World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Új poly 1.11tõl. ^.^
Botond
Repetance,te nubling retri pala. ^.^
Mighty
Milyen malacot vársz te? 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
jó de a Holy shocknak 30seces a cooldownja , JoC pedig csak stunolt targeten sebez ennyit , tehát 1min cooldown a stun miatt 😄 van egy kis különbség ... + a paladinnak nincs semmi instant cast megszakító cucca a stunon kivül és még silencelni sem tudok xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nah de latod a hp-on hogy en sem elnek tovabb 2-3 holy shock illetve joc hitnel😛 igaz nem ebben a gearben szoktam pvpzni, mert ez nudli hpt ad.

PxE
thx

ATI POWER!!!!!!!!!

BEAST
Theorycraft

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PxE
Bocsi de milyen addon irja ki igy a crit esejt es a varhato sertest??

ATI POWER!!!!!!!!!

ez hulyeseg. legjobb pve dps build a 28arcane/23 frost vagy akar a 31arc/20frost
ugye mert megvan ebben a buildben minden ami damaget novel arcane agrol es minden ami damaget novel frost agrol (piercing ice, ice shards) shatter hianyos lesz itt de most nem is errol volt szo. az a kep amit beraktam elobb az 30 arcane/21 frost build adatai. azert nem 31 arcane mert iceblock > arcane power legalabbis pve ben mindenkepp, szamomra foleg😄 csomo penzt sporolok vele😄

johat kicsit tulzassal 3k😄

kep

de ez "csak" +540 dam gear + zhc igy lonek 2550-2660 as frostbolt critet, ha mondjuk warriorba lonem aki epp zerkerben van ... akkor az mar majdnem 3k 😄D de ugye az nem paladin😄 de 2 ilyen crittol es meghal ha csak 5k hpja van😄 szal mindegy hogy 2600 vagy 3000😛

BEAST
fogalmam sincs 😄 csak abban vagyok biztos hogy 2-3 Frostboltnál hosszabb harcom még nem volt vele 😄

Azt hiszem - mint korábban is mindig - most is rövidre zárhatjuk ezt a beszélgetést kedves Feromon. Saját bevallásod szerint több mint fél éve nincs képed a helyzetrõl. Jómagam a még mindig aktív accommal hébe-hóba be szoktam logolni bs-re is úgy, hogy más full pop-os szerveren játszogatom nagyritkán. Bs anno más volt, egy ideig jó, majd elviselhetõ, késõbb erõsen az ingerküszöb alá süllyedt.
Nade inkább nem is várok el objektív véleményt olyantól aki notóriusan még az aranytálcán tálalt tényekbõl is csak nagy erõfeszítések árán tud hibás következtetést levonni. 😄

nincs annál szebb látvány mikor a pala bubiban hsezik te meg futkosol körbe hol kéne éledned hogy legyen idöd hst nyomni 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Sephi
Pahh...

Van egy csapat. Mondjuk 10-en. Ezek olyan emberek akik nagyon jol erzik magukat es megalakitanak egy klant. Hirtelen par heten belul 50+ fore ugrik a klan. Az alap 10 ember aki a mag az felmegyen 25-30 fore. Aztan kezdodnek szepen a raidek. Alig van par ember akinek van T1-es setiteme. Egyesek nem is lattak meg MC/ZG. Ekkor az elvezet abban nyilvanul meg hogy uj helyszinek uj bossok es a kinlodas veluk. Hirtelen elkezdodik a T1-es drop ozon es a mar megismert insta csak azert kezd erdekes lenni mert van drop. Aztan ha megvan a T1 set max repuert megy le. Sajnos keves az olyan ember aki tenyleg segiteni akar es nem feltetlenul dropert megyen instaba hanem a segitsegert es a hangulatert.

Aztan jon a kritikus pont amikor mar megvan a T1 set nagyresze es az insta kezd borzalmasan unalmas lenni. Akkor mar a mag kb 20 emberre marad es az emberek kezdenek mas guild utan nezni meg kell a valtozas. Sokan ezt "haladas hiany" -nak nevezik de sajnos soknal az epik laz eget avagy az izgalom hogy mit mutatthat egy uj insta es a droppok.

