World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bwl hez mar reg megkene lennie a megfelelo gearnek. raidnek meg nem igazan van szuksege fire resistancere se vaelnel se a firemawnal, a tankokon kivul. ami fontos bwl-be az az onyxia scale cloak es az sem a fire resistance miatt hanem a shadowflame ellen.

ez fõleg élvezetes lesz low pop servereken

Botond
PvP reward= játékélmény. Ennyi kellene, semmi más. Az adrenalin,a dobogó szív. A többi mellékes pvpnél.
ezert kell tobb mapra ilyen, hogy szetosztodjon a tomeg.

csak nem az lenne hogy mindenki egy mapon tomolog amikro lehetne masik mapokon is zuzni outdoort. vegulis ki a rak elvezi 2 fpsben es 9000 pinggel a pvpt?😊 szal elobb utobb eloszlik majd ez a teruletek kozt, legalabbis erre szamitok en😛 <#wilting>

picket
Az a baj inkább, hogy túl sok a "gondoltam" <#nyes> Ezért:

"ubrs buffoltatok a raidet es hogy leoltek a csunya hordasok"
Ha az egész raidet buffolnánk, akkor ott lett volna az egész raid, és talán megpróbálja megvédeni magát 40 játékos... de mi csak a kucsembereket buffoljuk (pl. MT), hogy ne kelljen már a millió staminát meg defense-t adó cuccait gagyikra cserélni, mert "+10 fire resist" <#idiota>

"arra gondoltam hogy ragnaroshoz kell"
Nem kell, lement már nélküle is, de inkább megéri 2 halottal Ragnaros, és jobb poén, amikor elsõ sonok elött 10%-al bukik a láva alá a gyáva <- hû, ez jó <#wow1>

"gondolni sem mertem volna hogy van aki bwl hez is hasznalja ezt a buffot"
fire=fire? akkor pedig te vagy fantáziátlan...

Na most lehet flémelni, mert jól beszóltam <#ravasz1>

&#3237;_&#3237;

hát én mint pvp beállítottságú ember, le se szarnám ezeket a jutalmakat, pvp az pvp jutalmakról szóljon ne pveröl. akármennyire is fun

Davidus
a funt meg a lagot

V9ykn8_TZL0

Botond
Egy guildben vagyunk. Nem raidet buffolunk,csak a warriorokat,és azon okból amit elõbb vázoltam. PvEvel kapcsolatos nubozás meg közröhely,ezt fenntartom. Aki skillt lát abban,hogy 200 vagy 240 epix van a raiden az komoly fogyatékosságokkal van megáldva az tuti.
igyvan ennek ez lenen a lenyege hogy a funt visszahozza a pvpbe, teljes szivembol remelem hogy sikerrel jarnak. sokan vagyjak vissza a tm-ss kozti zergelest. es ha erre lesz tobb helyen is lehetoseg megspekelve finomsagokkal is akkor ez mindenkepp igeretesnek hangzik. az meg hogy a honorfarmer nezettel mi lesz azt nem tudom.

Davidus
ja ahhoz nem vagyok elég faszfej😄

V9ykn8_TZL0

hahah😄 igen erre mondjak hogy "csunya de finom" ?😄 a`la chokito.

The Garrett
En a helyedbe komolyan elgondolkodnék az öngyilkosságon.<#nyes><#nyes><#idiota>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Nem kellene, de nem is tilos. Te sem leszel kereskedõ <#idiota>

&#3237;_&#3237;

igen ez teny hogy macerasabb, de csak akarat kerdese az egesz. a koncepciom tevessege abbol ered, hogy ugy tudom hogy a verparduc srac a guildtarsad es a mostani elotti rinyalas temaja az volt hogy ubrs buffoltatok a raidet es hogy leoltek a csunya hordasok, ehez jon hozza az hogy gondolni sem mertem volna hogy van aki bwl hez is hasznalja ezt a buffot. ezert termeszetesen arra gondoltam hogy ragnaroshoz kell, mert ennel a bossnal szoktak hasznalni az ot probalo guildek, de hat akkor tevedtem, ahogy a patch napjat illetoen is. ha ettol fogyatekos valaki, akkor bevallalom igen fogyatekos vagyok huaaa.<#wilting>

bankkartyat is elfogadjak ugy hallottam...

anti hero

Davidus
attol hogy 10 forintot megy az euro meg nem kellene 1000 forintot drágulni a GCnek

