World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

terron
BS-Van már?

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Maradjunk annyiban hogy abbol a kardból szerverenként 1 db lesz. 😊

Nagyon hosszu epic quest során kapod, aminek az állomásaihoz gyakran több mint 40 ember kell ( rengeteg raid boss -t kell benne megolni, embertelen menniysegu nyersanyagot farmolni stb)

Botond
PiszkosFred
Hja, mas servereken meg a hollandok es egyeb eszaki nepek beszelnek olyan nyelven, hogy belefajdul az ember feje mire vegigolvassa. Aztan egy okos mindig megszolal a generalon, hogy ez angol server, es legyenek oly' kedvesek angolul beszelni. Erre jon a valasz, es ilyenkor szoktam /leave, mert a kovetkezo fel oraban ugyis ez lesz a tema. Magyar? Sved? Holland? Orosz? Bolgar? Edesmind1, mindenhol vannak olyan emberek, akik elvezik hogy roluk szol a cset, es elvezik hogy hulyek es bunkok. Hozzateszem, ezzel nem sertenek szabalyt, az angol nem kotelezo, csak ajanlott mint a tarsalgas nyelve. Ezek ellen nem tudsz mit tenni, ilyen emberekkel tele van a vilag, akar Azeroth-t, akar a Fold nevu bolygot nezzuk. Megoldas? Kerulni oket. De hogy meg itt is roluk vitazzunk, annak fenyeben hogy a vilagon semmi ertelme es hatasa ("flemelunk" itt 1-2 oldalt errol, repkednek az okossagok, az orok igazsagok, stb... es minden marad a regiben, hurra;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sugam
wildor ne ertsd felre, meg senki.. de ez nemlesz maskepp, mindig lesznek retardaltak....hozz mar fel vmi mast ami engem is erdekel 😄 ezt olvasom oldalakon at.

TLD Robi
Sziasztok!
Szerintetek nehéz ezt a szép kis fegyót megszerezni:
Sword
Ahogy beleolvastam elég nehéznek tûnik,bár nem vagyok nagy angolos!
Plíz letudja valaki írni röviden a q menetét?Elõre is THX!

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

QuippeR
magyarul még mindig rövid u (bocs, ilyen napom van).

egyébként pedig költözések elõtt nem egyszer láttam skandináv nyelveken és hollandusul megnyilvánulni embereket IF-ben yell és general csatikon, csak õk kevesebben voltak mint a magyarok, de az arány kb ugyanaz lehetett.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Jaa, sók kís gecí, huzzanak a bs-röl vagy tanúljanak meg magyarúl úgye??

general, trade, lfg csatikon a legnagyobb bunkóság nem angolúl megnyilvánulni.
múltkor kiváncsiságból belogoltam a bankos karimmal BS-re, legnagyobb bánatomra minden maradt a régiben.
a sok hülye kis fasz - bocs, jobb szót nem tudok rá - folyamatosan spammeli tele IF-ben a general csatit meg yell-ben társalog a másikkal - mindezt MAGYARÚL.

ezek után nem csodálkozom, hogy sok külföldi elhúzott a gecibe BS-rõl, s ha lenne még 1 költöztetés, akármibe lefogadom, hogy pl. ilyenek is elmennének mint pl. a Exiled Knights.

rohadt idegesítõ, mikor nem tudod mirõl beszél a másik egy nyilvános csatornán.
ennyi, bár ez inkább a kultúra hiányát is mutatja, mert ha kicsit is volna esze az ilyen pöcsöknek, akkor elgondolkoznának õk is ezen, hogy lehet, nem kéne...

na mind1.

Ez a L2P megoldóképlete? 😊

QuippeR
nem, offollyak, régi magyar szó, a folyó szavunkból származik <#hehe>

Botond
tudlya?<#idiota>
QuippeR
I <3 LY

A flém szünetben megragadom az alkalmat, hogy kicsit offoljak én is... 😊

Tudja valaki, hogy a totem sebzését befojásolják-e a plusz damage-t adó cuccok?
Mintha szó lett volna olyanról is, hogy a tûztotem sebzését növeli a trinket.

tegla
lál<#zavart1>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Friczy
De milyen törpe van Tanarisban? 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

köszi!

nincs, meg par hetig biztos eltesztelgetik

no, van pecs usában vagy nem van?

hát ez a plasztikázás nem sikerült 😄DD
(azért dc helyett sokkal szebb a sámli t3 :p)

Count Adyn
még mindig jobb mintha józsit irt volna<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
😄😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
remélem nem erõltetted meg magadat 😄 spell damage enchant egy kardon amit csak pala meg warrior használhat =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sound
pala?😊 TF palának láttam kardján 30 spelldamage-et

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

PiszkosFred
Ez tipikus az a szitu, amit jobb nem kommentálni, helyette a srácnak mailben küldeni egy jobb pszihiáter telefonszámát a rendelési idõvel együtt...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pari
Wooot, thx Bro, vmi ilyenre gondoltam,remelem muxeni is fog!

