World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occsó mulatság volt ofc. (100g)
én átspecceltem swordspecre. az übergyilkosságról annyit hogy 2 mob kinyirt, ellenben a fury builddel, ahol 4et simán leverek.
PvPben meg ugye csak akkor van esélyed bármit is csinálni favágó bilddel, ha van 2 healer rajtad.
Kb ennyi.
én átspecceltem swordspecre. az übergyilkosságról annyit hogy 2 mob kinyirt, ellenben a fury builddel, ahol 4et simán leverek.
PvPben meg ugye csak akkor van esélyed bármit is csinálni favágó bilddel, ha van 2 healer rajtad.
Kb ennyi.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
anti hero
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
De mondom minden tiszteletem az oveke mert sokat ertek el csak furi hogy sokan el akarnak menni mert nem birjak a feszultseget.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ideális guild = 30 egyetemista +10 munkanélküli 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fórumon idegeskedik. Õ maga mondja, hogy tök idegen ember, akkor mit zavarja? Fõleg egy ilyen (minek nevezzem?!) fogyatékos.
Különben is! Meredek ívben leszarja mindenki, hogy Õ mekkora szkilles! Pfújj! Mekkora szemetek vagyunk mindannyian. <#rinya>#rinya>
ಥ_ಥ
gondolom a következõ kommentekbe már kurva anyázátok is egymást..
Másrészt itt a fórumon csináljátok, szal had legyen közöm hozzá, mert el kell sajna olvasnom és csak késõbb tudom meg mekkora tahóü stílusba csicseregtek itt...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nem hiszem el, hogy nemtudtok normálisan "cikizni" vagy flamelni...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
<#idiota>#idiota>
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"vessetek a mókusok közé" :)
"Downloading "wow-patch"..."
😄
Ha már szóbakerült a blizz letöltõ. Az 1.8 as patch óta folyamatosan hibát ír ha letölteni próbál valamit. Azóta már voltak változások a gépemben , újralett telepítve mind a WoW mind a rendszer de nem válltozott semmi. Próbálkoztam tûzfal beállításokkal /még ki is iktattam hogy nem e ez okozza/ de eredménytelen volt. Azóta úgy oldottam meg hogy haveroktól szereztem be a letöltött anyagot de bosszant a dolog. Van e valakinek hasonló gondja és tude valaki hogy mit tehetnék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Samyr- lvl70 shaman- EU Argent Dawn Vattacukor- lvl70 priest Vakarcs- lvl60 huntard
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."