World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Ezt a "másodrendû", "lenézõs" stb dolgokat mibõl értetted ki?
Még egyszer leírom - csak magával szúr ki, aki nem is AKAR érteni semmit (vagy nem sokat) abból, amivel játszik... ez kb. olyan, mintha egy kínai filmet eredeti nyelven néznék. Szép képek, jól karatéznák (látványos!).. de én azt érezném: Minek?
Attól hogy másnak ez elég, még nem "másodrendû"... csak más. Olyan, amilyenek sokan nem tudnánk lenni 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Spoken languages on the English servers (blue)

Az anyázásból sok lesz, a privát üzenet másoknak is elérhetõ, nem csak Blood-nak.

Realdanee
😊

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

a hunter roll hacket kapcsold ki utána át fog engedni 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

QuippeR
írj a Blizzardnak, hogy valami probléma van. esetleg elkérhetem tõlük a jsp forrást és elemezhetem, hogy mi a hiba, de ennek szerintem nem nagyon örülnének, mivel pármillió forintnyi a szellemi értéke.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

PiszkosFred
"A realmekenek nincs saját nyelve".
De a szervereknek van - angol, német stb. Nem tudom, feltûnt-e a server választásnál az "English", adott esetben "German", stb.. kitétel? Ez határozza meg azt is, hogy general chatokon az a nyelv a közös. Ezen nem tudom, mit lehet még gittelni...

Pontosabban, ez csak az ajánlott nyelv, nem kötelezõ jellegû. Lerágott csont a dolog, hiszen az itteni emberek nagy része tudja ezt, és nem nagyon kiabál magyarul, sem generalba, sem egyéb hivatalos csatornákon. Akik ezt teszik, azok nem igazán vannak itt a fórumon, vagyis hiába mondjuk itt meg a frankót, és hiába ért vele egyet 99%ban az itteni fórumozók, feleslegesnek tûnik az egész.

Arról nem beszélve, hogy ha másfél év alatt nem változott a dolog, akkor ezután sem fog, illetve csekély az esély. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Tudom, hogy jó a története. Olvastam, átéltem. Tudom, hogy Garett barátunk azt hiszi, hogy még kiscsoportos vagyok, de hidd el, hogy angolul egész jól kommunikálok. Ennek fényében akkor talán megítélhetem, hogy mennyit nyom a latba a történet a wow-ban?
Amit mondani akartam, hogy nem kell szánni azokat, akik nem értik, mert lehet, hogy õk is jól szórakoznak, és nem lesznek másodrandû emberek attól, hogy nem beszélnek angolul. Nagyon lenézõs szaga van egyes hozzászólásnak, csak ezt nem akartam ilyen konkrétan kimondani. Nem a bunkókat sajnálom, akik azért is spammelnek tovább magyarul, holott menne nekik angolul is. Csak ne általánosítsunk már olyan vakon, hogy mindenki ilyen, mert egy "bunkó magyar"!

ಥ_ಥ

Realdanee
Nahh skacok akkor most miez? 😄 mert nem nagyon világosultam fel! Hisz más karit simán átrakok csak ezt az egyet nem....

QuippeR
hogy a halálba ne lenne hozzá köze, mikor azzal érvelsz, hogy a questek is angolul vannak? a questek olyan nyelven vannak, amilyen a kliensed. a general csatira meg olyan nyelven írsz, amilyenen akarsz, max nem túl udvarias szuahéliül társalogni, de attól még szabad.

Sephi
Szerintem itt senki sem tudgya de jolnezki 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

QuippeR
ez egy jsp hiba, gyakorlatilag annyit jelent, hogy
"Most nem megy az oldal, gyere vissza késõbb!" bár lehet, hogy inkább
"Beszélj valakivel a Blizztõl!"

DonnieBrasco
Félreérted. Engem a technikai része baromira nem érdekel, u.i. nem is errõl szólt a vita, hanem hogy a general-on mit illik és mit nem, és mindezt milyen nyelven.
Ehhez érvhez felhozni, hogy a kliens lehet magyar nyelvû is... ügyes, de semmi köze a témához. Ezért volt a reakció 😊

DB

Realdanee
Sziasztok!

