World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nagyon hosszu epic quest során kapod, aminek az állomásaihoz gyakran több mint 40 ember kell ( rengeteg raid boss -t kell benne megolni, embertelen menniysegu nyersanyagot farmolni stb)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerintetek nehéz ezt a szép kis fegyót megszerezni:
Sword
Ahogy beleolvastam elég nehéznek tûnik,bár nem vagyok nagy angolos!
Plíz letudja valaki írni röviden a q menetét?Elõre is THX!
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
egyébként pedig költözések elõtt nem egyszer láttam skandináv nyelveken és hollandusul megnyilvánulni embereket IF-ben yell és general csatikon, csak õk kevesebben voltak mint a magyarok, de az arány kb ugyanaz lehetett.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
múltkor kiváncsiságból belogoltam a bankos karimmal BS-re, legnagyobb bánatomra minden maradt a régiben.
a sok hülye kis fasz - bocs, jobb szót nem tudok rá - folyamatosan spammeli tele IF-ben a general csatit meg yell-ben társalog a másikkal - mindezt MAGYARÚL.
ezek után nem csodálkozom, hogy sok külföldi elhúzott a gecibe BS-rõl, s ha lenne még 1 költöztetés, akármibe lefogadom, hogy pl. ilyenek is elmennének mint pl. a Exiled Knights.
rohadt idegesítõ, mikor nem tudod mirõl beszél a másik egy nyilvános csatornán.
ennyi, bár ez inkább a kultúra hiányát is mutatja, mert ha kicsit is volna esze az ilyen pöcsöknek, akkor elgondolkoznának õk is ezen, hogy lehet, nem kéne...
na mind1.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Tudja valaki, hogy a totem sebzését befojásolják-e a plusz damage-t adó cuccok?
Mintha szó lett volna olyanról is, hogy a tûztotem sebzését növeli a trinket.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
(azért dc helyett sokkal szebb a sámli t3 :p)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
anti hero
Kerdes: le van nekem toltve a US 10 day trial kliens(meg nincs telepitve),de latom van EUs is...hogy/mit kell meghekkelni(jo ertelemben) hogy a US kliens EUs legyen?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
๏̯͡๏﴿
Per Aspera Ad Inferi.
Amúgy LF job fizetett fórumozó <#gonosz1>#gonosz1>
ಥ_ಥ
<#miaz>#miaz>
ಥ_ಥ
-A vicceket nem magyarul mesélték onnantól, hanem angolul, és mások is beszáltak.
-A /leave-et nem fenyegetésnek, "húzzáinnen"-nek, meg hasonlóknak szántam, hanem mint technikai lehetõséget minden hasonló problémád megoldására.
-hun csati van, és onnan is kiléptem, mert játszani akarok, nem azt olvasgatni, hogy "hol van az a törpe Tanarisban...?"
ಥ_ಥ
en az ilyen embereket nem ertem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- /leave general (én már rég megtettem, akkor még valami skandinávok idegesítettek az áthúzott o betüikkel, és éltem a joggal, hogy lelépjek onnan"
milyen igaz , tényleg nem a chatrõl volt szó ... megpróbáltam elképzelni ahogy magyarok magyarul Chuck Norris vicceket meséltek és valaki fordította a külföldieknek , akik ennek nagyon örültek és együtt nevettek a jófej magyarokkal ... lol
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként rohadtul nem a chatrõl beszéltem, de az sem baj, hogy ezt megvitatjuk 😛
ಥ_ಥ
anti hero