World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
kösz az infót, kipróbálom kelthuzadnál :>

๏̯͡๏﴿

The Garrett
Anub Rekhan down by guild-substance

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

vafeN
Rendben, végülis, ha most bejön a honlap akkor az a 3000FT/ho nem lesz semmi. Mert akkor szinte 2 hetente készül honlap 50000-100000 között

[O_O] (.)(.)

TLD Robi
Na csináltam egy jó kis képet:
Rugómat kicsit másképp öltöztettem fel:
Rugó

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Davidus
100 fok felett van a vga-m hullámzik a kép mint a balaton😛 pedig még az órajelet is levettem 100mhz-el. olyan jó hogy 40 fok van!

V9ykn8_TZL0

The Garrett
jah swordspeccel bárki 1 sec alatt hal!

[HUN]Crassus
2 sec csak ritkán kell ám....D

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Magh
Tanúsíthatom, hogy akit a main assit kijelöl az meghal 😊 Ált rám küldenek 2 DPS warit, vagy egy rugóteamet, akik 2 sec alatt felszeletelnek. Nagyon ritka, hogy ezt valaki kihealeli rajtam, ált elfutok a fenébe, már ha tudok.
Itt is szakad :/

[HUN]Crassus
OFF nemgyengén "szemerkél" az esõ😊

[HUN]Crassus
Kicsit több ütés az mint 80....nem linekelek,mert nemvagyok kíváncsi most a hülye beszólásokra,de egy 90k-s menet alatt 210-230 ütésem van és igen a keménymag allysok ellen bõdületesen kemény menetek vannak szinte folyamatosan megállás nélküli zúzda,mert amint élednek pikk-pakk összeszedik magukat és koncentrált támadások hadát zúdítják ránk!
Ideális esetben az "akció csapat"-unk 1 helaer sámán 1 rugó és 3-om DD warriorból áll ezt egy külön 4-es grp-ba tesszük és lumber mill és BS közötti kerseztezõdésben a hídnál gyülekezünk minden esetben,majd a vezetõ irányít minket oda ahol gyorsan és hatékonyan kell visszaverni a támadásokat.Ekkor aztán asszisztolunk az egyik warrira és az asszisztolt target jó ha megéli a 2. másodpercet😛
Mivel én általában nem a zászlók melett õrködöm így valóban szinte a menet 80-90%-ban kombatban vagyok.....

[HUN]Crassus
Sajnos idõm nem enged/te/i,hogy r11 nél valaha is nagyobb rankot szerezzek így marad a majnem 3% kritet adó mail gatya!/nekem bejön ezzel a statokkal/Annó hordtam én még bõr fejest is a 2% krit és a laza kalózkinézet miatt is😛

Viszont nemakarok flémelni,de amit AB-rõl mondtál az bõdületes baromság!Szerinted az ellenfél ha odajön zászlótfoglalni akkor mivel kéne õket legyûrni ha nem azzal,hogy hazavágjuk õket?Quízkérdéseket kéne feltennünk egymásnak és aki helyesen válaszol azé lesz stables vagy a farm????Gondolkozz már ember!!!

"L2P again...." én nemmondom neked ugyanezt,mert a hülyegyereket is szereti az anyja,de nagyon kívánom,hogy a Cross BG ken ha bevezetik 1.12-ben fussunk össze.....

The Garrett
nem az a fanatikus, aki egyszer összeszedi a r14 et, hanem az aki megtartja 6 honapon keresztul!

Mr_no_NaMe
Miért nem lehet regelni a trialra? Dél óta xaraxunk vele vagy 10 emilcímet végigpróbáltunk, de nem jön a CD-key. Ismerõsömnek se sikerült. Valami ötlete van valakinek?
BEAST
hmm , még csak revered vagyok AD-vel , szal majd várok Exaltedig xD ... de most lestem meg az epic meg a rare quest cuccokat ... gondoltam rare cuccok közül a 18as bag epicek közül meg a spell damage trinket , hátha megy ZHCvel xD ... de persze a világ minden elementálja , undeadje , mittudoménmije már halott xD ... lehet ezzel is várnom kell amíg mások megunják 😄😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
De ha megis, akkor Sephi visszateriti neked az arat ! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nem tudjuk, mert a többségünk nem próbálta a törtet soha, ha meg mégis, akkor az régen volt... fogalmam sincs például hogy a tört verziót frissítik-e ugyanúgy mint a hivatalost, meg ilyenek... az elmúlt másfél évben nagyon sok új tartalom / javítás / változás jött ki, ami nem biztos hogy a törtön is megtalálható. De nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy egy hivatalos szerveren kb 3000-4000 ember játszik egyszerre, míg egy tört szerveren én 100 alatti játékost saccolok... nemcsak a játékérzet más, hanem a játék gazdasága is - és akkor még nem beszéltünk arról, hogy egy tört szerveren elõfordulhat mindenféle csalás ami tovább borítja a játékélményt (nagyon ritka cuccok nagy mennyiségben, több xp vagy pénz, ritka szörnyek a nem megszokott helyükön, stb)

Sephi
Ne rosd el a fillinget tort baromsagokkal. Ott minden osszevissza van. Az a jatek 20% sem eri fel. En a helyedben megvennem es garantalom hogy nem banod meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
<#heureka> <#fogmosas> kb annyi a kulonbseg eredeti és tört közt, mint a 2 smiley közt.