V9ykn8_TZL0

Botond
De ott nem elsõsorban a honor farm lesz a cél,hanem a pvp. Csak úgy,önmagáért,mert fun. Elmész SS-TM közé,befoglalod a tornyot,és abban a zónában a te frakciódnak dupla xp jár,mintha rested lennél. Lehet tekerni felfelé az altokat 1000L. Vagy dupla cash jár,vagy dupla droprate epixre. EPLen olyan ereszd el a hajam lesz,hogy ne 0,1%al essen epix,hanem 0,2%al,hogy az nem mindennapi. Ilyenek kellenek,nem honor kockulás rank13gearért... úgyis van jobb még MCbõl is,szal ki nem sz@rja le.
ezzel csak az a baj hogy egy emberért még mindig csak 4szer jár honor, és egyszerübb/gyorsabb bgket farmolni rankhoz. és ez itt a legnagyobb probléma ~

azt is megvaltoztattak parszor, hgoy hol vannak ill hogy lehet hozzaferni, de kb ugy nez ki hgoy van mind3 realmnek 2-2-2relicje. 1 melee es 1 power.
alapjaraton a sajat relic nem ad bonust, ezert kell elhozni mas realmek relicjet : )
es akkor ha vkinek pl 2melee relicje van, az egesz realmnek 10%+dmgt adott (kesobb 5%ot) mind3 pedig 20%ot (kesobb 10%), ua powerrel is. szal az igazan jolszervezett realmek 6relic kel egesz kellemes helyek voltak, bar ha relicraid an akkor a realm 1 emberkent vonul fel a relickeephez vedekezni.
ill akkor 2oldalrol kell figyelniuk magukra ill a keepjeikre.

wowban ez megoldhatatlan (bar daoc mai napig legjobb pvp rendszer - jatek)
nagyon elbasztak a mapot a keszitok de vegul is nem ez votl a vegcel hanem pve pve es pve

anti hero

Annyira azért nem vagyok elviselhetetlen arc mint ahogy itt pár méltóságában sértett õsfórumozó megpróbálja vetíteni. Hamar felkapom a vizet ez tény, de ha valamirõl bebizonyosodik hogy hülyeséget beszélek, azt hajlandó vagyok belátni, nem úgy mint itt egyesek.

Amúgy hogy botond imázsát rongáljam picit, ez a lincselni való stilus amit itt elõad egy arany szivet takar 😊
(na eztmagyarázdki)
Botond
Igen,ilyesmire gondoltam én is.
Botond
Rankokkal mit tudnak csinálni? Vagy ez a rendszer vagy a daoc féle godmode tömeggyártás. Bár végülis daocban ugye a talentek jártak rankokhoz ami eléggé OP volt,de itt azt kapod alapból,és rankhoz csak cucc jár,amit úgyis beszerzel instákból,szal lehet jobb lenne áttérni a daoc féle rp számlálásra.
Lazarus
azt beszelte egyik fejleszto gyerek az egyik interjuban hogy ugy kepzeljuk el hogy pl van az ss-tm kozti zerg es ugye ott van egy mindneki altal ismert torony kozeptajon, na es pl ez a torony lenne egy strategiai celpont amit ha az adott frakcio birtokol akkor valamifele elony birtokaba jut.

remelem minden nepszerubb mapon lesz valami, es vegre ujra lesz outdoor pvp.

Botond
Ha 12tankot kell full dark ironba rakni,hogy legyen stabilan 3 dark ironos online az macerásabb,mintha 3at kell 3hoz. Fõleg,ha tekinted ezt az átlagos aktivitást akkor még macerásabb. Nem mondtam olyat amúgy,hogy mi ubrs buffal toljuk ragnát vagy vaelt, szal téves a koncepciód,csak megjegyeztem,hogy azért mert vki használja a játék egy beépített lehetõségét ezért meg te kineveted attól meg nem szükségszerûen õ a fogyatékos kettõtök közül.
szerintem ezt eddig is nyilvánvaló volt hogy bc karácsony elött fog jönni! ha nem használnák ki ezt a lehetöséget bénák lennének 😄 és mint eddig is tapasztaltuk lové beszedés területén eddig blizard vezet toronymagasan.

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Sephi
"The Spirit of Zandalar will no longer persist through death."

Kurva anyad.

"# Leatherworking

* Three new nature resist leather armor recipes have been added to the ghost leatherworker of Silithus for those with high Cenarion Circle reputation."

Hoho rulz 😄

"Dire Maul Librams may now drop in any wing."

Hat ooo... most ennek oruleni kene?

"New revered option for Hydraxian Waterlords faction allows players to receive a non-consumable version of Aqual Quintessence"

VEGRE! Jaj de untam a hosszu utakat 😄

"Class specific armor quests given by the Zandalarian trolls of Yojamba Isle no longer require Bijous or coins for completion. Armor quests now only require a Primal Hakkari piece and appropriate faction with Zandalar."

