World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy miért hajtanak az MC képes guildek a T0 leváltására.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
megintcsak azt tudom mondani hogy nekem kiabszott jo guildem van es ezert furcsalom ezt hogy igy gondolod a dolgokat, de ezekszerint te guildedben valami nem stimmel, talan az hogy magyarmentalitassal van tele.
mondjuk, hogy minden negyvenes instát kitakarítasz 1 este alatt (amit fõleg naxx esetében a késõbbiekben is kétlek), az magyarul 4 nap hetente, és nem állhatsz le egyikkel sem. ha úgy mûködne a dolog, hogy mc után csak bwl-be kell menni, majd csak aq40-be, és utána csak naxx-ba, akkor lehet érdekelne. így meg nem. pont mint aq40. húsz fõs instában meg nagyon rég jártam, mert a Blizzard okos fejlesztõ módjára elérte, hogy negyven fõs instára elegendõ ember legyen egy guildben.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Józan paraszti ésszel gondolkozva rájöhetsz, hogy nem heti 7 nap és napi 24 óra játék lenne megkövetelve.
Ha valaki folyamatosan távolmarad a wipe-olós raidektõl (értsd: csak a jól bejáratott instákba megy, ahol biztos a loot, nincs vagy kevés a halál), akkor azt valamivel szankcionálni kell, mert a maradék ~30 ember nem tud haladni (a szórakozását rontja el).
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Folytatva a gondolatot egyben Shainak is válaszolva igen leszarom pont,hogy AQ40ben mi van vagy mi nincs. 40es réjd az 40es réjd. Mindenki kussol réjdlíder pattog,hogy ez így az úgy,fegyelmezés,szopás,leölünk vmit akkor loot jön a hiszti. Ennél sokkal több tartalmat lehet vinni a dologba egy scholon mondjuk. MCkre is azért szeretek lejárni mert az már megy csukott szemmel végigröhögjük az egészet,nem a döbbent csönd és koncentrálás erõsen erõlködés szag. Végigcsináltuk ezt MCvel,most jöjjön a móka és kacagás,ez az ami érdekel,nem az,hogy milyen ízlésvilága van a designernek és hogy mennyire szopatásra lehet csinálni vmit. Van aki szopni jár fel,én nem.
Botond: ez a játék a +0.1% crit esélyek gyüjtésérõl szól, hogy a mókázás jobb legyen pvp-ben. Vagy te inkább zöld és kék cuccokban élvezed, ha lilák vernek rommá folyamatosan?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
pl. T2 set item eddig volt 50 DKP, most 100. Alt-nak meg 200.
A gond akkor kezdõdik, ha valaki a main karakterét, amit már teljesen felcuccolt, állítja alt státuszba, a firss 60-asát meg main státuszba. Na, ezt nem szabad engedni.
Aki meg nem akar menni wipe-olni BWL-be vagy AQ40-be, az nem vihet cuccot MC-bõl vagy BWL-bõl. Még akkor se, ha már csak neki hiányzik az adott item. Az orra elõtt kell disenchantolni. Akkor majd meggondolja, hogy lóg-e vagy sem a gyakorlásokról.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha látod a tier 5ös setted az nmy-n mig rajtad csak max tier 3 van az nem ösztönzõ hatásu a kieg megvételére?
Ha meg nem akar menni MC-be, akkor nem lootolhat BWL-ben, AQ-ban.
A: There will be many aspects of the expansion that are available to all players. However, in order to experience certain content, such as Outland, or be able to play as one of the new races, players will have to purchase the expansion."
nah most erdekes kibaszas lenne ha nem lehetnel 70 es mert nem vettel kieget😄 persze benne van a pakliban.
Szerintem ugyanugy nem fog tobb xp jonni amig nem veszed meg mint egy trial accountnal 20-as szint utan.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ugye milyen guidelk vannak? guildek amikben 1rol60 ra fejlodsz es instazgatszt, beszelgetsz(tomegguild) aztna ott vannaka raid guildek, amikbol regebben nem voltak kulonbozo szintek, mara mar megfigyelheto hogy vannak topguildek akik bwl,aq40 t toljak es keszulnek full erovel naxxramasra. raidelok nagyresze ilyen guildet celoz meg, hisz latni akarja az uj contentet vagy fesziteni akar a legjobb cuccokban a fovarosokban. es vannak a raid guildek akik nem annyira hardcorek es lemaradtak mc/bwl elejnel, es sajnos nehezen lepnek tovabb azok miatt amit mondott kar. vagyis jon az ujonc, vagy rerollolt kari es ugye menne naxxramasba, mit fog tenni? keres egy guildet a zold/kek gearjevel ahol fejlesztheti azt, milyen guild az ahova felveszik? mc guild. vagyis bekerul es szepen mc ben feloltozik, aztan elekezd irogalni applicationt nagyobb guildekbe ahova egyszer csak uresedes miatt beveszik majd.
