World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McHaals
pontosan! a say az engem is feldob, de a generalban való magyarul írkálás bosszant. és azért bosszant, mert vannak olyan taplók, akik magasról tesznek az etikára (vagy nem is tudják, mi az), vagy nem tudnak angolul, de a mondanivalójukat feltétlenül a generalra írják, hátha van olyan, a /leavelte a hun csatit.

MadWolf#11626

jah, amúgy 15 percig voltunk csak kint, szal gézé ha olyan gyorsan haladtok MC-ben, hogy 15 perc alatt megvan elsõ 2 boss
/bow
/salute
Irónia OFF 😉
OMG, megszólított 1 Hunstars-os <#guluszem1>
Kempelni senkit sem kempeltünk, szépen vártunk, míg minden raid tagunk odaér. Próbáltunk szervezetten vonulni, nem úgy mint egyesek. Ezt már régen megtanultuk Substance-tól, hogy csak így lehet életben maradni BRM-ben, ha valami gond lenne.
Nem tehetünk róla, hogy ti magukra hagytátok a társaitokat. Fel kell venni a kesztyût sajna, hogy páran meggondolják, hogy belénk kötnek-e. Pl.: Hunstars, Cod
A kempelés az más, pl. amikor Felwoodban 7-en ültök 3 guild tagunkon, na azt hivják kempelésnek. amint odaérünk még 3-an, akkor meg fejvesztve menekültök. 😄
Jah, és amúgy én is ott voltam BRM-ben, vigyázva a tankok és AOE-sek seggére.
ennyi idö után kinek milyen jo storyja van ninjázásrol ami véletlen vagy direkt volt mindegy de halgatnék pár jo történetet ilyenekröl

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

angol tudásomrol guild társaim tudnának mesélni mindig kiröhögnek mikor irni probálok valamit angolul de a mai napig több mint 1,5 év játék után azt kell mondjam nem voltak problémáim random nem magyar teamel komunikáció területén valahogy csak sikerült elmagyarázni 😄 a generálba magyar szöveg szerintem tényleg nem való de ha say-ben látok embereket beszélgetni hangsulyozom beszélgetni annak szoktam örülni kicsit otthonosabbá teszi a gémet

Sound
te visszaválthatós rágót használsz mindig? 😄 esetleg te találtad fel?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sugam
jujde gonosz vagy 😄:ADSd

látod ez egy uj megközelités team ninja 😄 ilyet még nem hallotam de super lehetett 😄

Sephi
Egyikk karimmal Sved kalnba vagyok. A szoveg 70% nem ertem de az is akkor van amikor elkezdenek vitatkozni 😄 Aztan ventrin meg halalra rohogom magam. 4-en vagyunk a klanba akik nem ertjuk a nyelvuket es nekunk altalaban kulon elmagyarazak a dolgokat 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DonnieBrasco
"Ez mind szép és jó, de csak ha feltesszük hogy minden résztvevõje a beszélgetésnek beszél legalább 1 közös nyelvet. Ha nincs meg minden feltétel, bukta az egész, mit tehetnek, mutogatnak?"

Nem errõl van szó. A szerver nyelve angol. Angolul vannak a questek, a tárgyak, minden! A general chat pedig legfõképpen. Ha nem tudsz angolul - a te bajod, és nem a chat miatt, hanem mert az egészbõl nem sokat fogsz, csak a hentet. Mindettõl pedig tökéletesen független, hogy a közös chatek nyelve megegyezik a szerver nyelvével.
A második mondatod pedig egyértelmûen a gyerekesség ismét...
Annak viszont õszintén örülök, hogy a nyelvtudásod fejlõdött/fejlõdik.. ugye mennyivel jobb így? 😊
A kollegáimmal kapcsolatban megint nem a lényeget látod - az arra volt példa, hogy nemzetközi közegben, ahol egy bizonyos közös nyelv van (és a WOW szerver erre tökéletes példa!!!) ott a közös kommunikáció mindig a közös nyelv. Hogy ezt ki mennyire beszéli - magánügy! Egymás között (whisper, party, guild stb) már abszolute szabad bármilyen nyelv... csak illik odafigyelni, hogy ott is lehetõleg mindenki értse.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Sephi
Az volt a fajn amikor asse tudtam mar milyen vilagon vagyok 300-as HP-vel es a boss meg 1% volt es elkeztem nyomogatni a skilles cuccokat majd a MT belenyult es kijott a lott es a nagy kavarodasba ket epik cuccra toltam need-et 😄DDDDD

A rohely az volt hogy a 40-en raidbol meg 4 emberrel tortent meg mindez. Jaj apam mekkora anyazas volt 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

azért beugorhatnál néha-néha tul kihalt mostanában a csatorna se ginga se te és lassan már portalanitani kéne ottlent de igy nincs kedvünk lemmeni oda 😄

kérjük meg blizt hogy lehessen ellenséges gamert is frendlyhez adni és akkor lehet ritkább lene az ilyen bár amennyi hordás van bs-en mire végignézném ki van benne már tp-röl futnék átlátszóban 😄

