World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mindenki értse ám egybõl, hogy melyik-melyik!
100 ezüst = 1 arany
A játék elején néhány rezed lehet csak elvileg. 4. szint környékén elõfordulhat, hogy 1 ezüstbe kerül a képesség, vagyis gyûjts össze 100 rezet (automatikusan átváltja ezüstre), és utána próbálkozz
ಥ_ಥ
majd ha erõsebb lesz átmegyek pvp-re, de azt hiszem 4es szintûként még kár lenne erõltetni? legfeljebb ha vki csigával vagy gilisztával játszik, talán az ellen jó lenne
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
A klassz azt jelenti szuper vagy király, sirály stb.
aha...hát,persze...hihető volt
Beast Mastery 20 Self Nature 1 Silver Trainer
4 Serpent Sting
Rank 1
Marksmanship 15 8-35 yds Nature 1 Silver Trainer
Ezeket tudod megvenni 4es szinten,ezek darabja egy ezüst. Neked meg 87 rezed van. 100réz=1 ezüst. Szóval legalább 13 rezet kell gyûjtened,hogy egyiket megvegyed. 113at,hogy mind2t. Öldöss pár alacsony szintû mobot,hogy gyûljön a pénz,és úgy trainelj!
ahhoz, hogy ki tudd hozni, meg kell lennie a küldinek.
elötte van egy másik küldi, amiben le kell ölni 12 Vile Familiart, ha ezt megcsináltad kapod meg a csákányos küldit. nem kell vele semmiféle falat sem bontani, de a barlangok általában úgy vannak megcsinálva, hogy többszintesek, s mivel a minimap 2D-ben ábrázolja, igy nem lehet teljesen kiigazodni rajta. a lényeg, hogy a legtöbb ilyen barlangban, mindig a legszélsõ járatot kell megkeresni, mert az visz fel a felsõbb/alsóbb szintekre, ahol meg tudod találni a quest tárgyat/mobot.
de ezt majd úgyis kitapasztalod, elsõre furcsa csak, de egy idõ után már simán ki lehet igazodni a barlangrendszereken.
amúgy a csákányos küldit úgy érdemes megcsinálni, hogy azzal együtt leölöd az 5-ös szintû ork warlock-ot is, s akkor feleannyit kell csak rohangálni a barlang és a bázis között.
bár szerintem túl vagy már ezeken azóta 😊
de a java még csak most jön...
amúgy javaslom próbáld ki az elfek világát is, besz*rsz majd a gyönörtõl olyan látvány fog fogadni az égbetörõ fák és õsi erdõ feeling-tõl (már ha az orkok világának grafikája tetszett <#guluszem1>#guluszem1> szvsz elég kopár és sivár...) valahol irigyellek, én is kb. ezt a feeling-et éreztem anno 1,5 éve <#vigyor0>#vigyor0>
ja igen, és rpg server alatt gondolom rp-re gondoltál. háát...ha nemtom, pvp server-t inkább javasolnám, ott nagyobb a móka... (jaedenar, xavius, neptulon serverek esetleg)
4. szinten nincs semmilyen skill, ami 1 g-be kerülne. Valamint úgy veszem ki a szavaidból, hogy ez az elsõ karid. Hogy lenne neked 80 akárhány g-d? nem törtel játszol véletlenül? De valószínûbb, hogy a goldot kevered a copperrel.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
találtam több olyan oldalt is, ahol kamu számokat lehet találni, illetve generálni.. de egyik sem mûködött😞
valami ellenõrzõ rendszert vezettek volna be mostanában, vagy mi lehet?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- invasion
- farmolhato
- solozva
- permafrost
- "mounton valo pull"
- lootolas
- shadeket
- imba
- talent
Nagyjából értem a szavakat külön-külön, csak így egybe... Van szép magyar nyelvünk...
NAJÓ. Nem akartam kötekedni!
- egy mage kasztú egyén elmegy egyedül leverni egy csomó szörnyet ami ebben a játékban jó meg szükséges mert kap érte sok XP-t és/vagy pénzt és/vagy cuccot és/vagy egyéb dolgot (reputációt). A többi meg arról szól, hogy ezt hogyan tudja megcsinálni illetve hogy mivel nem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Csak beleolvastam a topikba, és hirtelen ezt láttam:
#77851.hsz
"
tipp: invasion remekul farmolhato magel solozva permafrost,imp blizzard,elemental focus,icebarrier segitsegevel😊 a mounton valo pull resze a nehez meg a lootolas😄 lazan olni lehet egybe 50-80 mobot, ahogy azt faxmonkey videojaban is lathattuk. aztan shadeket is solozhatod hala a permafrostnak es az imba icebarriernek😊 frostbite viszont halalos talent ide."
Ebbõl ti értetek bármit is???
- ebbõl nem 'csak' 1 lehet? Mintha unique lenne...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
1. Amikor accot csinalsz , felmesz a netre es keresel egy kamu szamlaszamot es azt hasznalod. Ez azert van mert valoban sok embernek nincs bankszamlaja es GC sincs a kozelebe de jaccani szeretne. Berakod a kamu szamot es jaccol.
2. Mivel az elso honap ingyenes ezert meg nem kell fizetni de azert nem art ha megis csinalsz egy bankszamlat es a sajat szamodat irod be.
3. Veszel egy Gamecardot es azt hasznalod. Az ket honap jatekot iger. De ne feledd hogy az elso honap ingyenes.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
keep walking... www.artum-inferniti.net
[O_O] (.)(.)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[O_O] (.)(.)
Milyen kasztot valasztottal egyebkent?
amire nem jöttem rá hogy miért nem tudok új skilleket felvenni (mielõtt megkérdezné vki a megfelelõ tícserhez mentem és van elég pénzem, és a zöld available van filterezve, és mégsem.az áránál pirossal 1 arany van feltüntetve, na az kissé furcsa. vmi tipp?)
egyébiránt orccal vagyok rpg világban, és a negyedik szinten ott akadtam el hogy be kell menni egy barlangba megszerezni vmi medalliont, és a térkép szerint egy folyosón kellene továbbmenni, de egy vékony fal állja el az utat. vagy egy csákány és egy furcsa szilicoidlény teteme a közelben. logikusnak tûnhetne hogy a csákánnyal lebontani a falat, de vhogy nem tudom fevenni, aktiválni stb. mit kell csinálni?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
a legjobb feltartas ,hogy elvegyek a zaszlot ha megolod a tamadodar vagy tevednek??btw warriorkent en nem zaszloor vagyok mivel ugye nem a legjobb klassz eme nemes posztra egy warrior.Sokkal ertekesebb vagyok a leirt akcio grp-ban.
3-as reagalasodra pedig a "hulye azert nem vagyok" orokzolddel vagnek vissza.A lo tuloldalara nemesem at es nemfogok clothba vagy borbe bujni....,de a jelenleg elerheto cuccok kozul nekem a !megint kihangsulyozom!a majd 3% kritet ado mail gatya jon be a legjobban.Kovezzenek meg erte,de 31% unbuffed krit%/axe vagy a polearm 5% kritje nelkul/ igenis durva.Nekem belefer eme cucc a keretbe es punk-tum!
Csak erdekessegkent emlitem meg,hogy ha legalabb 3-om rugo van ellenfel AB/WSG teamben/AV-ben nemtorodom vele/akkor a harcokat a BOR!! bloodvine lensben nyomom vegeig es siman megeri ezt hasznalni....
Viszont meglehetosen emberien valszolgattal es ez legalabb jo dolog!
Az 1.12-es dolog meg fenntall es remelem sok "nagyokossal" talalkozhatom majd ,hogy bebizonyitsak mennyire nOOb vagyok.....P
(nem flém, hanem komolyan kérdem)
2. bekezd: a zászlót örzõ játékos célja nem a támadó(k) megölése, hanem a támadók feltartása amig a védõk a temetö közelségét kihasználva létszámfölénybe kerülnek és megvédik a zászlót. ha a zászlót védõ játékos megöli a támadót 1v1ben az csak 1 kis plusz, de nem létszükséglet.
3. bekezd: ja jópofa lenne leather-clothban rohangáló, csupán SSpecre apelláló orkodat nézni amint üt papi shieldspam alatt. Fincsi lesz! (feltéve ha nem bariban/malacban rohangál). 😄
masfel hetre ra az elso beszelgetesunk utan mindegyik itemet vissza kuldtek postan ugy hogy mar korabban "felhasznaltam ezt az 1x keregetest.." szoval 1 probat meger.bar ez is sztem a gm ektol fugg hogy kocsog e vagyol? vagy sem..en meg csak jopofizo gmt fogtam ki..
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)