World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Kérdezd Bhalt, õ megpróbálta ezután újra a daocot de visszacsábult, Sonic meg csak azért erõltette mert sokat dícsértük itt. ;D
US és EU két külön realm, nincs átjárás és megfeleltetés köztük.
Mostanság nem nagyon követtem a köv patch változásait szal lenne egy olyan kérsédem hogy 1.11töl lehet mozgatni karaktert 2 realm között vagy erre még mindig nincs válasz?
Ki szeretnem probalni a wow-t,hogy egyaltalan milyen, Sonic kollega irta,hogy van vmi guest/buddy key amivel 10 napig lehet tesztelni a gammat...lenne vkinek egy ilyen a szamomra,pls?!
Nekem vmi US verzio van letoltve,most peccseli magat, ehez is jo az eu-s guest key, vagy nincs kulonbseg?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
15% evi damage > -15% SB mana cost
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Bõvebb infó a kékektõl
MadWolf#11626
MadWolf#11626
nah teszteltem kicsit a frost reflectet 😄 poenos dolog😊 kivancsi vagyok ha ket frostwardingos frost mage talalkozik hanyszor pattoghatna 1 db frostbotl kettojuk kozt😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Tehát kell-e és (ha igen akkor) miért folymatosan pajzsozni az MT-t és az offtankot?
Vagy csak elég shadow falme elõtt felrakni rá? Egyáltalán igaz-e, hogy segíti a stackelõdõ DOT resistálásában?
"A BC a jobbik csapat jutalma."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
na a 14. héten kiesett az elsõ Ns chest \o/ Már csak egy perdit kell intéznem a teljes boldogsághoz :-D
C:\WoW\Repair.exe
Ha ezse, reinstall WoW
Ha ezse, reinstall Windows
Ha ezse, reroll Paladin
One man\'s hero, is another man\'s demon...
ha tudsz angolul, akor esetleg a hivatalos forum technika reszere irj egy postot vagy nezz ott korul, hatha mar vkinek volt hasonlo gondja.
anti hero
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az mitõl lehet szerintetek, hogy a fõkarim nem, de az alt laggol állandoan?
Szinte nem tudok vele játszani, olyan szintû a probléma.
Kilépek az alttal, bejövök a másikkal az meg nem vagy alig laggol.
Köszi a válaszokat elõre is!
Crassus pr0 Wrotharg pr0 Botond über pr0
Lefáradtam mára a sok flame tõl...
(én) Pr0 Pure skill sõt mitöbb amikor isten mondta legyen fény, mondtam talán létszives. <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Egyébként meg ha komolyra veszem az egész Crassus az überwarior témát akkor annyi a kérdezetlen véleményem hogy õ bekomentelt egyet arról hogy a wari is képes osztani bg-n ha a talent/felszerelés és a skill találkozik 1kis szerencsével, erre egybõl nekiugrott az egész mag és elkezdték ugratni.
"vessetek a mókusok közé" :)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"