Ez jo.

"Class specific enchantments given by Zanza the Restless no longer require Arcanum (Librams) from Dire Maul. The requirements have been changed to items found within Zul'Gurub. Speak with Zanza the Restless for more information."

Es ez is 😄DD Bar akkor a DM farmnak egy bizonyos szempotbol vege...

"# he hitpoints of every creature in the General Rajaxx encounter has been lowered.
# Damage of General Rajaxx has been lowered. "

"The wait time between waves in this encounter has been shortened."

Hat ez amugy sem volt egy nagy problema szvsz... max azoknak akik meg kinlodnak vele lehet ez oromhir. A KOPSZT HILELED GECI! A KOPASZT 😄DD De vegre nem kell 10 perceket varni vaze.

"Arygos in the Temple of Ahn'Qiraj will now offer to teleport players to the following places given the following conditions have been met:

* If the Twin Emperors have been defeated, Arygos will teleport players to their lair.
* If Ouro has been defeated, Arygos will teleport players to the chamber where the dragons are being held prisoner. "

Ez naon jo dolog. Mar untam a sok rohangalast. Habar sokuknak mar megvan a kus bogar de akkoris...

"Raid leaders now have a Ready Check button on their raid interface. This can also be sent with /readycheck from the chat line. A Ready Check sends an "Are you ready?" window with Yes/No buttons to all players in the raid. The raid leader will get feedback in 30 seconds on all the players who were not ready or who did not respond."

Helyes.. a ctraid ugyis neha bugos...

"Players now have a Raid Info button on their raid interface that functions the same way /raidinfo worked before. This function will display a pane showing all of the raid instances that a player is saved to, rather than displaying it to the chat window."

Hurra? 😄

"The Repair all button on NPC's that repair will now repair all of the items that you are carrying whether you have them equipped or not."

Na akkor ezzel sem kell mar bajlodni😄

"dditional action bars now have range indicators on them. If a button in one of a players additional action bars has a range component, it will display a red dot when a target is out of range."

VEGRE!

"Hive'Ashi Workers, Hive'Zora Tunnelers and Hive'Regal Burrowers have ben set to much quicker respawn times."

Fasza... szvsz igyis eleg gyorsan termelodtek ujra de mind1.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

errõl a daoc-os relic féle rendszerrõl mesélhetnél valamit.

STV-ben pl. az egyik ilyet Hunter's Camp-be raknám 😄DD
had legyen még nagyobb a móka ott 😊)

" Ez a "pityukáék meg már aq40ben ölik nemtom kit,ti meg nubok vagytok" szöveget meg már kitárgyaltuk egyszer"

ezt ott baszod el hogy en arrol beszeltem hogy anno, amikor meg nem volt aq40 se bwl, csak MC, amikor meg ragnarossal gorcsolt mindenki a felemas tier1 ben es kek cuccokban, akkor voltak guildek, amik nem hasznaltak egyszersem az ubrs buffot es megis letudtak olni ragnarost, es nem azert mert hu de sok epicjuk volt, hanem mert nem segglamakbol allt a brigad😄
aq40 ugy jott ide hogy azota ezek a guildek meg mar cthunnal jarnak.

de viccet felreteve, tenyleg kiprobalhatnatok az ubrs buff nelkul is, meg fogtok lepodni hogy nem is olyan nehez ugysem. egy a lenyeg hogy maintankot es offtankot oltoztessetek fel dark iron cuccba. senki masnak nem szukseges a fire res ragnanal.

amugy meg azt felsem mertem tetelezni hogy vaelhez is meg firemawhoz is van aki ubrs buffot hasznal.😄

kivancsi leszek
rankokkal kene vmit csinalni es a hozzajuk tartozo rewarddal mert ha ez igy marad akkor az nemfun ;(

anti hero

Botond
Akkor csak halogatják BCt simán. 1.12 nem lesz augusztus vége,szeptember eleje elõtt. Csak megoldották akkor,hogy BC= karácsony ajándék.
"Ez az egész telibevert tüzszünetesdi onnan indult hogy egy felháborodott sepás átjött ally karival hisztizni hogy nekik insta elõtt tilos a PVP és mekkora gerinctelenség hogy megtámadtuk õket."

félreértettél 😊
én nem téged kritizáltalak.
hanem alapjaiban ezt az egész tûzszünetesdi baromságot tartom egy nagy bohócságnak.
pvp server, akinek piros szinû a neve a feje felett, pusztúljon, ennyi.
nekem ezt jelenti egy pvp server, se többet, se kevesebbet.

meg különben sincs jobb móka, mint 40 fõvel átgyalogolni az ellenséges frakció playerein, s hullahegyeket hagyni magunk mögött...
(persze aztán az is lehet, hogy forditva sül el a dolog, de akkor meg újra lehet szervezõdni, s revansot venni - nincs is ennél jobb móka)

arról meg megvan a véleményem, aki képes ilyen miatt átlogolni másik frakciós karira, hogy utána ott verje a nyálát, hogy "brühühüüü, bántottak a bácsik, megmondalak anyunak, meg különben is"...na ez szánalom a köbön.