Szeretném költöztetni a karimat és nem nagyon sikerül! 1 karimat már át toltam arathorol wildhammere! De az egyikhez mindig hibát ir ki!

Ezt a hibát:

type Exception report

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception

org.springframework.jdbc.UncategorizedSQLException: (executing CallableStatementCallback [CallableStatementCreatorFactory.CallableStatementCreatorImpl: sql=<{call app_charactermove.move.move_character(?, ?, ?, ?)}>: params=<{p_account_id 3252820, p_character_guid=2182007, p_new_name=, p_source_realm_id=501}="3252820, p_character_guid=2182007, p_new_name=, p_source_realm_id=501}">]): encountered SQLException ORA-06512: at "APP_CHARACTERMOVE.MOVE", line 836
ORA-06512: at line 1
>
ORA-06512: at "APP_CHARACTERMOVE.MOVE", line 836
>; nested exception is java.sql.SQLException: ORA-01403: no data found
ORA-06512: at "APP_CHARACTERMOVE.MOVE", line 836

org.springframework.jdbc.support.SQLStateSQLExceptionTranslator.translate(SQLStateSQLExceptionTranslator.java:94)
org.springframework.jdbc.support.SQLErrorCodeSQLExceptionTranslator.translate(SQLErrorCodeSQLExceptionTranslator.java:281)
org.springframework.jdbc.core.JdbcTemplate.execute(JdbcTemplate.java:636)
org.springframework.jdbc.core.JdbcTemplate.call(JdbcTemplate.java:653)
org.springframework.jdbc.object.StoredProcedure.execute(StoredProcedure.java:100)
com.blizzard.wow.web.accountManagement.db.procedure.CMMoveCharacter.execute(CMMoveCharacter.java:48)
com.blizzard.wow.web.accountManagement.dao.CharacterMoveDAOImpl$2.doInTransactionWithoutResult(CharacterMoveDAOImpl.java:129)
org.springframework.transaction.support.TransactionCallbackWithoutResult.doInTransaction(TransactionCallbackWithoutResult.java:33)
org.springframework.transaction.support.TransactionTemplate.execute(TransactionTemplate.java:114)
com.blizzard.wow.web.accountManagement.dao.CharacterMoveDAOImpl.moveCharacter(CharacterMoveDAOImpl.java:125)
com.blizzard.wow.web.accountManagement.manager.CharacterMoveManagerImpl.moveCharacter(CharacterMoveManagerImpl.java:71)
com.blizzard.wow.web.accountManagement.action.controller.form.CharacterMoveController.processFinish(CharacterMoveController.java:255)
org.springframework.web.servlet.mvc.AbstractWizardFormController.validatePagesAndFinish(AbstractWizardFormController.java:543)
org.springframework.web.servlet.mvc.AbstractWizardFormController.processFormSubmission(AbstractWizardFormController.java:406)
org.springframework.web.servlet.mvc.AbstractFormController.handleRequestInternal(AbstractFormController.java:237)
org.springframework.web.servlet.mvc.AbstractController.handleRequest(AbstractController.java:128)
org.springframework.web.servlet.mvc.SimpleControllerHandlerAdapter.handle(SimpleControllerHandlerAdapter.java:44)
org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet.doService(DispatcherServlet.java:522)
org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.service(FrameworkServlet.java:321)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)
com.blizzard.wow.web.accountManagement.action.CheckInterruption.doFilter(CheckInterruption.java:54)
edu.yale.its.tp.cas.client.filter.CASFilter.doFilter(CASFilter.java:334)
com.blizzard.wow.web.accountManagement.action.Maintenance.doFilter(Maintenance.java:38)
org.springframework.web.filter.CharacterEncodingFilter.doFilterInternal(CharacterEncodingFilter.java:73)
org.springframework.web.filter.OncePerRequestFilter.doFilter(OncePerRequestFilter.java:73)

note The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/5.0.27 logs.

