World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
<#hehe>#hehe>
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
jah es miez amirol beszelsz? nektek scholo es strat run kell ahhoz hogy beszelgessetek egymassal a guilden belul? hogy is van ez? arrol hallottal mar hogy lehet csinalni guild forumot ahova lehet irkalni az ilyen dolgokat hogy ma es holnap nem erek ra mert szigorlatom lesz, vagy mert nagyanyamat kell korhazba vinni stbstb. mi is forumot hasznalunk ilyen dolgok "megbeszelesere" barmilyen furan hangzik is , forum nem csak flamelesre hasznalhato😄
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Én pl. úgy jelentkeztem HS-be, hogy mondtam elõre: munka, család, gyerek mellett wowozok, mikor ráérek. Egy rossz szót nem mondtak még rám (remélem 😊). De mikor belogolok hétköznap este 8 után (kedden és csütörtökön, többi napon nem játszom) és pl. a soron következõ algoritmust próbálgatjuk, és emberhiány van (mert a lógósok éppen nem érnek rá), jön az invite és már megyek is.
Na ezt a lógósok nem fogják megcsinálni.
Egyébként még mindig nem értetted meg kar és guildje problémáját. Az egy hónap alatt epicbe öltöztetett emberke nem akar a "nehéz algoritmusokkal" küszködni, inkább továbbáll egy a "nehéz algoritmust" már megoldó guildbe.
persze aki majd megcsinálja az uj mage q-t biztosan sokat fogja használni az uj poly-t, de aki ölni akar az inkább nova, blastwave coc fblast /bye
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
- az ûber guildbe menõk sem zárkóztak el a visszajöveteltõl, ehhez mindössze túl kell lépnünk a kezdeti nehézségeken -- õk egyébként kifelyezetten az insták és a loot miatt mentek el, altokkal így is visszajárnak (többen bent vannak velük a guildben)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
azt kell meg tudni hogy nalunk nincs ilyen hogy kotelezo x% raiden megjelenni kulonben kibasznak. semmi szigoru szabaly nincs, barmikor mondhatod hogy sorry ma nem tudok menni raidelni es nem fog senki rossz szemmel nezni rad. ha egy classbol gondok vannak raideken huzamosabb ideig akkro felveszunk egy egy uj tagot (halisten van mibol valogatni). raiden annyi szabaly van hogy megvan hararozva hogy adott classbol kb hany tag johet, mindezt azert hogy ne legeyn az hogy mondjuk rugokkal teli raid legyen es healerbol meg keves van. akik nem fernek be azok az adott classleaderrel lerendezik hogy akkor ma kimegy rotationre (nalunk raadasul ugy van hogy megkapja a teljes dkpt a raidrol azis aki nem tudott jonni raidre emiatt mert nem fert mar be a class keretbe. logikusan az nem kapja meg aki csak szimplan nem jelent meg) tehat nincs nagy vita ebbol hogy omg most mi lesz a dkpmmal hogy nem ferek be a raidbe.
szal szerintem az hogy egy guild jol mukodjon az kell hogy jo alapokkal rendelkezzen, es ez megvan nalunk tobbekevesbe.
Pistike dilemmában van, mert most lett felvéve a guildbe, legyünk nagyvonalúak: félig kékben, félig zöldben, esetleg pár AH-ból megvett lilában jelentkezik BWL-re. Hopp máris egy jó pont a csókának, mert bár lehet, hogy kissé hátráltatja a raidet, de legalább próbálkozik és nem csak MC-be jár le.
Én még mindig azokról beszélek, akiket a többiek is említettek: csak a biztosra utazik. Alig mutat hajlandóságot az algoritmus leküzdésére.
A kieget azt hiszem megveszem de raidelni már nem biztos, hogy fogok, én reménykedek valami skill alapú PvP-ben, ahhoz kedvem és idõm is lenne. (Bár pár hónapja újra aktíváltam az accomat, igaz kb 2-szer léptem be, de ahogy elnéztem Bs elég siralmas lett, low popos server pfujjj. De ezt a Krynn féle hunscalp meg hülye magyarok dumát annyira utálom, sok magyar van/volt Bs-en jóhogy van egy csomó hülye, de semmivel se vagyunk rosszabbak, mint más nemzet sõt.)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Es kezdodik minden elorol a gyujtoguildben.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Casualz nubz= 100-200fõ amibõl kiállít heti 4x 40fõs réjdet többi este jó esetben is csak egy 20as réjdet.
tehat ha erdekel a highend raid content akkor bizony felkell aldoznod ezt azt erte. sajnos ezt csinalta blizzard ezzel a sok raid contenttel. es kiegben ez meg csak rosszab lessz hehe.
- végre 1 feltétel amit a mi guildünk is teljesít! A guild-ben viszont csak 1 alapszabály van, ha csatlakozni akarsz magyarnak kell lenned...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Feltéve ha nem lesz olyan hiszti, mint tavaly. Gondolom már most elõrendelte mindenki ezer boltban, hátha legalább egy leszállítja neki a premier másnapján ;] De egyébként igaz, úgyis megveszi mindenki a kieget, vagy most, vagy késõbb pár héttel/hónappal, de mindenki ki fogja fizetni azt a par ezer plusz forintot.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”