Itt mar eletbe lep ket fele valtozat. Az ember megszokja a MC raidet amibe 40 ember van es mindegyiket ismeri es tudgya nagyon jol hogy akkor mond amit akar amikor akarja es nem baxak le erte. Ekkor sokan azon filozofalnak hogy ok bizony haladni akarnanak de nem merik ezt a jo kis csapatot itt hagyni hogy azutan totalisan uj emberek koze keruljon es fel hogy ez mar nem lesz elvezetes.

A masik az az hogy megis elmegyen es uj "eletet" kezd as klannal vagy esetleg egy totalisan ismeretlen szerverenn.

Itt mindenki maga donti el micsinal... csak az a baj hogy sok helyen az osszetartas 0.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PxE
Végre be jott e-mailt tok kuldeni meg at menni a blizz.com ra😞

ATI POWER!!!!!!!!!

tök mind1, mert valszeg script mágus, és pomot amugy is eltolja😄 tehát mindenét ellövi a semmiért😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

PxE
O hogy aza jo .......

ATI POWER!!!!!!!!!

Botond
Jó a link,nálad a hiba.
alapbol annyit hogy hajnal kettö és öt között probáld akkor talán van esélyed regelni 😄

ha trinket nélkül 1.5-2k-t kapsz az mind crit, vagy valami még ott figyel😄 mert alaphangon nincs 1500-as frostbolt

BEAST
😄DD ok lehet én vagyok a nub , de még nem találtam rá megoldást 😊 ... nem is baj , úgyis warriorok meg rogue-k ellen a legjobb :p

Mighty
Nem, akkor kell DS, amikor csillog-villog, ellõtte az elsõ frostboltot és csak utsó pillanatban. A szerencsétlen mage valszeg ellõtte ekkor a pom+frostboltot is 😊

PxE
Mit kell ahoz teni hogy 10 napig ingyen toljam mert nem jon be a link??!!Idaig csak torton toltam es szeretnek bele kostolni az eredetibe.

ATI POWER!!!!!!!!!

haha 😄 igen neptulononhoz is van karim😄 neptulon az szuperjo realm pvp szempontbol es pve sikerek is jok ott szal neptulon az igen jo realm.

level 38 as ud papom van ott, es eleg sok pvpt megeltem vele a 38 szint kozben😄 shadowpap pwnolas 😄 foleg ugy volt jo amikro warlock haverommal questelgettunk egyutt, shadowpap + warlock egyutt naggggggggyoon imbaaa😄 csak ugye az a gond neptulonnal hogy ha elered majd a 60 at es mesz majd bgzni csupa tier2 meg aq setes enemy ellen kell tolnod a kis fos kekjeidben😞 az meg nem igazan mondhato elvezetesnek, ezert probalkozok most egy "vadiuj" realmen, itt meg ragnarost sem oltek le😄 aztna meglatjuk mi sul ki belolle.

de egy szo mint szaz neptulon az tenyleg szupi realm hordaskent. (legalabbis en ezt elveztem benne hogy tudtam hogy jon a piros nev akkro muszaj tamadni mert ugyis nekem fog esni, semmi carebear😄)

BEAST
próbáltam azt is 😊 de trinket nélkül is 1,5-2k körüli ami megint csak 2-3 spell 😄D

meg mentö övként ott a hs csak a madaras kerül lébe visszafelé 😄

nem kell😊 tudom mit tud a mage😊 én is lödöztem 2 trinket apvel, ugy a 3k nem is sok, sõt... csak mondom ez már ritka, és egyre kevesebb lesz.

ha ds-t akkor tolod el amikor csillog villog akkor lehet röhögni a képébe, mert ap és trinket lejár, utána meg lövi a max 1k-t...