Nemtom mi ez please help!

quss dolgozok majd egyszer rájössz milyen bonyolult dolog ugy tenni mintha

picket
A technológiával kapcsolatban voltál félreinformálva, de ne ismerd el, hanem flémelj! Ezzel eltussolod ezt a tényt, ami amúgy senkit nem zavarna, ha belenyugodtál volna, és nem pattognál tovább, hogy ezt rosszul tudtad.
Egyszerûen leírtuk, hogy a realm nyelvétõl nem függ a kvesztek szövege, mint ahogyan te állítottad. Nem baj, hogy te nem így tudtad, egyszerûen kijavítottunk, most már tudod, viszlát! Nem, te tovább erõsködsz. Pedig senki nem szólt meg, és nem is bántott volna, ha egyszerûen elfogadod.

&#3237;_&#3237;

Sephi
Te mi nem a Forror-ert mentunk oda de hogy egybol pofatlanul NEED-ejen... akkor ment fel a pumpa es mindeki need-elt 😄

Aztan a tag valami nagy jelentosegu ember lehetett mert azzonal a server ninjai lettunk... baah.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Guest
Omg Kar de ráérsz 😊))
DonnieBrasco
Szerver vs realm - tökmindegy. Abban legalább egyetértünk, hogy mi az illendõ, és mi az ami nem.
Azt meg, hogy mennyit "érdemes" megérteni abból a játékból, amivel több száz órát töltesz el (pl. amíg felgyúrod magad 60-ig), szerintem az tudja megítélni, aki már megismerte és meg is értette ... hiszen aki nem értette, az nem is tudja, mit veszít.

Az meg, hogy angolul tudni iszonyatósóriásihatalmas nagy elõny, és nem itt, hanem az életben - ugye talán nem kérdés....

DB

Mighty
Miért kellett Hinterlandsen megölni 20 trollt? Én sajnos nem figyeltem a szöveget, de te biztos megjegyezted. Szóval??? <#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Há mér? Nem az????

picket
"De a szervereknek van - angol, német stb. Nem tudom, feltûnt-e a server választásnál az "English", adott esetben "German", stb.. kitétel? Ez határozza meg azt is, hogy general chatokon az a nyelv a közös. Ezen nem tudom, mit lehet még gittelni..." - most már tényleg kezdem kétségbe vonni, hogy elolvasod amit írok. Ha meg elolvasod, és nem fogod fel, akkor ez "igen egyszerû és gyermeki lélekre vall". Realm és szerver, megint keversz valamit a technikai hátterében a dolgoknak.

"Mégegyszer mondom: nem a say-rõl, és még csak nem is a yellrõl van szó, hanem a general chatrõl. Ha te úgy tudsz ordibálni Mo-on, hogy az összes ember az országban hallja, akkor megállt az "érved"." - a general chatrõl el lehet menni, IF AH elõl el lehet menni, és akkor már nem is zavar tovább. Ha még mindig, akkor ignore. Ezzel szerintem megáll az "érvem".

"Utoljára: persze, nem tilos a general chaten akármilyen nyelven kommunikálni, de igen egyszerû és gyermeki lélekre vall, fõleg akkor, ha még meg is sértõdik az illetõ, ha valaki (akár a saját nyelvén, akár angolul) jóindulatból rászól (hogy nem égesse magát)...." - mint mondtam hasonlóan gondolom én is. Rá kell szólni, ha nem érti, akkor ez van. Nem gyermeki lélek, mert ez sértés a gyermekeknek.

"Nem a boldogulásról írtam, hanem arról hogy fingja nincs, mirõl szólnak a küldik, mi a háttér, mithológia, történek... az egészbõl csak az XP-t meg a Buffot meg a lóvét látja, mint minden egészséges vérpisti. Így is lehet - de neki rosszabb..." - a wow világában szerintem elég sokan vannak, akiknek fogalma sincs, hogy mi a történet. Sokan vannak, akik nem játszottak a war3-al, ami pedig egész jó bevezetése volt a jónépnek a warcraft történetébe. Ettõl még ott a közösség, a community, a guild, a társak. Szerintem a wow ezeknél jóval kebesebb arányban szól a mitológiáról.
Többnyire MMO, sajnos csak ritkán RP, de azért jó G <#vigyor2>

&#3237;_&#3237;

DonnieBrasco
Az ANGOL szerveren a lõtéri kutyát nem fogja érdekelni, hogy a kliensed milyen nyelvû. Vagy te úgy át tudod írni a kliensedet magyarra, hogy onnantól mindenki magyarul kezd dumálni a General chaten? Meraznemsemmiám! <#vigyor1><#taps>
A második sorra no comment - aki így játszik, az meg is érdemli!

