World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
.)
V9ykn8_TZL0
ombutsman lesz ebböl<#ejnye1>#ejnye1>
V9ykn8_TZL0
nekem 35-40 km a balcsi.
meg 0,5 km a városi strand.
feketenéger ugyan még nem vagyok, de nem is akarok lenni. a baywatch-barna szín tökéletesen megfelel 😄
meg akkor már inkább tûzök le haverokkal az adriára, kb. annyi, mintha bp-re kéne mennünk, aztán azért az mégiscsak 1 tenger, s nem 1 pocsolya 😊
jobb 5letem nincs.
esetleg még a delete wow -> goto strand 😄
vagy csak simán goto strand...
tegnap én is belogoltam a mage-emmel BS-re...jah, unatkoztam 😊, az ugye alap volt, hogy semmi sem mûködött, de 2 óra configolás után be tudtam menni AV-re végre, ahol izmos kis 1300-1500+ ms-es lag köszöntött. na mondom frankó, nem tudtam eddig, melyik feeling hiányzott a wow-ból.
10 perc görcsölés után inkább /afk-ztam aztán logout és elmentem aludni.
szóval ismerõs a feeling...de a legfurcsább az volt, hogy elszoktam már - test serveres warlock + hunter után - attól a nyugdíjas játékstílustól, amit a mage képvisel (fél percenként 20 sec kényszerszünet piálás miatt)... hát mit ne mondjak, elég uncsi volt.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
ez a tanyagolás igen trééé...
vannak dolgok amiket inkább nem kéne magyarosítani <#csodalk>#csodalk>
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
LOL! Ez nem is rosz otlet! Magyarul a BG-ek linkelve lesznek szerverek kozott. Az mar ugye mas kerdes vaze hogy mi van akkor ha mindakett szerveren letezik ugyanolyan nevu karakter 😛P
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
TN-en warriorom van amihez nincs humorom. BS meg BS😄
V9ykn8_TZL0
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az invázió remekül farmolható mágussal egymagadban, csupán tartósfagy, fejlesztett jégesõ, elemi fókusz és jégburok segítségével. A neheze az, amikor a hátasoddal begyûjtöd az lényeket, és az amikor a haláluk után szert szeretnél tenni az általuk õrzött kincsekre. Könnyedén megoldható ez a mûvelet akár egyerre 50-80 lényt is uralmad alá vonva, ahogy azt egyik mágus kollegánk mar illusztrálta korábban. Az ez után megjelenõ árnyéklényekkel is könnyedén elbánhatsz egymagad, köszönhetõen a tartósfagynak és a félelmetesen használható jégburoknak. A fagyosharapás viszont könnyedén a vesztedet okozhatja.
nah ugye
aha...hát,persze...hihető volt
- amikor ismerkedtem még csak a játékkal én onnan indultam neki
magyar óra ON
- igazad van is meg nem is. A játék nyelvei között nem szerepel a magyar, így célszerû meghagyni az angol kifejezéseket. Ráadásul a legtöbb kifejezés a játékmenetbõl adódik (talent = talentum = képesség(ek)), illetve az angol nyelv összevonási mániájának eredménye (imba = inbalanced = kiegyensúlyoztalan, valamiben erõsebb a másiknál) illetve szinte mindegyik kifejezés rövidebb mint a magyar megfelelõje. Ha ezzel a játékkal akarsz játszani akkor szokj hozzá a szakszavaihoz szvsz (ami a 'szerény véleményem szerint' rövidítése)
magyar óra OFF
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
<#idiota>#idiota>
V9ykn8_TZL0
...
"Ebbõl ti értetek bármit is???"
igen, értjük 😄
V9ykn8_TZL0
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Javaslom ha kipróbálod a játékot a 10 napos triallal, akkor ne ess neki minden tájokozódás nélkül, hanem olvass el néhány infót a játékmenetrõl a hivatalos oldalon. Rászánsz fél órát olvasgatásra, és megspórolsz magadnak 1-2 óra idegesítõ szenvedést a játékban, meg másik 1-2 óra fórumozgatást <#vigyor2>#vigyor2>
ಥ_ಥ