BEAST
nah majd késöbb ha otthon leszek rakok fel képt xD

BEAST
ezért írtam az elején hogy 3. poly után esélyem sincs ... 1. trinket 2. DS ... 3. után már semmim sincs ellene 😄 ... mellesleg holy paladinként a shield alatt a blink és a kergetõzés alatt kb fél hp-ját szedem le , de amint letelik a shield jön a köv bari 😄

Mighty
Nincs palám... Birkában el tudja nyomni a bubiját?

hidd el tudom hogy 1 trinkettel nincs 3k-s frostbolt crit se...

tudom hogy gond van vele! (76514) aq nyitásakor azt hittem nekem van csak allys karim a szerveren

paladin ne legyen már bariban...

PxE
Pls valaki segithetne

ATI POWER!!!!!!!!!

eleg hozza egy bwl/aq gear es egy zhc trinkte hozza egy arcane isntability/piercing ice arcane/frost build es maris repked a 3k s frostbotl crit arcane power nelkul😊 (elobb utobb a trinket sem kell😄)

Botond
Neptulon viszont bestest. 2-3x-os ally fölény. Bárhova mész xpzni,ha meglát egy ally már jön is a pofon. Semmi ilyen mérlegelés,hogy na de harcolsz,na de -40 szint,na de esetleg békességben egyetértésben. Semmi. Bumm egy pofon. Tiszta viszonyok vannak, piros a feje fölött a név akkor ütni kell. Viszont kialakult egy reflex is,hogy ha vkit agyonvertél tipli onnan,mert tuti nem egyedül jön vissza,szal ha kell az xpspot agyonvereted magad. :-D
BEAST
igen , trinket nyomogatós AP mage 😊 jah és a stun reménytelen , a stunom alap 1 min cooldownos , blinkel és kész 😊

Lynx_TWL
épp ez az, hogy senki😄

๏̯͡๏﴿

BEAST
holy pala vagyok és tegnap szereztem be a ZHC-met is , most trinkettel 1500 körüli a Holy shockom és 1000 körüli a Judgement of Commandom , már csak a judgemnet set kell 😄DD

patch után ritka lesz😄 amugy bubi mire van? látod hogy csillog villog akkor bubi azt /wave és máris futni fog mert arcane power mellé 0 védelem jár talent szerint😄

PxE
mert nekem rohatul nem jon be a link😊

ATI POWER!!!!!!!!!

Mighty
Egyébként hogy stunolja, ha:
birkában van repül felé a frostbolt, majd a pom frostbolt?

nem neked csak nyóc nap jár! ennyi ennyi

hat akkor honnan tudod hogy bs-sel semmi gond nincs? hisz nicns viszonyitasi alapod 😉 eleg sok gond van ott, foleg az a dupla transfer tett be neki igazan, sajnos😞 de pl magtheridonon is van boven gond, pvp mint olyan gyak 0, egy nagy pve realm lett az egesz holott alapbol pvp realm. bg queuek felelmetesek ally oldalon (koszonhetoen annak hogy eleg jeletnosen ally letszamfoleny van a realmen) outdoor pvp is gyak halott (bar ez nem csak ezen a realmen) neha van egy egy jo grp pvp silithusban amikor aqba megyunk , azok elvezetesek szoktak lenni, ha epp nem egyedul vagy az aq40 kapujaban varakozo nihilum raid ellen😄

ezert is rolloltam most egy altot egy uj pvp realmre, ahol teljes erovel pvpre fogok koncentralni, remelve hogy ezen meg nincs az a fos dolog hogy hatalmas gear kulonbsegek vannak level 60 on.

Mighty
Akkor mégis csak van?

ki flémel itt? nem értem miröl beszélsz! <#vigyor3>

PxE
Ez a 10 napos próbaverzió link itt tenyleg 1 tiz napos ingyen jatek lehetoseg??

ATI POWER!!!!!!!!!

3k-s frostbolt nincs, max ha trinket nyomogatós arcane poweres kökemény mage az ellenfeled😄
amugy stunold😊

Lynx_TWL
csökken a topic színvonala, hol van itt a flém?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;