World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ATI POWER!!!!!!!!!
tipikus magyar mentalitas, gondolom ha egy tarsasagban vagy 10masik meberrel akibol 2 nem beszel magyart akkor magyarul fogtok beszelgetni?! (DE ha veletlenul forditva tortenne es te lennel kisebbsegbe akkor meg lennel sertve mert nem ertesz egy kukkot sem.)
eleg regota tolom a mmo rpgket es leginkabb kulfoldi (nem is tudom milyen nemzetiseggel nem toltam meg - nade angol/nemet nyelven) emberekkel jatszottam azelott. mashol az teljesen termeszetes, hgoyha egy csapatban akar 1 idegennyelvu dude megjelenik az emberek automatikusan alvaltanak olyan nyelvre amit mindenki ert...
szal hagyjuk a bullshitet, ok?
anti hero
És csak vissza tudok kanyarodni a régebbi beírásomhoz: igen, a mi hibánk.
Az általad említett népek sokkal több gondot fordítottak a nyelvoktatásra. Mindazonáltal mi kiabálhatjuk le a fejét annak, aki generalon magyarul beszél, attól függetlenül, hogy ezért szóltak fórumon is, GM-nek is, és a válasz az volt, hogy joga van mindenkinek olyan nyelven beszélni, ahogyan szeretne.
ಥ_ಥ
Nem mondok semmit, mert erre is nagyon csúnyát írnék.
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amire nagyon kiakadtam: "az kell hogy keves magyar legyen a guildben", és természetesen az utána következõ hasonló beszólások (nem csak tõled). Annyit akartam mondani, hogy a Te érdekében remélem, hogy ezt nem gondoltad teljesen komolyan.
Örülök, hogy Te is azon honfitársaim közé tartozol, aki beszél idegen nyelven - feltételezem angolul. Sajnos tudjuk, hogy nem állunk jól ezen a téren, bár sokan vannak, akik esetleg ugatnak pár szót, és hidd el nekem, hogy a legtöbb félreértés és "f*** huNz" ebbõl adódik, és ebbõl azt is feltételezheted, hogy ezen nagyon szép angolosságot használó réteg a másik nép melyik pléjerei közé tartozik.
Mindazonáltal a Blizz hivatalos álláspontja is az, hogy nem tudnak minden nyelven supportolni. A realmek neve melletti nyelv tehát azt jelzi, hogy a játékosok milyen kommunikációs formában fordulhatnak a GM-ekhez. Amíg az a játék szabályait nem sérti - tehát nem folyamatos yell, spam, flood - addig mindenki olyan nyelven beszél bármelyik realmen, ami neki tetszik. És bár generalba ajánlott ez a kijelölt nyelv, de
-engedtessék meg, hogy egy 80%-ban magyar szerveren megosszák azok is a gondolataikat a cheten, akik nem beszélni angol,
- /leave general (én már rég megtettem, akkor még valami skandinávok idegesítettek az áthúzott o betüikkel, és éltem a joggal, hogy lelépjek onnan <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Értsd: kf-i szerveren kf-i nyelven használom a general/yell, stb. funkciókat.
Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
megnyomod a scorch gombot elkezdi castolni, majd te szépen ujra lenyomod, és amikor vége a castnak elengeded😛 probáld ki😄
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
imp cs azert van benne mert benne van az arcane treeben 30 pont es mutassal mar nekem jobb talentet azert a 2 pontert amire rakhatnam😄 a masik dolgo meg azert mert neha ezzel a builddel is szeretnek pvpzni es akkro bizony eleg jol jon az a 4 sec silence, a harmadik dolgo mert cthun eye tentaclekre es giant eye tentaclere hat a silence, hisz nem midnig lehet ott egy rugo hogy stunlockoljon, azonkivul most mi ugy csinaljuk hogy magek szetvanank osztva a teremben es mindegyik imp cszni a tole balra levot es nukeolja ajobbra levot😄 mar ha van imp cs je. bar igazabol ennek szerintem nem sok ertelem van. ezenkivul imp cs nem csak pvpre jo mert ha pl elmegyek egy scholo vagy baron runra (mily fura jarok neha ilyenre is, foelg most hogy ad repu is kell meg frost res) ott jol jon egyes pulloknal hogy letiltom a mob osszes treejet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Elöször a telepítõt kell valahogy becsempészni a céghez.
-Utána kéne valami videokártya is a gépbe, mert szoftveres rendereléssel nem megy a wow.
-Ezután már csak a tûzfalon kell valahogy kihekkelnem.
-Ha minden megvan, akkor már csak azt kell megelõznöm, hogy a fõnököm észrevegye, hogy játszok munka helyett, meg persze fel kéne vennem valakit, aki megcsinálja a munkámat.
Kivitelezhetõség valószínûsége: 0%
<#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ad2: Én nem általánosítok, alábbi hozzászólásom pontosan azoknak szól, akik ezekkel a bizonyos véleményekkel elõállnak. Ha neked nem voltak ilyen megnyilvánulásaid, akkor nem neked szóltam.
ಥ_ಥ
tény hogy le lehet huzni a bosst, de ha vki ismeri a kariját, akkor simán megoldhato, pl képzeld el mind quick és scorch spam.😊
pl huhuran errõl eleinte kis dps, majd hirtelen minden ami a csövön kifér
itt elmegy elején 1 mind quick közel 1sec 1 scorch 700-900 dmg, 5ös vulnerabilityvel majd ha lejött másik trinket, fireball, pom pyro és scorch hegyek.
ad2: Két v. több ember véleményébõl ne gyúrjunk átlagot a reakció megkönnyítése céljából. (amennyiben ad1-re az a válasz, hogy nekem)
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
tisztában vagyok vele, hogy ez a talent a jelenlegi legjobb dmgupto a cuccok mellé😄 de pve buildben miért is van benne pl improved counter spell? mert gondolom benne van...
ha enélkül lödöznél 2k frostot egy ilyen pala duelben akkor baromira nem mind1 mikor tolod el a cs-t...
a duelnek nem ez a lényege😄
ha megnézed az uj mage talent fát, ez a build igen gyenge lesz egy másik elementalis buildel szemben. lehet frostal nagyobbat lösz, de még mindig trinket függõ ez a dmg érték.
pl azt gondolom kevesen vették még észre, hogy a mage mindegyik ág 31. talent pontját lehet purgeölni😄 ez persze pvpben fontosabb, de mage-el általában pvpzik is néha az ember meg farmol is, ha kapsz egy silence-t vagy csak egy counterspell-t meg leszel lõve. mert lövöldözhetsz arc missile-al, vagy castolhatod a 3.5 seces fireballt, abból kiindulva, hogy a legtöbb mage fire/frost lesz, a fire build lesz elönyösebb, hogy ha kapod a countert menjen még a block.
A "szar a BS, mert magyar", lásd fent. A "szar a BS, léptem máshova", miért nem változtatsz rajta, ha szar? Én miért tudtam olyan guildet találni BSen, amit nem hagynék ott semmilyen cuccokért, meg mert szeretném látni AQ40-et, vagy hallani a zenéjét?
ಥ_ಥ