World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
BSen kezdtem , htx ... ha "generalba" akarnak írni a magyarok , ajánlom a hun channel megalkotását , senkit sem zavarnának ... olvasd el a realm szabályzatot és rájössz hogy nem véletlenül vannak különféle "anyanyelvû" realmek , a GMek magasról leszarják az ilyen kérdéseket , mit mondana , ejnye bejnye ne beszélj magyarul generalon? ezért úgysem banol ... azt csinálsz amit akarsz amíg nem zavarja a Blizzardot és fizetsz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Mondjuk eleinte necces volt,de aztán csak elsajátítottuk a szuahéli minden nyelvjárását.
PxE
ez buzi 10 napos próbaverzió tudtam regelni minden hoy freee ere most lovet ker hogy rohagyon meg!!!

ATI POWER!!!!!!!!!

senki nem kivancsi a magyar nyelvu faszsagokra generalon vagy yellben.

tipikus magyar mentalitas, gondolom ha egy tarsasagban vagy 10masik meberrel akibol 2 nem beszel magyart akkor magyarul fogtok beszelgetni?! (DE ha veletlenul forditva tortenne es te lennel kisebbsegbe akkor meg lennel sertve mert nem ertesz egy kukkot sem.)
eleg regota tolom a mmo rpgket es leginkabb kulfoldi (nem is tudom milyen nemzetiseggel nem toltam meg - nade angol/nemet nyelven) emberekkel jatszottam azelott. mashol az teljesen termeszetes, hgoyha egy csapatban akar 1 idegennyelvu dude megjelenik az emberek automatikusan alvaltanak olyan nyelvre amit mindenki ert...

szal hagyjuk a bullshitet, ok?

anti hero

picket
Akkor én miért nem mentem el, amikor folyamatosan svédül ment a pofázás? Ez a költözés elött volt BS-en. Magyarul szinte senki nem írt generalra. Csak azért mondom, mert én ott játszottam, te meg ha jól vettem ki a dolgokat, akkor nem.
És csak vissza tudok kanyarodni a régebbi beírásomhoz: igen, a mi hibánk.
Az általad említett népek sokkal több gondot fordítottak a nyelvoktatásra. Mindazonáltal mi kiabálhatjuk le a fejét annak, aki generalon magyarul beszél, attól függetlenül, hogy ezért szóltak fórumon is, GM-nek is, és a válasz az volt, hogy joga van mindenkinek olyan nyelven beszélni, ahogyan szeretne.

ಥ_ಥ

picket
Igen, most én vagyok a bakancsos szemét skinhead, aki -más bõrszínûeket- ver. Egyértemû volt sajnos.
Nem mondok semmit, mert erre is nagyon csúnyát írnék.

ಥ_ಥ

BEAST
ne nevettes már ... 80%-ban magyar server ... és szerinted miért? talán mert a faszságaikkal elüldözték a többieket , esetleg? ... a realm nyelve angol és ez nem csak a supportra igaz , whisperben , partyban , raidben a haverokkal azt csinálsz amit akarsz , de yell , general , trade , lfg olyan channelek ahol bunkóság nem angolul beszélni , de persze erre lehet mondani hogy "de mi vagyunk többen /leave 1" ... és igen , ezt nevezik illetlenségnek vagy még inkább bunkóságnak , ez nem magyar jellemzõ , minden serveren van egy népcsoport akik csöppett többen vannak , nálunk hollandok,finnek,dánok,németek vannak sokan ... és egy két kirívó esetet kivéve nem pofáznak az anyanyelvükön...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
es foglaljuk vissza erdélyt meg a felvidéket, .... meg legyen ujra tengerpartunk, meeeg MIAZHOGYAMAGYARNEMVILAGNYELV?????????????????%+!%

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Nem az a baj, hogy a "karomkodos rinyalos verpisitket" szidod. Sõt, megkérlek rá, hogy tégy úgy, de azt neki közvetlenül. Te - mi - tudunk változtatni ezen.
Amire nagyon kiakadtam: "az kell hogy keves magyar legyen a guildben", és természetesen az utána következõ hasonló beszólások (nem csak tõled). Annyit akartam mondani, hogy a Te érdekében remélem, hogy ezt nem gondoltad teljesen komolyan.
Örülök, hogy Te is azon honfitársaim közé tartozol, aki beszél idegen nyelven - feltételezem angolul. Sajnos tudjuk, hogy nem állunk jól ezen a téren, bár sokan vannak, akik esetleg ugatnak pár szót, és hidd el nekem, hogy a legtöbb félreértés és "f*** huNz" ebbõl adódik, és ebbõl azt is feltételezheted, hogy ezen nagyon szép angolosságot használó réteg a másik nép melyik pléjerei közé tartozik.
Mindazonáltal a Blizz hivatalos álláspontja is az, hogy nem tudnak minden nyelven supportolni. A realmek neve melletti nyelv tehát azt jelzi, hogy a játékosok milyen kommunikációs formában fordulhatnak a GM-ekhez. Amíg az a játék szabályait nem sérti - tehát nem folyamatos yell, spam, flood - addig mindenki olyan nyelven beszél bármelyik realmen, ami neki tetszik. És bár generalba ajánlott ez a kijelölt nyelv, de
-engedtessék meg, hogy egy 80%-ban magyar szerveren megosszák azok is a gondolataikat a cheten, akik nem beszélni angol,
- /leave general (én már rég megtettem, akkor még valami skandinávok idegesítettek az áthúzott o betüikkel, és éltem a joggal, hogy lelépjek onnan <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