amivel lehet ez ellen vedekezni az az hogy, idoben kiszurni ezeket az emebreket, illetve amig feloltozteted oket addig mutatni kell haladast a progressben, tehat ha azt latja hogy meg midnig ugyanannal a bossnal szoptok 2 honapja, akkor logikusan gondolhatja hogy ez igy nem lesz jo, ez nem az amit szeretne, es tovabb fog allni es csak azok maradnak a guildben akik haverok es osszetartanak, de ugye most meg mar csak azert sem fognak tudni haladni mert nem lesz eleg megfelelo gearu ember a haladasra.
ezert is van az hogy sorban szuletnek es halnak a guildek osszevissza. mert nem tudjak tartani a lepest. es ugye elobb utobb belso viszalyok is kialakulnak azok kozt akiknek nem surgos annyira es akik mar szeretnenek progresst latni, tehat azt kell mondjam nem josolok sok jot nektek :\
A másik típus a nehezebb eset. Róla nem lehet egybõl eldönteni, hogy ki fog e lépni, ha elvitte a cuccokat. Õ a kõkocka, vagy kockák kockája: mindenhol ott van, mindig, és nem bírja elviselni, ha valahova nem viszik el. Hisztizik, rinyál, követelõzik, neki mindenképpen be kell férnie. És itt a baj, mi van, ha be is fér? Akkor nem látod a hisztit, és nem ismered fel a dolgot. A végkifejelt: megszerez mindent ami a ti guildetekben elérhetõ, és utána megy tovább egy erõsebbe, ahol megszerezheti a többit. Ajánlott megoldás: jó DKP rendszer, jó raid jelentkezés rendszer.
Ez a két típus csak azokat az embereket fedi, akik minden emberi súrlódás, veszekedés, vagy hasonló nélkül lelépnek, látszólag ok nélkül. Természetesen lehet más sztereotípia is, szerencsére még "csak" ezzel a kettõvel találkoztam.
ಥ_ಥ
amugy igen ez egy altalanos jellegu gond, probaljatok megfogni az emebreket a jo barati es segito hangulattal, illetve proaljatok kiszurni elore az ilyen alakokat es nem felvneni oket vagy kibaszni oket ahogy kiderul hogy csak gearert vannak a guildben.
Ez olyan megható, magmagyarázható, tudományos, logikus, és gémdizájnilag kivitelezhetõ, hogy könnyeket csal a szemembe <#idiota>#idiota>
Még nem is beszéltem a Dark Portalnál kempelõ Borderguard Minion-okról. Ezek a barátságos démonok fogják ellenõrizni, hogy az áthaladni kívánó játékosnak van-e útlevele -
Ezek után megkímélnél a találgatástól is távol álló idiótaságoktól? <#eplus2>#eplus2>
ಥ_ಥ
ugy kell elkepzelni mint egy sima instat, pl gnoemregan, maraudon, stb. amiket magasabb szinteken mar solozhatsz is akar.
nah most mindent lehet mondani aq40 rol de azt nem hogy hu de kurvajo dropok vannak. igen twinemperors es cthun dob par igen jo cuccot, de nem eleg meggyozo a befektett ido/lootminoseg bwl hez kepest. bwl lemegy 3-4 ora alatt fullosan, aq40 ben lemegy TwinEmp ugyancsak 3-4 ora alatt, aztna jon az az uberfos cthun trash (mi a gecinek raktak oda ennyi lobaszo szar trashpacket, sosem ertem meg) mivel mi meg cthunnal szopunk ezert aqval elmegy 2-3 nap a 3-4 napbol.
soot meg hozzateszem hogy par embernek tier2 gatya sincs meg mc bol szal azt kulon neha szervezunk menetrenden kivul. es akkor ezek melle meg jonne naxxramas ugye amibol nem akar kiamradni semelyik guild ami raideli mar aq40t.
es akkro felmerul a kerdes hogy mi is legyen hisz nem mindenkinek a "foallasa" a wow es nincs mindenkinek 7 napbol 6-7 ejszakaja erre, tehat valamit dobni kene.
es ugye most meg azt is hallottam hogy ugyanugy heti reset lesz naxxban is (korabban ugy tudtam 2 hetente lesz reset a merete miatt). szal igazabol van az a megoldas hogy marad az ember bwl/aqzni es naxxramasra csak csorgonyallal nez ez farmol/raidel ezerrel tovabb ezekben, vagy valamit dobni fog es beprobalja naxxramast (igazabol ketlem hogy olyan hu de nehez lenne az elso par boss, raadasul TwinEmps nem is tunik neheznek igy hogy mar farmstatusban van haha) szoval, mivel az ember altalaban greedy bastard ezert menni akar majd teljesen erthetoen naxxramasba is.
oooo ize kicsit elmerultem itt masban, szal a lenyeg hogy ha mi dobjuk aq40t az nem azert lesz mert "juj de szar az aq" hanem mert a loot nem versenykepes, mondhatni hajszallal jobb mint bwl loot. (bar en spec szeretnem mar chtunt is letudni, es gyanitom ha leverjuk es farmszinten lesz akkor aq40 is lemegy 1 nap alatt+bwl 1 nap es akkro marad 1-2 nap naxxra, nah most mondjuk ez nem igazan sok😄) nah jovan mennem kene mar aludni.😄
Aztán lehet tök más a koncepciójuk.