World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyenkor kifutunk ugye, mire visszaérünk 12-13 sec elment futkározással és várással..
ha time lapses nem futunk ki, és a time lapse 5 secig vagy meddig tart, lehet folyamatosan ütni utána, elõtte.. a bloodcsalpon legalábbis így megy
sosem szoktam nézni a damage listát, fõleg nem bossokra. csak fennvan és szinkronizálva megy, a végén meg szoktam nézni az összesített eredmnyt, szépen kiderül belõle ki mennyire leechel az adott raiden 😊
de most direkt megnéztem neked, chromaggus mindenféle erõlködés, poti, sharpening stone nélkül, class buffokkal, 3 bloodfang/5ns, dragonfang blade, pvp talent (dagger), hourglass sand tradel 125k damaget csináltam, tök átlagos kill volt.
arra meg emlékszem hogy vaelnél 100k+t szoktam csinálni (mindig elsõ vagyok mert spammelem az 1100+ backsatbet, ennél jobbat vaelre nem találtak még ki, a warrik az executetal sem!)
és van rank14 warriorunk, nem szar cuccokban.. és nem béna. ezárt mondom amit mondok!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Raadasul amig lehet utni akkor is ovatosabban kell figyelni az aggrora,mert ugye ha nem resisteli a Time lapse-t a TAnk akkor az aggroreset miatt csunyan szetszedi a raidet ha nem a sarokban allo offtankra megy ki.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Szoval speciel barmilyen fura nem a DMG lista elhajhaszasa miatt jatszom en csupan teszem a dolgomat a legjobb tudasom szerint az,hogy emiatt soxor kerulok az DMG lista elere az egy bonusz.Par warriorral/2 fury-s/meg par rugoval,mage-el,hunterral szoktuk egymast huzni ki hol van a DMG listan,de azt csak FUN-bol tesszuk.Higgyetek el ritka johangulatu raidjeink vannak senki nem irigy a masikra semmi miatt.
Nemlehet csak a key-t megvenni a cd + software + doboz meg ezek költsége nélkül? Bár elég szánalom lenne, de legalább nem kerülne annyiba :S
Naggggyon tetszik. Csakhát a trial hátrányai...ha megveszem a wowot akkor a trialos accomat tudom folytatni úgy, hogy semmi ne vesszen el meg hasonlók? És meg kell vennem a wowot 10k-ért vagy elég lenne csak egy cdkeyt venni olcsóbban? (ezt nemtom hogy)
Eléggé nincs pénzem, de most megint függõ lettem a pics 😄
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
ha az a dmeter szinkronizálva van és rendszeresen az elején vagy, akkor jelent valamit talán... de ezt itt a fórumon 100 screenshottal sem bizonyítod, ez raidben a hihetõ, én nem kérdõjelezem meg
csak annyit mondok hogy nálunk rugók vannak elõl. akkor a rugó jobb mint a warri ugye? mert te kategorikusan kijelentetted hogy te vagy elõl, ezért a warri jobb mint a rugó..
sajnos 30 hozzászólásra nem tok válaszolni, akit érdekel elolvassa 😉
Chromaggusnál 174k a rekordom.....azt a fightot imádom ha nem Time laps-es,mert lehet zuzzantani😊
😄DDDDDDD
anti hero
törpe pap... <#wilting>#wilting>
Per Aspera Ad Inferi.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
100-120k nefa addok a többi Nefa :
Amúgy egy apró titok nem full pvp cuccban járok raidre bár bizonyos helyzetekben elõfordul....,de mégsem 4500 hp-m van ám olyankor....psssz CSalok!Egy fight a sok közül
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”