DB

Hello!

Outlandon induló induló Alliance-s karimnak lenne szülsége aranyra,cserébe
Ragnaroson lévõ Hordás rugóm 70 aranyig tudna támogatni.
Katt a logora az e-mailért.
Köszönet!

QuippeR
ja, a kínai, szlovák és finn kollégáival is magyarul beszél.
kábé így néz ki:

-bazmeg!
-bázmeg!
-bazmeg!
-bázzmeg!

QuippeR
tárgyak, questek olyan nyelven vannak, amilyen a kliensem. (ha megbirizgálom, akár magyarul is lehet.)
és ha valakit nem érdekel, hogy mit akar a quest? szerinted sokat veszít, õt meg nem érdekli, neki nem az a szórakozás.

BEAST
ez iszonyat nagy hülyeség , remélem te is tudod ... az összes sulimban elég gyenge angol tanáraim voltak , kb semmit sem tanultam ... amit ma tudok azt fõleg kis koromban szedtem fel angol nyelvû rajzfilmeket lesve , majd számítógépes játékokból ... ma pedig nemzetközi guildben vagyok az saját TS-ünkön beszélek a többiekkel és nem azért sikerült mert "csodagyerek" vagyok , mint minden ember fogékony voltam valamire ami éppen érdekelt ezért könnyen megjegyeztem a dolgokat

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
picket nem tanul idegen nylevet, megvárja míg am agyar lesz világnyelv<#hehe>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

McHaals
ez nem csak lustaság, hanem szellemi igénytelenség is

MadWolf#11626

Botond
Jössz te még az én utcámba. :-D
DonnieBrasco
Miért, szerinted a tárgyak, questek, stb. szövege milyen nyelven van? <#mf2><#lama>
Nem értékeltem senkinek a szórakozását, csak ha valaki úgy játszik bármivel, hogy gyak. egy szót sem ért belõle, az nagyon sokat veszít. Ha õ nem így érzi - ám legyen. Lagzi lajcsit is sokan nézik 😊

DB

nah jah az ilyen dolgoknál nehéz megmondani mi a helyes a könyv warrinak "ideállis" de ha engem hivtak be utolsó bossra vagy csak segiteni alapbol mindent passolok és ha valamit adnak akkor nem csak segitettem de még jol is jártam ök végigtolták az instát és meg jöttem a lootra nem etikus 😄 pl én rákérdeztem volna megvehetem-e a könyvet valamilyen jutányos áron

QuippeR
két dolgot szeretnék erre:
egyrészt, ha ennyi komment után még nem vágod, hogy azért "English" a realm, mert a GM ilyen nyelven beszél, akkor vizsgáltasd ki magad.
másrészt, örülök hogy te vagy annak megmondója, hogy kinek mennyit ér a szórakozása. (i <3 dr. vér istván.)

PiszkosFred
Kívül az rövid "Ü" (szavak végén az UL/ÜL mindig rövid;] - ha már szegény Wildor ki van javítva néhanapján, akkor úgy illik, hogy neked is szóljon valaki) #gonoszsmiley

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DonnieBrasco
"A realmekenek nincs saját nyelve".
De a szervereknek van - angol, német stb. Nem tudom, feltûnt-e a server választásnál az "English", adott esetben "German", stb.. kitétel? Ez határozza meg azt is, hogy general chatokon az a nyelv a közös. Ezen nem tudom, mit lehet még gittelni...

"-Amit viszont nem értek: ha valaki kiáll egy utcára bárhol Magyarországon, és elkezd hottentottául kiabálni, ahogy a torkán kifér, akkor szerinted hány ember fog rászólni? Az én tippem a nulla lenne."
Hát ez aztán egy igen rosszul sikerült példa... Gondolom, nem dolgozol még, de hátha így jobban érted: ha én magyarul kezdenék körbeemailezni a cégnél a divíziómnak köremaileket, szerinted kit néznének hülyének?

Mégegyszer mondom: nem a say-rõl, és még csak nem is a yellrõl van szó, hanem a general chatrõl. Ha te úgy tudsz ordibálni Mo-on, hogy az összes ember az országban hallja, akkor megállt az "érved".

