World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TLD Robi
A full video még jobb lesz!Egy nagyszerû csata is lesz benne😊

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

ja ez szép és jo, és kb sebzel vele 3000-et...
nagy szó pláne ha egy soul linkes warclokba lövöd...

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Neogan
A Mirror Lake küldinél hova kall állni a vízesésnél, hogy megtöltsem a fiolát mert akárhova állok, az aljához a tó szélére a tetejéhez nem tudom megtölteni. Tudnátok segíteni?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Hatt
Ez gyönyörû lett, grat😊

Elastic An-usZ Boys

tegla
Uhh ez nagyon eltalált kis promo klipp.Gratulálok,várjuk az anyagot<#dumcsi>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

The Garrett
elég igenyesnek nez ki, remélem a full is ilyen lesz 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nekem tetszik! <#wow1><#vigyor2>

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

TLD Robi
Guildunknak készülõbe van egy remek video!Itt egy kis elõzetes belõle:
OOW Video!

Próbáld ezt helyette: MobInfo-2 v2.95

ez mûködik, még a player-ek hp-ját is kiira megközelítõ értékkel, miután csépelted már párszor. elvégre az is csak "egy mob" 😄

TLD Robi
ok thx már megvan!

Botond
Olvasni! Na ne legyünk ennyire maximalisták!
mellesleg ha lejjebb olvasol a saját linkedben, akkor megtalálod hogy:

"tearar is definitely a raid boss and you will need close to a full raid to kill him. at every 25% of health loss, he vanishes and spawns 3 smaller dragons, so optimally, you need 4 tanks: 1 for tearar, 1 for each add.

most likely, you will only be able to kill this guy if you're in a guild that can clear MC and some of BWL, as downing him requires good gear and coordination. "

trial, mi lenne - mmo rpgknel szokott lenni you know..................
nem probaltal meg soha egyet se ki? ;<

anti hero

mi ez a 10 napos bolondság? Másoktól is hallottam, igaz õk nem wow-oznak ezért azt hittem csak szivatásból mondják. (Ami azért nem kizárt ezeknél a köcsögöknél. Pikkelnek rám, mert WoW-ozok)

ezek a lila cuccok negyven fös outdoor sárkányok dropjai szvl egy jol összeszokott csapat megfelelö dkp és viheted a fegyot 😄 jah és persze lesheted mikor spownol hogy ti legyetek az elsök ^^

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Lynx_TWL
szia!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

sziasztok!
raziel.
40 fõs raiddel menj;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TLD Robi
Sziasztok!

Nem tudjátok,hogyan lehet ezt a fegyót megszerezni:
Sword
Vagy Feralasba merre van az a boss,ami dobja?
Elõre is THX!

Most van a fileplaneten 10 napos us trial mindenkinek, azt nezegetik paran.

hm, én le vagyok ragadva a dobozba adott 10-napos trial-nál, nem gondoltam hogy us verziót akar a srác próbálni

Megvan, be is állítottam. Még egy kicsit igazítottam is rajta és nagyon teccik most így. Bár menet közben még biztos változtatni fogok rajta. Már csak azt szeretném kérdezni, hogy nem tudod-e véletlenül, mûködik-e ezzel a unit frame-el a Mobhealth addon? Mert úgy vettem észre, hogy nem nagyon, bár lehet, hgoy tévedek. Mindegy, azért köszi a segítségeket.

nem. fogod a 10-napos accountot, bereggeled valamilyen kóddal, megnézed, játszol. Letelik a 10 nap, és vége. Nem von senki semmit. Ekkor eldöntheted, hogy elslattyogsz a boltba, megveszed a játékot, átalakítod a 10 napos accot-rendes accountra, vagy hagyod inkább az egészet a fenébe. Ha megveszed a játékot, van 30 napod ingyen, amit rögtön el is kezdhetsz törleszteni, és a 30.-ik nap végén akarnak majd pénzt levonni, ha nem tudnak, akkor felfüggesztik az accountot, egészen addig, amíg nem tudsz valahogy fizetni (lesz pénz a kártyán, másik kártya, gamecard)

USA-rol van szo (dollar ugye csak ott van), oda van csak 10 napos trial.

