World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
shush 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
ELMÚLT 12:00 MILESZMÁ!!!!?????!!!? <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
PiszkosFred
Mert az a beta peccset szedne, ami mar nem elerheto, de 96mb mar lennvan, ezert ugrik fel a % odaig, majd ott leall.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lazarus
Nektek már elindult a letöltés? o_O
Nekem még mindig "Try again later"
a freedomos dolgot mi is kiprobáltuk de elég kockázatos ha becsuszik egytaunt resist akkor annyi a fightnak mert abban a pillanatban huzza faxra a papokat persze összeszokott csapattal nem lehet hasonló probléma de elsö probáknál a helycserélös verzio jobban müködik sztm.

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

drop
szisztok megál a letöltés 96mb nál nem tudjátok mitöl van ez
autoupdaténél

hat nem tudom, en nem igy latom a dolgot.
: )

anti hero

a kezdeti boss csapatban egy pap egy pala egy druida meg az összes rugo és dps warri ök kezdenek a többi ember az offtankal együtt még dps távbol osztja az áldást. amikor háloz sima helycsere van offtank felveszi távolsági huz lehálozott tankhoz rugok jönnek boss után csak az offtank segitöi pala druid pap marad mindig egyhelyben. a harc legfontosabb része a folyamatos helyváltoztatás és a spownolo pokok miharabb valo kicsinálása.

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

két guilddel járok ZG-be: az egyiknél amikor a tank aggrót veszít akkor a másik tank aki a papírruhások közt van felveszi, és visszaviszi az MT1-hez

a másik guildnél két paladin folyamatosan blessing of freedom alatt tartja az MT1-et, aki így nem kötözõdik le.

igen, igazad van, télleg
viszont a fileplanet azt írja a 150 mb-ról, hogy az included 3 filet tessék betenni a wow-patch könyvtárba, és ráindítani a gémet
szóval esélyes hogy a már letöltött cucc is a részét képezi a dolognak...

Tudnátok mondani vmi mûködõ taktikát Mar`li-hoz ? ( új guild, elsõ ZG raid, vannak full epicek, õk irányítottak, de 2x is wipeoltunk. Az addot kinyírtuk, majd boss reset. A bosst úgy prószáltuk ölni, hogy volt egy off tank + mellé egy pala akik mindig távolról gyakták, mert ugye a boss párszor behálóz minket és ezért mindenki ütötte a közelében (magek is meg a huntik is). Mivelhogy ha behálóz akkor mindenki aggrót veszt, ezért rámegy az offra meg a palára, addig healeli a pala az offot. Tehát ilyen rángatós taktikot prószáltunk, de volt amikor a váltás nem sikerült, és akkor pedig haltak klottyosok. Igaz ha jól sikerült volna mindig a váltás lehet sikerült volna. Ti hogy szoktátok csinálni ?

Remélem nem kell mind a 150mb leszedni, mert akkor mi értelme van a wow-patch könyvtárban lévõ 130mb amit már leszedett a background downloader?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

capaszabi
nem beszélve arról, hogy ha rankot vesztesz akkor lõttek a vásárlásnak.

Botond
Daocban meg pont az volt a szar,hogy megmaradt,és sorra készültek az übergodmode karik. "talent revamp után" csak leporoltad az éppen aktuális pwnage classodból a "rank14"est,és mehetett az ownage. Mivel az rossz volt itt gyökeresen mást hoztak,és kiderült,hogy ez is szar.
lol wtf 😄

kivenni már biztos nem fogják a honor rendszert, tehát marad az hogy javítsák ki, ne pedig ez a szar akinek több ideje van az a "király"

PiszkosFred
US nem kell, az van mindenhol és mindenfelé, nekem eu kell, azt akarnám letudni még napközben, fõleg hogy 150mb ;]

jah, honor rendszerre tényleg ráférne egy ráncfelvarrás, mert jelenleg egy kalap sz*r.
ez a rank-ot vesztel, ha nem pvp-zel nagyon nem funny.
gyakorlatilag lehúztad a retyón utána az addigi melódat, s kezdheted elõrõl az egészet.

Lazarus
Az amcsiverzió
kivenni már biztos nem fogják a honor rendszert, tehát marad az hogy javítsák ki, ne pedig ez a szar akinek több ideje van az a "király"

Lazarus
Ez is a sámánoknak kedvez
kérdezte valaki a pecs letöltést, fileplanetrõl már lehet szedni, gondolom a többi ismert mirrorról is

capaszabi
tényleg 30% 😄 de én már érzem a nerfet....

szerintem meg a pvp a fun-ról szóljon ne a jutalmakról.
anno még mikor nem voltak bg-k, nem volt honor rendszer, élte virágkorát a TN+SS közötti ereszdelahajamat.
s miért mentek oda az emberek? nem azért, mert bármi jutalmuk is lett volna belõle, hanem mert fun volt.

az egész wow-ot ez teszi tönkre, hogy szép lassan már mindenki elvárja, hogy valamiért, legyen az pvp vagy pve jutalomnak KELL JÁRNIA (még több epix hurrá <#levele>).
fenét jó koncepció az, amit botond is mondott. ne újabb epix-ek járjanak érte, hanem bonus xp, vagy az adott frakció tagjainak aki védi xyz pontot valami pici kis extra buff (+10% dmg, dupla xp, jobb drop rate esetleg kék-zöld-lila cuccokra).