Utoljára: persze, nem tilos a general chaten akármilyen nyelven kommunikálni, de igen egyszerû és gyermeki lélekre vall, fõleg akkor, ha még meg is sértõdik az illetõ, ha valaki (akár a saját nyelvén, akár angolul) jóindulatból rászól (hogy ne égesse magát)....

"Ha nem tudsz angolul - a te bajod, és nem a chat miatt, hanem mert az egészbõl nem sokat fogsz, csak a hentet." - hát RP szerveren nehezen boldogulna, de azért ezt nem hiszem."
Nem a boldogulásról írtam, hanem arról hogy fingja nincs, mirõl szólnak a küldik, mi a háttér, mithológia, történek... az egészbõl csak az XP-t meg a Buffot meg a lóvét látja, mint minden egészséges vérpisti. Így is lehet - de neki rosszabb...

Elárulok egy titkot a végére: MMORPG-bõl, sõt TV-bõl, könyvbõl, bármibõl lehet angolul tanulni! Jó, kell hozzá még egy szótár meg pár példa, és ezek alapján nem biztos, hogy valaki elsõre leteszi a felsõfokút - de a lényeg, hogy akarjon megtanulni. Az a régen rossz (és szánalmas), ha még egy játék, tehát szórakozás SEM veszi rá, hogy utánanézzen, még is mi a rákról van szó körülötte. Ez az igazi lustaság...

DB

McHaals
áll a szerver?

MadWolf#11626

Sephi
Autan jottem ra enis...

Sound
nagy haver lehetett 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sephi
Turelem.

Sephi
Jah meg annyit hogy a tank az egy ismeretlen faxfej volt aki farmomasi szandekal konyorgott be hozzank.

Pari
mi van akkor,ha pl "vmiert szetfagyott a game" nem tudtam semmit csinalni, majd ctrl+alt+del-el kileptem es azota nem tok visszamenni..."retrieving char list" oszt sanyi!?!?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Sephi
Aztan mas szerveren elmegyunk DM WEST 4-en. Behivunk egy tankot is es pont amikor megerkezik es ott van velunk kiesik a Forrom. Azzonal ranedelt... mire mi is. Haver vitte es azzonal el is adta. 4-en osztozkodtunk mire felkerultunk ultra ninja listara es el kellet koltozni a szerverrol. Szerinted ez jogos?

Sephi
UBRS Rent-nel kiesik a kek gyuru a manas es magic uptus. Nem figyelek oda es pass helyett NEED 😛

Jaj mit le nem csuklottam. Egyik jo haveremet igy veszitettem el... de hat na tudod ki hiszi el hogy veletlen volt. Pedig hunta vok...

picket
"A szerver nyelve angol. Angolul vannak a questek, a tárgyak, minden!" - Alapvetõ félreértés mint már említettem régebben. Sajnos nem megy a keresés a wow-europe fórumokon, különben kikeresném neked az ide tartozó bluepostot. Így csak összefoglalni tudom, megspékelve némi technikai infóval:
A realmekenek nincs saját nyelve. A mellé írt nyelv azt jelzi, hogy milyen nyelven tudnak segíteni neked a GM-ek. Ennyi, és nem több. Ettõl még ajánlott ezt a nyelvet használni, de nem kötelezõ. Ennyi kb a bluepost lényege.

Ami a technikai dolgokat illeti: a questek, a tárgyak, a minden - pont olyan nyelven van, amilyen klienst használsz. Ha német kliensel loggolok be a BS-re, akkor minden kveszt, emote, stb németül lesz.

-Amit viszont nem értek: ha valaki kiáll egy utcára bárhol Magyarországon, és elkezd hottentottául kiabálni, ahogy a torkán kifér, akkor szerinted hány ember fog rászólni? Az én tippem a nulla lenne.
-Ha a dolog fordítva történik, tehát egy magyar ember külföldön üvöltözik, akkor ki fog rászólni? Remélhetõleg egy másik magyar. És ez így helyes, amíg a értelmesen figyelmezteted, nem pedig "miaf****csinálsztehülyek***ög?!" - mert eléggé ilyen szintû hozzászólások is voltak itt (akinek nem inge...).
-Ettõl függetlenül alap lenne, hogy ne kiabáljon.
-Nos a general chat, a yell, meg a trade és LFG (bár ez utóbbiakra vannak külön szabályok is) a wow publikus helyei, vagyis "utcái". Ez azt jelenti, hogy ott illik viselkedni, de nem lõhet le senki, mert beszéltél.
-Mégegyszer megismétlem, egyetértek abban, hogy udvariatlanság olyan nyelven beszélni mások elött, amit nem értenek, de ha te nem értesz másikon...?