McHaals
és micsináljunk azokkal, akik ilyen-olyan okokból lemaradtak a soktöbbi raidtagtól (pl. én tegnap)? az ne is menjen raidre, ha már nem bír együtt maradni a többivel, mi? 😊
count adyn: gondolom te meg minden nap követted bloodot, hogy ennyire pontosan tudod, õ (mint a többi gm) csak és kizárólag bg-n találkozott a pvp fogalmával <#lama>

MadWolf#11626

Figyelj már béla. Ha nem a Sepa lett volna nem veszem a fáradtságot hogy irjak ide. Azonkivül publikus fórum, szerintem neked kb 500 beirásod van ami senkit a világon nem érdekel és mégse küldtelek el sehova.
"OMG i got ganked in BRM"
Erre már irtam ugyebár, de úgylátom olyan ostoba vagy hogy nem vetted magadra 😊
Árnyalatok tudod, rinyálás-megbeszélés. Most nincs annyi idõm hogy általad dekódolható tõmondatokban is leirjam.
Kis idõre bujjál el addigra mindenki elfelejti hogy szembehugyoztad magad.
MrStokes
Akkor a fej- es gerinctamasz funkcionalitas, mint olyan, egy nagy kamu 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sephi
Jelzem hogy mi meg soha sem kezdtunk el PVP-et. De erdekesen legtobszorr mindig COD kezdte... egyem a szivuket 😄

The Garrett
ezert kell TP be talalkozni egy egyutt menni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

McHaals
ja látom már kiveséztétek a témát...
hát az én nevem alatt nem a COD felirat figyelt, mégis kb 10 mp-ig éltem, mikor sokan rámcsaptatok.

MadWolf#11626

McHaals
A listáról ne hagyd ki a blackrockos zergeteket... lehet hogy te pont nem voltál ött, de gratulálok a kis csapatotoknak, akik az instába beszállingózó embereket leverik, majd KEMPELIK. Volt olyan tagunk, aki csak MC második bossánál ért be MCbe, köszönhetõen a sok hüjegyereknek. Sajnos nekünk meg ki van adva parancsba, hogy ne kezdeményezzünk pvp-t brm-ben, pedig most nagyon viszket ám sok ember tenyere...

MadWolf#11626

Isten ments 😄 Mage ftw 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

gondolom inditottál egy palát hogy átérezd bs ally helyzetét 😄

The Garrett
ezt akartam irni 😄DD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Rugóval szinte már csak raidelni járok, ragnaroson altozok amúgy.

akkor átérezhetné a dolgokat 😄 mostanában nem nagyon mutatkozol if-ben hiányolunk kicsit <#wow1><#beka3>

mi sem buffért járunk oda csak ugy teszunk mintha azért állnánk ott közben toljuk lbrs-t meg ubrs-t a lootért meg shardokért ésha összejön mindenkinek a elegendö megyünk elköltjük bwl-ben van bent egy remek mob aki számolatlanul veszi át tölunk javainkat és ráadásul korrupt is 😄

Szerintem tudja -.-

majd egyszer megtudod milyen ubrs buffot negyven emberre tenni majd öt perc alatt elveszteni remek dolgok ezek és végülis csak kb egy de max kettö órát vesznek el az optimális játékidödböl

Count Adyn
Jajmár gm ek is sirnak pvp miatt?
bár lehet mert még sose látott mást arathi basin en kivül.
az pve szerveren is van.
szal go hf😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ez szerintem a normális nagyobb guildeknél igy van mi sem szoktunk senkit bántani aki normálisan áll a dolgokhoz az adott helyen bár van pár guild fekete listán ezeket nem kell részletezni kicsodák bár multkor molo meg pár társa is belefutot a jóba bwl kezdésnél hátul érkezõ 3-4 emberünket lenyomták elég volt meghalani molo nevét már özönlöttek ki társaink segiteni merthát tudjuk bs-en molo már "fogalom" utána irt pár keresett szót forumra hogy le lett köpdösve meg ilyenek ami persze szive joga de ök kezdték és pár társunknak sajna makron vannak ezek a dolgok amugy utólag én kérek elnézést töle a köpködésért de a többit megérdemelték

Sephi
Mi is naon szeressuk a COD-ot! Csuklanak is rendesen az biszti. Tegnap is mit muveltek.....

picket
Na azt hiszem ez az, amikor hülyét csinálsz magadból <#eplus2>

&#3237;_&#3237;

Igazad van végülis tipikus PVE player vagyok, költözöm is át délután.

Lacika mi is voltunk kedden talán Thunder Buffban mivel másnak nem volt értelme a laggtól, de elég csufosan sikerült, felmentünk a liftel lõttünk párat, majd lementünk regroupolni. Mire ismét felért a lift, vagy 80 hordás állt fenn csõretöltött akármivel. Fél óra mulva tudtam HS-elni 😊 Hiába na ezek a hordások nagyon ráérnek 😊 Kiváncsian várom a kiegészitõt mien alternativát tudnak nyujtani BG kockulás helyett/mellett a ranglépéshez. Ha épkézláb dolog lesz, akkor máris legyártom a következõ GM karit.
bloodpanther reroll pve

anti hero

Mi tegnap összeszedtünk 3 DK-t is, szal annyira nem érdekel minket, inkább a móka kedvéért mentünk ally városokat is raidelni 😉
Ha feleannyira fel leszünk öltözve mint ti akkor talán aktuális lesz a dolog 😊
Nállunk aki pvp-zni akar az BG re jár, viszont funból nagyon kevesen tolják, mindenki rewardokra hajt, és ebben az esetben nem éri meg a wolrd pvp.
Bevallom én is a 90 goldos paci felé pedálozok, heti 7 instance mellett.