The Garrett
gratulálunk, ön legyõzött 1 raidmobot! nyereményét a kukacbelet postán átveheti. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

kaptatok már jobb postát?
jah igen az eleg butsag hogy ha kulfold elott magyar szidja a magyart, vagy barmi mas nemzet a sajatjat. engem is idegesitett az ami ment a realmforumon hogy midnenki szidta a magyarokat igy meg ugy. meg irtam is valamikro oda az ottani karimmal a magyarok vedelmeben😄 de ettol meg sajnos azt kell hogy mondjam , orulok hogy nem a bloodscalpra krealtam a main karimat anno, legalabbis a mai bloodscalpot nezve. bar mint mondtam magtheridon sem eppen hu de jo. ott meg sok faszom epeen pve only szarsag megy. gondolom paran tapasztaltak hogy egyes magtheridon forumozok miket csinalntak mondjuk a raid&dungeon forumon vagy mas realmforumokon😄 noha ezek az emebrek legtobbszor csak poenbol csinaljak es elvezik a reakciokat😄

Ebben a történetben még mindig nem az idegen nyelvek ismerete a lényeg, hanem a viselkedési kultúra adoptálására való képtelenség.
Értsd: kf-i szerveren kf-i nyelven használom a general/yell, stb. funkciókat.
Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni.

QuippeR
én mérnöknek tanulok, de azért annyi marketing-érzés még bennem is van, hogy ha a magyar játékosokat szidom magyarként a realm forumon (itt most nem rád értem, de volt rá nem egyszer példa), akkor legalábbis dupla olyan hülye vagyok, mint a vérpistikék. de nem baj, majd addig szajkózzuk a külföldieknek, hogy itt mindenki hülye, míg végül elhiszik (ahogy történt az a BS kari transzfernél).

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

amugy meg tök mind1, hogy fireballra tolom be vagy scorchra, az eredmény ugyanaz, csak scorchon nagyobb a crit chance

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

elárulok 1 titkot😄
megnyomod a scorch gombot elkezdi castolni, majd te szépen ujra lenyomod, és amikor vége a castnak elengeded😛 probáld ki😄

nem a nemzetunket fikazom jo ember, hanem a magyar jatekos tarsadalmat, a sok kis karomkodos rinyalos verpisitket, ami sajnos nagyon jellemzo.

QuippeR
a magyar játékostársadalom relatíve nagy százaléka nem beszél angolul. ez az egy, amiben le vagyunk maradva a többiektõl. na meg hogy nálunk mindig van egy elit réteg, aki fikázza a saját nemzetünket, mintha õk legalábbis a Marsról származnának. (lehet ezek a sumérok leszármazottai.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Warsong. 90% orosz/bolgár. 1 transzfer volt eddig. Recommended lett a szerver úgy,hogy majdnem a legnagyobb szerver volt transzfer elõtt. Szal képzelheted orszokról milyen vélemény van/volt. Bs legalább megmaradt low/csúcsidõben mediumnak.
johat ilyen is kell😄 orulok hogy te elvezed a jatekot a bloodscalpon. termeszetesen nem minden magyar jatekos olyan mint amit leirtam, de sajnos a nagytobbseg ilyen es ezek miatt lett a bs olyan amilyen. asszem ezekre hasznaljak az ottani kulfoldiek azt a szot hogy HUN-ok. mert ugye gondolom olvasod a realmforumot is es tudod mi megy/ment ott is. de teny hogy vannak ertelmes es normalis magyar playerek is de ugye az ember altalanosit, altalanositas pedig olyan iranyultsagu lesz amilyennek a fo tapasztalatok, es sajnos rosszak voltak mind a bs realmmel kapcsolatban mind a magyar jatekos tarsadalommal kapcsolatban. pont.

