World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajzs nem segit csak max abban hogy elnyel bizonyos fizikai sebzést ami ha mainröl van szo nem rosz dolog! rage van böven ugyis öt utik szvl ha van ráérõ pap pajzsozhat nyugodtan de nem hinném hogy annál a bossnál sok ráérõ lenne 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

s0n1c
😊)
Szvsz vedd meg nyugodtan, daoc után üdítõ változatosság lesz.
Kérdezd Bhalt, õ megpróbálta ezután újra a daocot de visszacsábult, Sonic meg csak azért erõltette mert sokat dícsértük itt. ;D
US és EU két külön realm, nincs átjárás és megfeleltetés köztük.

Sugam
hmm mintha mar us ben lehet, vagy nem? bar aszontak 1.11 ben mar lehet (vagycsak envagyok a gyenge elmeju..)

még nem lehet
Hello.
Mostanság nem nagyon követtem a köv patch változásait szal lenne egy olyan kérsédem hogy 1.11töl lehet mozgatni karaktert 2 realm között vagy erre még mindig nincs válasz?
Pari
Udv Ombrek,

Ki szeretnem probalni a wow-t,hogy egyaltalan milyen, Sonic kollega irta,hogy van vmi guest/buddy key amivel 10 napig lehet tesztelni a gammat...lenne vkinek egy ilyen a szamomra,pls?!
Nekem vmi US verzio van letoltve,most peccseli magat, ehez is jo az eu-s guest key, vagy nincs kulonbseg?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

lockként már hozzászoktam hogy egy kurva pvp set bonusom sincs szal np <#szomoru1>

Sound
gz, pro setbonus!!!

15% evi damage > -15% SB mana cost

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

nézd meg ha vannak addonok mennyi van bekapcsolva mindegyik karinál ez sem kihagyhato rész

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Forrest Gump
Igen, ugyanazon.
legjobb kinézetü weap a játékban =P

Viszont postolaskor bejott a sword spec 😄 😄 😄

McHaals
ja, ez a 97 megás cucc a 1.11-es peccs elõszele....
Bõvebb infó a kékektõl

MadWolf#11626

elég shadow flame elõtt, a többi az urban legend
Long_Gun
Nem tudjátok a tesztszerverre való karakter másolás alapból a pvp szerverre teszi a karit? Mert eddig csak a pve szervert sikerült múködésen kapnom, de azon csak create new....

McHaals
elkezdett valami 90 megás peccset lehúzni a blizzard background downloader. valaki tudja, hogy mi ez?

MadWolf#11626

Botond
Ugyanolyan tõrünk van ^.^
frostwarding

nah teszteltem kicsit a frost reflectet 😄 poenos dolog😊 kivancsi vagyok ha ket frostwardingos frost mage talalkozik hanyszor pattoghatna 1 db frostbotl kettojuk kozt😊

megbocsájtható ha azt nézzük mikor írtam <#duhos2>

Ams
töbesszzám elött nincs "a".... 😊

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

btw... we are a happy lovers 😊

ha már itt tartunk 😄

Lynx_TWL
egy kis skill sem ártana : >

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

skorpio7
BWL 4. bossával Firemaw-al kapcsolatban tennék fel egy kérdést, ami némi vitát váltott ki papjaink között.

Tehát kell-e és (ha igen akkor) miért folymatosan pajzsozni az MT-t és az offtankot?

Vagy csak elég shadow falme elõtt felrakni rá? Egyáltalán igaz-e, hogy segíti a stackelõdõ DOT resistálásában?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

The Garrett
szepszep itt bosskill kozben a ruhaidat nezegeted meg scrshotolod. 😄 ejnye bejnye megmondalak a raidleadernek! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond

elbactam ^.^
Botond

na a 14. héten kiesett az elsõ Ns chest \o/ Már csak egy perdit kell intéznem a teljes boldogsághoz :-D
Lazarus
Ha ez nem segít, vagy nincs ilyen könyvtárad
C:\WoW\Repair.exe

Ha ezse, reinstall WoW
Ha ezse, reinstall Windows
Ha ezse, reroll Paladin
Lazarus
Töröld le az összes addonod