Mivel nekünk minden epic dropp még létkérdés, MC tõl ZG-ig sajnos mindenhová járnunk kell, + erõszakoljuk BWL-t amikor csak idõnk van. Most elég szépen menetelünk elõre, valószinüleg meglincselnének ha felvetném hogy menjünk inkább TM-SS be szórakozni 😊
BEszélek a többi officerrel, és lezsírozuk akkor a dolgot. De ha ez a PvP-s dolgo majd aktuális, szóljatok.

Jah, ez minden más guildra is vonatkozik. Aki szeretne kötetlenül, BG-s sorbanállás nélkül PvP-zni, az írjon, és kitalálunk valami okosat, van sok szép hely, ahol zavartalanul lehet irtani egymást 😄
Most olvasgatom amúgy az egyéb hozzászólásokat természetesen olyanoktól akiknek semmi közük vagy közlendõjük nincs az ügyben és nyomják a sablon "menj PVE szerverre, vagy a brilliáns Cry me a river!" szardumákat mert az olyan menõ.
Sajnos mint a példa mutatja csúnyán beégtetek mert minden gond nélkül elsimitottuk az ügyet tehát volt értelme "sírnom".

Ha nem tudtok megkülönböztetni egy "anyu bántott egy hordás" és két guild ellentétének megbeszélését témát akkor inkább lapozzatok tovább.

Mint irtam, igazat adok most Bloodpanthernek. Ahogy Substance szokta mondani nekünk néha, beleestek a szórásba 😛
Botond
Nagy úr a megszokás.
nah de a kerdes: minek egyaltalan az az ubrs buff?😊 csinaljatok anelkul:]

Köszönöm a választ, megértettem részemrõl akkor nincs tovább köpködés.
Sejtettem hogy van valami oka igy érthetõ is. Próbáljunk meg akkor insta területen nem legyilkolni egymást, bárhol máshol semmi akadálya. Amúgy a guild most olyan szintetn terhelt instákkal hogy elég csekély a ledumált kinti pvp esélye. Szeretnénk haladni BWL-el és elég kellemetlenül érintenek az ilyen incidensek.
Más guildektõl ez megszokott de Sepával nem volt ezen kivül rossz tapasztalatom.

Akkor thx és gl.

Bloodpanther & Bloodßlade
Egyrészt semmi közöd hozzá, de gondolom ez nem zavar, másrészt a jómultkor összekaptunk benn pár hordással, és levágtunk pár Sepást is BRM-ben, ekkor egyikük átloggolt allys karira és közlölte hogy õk nem pvp-znek insta területen miért támadjuk õket. Én elnézést kértem és elkönyveltem hogy velük BRM-be nem balhézunk, és erre kértem a guildünket is. Ha akkor született kulturált megoldás, remélem most is fog. Ennyi az egész.
Botond
Azé kicsit könnybelábad a szemem amikor a tõlem szerzett tudással villogtok. ^.^
Hiába,felnõnek a gyerekek. ;-)
Szia!

Csak utólag vettük észre, hogy Ti is belekerültetetk a szórásba, ezúton is elnézést kérünk. AOE és folyamatos TAB nyomogatás közben nem igazán látszik, hogy ki kicsoda, csak utólag derül ki.
Mindezért amúgy a COD-ot és pár drága bajtársatokat szidjátok, akik mindig megzavarják a beérkezésünket, UBRS buffunkat, ezt elkerülendõ próbáltunk szervezetten mozogni, ill. a késõn érkezõk életben maradásást, beérkezését biztosítani. Az AOE felhõ mint tudod nem válogat, anélkül pedig elég nehéz tartani az állást, szal használni kell.
Ha gondolod megbeszélhetjük, hogy nem bántjuk egymást, akkor majd egyeztetünk idõpontot, mikor is "ütközhetünk" BRM-ben.
De ha van kedvetek, akár PvP partykat is rendezhetünk valami félreesõ helyen, csak szervezés kérdése az egész.
Amúgy UBRS buff közben soha senkit sem bántunk.
Sound
Fõleg nem BRM-be, ami jelenleg a worldpvpvel egyenlõ.

Mighty
Hunter T3 armor set költsége itemekre bontva:

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
A magyarázat, hogy mindig maradjon együtt a 40 ember instáa vagy buff elõtt.
Ne várj el egy PvP serveren, 100%-os biztonságot sehol sem instán kívül.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sound
Engem csak az érdekelne, hogyha nem magyarok gankeltek volna benneteket, akkor Realmfórumonra is mentél volna sírni? Kit érdekel hogy magyarok voltak, vagy éppen pont ez?

"Your is very important to us!" @ #rogue