TVelvet
Nos.. hallottam olyan hogy a coraba két hete 6990 volt
TVelvet
hát ... nemtom de ez sok :/
azt írták 1.12 lesz elvileg az utolsó peccs bc elött... azóta már volt szó 1.13ról is bc elött. hülyék mind, még ök se tudják mi folyik náluk ~

egy a lenyeg hogy mindneki noob aki ennyi honap utan meg midnig ubrs buffra van raszorulva 😄D jah es minden paladin egy csalo szelhamos alak!! <#puszis>

guildon belül 800-1000g bõl ki lehet hozni <#idiota>

picket
euro-forint árfolyam?

&#3237;_&#3237;

Botond
Viszont olvastad ezt amit Lynx linkelt? World pvp,és "Horde and Alliance vie for control over important strategic positions and resources around Azeroth". Lekoppintják a reliceket daocból tutira. Mondjuk nem is ártana vmi kis bonusz, dupla rested vagy simán dupla xp,kis várvédés várostrom. Bár tartok tõle,hogy BCvel jön ki 1.12. Mintha ezt is írták volna korábban,de hát havonta más álláspontot képviselnek õk is.
TVelvet
Hali nemtudjátok, hogy hol lehet olcsóbban gc-t kapni mint 7990-FT ? Mert ez kicsit borsos.. 6990 volt nemrég a cd galaxisban..
picket
A legszebb az, hogy beírsz valamit, és egybõl lenooboznak. Pedig nem is buffoltunk, csak be akartak jönni szerencsétlen késve érkezõk bwl-be, és feltételezem, hogy a másik guild buffolt ubrs elött. Na most akkor ki a noob? <#idiota> (valószínûleg, aki kevesebbet olvas, mint amennyi a fantáziája <#hehe>)

&#3237;_&#3237;

Sephi
Megvan bocsi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Valaki nem tud adni egy linket hogy mivan az uj pecsbe?

akkor majd este, guildchatin :>

anti hero

Botond
Ahhoz a témához nem szólnék hozzá,ha nem muszáj.
bloodpanther srac akkor is vicces ezt ismerd be.

anti hero

Botond
Most nem azért,de ez az UBRS buffot fikázó nubozó postok tönkelege ez kezdi megütni a "csaló paladin,mert használják a divinet" szintjét. UBRS buff beépített feature, aki használja nem exploitol,se semmi egyéb. Aki beleszánja az idõt válljék egészségére. Ez a "pityukáék meg már aq40ben ölik nemtom kit,ti meg nubok vagytok" szöveget meg már kitárgyaltuk egyszer,de akkor felelvenítem az emlékeid. Adott egy algoritmus ami minden bossnál megtalálható, és ami arra épül, hogy ha van elég epixed akkor le tudod ölni a bosst,ha nem akkor nem. Persze idõvel nerfelgetik a bossokat és csökken a szükséges epix mennyiség. Szükséges epixet meg x idõ alatt lehet megszerezni. Na most nubéknál több emberre megy szét a heti epix adag, így tovább tart, míg überpr0éknál kevesebb ember van így jobb a haladási ütem. Ennek marhára semmi köze skillhez lásd #69081 a hunter 3 gombos kari címû eposzt. Szal ezzel a nubozással max magadról bizonyítod,hogy clueless nub vagy. ^.^ Ugyanezt bizonyítja, ahogy napokig nuboztad a fiatalokat, csak mert egyáltalán patchre mernek gondolni amikor te pr0 megmondtad,hogy nem lesz,és mi történt? Kiderült ki az igazi nub. ^.^
szerintem fel lehet készülni hogy ma kb. este 9 elött nem lesz gémelés utána meg már minek?! 😄 de legalább egy ujabb ok hogy bekapcsoljam estére a gépem pecselés ürügyén

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Most meg a patchet sem lehet letolteni?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Sephi
Mi most az emperor-okanal szivunk.... sehogy sem sikerul a kettot egymastol tavol tartani...