azt remelem tudod hogy mindquickeninggel scorchot nem sok ertelem van hasznalni, az egy dolgo hogy maga a cast time valami 1.15 sec lesz de nem tudod azonnal castolni ahogy vege van az egyiknek a global cd miatt, meg ha ugyis tunik hogy azonnal castolna. feltetelezve hogy az a teny hogy a global cd 1.5 sec, mert ugye amikro elkezdesz castolni egy casttimeos spellt akkor az globalcdt indit el ami lejar a castolas kozben.

nah kozben lehatl a chello, vagy az sg mitomen szal lehalt ez a fos...

imp cs azert van benne mert benne van az arcane treeben 30 pont es mutassal mar nekem jobb talentet azert a 2 pontert amire rakhatnam😄 a masik dolgo meg azert mert neha ezzel a builddel is szeretnek pvpzni es akkro bizony eleg jol jon az a 4 sec silence, a harmadik dolgo mert cthun eye tentaclekre es giant eye tentaclere hat a silence, hisz nem midnig lehet ott egy rugo hogy stunlockoljon, azonkivul most mi ugy csinaljuk hogy magek szetvanank osztva a teremben es mindegyik imp cszni a tole balra levot es nukeolja ajobbra levot😄 mar ha van imp cs je. bar igazabol ennek szerintem nem sok ertelem van. ezenkivul imp cs nem csak pvpre jo mert ha pl elmegyek egy scholo vagy baron runra (mily fura jarok neha ilyenre is, foelg most hogy ad repu is kell meg frost res) ott jol jon egyes pulloknal hogy letiltom a mob osszes treejet.

Sephi
😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
Ja, bocs!

&#3237;_&#3237;

Botond
Túlbecsülöd a képességeid,nincs az 0% se.
picket
Feladtad a leckét rendesen!

-Elöször a telepítõt kell valahogy becsempészni a céghez.
-Utána kéne valami videokártya is a gépbe, mert szoftveres rendereléssel nem megy a wow.
-Ezután már csak a tûzfalon kell valahogy kihekkelnem.
-Ha minden megvan, akkor már csak azt kell megelõznöm, hogy a fõnököm észrevegye, hogy játszok munka helyett, meg persze fel kéne vennem valakit, aki megcsinálja a munkámat.

Kivitelezhetõség valószínûsége: 0%

<#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
ad1: "mert te meg nem latod hogy mennyire szar a bs es hogy mennyire is milyenek a magyar playerek" - ez elég erõs utalás, hogy kinek szól. Magyar vagyok, pléjer vagyok, nem nekem szól? És Neked?
ad2: Én nem általánosítok, alábbi hozzászólásom pontosan azoknak szól, akik ezekkel a bizonyos véleményekkel elõállnak. Ha neked nem voltak ilyen megnyilvánulásaid, akkor nem neked szóltam.

&#3237;_&#3237;

én jelenleg scorch builden vagyok 30%+crit chance-el.
tény hogy le lehet huzni a bosst, de ha vki ismeri a kariját, akkor simán megoldhato, pl képzeld el mind quick és scorch spam.😊

pl huhuran errõl eleinte kis dps, majd hirtelen minden ami a csövön kifér
itt elmegy elején 1 mind quick közel 1sec 1 scorch 700-900 dmg, 5ös vulnerabilityvel majd ha lejött másik trinket, fireball, pom pyro és scorch hegyek.

BEAST
shush 😄

TVelvet
Ti mi afaxt irogattok enyit fórumra?😄DD mennyetekmár játszani 😄
ad1: Nincs utalás kinek szól.
ad2: Két v. több ember véleményébõl ne gyúrjunk átlagot a reakció megkönnyítése céljából. (amennyiben ad1-re az a válasz, hogy nekem)

BEAST
<#mf2>

annyit meg hozzá tennék, hogy a képen 14% crit chance van, tehát faszmák is kell a crihez, mivel nincs novázva szegény bárárny...😊

annyit meg hozzá tennék, hogy a képen 14% crit chance van, tehát faszmák is kell a crihez, mivel nincs novázva szegény bárárny...😊

enis scorch parti vagyok, de pve re most is es 1.11 ben is az arcane/ frost build lesz a legjobb , dps es mana effektivitas szempontjabol (28/23 vagy akar 30/21) es az hogy 1200 kat losz folyamatosan az sem lesz gond 1.11 tol hisz lesz ra -30% threat a boson felul vagyis muveszet lesz pullolni. ezen kivul ha megnezed a crit chance sem nagy hisz pve ben nem igazan elonyos chain crit az ember egeszsegere es a raid eppsege erdekeben. sokkal jobb ha konstans ertekeket losz mintha hirtelen massziv damage spikeokat losz ki. de mindez kizarolag pve re irtam. 1.11 ben amugy 30 fire/21 frost leszek , legalabbis amig meg nem unom.