(a méretük legalább ugyanakkora XD )

Tört verzióról ne keress itt infót

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

vafeN
Vki megbírná mondani, hogy mi a különbség a teljes és a tört verzió közöt? Mit nem lehet csinálni a tört verzióba? El akarok kezdeni wow-ozni csak nem tom, hogy mi a különbség, mert ha nem sok akkor az elején inkább tört-el játszanék.

[O_O] (.)(.)

undorito, en is pont ma neztem hogy mennyit 'dragult' megjelenes ota magyarorszagon..

Iwant2Belive
12.99 EUR = 3,609.38 HUF

1 EUR = 277.858 HUF

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

A munkahelyemen én vagyok az Isten.
Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki sem látott.

Lazarus
loál
Davidus
a munka a hobbim csak nem jut rá idõm<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Botond
Óóó az az 5. osztály általánosban. Életem legszebb 3 éve volt. <#idiota>
3200 huf körül van havonta, plusz 10-12 ezer huf a játék amikor megveszed

MrStokes
Ez egyenileg valtozo lehet... ^_^'

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Meddig tanulja az ember a ragozást iskolában? ;] #gonosz

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

menyit kell a world of warcraft fizetni?<#confused><#confused>

egyetértek, le a mockos kis kizsákmányoló munkaadókkal...csak a stexet kérem ide a zsebembe, ni!

nah, el is mentem strandra, még a végén nehogy megártson a sok meló 😄

jaja, kezdtek szállingózni az emberek már 5-kor is.
Botond
Mighty
Ilyenkor utálom, hogy már nem 3 mûszakban melózom 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Nos, szerintem elég sok embernek még a revered sincs meg AD-hoz. Szóval kis farmolás kell repuhoz, vagy kifizetni a belépti díjat.

Sephi
Me' szar? Masik addon baxta el most mar megyen csodalatosan muhahha!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
<#wow2><#idiota>

&#3237;_&#3237;

BEAST
6kor keltem ,7-re összeszedtem magam gondoltam belesek és már televolt , szal szerintem nekem ez az event kiamrad 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Voltatok mar benn megnezni, hogy milyen?

Hogy tetszett?

mi hajnal 5-kor csináltuk, akkor jó volt 😛
Mighty
Igen, benn az instában spawnolnak.

MrStokes
Vagja vki h Frozen Rune-okat hol lehet majd szerezni? Szemely szerint ugy gondolom hoigy benn az instaban. Mas is igy velekedik?

BEAST
jah, dögöljön meg az összes mage ... az összes invasion helyen annyit látok hogy legalább 10 mage néhányan egy csapatban néhányan külön szanaszét aoe-zik a területet ... a többi kaszt meg aoe vagy gyors aoe nélkül csak nézheti õket ... persze 4 órás respawn idõ semmiség ... 2 darab quest cuccot szedtem össze tegnap 4 óra alatt , akkor is szerencsém volt 1-1 mobbal <_<

PiszkosFred
Most ha azt mondom, felejtsd el azt a sz*rt, akkor ugye nem fogsz anyazni? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tipp: invasion remekul farmolhato magel solozva permafrost,imp blizzard,elemental focus,icebarrier segitsegevel😊 a mounton valo pull resze a nehez meg a lootolas😄 lazan olni lehet egybe 50-80 mobot, ahogy azt faxmonkey videojaban is lathattuk. aztan shadeket is solozhatod hala a permafrostnak es az imba icebarriernek😊 frostbite viszont halalos talent ide.

van hozza gyorsbillyentyu a key bindings menuben.

Sephi
A kurva eletbe. Segitsen mar valaki. Cosmos-t hasznalok es a patch ota mar updeteltem ketszer is. De az a bajom hogy amikor a taskakat megnyitom akkor a fotaska a ket jobb oldalo levo ikonok ala megy es ha ki is huzom idegesito hogy mindig resetalodik a poziciojuk amikor kikapcsolom. Valaki nem tud erre megoldast?

Lynx_TWL
nem 3 volt😊 kinek nem inge..

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Ahhoz elég 3 ember a sokból. De azért leparasztozod a többit. <#ejnye1>

&#3237;_&#3237;