(C:\WoW\Interface <- DELETE)
Neogan
Mit csináljak ha a trénerre kattintva ezt írja ki? Couldn't load Blizzard_TrainerUI: Out of Date részletesen plíz!! 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

ugyanazon a serveren van? :S

Lynx_TWL
loladin > botond

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

valoban erdekes a problemad :]

ha tudsz angolul, akor esetleg a hivatalos forum technika reszere irj egy postot vagy nezz ott korul, hatha mar vkinek volt hasonlo gondja.

anti hero

Sephi
Botond az bisztos mert azt itt mindeki tudgya!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
me > all
Sugam
jujajj ez betett 😄)(marmint eza lecciveses)

Forrest Gump
Sziasztok!
Az mitõl lehet szerintetek, hogy a fõkarim nem, de az alt laggol állandoan?
Szinte nem tudok vele játszani, olyan szintû a probléma.
Kilépek az alttal, bejövök a másikkal az meg nem vagy alig laggol.
Köszi a válaszokat elõre is!
TVelvet
315 üzit olvastam el.. lefáradtam 😊

Crassus pr0 Wrotharg pr0 Botond über pr0
Lefáradtam mára a sok flame tõl...

(én) Pr0 Pure skill sõt mitöbb amikor isten mondta legyen fény, mondtam talán létszives. <#zavart2><#idiota>
QuippeR
azért mert ehhez azt tálalta, hogy õ milyen jól játszik

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Korábbi Crassust támadó hozzászólásra (#75711) reagálva . Javítsatok ki ha rosszul látom de nekem úgy tûnik hogy van itt a fórumon egy mag akik folyamatosan ugratják egymást -Botond már már mûvészi szinten ûzi ezt😊 - és ezt sokan komolyan veszik és be-be támadnak ide oda hogy hude bunkó, pedig errõl szó sincs.
Egyébként meg ha komolyra veszem az egész Crassus az überwarior témát akkor annyi a kérdezetlen véleményem hogy õ bekomentelt egyet arról hogy a wari is képes osztani bg-n ha a talent/felszerelés és a skill találkozik 1kis szerencsével, erre egybõl nekiugrott az egész mag és elkezdték ugratni.

"vessetek a mókusok közé" :)

Botond
Gusztustalan nyalizós vagy hallod e. Legyen gerinced és mondd meg,hogy megszeretted,ne nyomasd ezt a dicshimunszt! <#wilting>
Count Adyn
Haggyátok már crassust, õ pve szerver pvp istene. sõt még az ismerõsei is überprok , aki meg kiröhögi ezért az gyökér kis divatmajom ennyi !<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
Az nem a talentfa hibája ha te nemtudsz vele kinyírni 2 mobot nemgondolod?,de köszönjük,hogy megosztottad ezt velünk....közlöm veled a guildünkben rajtamkívûl még van egy-két kardspeckós warrior és érdekes módon mindegyik ügyes srác és sem a pve sem a pvp nemokoz gondot.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mighty
Bocsi... csak 8-as a lockom (annyi is marad).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
a mostani test szerver peccset akarja leszedni ujra és ujra, forumon irták is hogy csak bugos.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
hát ez is egy megközelítés 😊
Count Adyn
Én crassust hallva már tisztelem wrothagot!!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem túl okos ez a blizzard downlóder szegény... Amikor automatán akarja leszedni az ominózus fájlt (wow-patch, 97M😎, akkor közli hogy bújjak ki a tûzfal mögül... No de gondoltam mégiscsak kellene ez nekem, úgyhogy elindítottam a játék könyvtárában a "background downloader" cíû okosságot, ami gyorsan le is húzta (tényleg gyorsan, a max 3 megás sávszéleségget kihasználta), és betett egy mpq-t egy wow-patch könyvtárba... Kiváncsiságból rányomtam mégegyszer a csodálatos downloaderre, ami lelkesen szedte volna le újra... 😊 No mindegy, mivel magától úgyis képtelen leszedni bármit csóringer, így tutira nem szedi le többször, és hátha jól jön ez a cucc majd a pecselés idején...

Fejezd már be légyszíves. Nem vagyunk rád kíváncsiak. BB