STV-ben pl. ha Hunter's Camp-ben lenne egy ilyen torony, iszonyat csata menne érte a 30-45 szintûek között, hogy ki birtokolja. s ebben lenne fun, mint ahogy ha TN+SS közé kerülne egy ilyen, akkor ott is újra lenne ugyan zerg, de legalább célja is lenne. s ez megint fontos, hogy legyen egy cél, amiért érdemes küzdeni. de az semmiképpen se újabb epic halom legyen...

Helyes válasz A, spec attackon nem fog procolni a flurry, bár mindig lehetnek bugok, mint ahogy a sweeping strike-ot ismét javítják már vagy 2-3 patch óta folyamatosan! 😊
Na meg a dupla charge bonus se rossz, remélem az még marad egy ideig! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

picket
Kínai figurával váltják egymást az agysejtjeim, de amikor vége a mûszaknak, akkor megbeszélik. Ezért szerintünk.
Bevallom túlzottan bonyolult volt számomra a kérdés, annyira koncentráltam a technikai leírásra, hogy a "Szerintetek?" kérdésre úgy válaszoltam, hogy "szerintünk".

Amúgy meg mi a bajod a lepkével!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 <#idiota>

&#3237;_&#3237;

szal neked csak 3 pont van rajta?😊 mert maxoson ugye 30% lenne.

az en tippem az A, remeljuk megint tevedtem😄

capaszabi
"Szerintünk" ??? Ti többen vagytok?

"Amúgy hogy botond imázsát rongáljam picit, ez a lincselni való stilus amit itt elõad egy arany szivet takar 😊"

na még 1 szög a koporsóba <#bee1>

ezt alátámaszhatom én is <#eljen><#vigyor1>

picket
Szerintünk hazudsz!

Amúgy meg tudod, hogy mi a válasz. l2p <#vigyor2>

&#3237;_&#3237;

picket
"... te nem oszlanal szet ..." - bocs, én a másik oldalon játszok jelenleg <#idiota>
A szöcskével meg mi bajod b****?!!!!!!!!11111 Beszóltál? <#wow2>

<#idiota>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
nem egy szöcske, hanem marék lepke.... L2P 😄

capaszabi
KÉRDÉS:

"Flurry: The tooltip for this talent has been adjusted to indicate it only works on normal melee swings. "

A., Maga a 20% AS increase proccolása csak normal swingeken müxik, ergo, az improved OPrel nagyobb esélyben krittelésnél nem proccol.

B., Miután flurry proccolt, csak a normal swingekre müxik a 20% speed increase.(ez azért faszság, mert ugye insta ütésnél kva mindegy hogy most 20%al gyorsabb, a nem insta ütések meg normal swingeket replace-elnek, mint pl. cleave, HS.)

C., mindekettõ.

szerintetek?

regen is volt ss-tm melett refuge point - hammerfall kozti csata. oda mantek at azok akiknek elege lett a lagbol ss nel. es mivel most mar lesznek taktikai celpontok is, sokkal valoszinubb hogy szetoszlik a nep es nem mindenki marad egy olyan helyen ahol egy instant cast 10 secbe telik, max az akinek agya annyi mint egy szocskenek. Ha ugy gondolod hogy nem fognak szetoszlani, akkor ez azt jelenti hogy te nem oszlanal szet, vagyis...

capaszabi
rank 14ig nem fun, utána igen :S

capaszabi
INFO:
A Dunemaul szerver ally oldal magyar játékosainak nagy része át migrált Tarren Mill szerverre.

es te?

picket
Nem éreztél némi szarkazmust a dolog mögött? <#eplus2>

&#3237;_&#3237;

picket
Túl sok értelmet feltételezel a játékosok oldalán. Nem fognak szét oszlani, miért tennék? Ahol sok a gaz ellen, ott fun ölni õket, meg AoE, minden, ami szétakasztja a Te gépedet is, meg a szervert is. Southshore-ból sem ment át senki máshova pvp-zni, mert nagy a lag, pedig voltak 10-15 másodperces kihagyások... Viszzatérnek a régi szép idõk, amikor megállt a két fél percre, aztán következõ felirat jelent meg "Release spirit?" <#finom>

&#3237;_&#3237;

<#integet2><#puszis>

picket
Szórend hibás, és hiányzik a felkiáltójel. Kettes, leülhetsz! <#crazya>

&#3237;_&#3237;

így van, honor rendszer átszervezése nélkül nem fog érni semmit

picket
Akkor végülis Te mint überpro beismered, hogy jól csináljuk, hiszen a raidet nem buffoljuk... Köszönjük! Régi álmunk vált valóra <#worship>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Hja, aztán az egyik tábor végigutazza a zónákat, hogy vajh' melyikben van a másik, mert nem találják a spéci pont védése miatt;]

Egyébként van már mód rá, hogy a peccsel el lehessen kezdeni tölteni?

ertelem szeruen nem a lvl60asoknak lenne a tm -ss kozotti pvp zona fun+hasznos, hanem az epp ottlevo kicsiknek, de barmikor johetnek a lvl60asok, szal no ez megint vhol... hat nem tudom..

na mind1 ahogy mondtad semmi nem fun jutalmak nelkul, de a honor rendszer nem jutalmaz meg ha nem vagy rank14re gyuro ember mert visszaesel, tehat casualt nem osztonzi pvpre, a wow pvp nemfun mert nem ad semmit hosszutavon sem.
(kis honor rendszer fika sorry)

anti hero

lowpopon majd egy teruletre koncentralodik az utkozet😛 ez onszabalyozos lesz a netlag es fpslag altal vezerelve. SZERINTEM!😄

QuippeR
read only

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Reroll neptulon.
picket
Kiegészíteném, low-pop szervereken, ahol az arány 9-1 (horda-ally, vagy ally-horda mind1)

&#3237;_&#3237;