Nem, olvasd el meg1x amit irtam.

Ezt már megbeszéltük párszor, hogy EU-ban egyrészt dollárt semmiképpen nem vonnak le, de itt még eurót se vonnak le. Lehet hogy USA-ban vonogatnak, de itt nem.

Ennek ellenére bankkártyaszám mindenképp kell az account készítéshez, lehet fake-et is használni, de akkor utána javasolt gamecardról fizetni, mert a blizz nem szereti hogyha az ember cserélgeti a bankkártya-számait.

Szóval hamis bankártyaszámot kell megadnom,de ha hónap mulva észreveszik hogy nem tudnak honnan levonni pénzt akkor autómatikusan bannolnak ugye?
x.X

anti hero

Lynx_TWL
nem tékelhetsz leetet mert nub vagy :y

Lynx_TWL
nemis

ittis TÉK!

anti hero

Nem, levonnak 1 dollart a szamlarol ellenorzeskepp, hogy kesobb is tudod-e majd fizetni a jatekot.

Hi nemrég kb úgy 4 napja vki adott linket 10 napos triálhoz
na én regeltem leszedtem és acc create-nél tartok ott hogy adgyam meg a bankártya számot na oda mit irjak mert ez elvileg free nem?
Köszi leszedtem, otthon kipróbálom
Mighty
Én az SCT-t használom, de lehet neked pont ez kell: Scrolling Damage Text

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

"Te wildor, nem tudnál információt adni arról, hogy a screenshotodon látható csávónak milyen beállításai vannak a discord unit frame-jén?"

De, egészen pontosan el tudom mondani, hogy miket állítgattam be rajta 😄
Az alapja EZ volt, csak egy kicsit átvariáltam, fõleg a bar-okat.

Itt a leirása: Halcyone UI 3.1

Lehet már volt ilyen kérdés de nem mostanában, megoldható hogy a sebzés parry dodge stb, ne a mob feje felett jelenjen meg hanem mindenképpen a látómezõmben? Tankolásnál tök idegesitõ nem látom találtam e vagy nem.
Elõre is köszönöm a helpet.

Bloodpanther NE hunter
Bloodßlade NE warrijor
Friczy
Gratu!

keep walking... www.artum-inferniti.net

Laza
Grat ... mi is itt szenvedunk ... mar sokadszor elem at MC-t a kezdetektol, de meg mindig jo moka 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

üdvözlet uraim! 😄
haha lol jo vicc !
na hali meg minden trolbbénen egyenlöre horda oldalon lévö pénzem cserélném hunscalpon lévö pénzre.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
az egyik verzió bugos volt , ilyen 70% spell criteket írt ki nekem , ha erre gondolsz szedd le a legújabbat 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem szabad eladni

Blackman
szeretném eladni a wow accountom, nem tudom hol hirdessem.. gondoltam beírom ide.. ha van valakinek 5lete hol lehetne elpasszolni írjon😊
karakter röviden:Blackmana, bloodscalp eu szerver, 60-as mage (epic mount+6arcanist set item+700gold) + 44-es rouge (mount)
ha valakit érdekel itt elérhet: [email protected]

gézé, lesz ott még Ragna is nemsokára 😉
Magh
Theorycraft nevû addon pontosan kiírja mennyit fognak sebezni a spelljeid, és ingame, nem ilyen bepötyögõs idõrabló. A crit%-ot pontatlanul adja meg valamiért de az meg könnyen kiszámolható.

koszi

May the force serve you well!

Lynx_TWL

The Garrett
gyorsabb spellekbe kevesebbet ad be.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

az up to +Xdmg hogy szamoljak?
ha egy cucc up to +10dmg ad akkor azt random dobjak minidg?
vagy a sebzeltol fugg, hogy eleri a +10et?
mert ha mindig maxot adna akkor gyorsabb varikat erne meg varazsolni megha a dpsuk kissebb is, de van egy csomo +dmg-d

hmm akkor nem lehet valami sokat ossze szedni