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

lattam mar cifrabbat is tbh ;<

anti hero

Sugam
egyik haverom ventrin belokte hogy nezzunk kommentet o neki is mutattak (let de flém bigin 😄):http://www.x-plosiv.hu/wow/assaslim.jpg

notepad, world of warcraft/realmlist.wtf, us->eu

Pari
Udv,
Kerdes: le van nekem toltve a US 10 day trial kliens(meg nincs telepitve),de latom van EUs is...hogy/mit kell meghekkelni(jo ertelemben) hogy a US kliens EUs legyen?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Lynx_TWL
még az a szerencse, hogy itt senki sem "magyar" <#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett

RatBaG
mennyi faszságot hordtatok össze egy nap alatt, pedig nincs is szerda <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

magus
a magyarok oriasi bunkok, ezert nem valasztottam vegul bloodscalpot, par nap alatt annyi serelem ert a magyarok reszerol, mint mashol honapok alatt nem. jo, nem beszeli mindenki az angolt ,de akkor miert mmorpgzik, ez egy olyan stilus ahol kotelezo beszelni egy vilagnyelvet. amugy meg ha valaki csesztetett, konyorgott, kempelt egy nala 20 szinttel alacsonyabb fobosst, az biztos h magyar volt. Annyit nem jatszottam ott, hogy teljes velemenyt alkossak, de ahol en jatszottam ott a svedek hajnali egykor volt hogy eljottek if bol segiteni nekem vadidegennek vmi elitet megolni. a masik nemzet akivel talakoztam h egy kukkot nem beszelnek mas nyelvet az az orosz. warsongon csak ok voltak mindenki elment rajtuk kivul... az meg alap h angolul beszelunk, ha kell szoktam forditani tarsaknak

!!!!"+11

lol, menjetek rá erre: joo aztán keresetek rá egy videora ezzel a névvel: gm wow, és kaptok ezer meg ezer gmes vieot nagyon szorakoztatoak

picket
Mert nekem legalább van olyan <#crazya>

Amúgy LF job fizetett fórumozó <#gonosz1>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
csak megsértettük az erõs nemzeti öntudatát, és nemtudja szó nélkül hagyni.
<#miaz>

picket
Beszélgetünk egy nyilvános fórumon. Baj? Reagáltam valamire, amire aztán válaszoltak. Azt hittem itt ez szokott menni. Vagy linkeljek valami nagy sebzést? <#mf2>

&#3237;_&#3237;

picket
-Mint mondtam meggyõztetek, és igazatok van. De ez már csákány volt (egyik füleden be, a másikon ki). A csettel kapcsolatos dolgokat nem én kezdtem, csak reagáltam rá.
-A vicceket nem magyarul mesélték onnantól, hanem angolul, és mások is beszáltak.
-A /leave-et nem fenyegetésnek, "húzzáinnen"-nek, meg hasonlóknak szántam, hanem mint technikai lehetõséget minden hasonló problémád megoldására.
-hun csati van, és onnan is kiléptem, mert játszani akarok, nem azt olvasgatni, hogy "hol van az a törpe Tanarisban...?"

&#3237;_&#3237;

Sephi
picket-et valaki lefizette hogy itt szorja az eszt vagy csak egyszeruen feltunesi rohama van mert masol senki nem valaszol neki?

en az ilyen embereket nem ertem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BEAST
"-engedtessék meg, hogy egy 80%-ban magyar szerveren megosszák azok is a gondolataikat a cheten, akik nem beszélni angol,
- /leave general (én már rég megtettem, akkor még valami skandinávok idegesítettek az áthúzott o betüikkel, és éltem a joggal, hogy lelépjek onnan"

milyen igaz , tényleg nem a chatrõl volt szó ... megpróbáltam elképzelni ahogy magyarok magyarul Chuck Norris vicceket meséltek és valaki fordította a külföldieknek , akik ennek nagyon örültek és együtt nevettek a jófej magyarokkal ... lol

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Biztos az én készülékemben van a hiba, de ezt bõvebben is kifejtenéd?

&#3237;_&#3237;

picket
Nem azt mondom, hogy szarjunk mindenkire, és menjen a magyar generalon. Azt sem modnom, hogy nem lehet megtanulni egy nyelvet - angolt, ha már BS-rõl van szó. Örülök, hogy neked könnyen ment. Igazatok van, nekem sem tetszett, amikor nem értettem a generalt, és folyamatosan írtak rá. Leléptem róla, és azóta sem mentem vissza. Csak egyszer, akkor azért léptem fel, mert szóltak, hogy Chuck Norris vicceket mesélnek rajta 😊 Amikor valaki szólt, hogy ne magyarul, akkor a viccmesélõk lefordították angolra a vicceket. Fúj mekkora bunkók is vagyunk!
Egyébként rohadtul nem a chatrõl beszéltem, de az sem baj, hogy ezt megvitatjuk 😛

&#3237;_&#3237;

Köszönjük azért, hogy kiváló mintát szolgáltatsz a rossz hozzáállásra ami a probléma gyökerét adja. 😄

aht egyebkent viccet felreteve - ismerek JOPAR embert (beleertve magamat is -lyonesse - nemet), akik nem tanultak nyelveket, de MMORPGben ugy megtanultak angolul, hogy megertettek ill megertettek 😊 magukat. lehet hogy sok nyelvtani hibaval vagy itt ott elgepelessel, de aki oreg motoros ugyse figyel oda ilyesmire - vagy esetleg kijavitjak, hgoy ugy helyes...a lenyeg, a kommunikacio es hgoy megertsek egymast az emberek.

anti hero

adj meg vmi kamu szamot, nem vonnak le penzt.

Magh
Mind Quickening Gem nagy titka, hogy a global cooldownt is lerövidíti, így belefér a scorch, BG-n meg lehet vele nagyon jó kis AE spamet tolni 😊 Fire-frost build szvsz teljesen életképtelen PvE-re, képtelenség manával bírni, muszáj lesz a 30 fire mellé legalább a clearcasting, én berakom a magic absorptiont is, és még így is fõleg csak scorch fér bele, mondjuk az 34% crittel ami már elég hatékony. A feljavított imp. scorchal így már bõven a frost felett lehet sebzést osztani.