"Ha nem tudsz angolul - a te bajod, és nem a chat miatt, hanem mert az egészbõl nem sokat fogsz, csak a hentet." - hát RP szerveren nehezen boldogulna, de azért ezt nem hiszem.

Aki meg pusztán mmorpg-bõl megtanult angolul - csak abból, semmi más tanulmány! - annak gratulálok, és egybõl szégyellje is magát, mert nincs még Nobel-díja matematikából <#eplus2>

&#3237;_&#3237;

az a jó ebben hogy felváltva minden csapat áll tiz percet a kapuban és ha nincs több csapat aki befelé jönne uccsó csapat ráforditja a zárat belülröl! 😄

Mighty
Nagyon bírom, hogy ha valaki, vagy valakik kempelnek vagy egyéb, számotokra nem tetszõ dolgot mûvelnek csak a guild felirat memorizálása sikerül. Javaslom, kapcsoljátok ki.

nem tehetünk róla, hogy amint mi brmentünk Razorra, az Infection pont akkor ért oda 😊
én nem haltam, azért vannak a töltelékek 😄
A sámánok nem az én dolgom, azok figyeljenek magukra, nekem a warrikat meg az AOE-t kell életben tartani 😉
meg az a fránya LOS néha betesz, de nem mindenki PvP-re született, mi meg végképp nem 😊
Ez a felkelek-leütöm dolog BRM-ben nem nevezhetõ kempelésnek, mivel amint piros valami a sok zöld között, egybõl fexik, ezt tudod jól 😉
nameg lehet lentebb-fentebb is éledni, és futni amerre lát az emberfia. 😛
McHaals
elõzõ hozzászólásom elsõ mondata ide is érvényes <#vigyor>
lacika, az a 15 perc sokkal több volt szerintem 😊 lehet hogy ti csak 15 percig voltatok ott, de akkor a várt felmentõ sereg késõbb ért oda, mikor már ti nem voltatok ott... gondolták akkor most õk fognak jól megvárni ott benneteket, és minden allyt jól elvernek <#vigyor1>

MadWolf#11626

McHaals
hát ja, taplók mindenhol vannak... az vigasztal, hogy én sosem kempelek... igazából pvp-zni is csak kivételes esetekben, ha megtámadnak. sajnos nincs elég idõm, hogy kiéljem magam a rugómmal, habár annak van vagy 70 hk-ja, és kb 2x csaptak csak agyon 😊 (ja és nem bg-zek vele, outdoor pvp-s lesz, ha egyszer felnõ)
mi ebben a furcsa, hogy megszólít egy HunStarsos? én mindenkit megszólítok, akivel kommunikálni akarok 😊
lehet hogy nem kempeltetek, de amikor visszaértem a testemhez, ott villogott a sok sárga név 😊 és ti meg pont a hullámon vártátok a társakat... de nembaj, mivel a társak helyett pár allys érkezett, és miután felkeltem, sikeresen levágtam 2 sámánt meg egy akárkit, hála az idõközben odaért healereknek... amúgy akiket vertem, egy healt se kaptak (most nem a munkádat akarom dícsérni, mert lehet te haltál meg leghamarabb 😊
engem nem is zavart az a kis adok-kapok, csak hát néhányan beleestek abba a részbe, amikor 20x leverik õket, és nem tudnak közelebb kerülni az insta bejárathoz. ez azért bosszantó, függetlenül attól, hogy részetekrõl ez csak revans volt 😊

MadWolf#11626

én akkor léptem ki hun csatirol amikor véletlenül egyik hunstaroshoz került a privi jog nevére már nem emlékszem és mindenkit bannolt a csatirol 😄 hajnali kettökor csak arra lettem figyelmes hogy .... ban /chat hun! mondom kiróá! ide se kell visszamenni 😄