ezzel kicsit vitatkoznék a duel lényege ugyanaz mint a pvp lényege hogy legyözd az elenfeled és mivel a mage alapbol birkázos tipus ugyis ugy huz f..ra tizbü tizszer 😄^^

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Botond
jó,hát aki szerint paladin=dps attól ne várjunk már logikus gondolatokat. :-D
én értem😊
tisztában vagyok vele, hogy ez a talent a jelenlegi legjobb dmgupto a cuccok mellé😄 de pve buildben miért is van benne pl improved counter spell? mert gondolom benne van...
ha enélkül lödöznél 2k frostot egy ilyen pala duelben akkor baromira nem mind1 mikor tolod el a cs-t...

az milyen duel már hogy poly 43242 trinket meg minden aztán 1 lövés?😄
a duelnek nem ez a lényege😄

nem tudom elkerulte e a figyelmedet az hogy 30 arcane 21 frost? sehol nincs nekem arcane powerem, a zhct meg onmagaban nem modanam akkroa hu de nagy boostnak. es igen meg csak nem is ez a build leszek 1.11 ben de nem azert mert nem ez lenen a legnagyobb pve damage es mana efficency hanem mert ez a build szimplan nem jo semmimasra ( ami most nekem van) ezt a buildet most direkt arra csinaltam hogy az alap frostboltjaim a leheto legnagyobbat lojjek konstans (arcane instability [!NEM ARCANE POWER!]+ice shards, piercing ice, imp frostbolt) es hogy minnel jobb mana hatekonysagom legyen (clearcast,arcane mind, arcane meditation + frost channeling) nem tudom mit nem ertesz ezen?D: ez egy full pve build amiben megitn csak mondom sehol NINCS ARCANE POWER! 😄 remelem mostmar egyertelmu.

BEAST
csönd , holy buildem van 😄D

BEAST
tudom , de engi cuccokat nem szép dolog használni duelben 😛 , úgy lenne esélyem XD

BEAST
nem tudok mert counterspell+silence xD

amugy palával a tuti ownage, mind control cap és vedd ki, tuti ott fog állni amig le nem jár😄DD

2k+os frost crithez meg annyit füznék hozzá, hogy 2 scroch crit jo dmg uptoval 1500-1800+40% ignite.😊

mert te meg nem latod hogy mennyire szar a bs es hogy mennyire is milyenek a magyar playerek 😄 ugye ha CS ztel is valaha ismerhetned a fajtat, eleg sok wowos magyar cs scenebol jott at.

ez mind szép és jo, és 3 percenként jokat lösz, de pve nem csak arról szol hogy lementek 40-en bwlbe és lödözöl, 1200-as frostbolt fölött nem tudsz folyamatos dps-t osztani, mert minden boss lejön, ezt sajnos bele kell számolni...
ha megnézed az uj mage talent fát, ez a build igen gyenge lesz egy másik elementalis buildel szemben. lehet frostal nagyobbat lösz, de még mindig trinket függõ ez a dmg érték.
pl azt gondolom kevesen vették még észre, hogy a mage mindegyik ág 31. talent pontját lehet purgeölni😄 ez persze pvpben fontosabb, de mage-el általában pvpzik is néha az ember meg farmol is, ha kapsz egy silence-t vagy csak egy counterspell-t meg leszel lõve. mert lövöldözhetsz arc missile-al, vagy castolhatod a 3.5 seces fireballt, abból kiindulva, hogy a legtöbb mage fire/frost lesz, a fire build lesz elönyösebb, hogy ha kapod a countert menjen még a block.

Botond
Különben is voltunk AQ40ben. ^.^
picket
Meg lehet sértõdni, lehet engem szidni, de aki "magyarokkal nem lehet játszani" + "persze hogy szar, mert magyar"... ez minõsíthetetlen. Remélem, hogy csak meggondolatlanságból írtad, és késõbb megbántad. Sokkal csúnyábbat szerettem volna írni, de nem teszem.
A "szar a BS, mert magyar", lásd fent. A "szar a BS, léptem máshova", miért nem változtatsz rajta, ha szar? Én miért tudtam olyan guildet találni BSen, amit nem hagynék ott semmilyen cuccokért, meg mert szeretném látni AQ40-et, vagy hallani a zenéjét?

&#3237;_&#3237;

viszotn tudsz healelni, bubizni, soot meg lohozni is😛 de igen tudom magenek jo eselye van paladin ellen, ezert is irigylem a sok hordas maget😞 nekunk meg jutott az a lofasz shaman 😄 szal marad a rugo+warrior ami ilyen 98% eselyes harc😄