World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én öszvisz 1rõl tudok, az AQ40-es pala sett 1ik része ad az tuti!

hmm, biztosan en vagyok a bena de ezel csak 2 db pancelt talalok ami +spell critikalt ad :/

May the force serve you well!

koszi

A legegyszerubb ha a jatekba belepve automatikusan hagyod hogy letoltse a patcheket, de ha kulon akarod akkor 1.10-est keress. engb-s patch kell ha europai angol verziod van.

Azt szeretném megtudni, hogy elég-e a Full 350 megás patchet letölteni, vagy kell az összes korábbi patch is?! Még csak most vettem. Alapból az 1.6.1-es. Ja, és az UK-s, vagy az ENU-s patch kell hozzá?
tud valaki olyan item adatbazist ahol lehet +critet ado targyakra keresni?
mennyi +citet lehet targyakbol osszeszedni?

Botond
Az elsõ lépések a legnehezebbek.
jövõ héten költözés az Arathorról... kiváncsi leszek

BEAST
grats ^_^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

robotnyk
gondolom a többségnek már nem nagy szám, de Lucifron, Magmadar és Gehennas down by Hungarian Inquisitors, 😊
Áhh kösz ez jó kis progi meg szép leírás, de ez az angol nekem magas és nincs kedvem órákat wow telepítéssel foglalkozni ha eltolom, nincs vmi magyar leírás MyWarcraftStudio-ho vhol?
Nem csak lehet, biztos!
The Garrett
nwm 2 ora tokoles utan megkaptuk a lootot gm tol \o/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
mai kepes feladvanyunk

boss dies
hullaja nem csillog
boss ujra a helyen
a hulla is.

<#miaz><#ticking>

mywarcraftstudio.

guide: itt

hat ezt a BODULETESEN nagy hulyeseget a sajat test realm tapasztalatombol vettem😛 tudom eu ban premade kari van, az neutrallal kezd szal en ebbol indultam ki😄 de igen us ben masoljak a karijukat szal ott lehet megy a reputation is vele😊

Hogy, melyik addonnal lehet a karakterem modeljét megváltoztatni( hogy én magamat más fajnak(esetleg más ruhában lássam))?
The Garrett
ha joltudom az invazios mobok vegig adnak reput + valami másfajta stone -t.

ezt a hülyeséget honnan vetted? =P
test realm elsödlegesen amcsiknak szól, akik saját karijaikat másolják át oda

ezek is csak azert adnak mert test realmen neutralrol kezded😊 reverednel mar nem adnak reput imo, ahogy egyeb undead mobok sem plaguelandseken.

Idéznék egy kedves fórumozótol :

"Add el a géped, és vegyél pléjsztésönt!"

videokartyahoz friss driver

most tettem ujra gépemet és a játék még eléggé szaggat valaki segteni h mi kell hozzá h szépen fusson vagy ijesmi directx 9.0c fent van más valami ? gép ujratelepités elõtt sosem szagatott!

Get a life!

kösz szépend e nem a letöltéstöl akadt össze a wow-hanem kb 60db addon volt feltéve mert rákattintottama cosmos.exe-re és az fetett minden buziságot kösz azért!

Get a life!

az ikonjara kettot kattintva, a file/preferences menupontban!

igen és az holvan ?

Get a life!

A blizzard downloadert a blizzard downloaderben lehet kikapcsolni, nem a windows beallitasainal. meglepo, mi?

😄

hiába kapcsolom ki akkor is tölt(a vezérlõpulba kell kikapcsolnia blokkolásnál nem ?)

Get a life!

megvan kikapcsoltam de mért akarja mindig letölteni ? illetve miez ?

Get a life!

de mégis hogy kapcsoljam ki ?? és mi az a background downloader ??hiába kapcsolom ki ha dc-zik 5perc után bese tudok lépni tõle!

Get a life!

Vagy néhány íjász, vagy caster, aki nem rohangál utána

Those who wish to follow me I welcome with my hands

The Garrett
btw tuti nem használja a test serveres stat exploitot? 😊

The Garrett
hat eleg durvan beareazza oket 😄DDDDDDDDDDDD

Szerintem eleg lenne egy kis runspeed vagy charge-stun ability az invazios moboknak, és máris megoldódna

Lynx_TWL
érdekesen képzelték el blizzék, a 3 dbos argent dawnos kék anti-UD setet:
set bonus: +2%dmg vs undead (rofl?)
aztán ad 200APt meg valamennyi uptot, típustól függõen az egész...na de mégis ezt ki a bré fogja használni? valszeg mindenki feláldoz x agit meg intet meg critet stb +50 APért UDk ellen....

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Count Adyn
kérem kapcsolja ki

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kapcsold ki

srácok belépek a wow-ba közben meg lent a tálcán valami WoW Blizzard Backgroud download van és be se birok lépni mert közben ki dc-zik a server és akárnyányszor belépnéka karival minig ez a hülye töltés van mit csináljak ???

Get a life!

na mibe fogadunk, hogy mire kijön 1.11, az inváziós mobok nem fognak reput adni? 😄

BEAST
hogyhogy? 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zero the hero
hogyne ismernenk, a srac nagyon erti a szakmat 😉

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

kb

anti hero

The Garrett
jövöhetre minden koreai vehet maganak uj accot, es kezdhet elolrol farmolni =(

3TOMI3

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

"In keeping with Blizzard's aggressive stance against cheating in World of Warcraft, we banned over 30,000 accounts in the month of May, and with that removed well over 30 million gold from the economy across all realms."

inkább küldték volna nekem azt a kevés goldot <#idiota>

Sephi
Vegleg a francot. Majd elmulik a nyar effeket es akkor minden rendben lesz megint.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nerf mages 😄 3. resze faxmonkey sorozatanak. (mar ha van aki ismeri)

szétment végleg a restored Forzi?😞

Sephi
Gyerkek nem tudtok egy olyan klant akinel jelenleg imba hunta felvetel van? BS szerveren ugyertem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"