltak változások a gépemben , újralett telepítve mind a WoW mind a rendszer de nem válltozott semmi. Próbálkoztam tûzfal beállításokkal /még ki is iktattam hogy nem e ez okozza/ de eredménytelen volt. Azóta úgy oldottam meg hogy haveroktól szereztem be a letöltött anyagot de bosszant a dolog. Van e valakinek hasonló gondja és tude valaki hogy mit tehetnék.

Botond
Persze ez puszta találgatás.
Botond
Szerintem a patch grafikai részét. Az már nem változik és elég nagy anyag. Érdemesebb most sutyiban letöltetni,mint jövõhéten megbénítani az egész patchelõs mizériával napokra a rendszert.
Kissé elsikkadt a kérdés , de engem is nagyon érdekelne hogy nit akar letölteni a blizz downloader game közben...

Botond
Én csináltam kézzel újat,de azt is eltüntette. Szerintem lassan letörlöm az addont és újrarakom a wowot. Mondjuk kövi patchnél.
Na Cras, ezt most megkaptad 😊 Tiszteletbeli paladin lettél 😄

Count Adyn
Ork paladin ftw

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

üdv mindenkinek..telepítettem damagemeters addont..azóta eltünt a combat log om..kérdésem hogyan/hol tudom ujra combat log ot bekapcsolni...elõre is kösz a help et

Samyr- lvl70 shaman- EU Argent Dawn Vattacukor- lvl70 priest Vakarcs- lvl60 huntard

QuippeR
én az abortuszt nem szeretem, szerintem inkább több kisegítõ iskola kéne.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hát inkább azt mondanám hogy érkezett pár uj arc ally oldalra is nem csak hordára, amugy is nyomaszto az a 80-20%. sok uj guild nevet látni ami jo is meg nem is de a lényeg hogy van pár uj ember ami legalább kicsit elösegiti az ally oldalt

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Botond
Mindig modtam,hogy engedélyezni kell az abortuszt. Íme egy újabb jó példa.
BEAST
imba vatyok nem tehetek róla <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tyler Durden
Miért az Infection-ben mivan? <#rolleyes>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR