World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Meghozza 3 barlang kozul a kozepsoben ha jol tevedek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Azert az Earthstrike sem piskota meele-eknek... 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

a koszos es budos barlangjaban van eszak-keleten, amugy loch modan 😛

Botond
valaki megtudná mondani hogy hol találom loch modam-ban azt az ogrét amelyiknek a fejét kell elvinni?????????????
The Garrett
jaja de osszeszedni :SSSS

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

*ascendance -.-

atyaeg most nezem, hogy ez: Talisman of Ascension 1 perc cooldownnal rendelkezik! ez valami felelmetesen fantasztikus akkro raidre! gogo farm sracok😊 ugye az uj nerfelt zhc nek is max uptoja mar csak 200, es az sokkal nagyobb cdn van, raidben meg imo tok8 hogy 5 lovesbol az eslok lonek nagyobbat vagy az utolsok.

Timber
lovári ... nem hosszu o. anno ezen buktak meg a hamisitok is.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

ombudsman
.)

Botond
Nem tudom,nem lóvári középfokom van a diplomához. ^.^
Botond
Szóval bp egy pocsolya,na ma is megtudtam vmit,amiért érdemes volt felkelni.
Davidus
szerintem a balaton szebb mint egy tenger😊 nekem sokkal nagyobb feeling hogy látom a túlsó partot.

V9ykn8_TZL0

Davidus
vagy ombucman?<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Davidus
abbol hogy nincs melóm rögtön az következik hogy kisebbség vagyok?
ombutsman lesz ebböl<#ejnye1>

V9ykn8_TZL0

OFF:
nekem 35-40 km a balcsi.
meg 0,5 km a városi strand.
feketenéger ugyan még nem vagyok, de nem is akarok lenni. a baywatch-barna szín tökéletesen megfelel 😄

meg akkor már inkább tûzök le haverokkal az adriára, kb. annyi, mintha bp-re kéne mennünk, aztán azért az mégiscsak 1 tenger, s nem 1 pocsolya 😊

Botond
25éve. :-D Igaz Lakatos Kázmér?:-D
Davidus
2 kilometerre van a balaton. olyan vagyok már mint a feketenéger😄

V9ykn8_TZL0

reroll jaedenar.
jobb 5letem nincs.
esetleg még a delete wow -> goto strand 😄
vagy csak simán goto strand...

tegnap én is belogoltam a mage-emmel BS-re...jah, unatkoztam 😊, az ugye alap volt, hogy semmi sem mûködött, de 2 óra configolás után be tudtam menni AV-re végre, ahol izmos kis 1300-1500+ ms-es lag köszöntött. na mondom frankó, nem tudtam eddig, melyik feeling hiányzott a wow-ból.
10 perc görcsölés után inkább /afk-ztam aztán logout és elmentem aludni.
szóval ismerõs a feeling...de a legfurcsább az volt, hogy elszoktam már - test serveres warlock + hunter után - attól a nyugdíjas játékstílustól, amit a mage képvisel (fél percenként 20 sec kényszerszünet piálás miatt)... hát mit ne mondjak, elég uncsi volt.

- harvest meg lesz aratás? (tom, h tré)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

😄D igen, en speciel utalom a magyarositasokat, valahogy olyan idegennek erzem az altalam mar megszokott angol kifejezeseket magyarul latni, ez van. de neha erdemes eljatszani azzal hogy elkezded leforditgatni pl a kulonbozo spelleket,skilleket aztan orulni hogy halistne nem magyarul vannak ezek a jatekban;D

akkor már inkább farm = begyûjtés, vagy gyûjtögetés.
ez a tanyagolás igen trééé...

Nem rossz, nem rossz.... én épp azon gondolkodtam, hogy jó lenne egy olyan szûrõ, amiben ha beírok szavakat (karakterhalmazt inkább), akkor vagy csak azt jeleníti meg, vagy valahogy figyelmeztet... mondjuk a kiskarimmal scarlet monasterybe akarok menni, de oda kétóránként érkezik egy hívás, akkor ne kelljen folyamatosan figyelemmel követni a LF healer with key to UBRS stílusú üziket... jah, tudom, túl sokat akarok, örüljek hogy van world lfg csati 😊

na inkább most fejezd be...
vannak dolgok amiket inkább nem kéne magyarosítani <#csodalk>

picket
Ezen azt hiszem eltanyáltál <#idiota>

&#3237;_&#3237;

MrStokes
Nah sztem ezt egy magus sem ertette 😛

farm = tanya, nekem jó a farmolás bár a tanyagolás magyarosabb 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Botond
Mint a bicikli,de ettõl még a kerékpár magyarosabb.
Sephi
"We will of course test cross-realm battlegrounds on our public test realms for everyone to try out."

LOL! Ez nem is rosz otlet! Magyarul a BG-ek linkelve lesznek szerverek kozott. Az mar ugye mas kerdes vaze hogy mi van akkor ha mindakett szerveren letezik ugyanolyan nevu karakter 😛P

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

*+farm

legjobb tudomasom szerint elfogadott magyar szo tehat az ebbol kepzett igenek is annak kell lennie😉

Davidus
Mert még én sem tudom. Neptulonon egyedül a hadsereg ellen feelingem van.
TN-en warriorom van amihez nincs humorom. BS meg BS😄

V9ykn8_TZL0

Count Adyn
U R my hero <#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Semmi aláírás? Hogy mégis merre hogy mi?
Davidus
aratás😛

V9ykn8_TZL0

Botond
farmolást kéne még magyarosítani ^.^
nah igy jobban tetszene?:

Az invázió remekül farmolható mágussal egymagadban, csupán tartósfagy, fejlesztett jégesõ, elemi fókusz és jégburok segítségével. A neheze az, amikor a hátasoddal begyûjtöd az lényeket, és az amikor a haláluk után szert szeretnél tenni az általuk õrzött kincsekre. Könnyedén megoldható ez a mûvelet akár egyerre 50-80 lényt is uralmad alá vonva, ahogy azt egyik mágus kollegánk mar illusztrálta korábban. Az ez után megjelenõ árnyéklényekkel is könnyedén elbánhatsz egymagad, köszönhetõen a tartósfagynak és a félelmetesen használható jégburoknak. A fagyosharapás viszont könnyedén a vesztedet okozhatja.

nah ugye

tmk
Ezekre ráférne kicsi frissités, az alaphoz elég, de pl ilyen szavakat nem találtam benne: farm, gank, nerf, imba, vérpistike <#vigyor2>

aha...hát,persze...hihető volt

- a bannerbõl (vagy legy legyen inkább 'a fórum tetején látható képes fejrészre kattintva megnyíló oldal tartalomjegyzékébõl'?) is elérhetõ wow.hu rövidítései
- amikor ismerkedtem még csak a játékkal én onnan indultam neki

ha mage lennel ertened, mageknek irtam nem nooboknak <#puszis>

Nagyjából értem a szavakat külön-külön, csak így egybe... Van szép magyar nyelvünk...
magyar óra ON
- igazad van is meg nem is. A játék nyelvei között nem szerepel a magyar, így célszerû meghagyni az angol kifejezéseket. Ráadásul a legtöbb kifejezés a játékmenetbõl adódik (talent = talentum = képesség(ek)), illetve az angol nyelv összevonási mániájának eredménye (imba = inbalanced = kiegyensúlyoztalan, valamiben erõsebb a másiknál) illetve szinte mindegyik kifejezés rövidebb mint a magyar megfelelõje. Ha ezzel a játékkal akarsz játszani akkor szokj hozzá a szakszavaihoz szvsz (ami a 'szerény véleményem szerint' rövidítése)
magyar óra OFF

Mighty
LFG filter

Csak az LFG es LF#M tartalmu uzeneteket jeleniti meg 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Davidus
"$25 feature gives players option to move to less-populated realms."

<#idiota>

V9ykn8_TZL0

The Garrett
Mi ez a zene a topikban? :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"Csak beleolvastam a topikba, és hirtelen ezt láttam"
...
"Ebbõl ti értetek bármit is???"

igen, értjük 😄

Davidus

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Tudod olyan ez, mint a magyar beszéd a general csatikon. Ha magyar vagy, érted, és esetleg reagálsz rá. Ha nem, akkor max felháborodsz. Ha lenne egy mágusod (esetleg WoWoznál is), nem írtál volna postot, értenél mindent. De így hogy nincs, persze hogy kissé kínai.... -nak tûnhet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Teszek rá! Hagyjuk!

picket
A pve/pvp/rp/rp pve a realm típusa. Amelyiken létrehoztad a karakteredet, azon is marad, nem viheted át másikra (majd esetleg lesz fizetõs karakter-költöztetés, de még nincs, meg sok szabálya is van, felejtsd el, hogy megemlítettem).

Javaslom ha kipróbálod a játékot a 10 napos triallal, akkor ne ess neki minden tájokozódás nélkül, hanem olvass el néhány infót a játékmenetrõl a hivatalos oldalon. Rászánsz fél órát olvasgatásra, és megspórolsz magadnak 1-2 óra idegesítõ szenvedést a játékban, meg másik 1-2 óra fórumozgatást <#vigyor2>

&#3237;_&#3237;