World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezzel pedig egyetértek
xy casting in 10 sec
ilyenkor kifutunk ugye, mire visszaérünk 12-13 sec elment futkározással és várással..

ha time lapses nem futunk ki, és a time lapse 5 secig vagy meddig tart, lehet folyamatosan ütni utána, elõtte.. a bloodcsalpon legalábbis így megy

sosem szoktam nézni a damage listát, fõleg nem bossokra. csak fennvan és szinkronizálva megy, a végén meg szoktam nézni az összesített eredmnyt, szépen kiderül belõle ki mennyire leechel az adott raiden 😊
de most direkt megnéztem neked, chromaggus mindenféle erõlködés, poti, sharpening stone nélkül, class buffokkal, 3 bloodfang/5ns, dragonfang blade, pvp talent (dagger), hourglass sand tradel 125k damaget csináltam, tök átlagos kill volt.
arra meg emlékszem hogy vaelnél 100k+t szoktam csinálni (mindig elsõ vagyok mert spammelem az 1100+ backsatbet, ennél jobbat vaelre nem találtak még ki, a warrik az executetal sem!)

és van rank14 warriorunk, nem szar cuccokban.. és nem béna. ezárt mondom amit mondok!
csak ugy tunt mintha ervelni akartal volna az ellen amit mondtam 😛 lehet uldozesi maniam van 😉

BEAST
azt hogy jobb mint a windfury hol látod a mondatomban? 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nah nehogy azt mond nekem hogy az nagyobb dps plusz mint a windfury, windfury sokkal jobban skalazodik ahogy egyre jobb geared van, mint az hogy midnig kapsz adott attackpowert (amit amugy windfurytol is kap, bar asszem nem annyit) es +10% agit meg strenghtet.

BEAST
az allinak meg van Might és Kings Blessingje is XD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bar mar hordanak is van totemje aggrocsokkentesre, igaz csak 20% de megis jobb mint korabban volt😊

talan az lehet hogy o alliances, allianceban nincs windfury totem ami ennyire megdobna a warrior dpst. allianceban bizony rugok,magek utan jonnek a warrik meg hunterek, de egy-ket jol felszerelt warrior is betud ferkozni a top3ba itt ott. ugye alliances mageknek elonye van a blessing of salvation miatt, a hordasokhoz kepest.

Az hogy ki mennyi dmg tol egy bossba amig meghal semmit sem jelent, ugyanis attol fugg hogy a tarsaid mennyit tolnak. HA lemesz egy bosshoz ahol full epicben vagy a tobbi dd meg zoldben akkor lehet kiosztassz 1 milla dmgt mondjuk fel ora alatt, de ha minden dd jol felszerelt akkor lemegy 5 perc alatt a boss es kiosztass mondjuk 50k dmgt, de a dpsed ugyanannyi. Szal ez nem mervado, az egesz raidtol fugg hogy egy bossba mennyit lehet tolni.

arrol a holt idorol beszel amikor nem timelapse van es kikell futnod a LOSbol hogy ne kapjon telibe az ingite flesh vagy ami eppen van, nah es timelapsenal nem kell kifutni ergo azt az idot amit kifutasra toltenel, damageosztasra tudod forditani.

kurva nagy elmélet

[HUN]Crassus
Valami krekkelt wow-al jatszhattok,mert kromaggust time lapse alatt nemlehet utni😛
Raadasul amig lehet utni akkor is ovatosabban kell figyelni az aggrora,mert ugye ha nem resisteli a Time lapse-t a TAnk akkor az aggroreset miatt csunyan szetszedi a raidet ha nem a sarokban allo offtankra megy ki.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
a legjobb amikor az eledos kutyak mar meghaltak MC-ben es paran meg utik a hullaikat/bazinagyokat lehet kritelni belejuk a halaluk utan/,hogy feljebbhuzzak magukat a DMG listan! Ilyenkor aztan megy a hulyules rendesen😊

[HUN]Crassus
mondj egy Boss-t es mondj egy sebzest ra! Csak a poen kedveert kivancsi lennek mennyit osztanak a ti rugoitok bele.......

[HUN]Crassus
AQ 40-et mi atugrottuk😛 pedig szemezgettem a DEoI-vel😊
Szoval speciel barmilyen fura nem a DMG lista elhajhaszasa miatt jatszom en csupan teszem a dolgomat a legjobb tudasom szerint az,hogy emiatt soxor kerulok az DMG lista elere az egy bonusz.Par warriorral/2 fury-s/meg par rugoval,mage-el,hunterral szoktuk egymast huzni ki hol van a DMG listan,de azt csak FUN-bol tesszuk.Higgyetek el ritka johangulatu raidjeink vannak senki nem irigy a masikra semmi miatt.

[HUN]Crassus
mit csinalsz te Arathoron?? Karinev? K.O.S. listat frissiteni kene😊

nem lehet

Mr_no_NaMe
Nagyon jó lenne csak most eléggé meg vagyok szorulva...
Nemlehet csak a key-t megvenni a cd + software + doboz meg ezek költsége nélkül? Bár elég szánalom lenne, de legalább nem kerülne annyiba :S
trialost tudod folytatni, de venned kell egy dobozost illetve igazabol egy meg fel nem hasznalt cdkey a lenyeg.

en nem is kotottem bele a titanba😛 😄

Mr_no_NaMe
Nah van egy lvl 12-es UD magem a Bloodscalpon. Nagyon jó ez a játék reggel kilenctõl este fél tízig toltam összvissz másfél órás megszakítással 😄
Naggggyon tetszik. Csakhát a trial hátrányai...ha megveszem a wowot akkor a trialos accomat tudom folytatni úgy, hogy semmi ne vesszen el meg hasonlók? És meg kell vennem a wowot 10k-ért vagy elég lenne csak egy cdkeyt venni olcsóbban? (ezt nemtom hogy)
Eléggé nincs pénzem, de most megint függõ lettem a pics 😄
Sound
save-eltétek volna azt a sok flaskot Cthunra :> btw gz!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

amikor timelapses jobban lehet zúzni, mert az egyiknél nem kell kifutni hanem ütni kell tovább 😛
nekem mondjuk nem szokásom screenshotokat csinálni a damagemeterrõl (ami mellesleg semmit nem jelent), de betehetnék ide én is ezzel az erõvel... azon rugók lesznek elõl ok?

ha az a dmeter szinkronizálva van és rendszeresen az elején vagy, akkor jelent valamit talán... de ezt itt a fórumon 100 screenshottal sem bizonyítod, ez raidben a hihetõ, én nem kérdõjelezem meg

csak annyit mondok hogy nálunk rugók vannak elõl. akkor a rugó jobb mint a warri ugye? mert te kategorikusan kijelentetted hogy te vagy elõl, ezért a warri jobb mint a rugó..
erre nagy szükség volt, be kellett írni hogy beleköss valamibe 😄

sajnos 30 hozzászólásra nem tok válaszolni, akit érdekel elolvassa 😉
heh, 210-es sor Arathoron... úgy látszik nem sokan költöztek el a szerverrõl (szerencsére... inkább sor mint pangás)

[HUN]Crassus
igaz igaz!,de Titánt sem szükséges inni,de könyebb ha van😛😊

de tobbet mint az amikor nincs torpe pap a raidben!? 😄 de az teny ha van torpe pap akkor sokkal konnyebb, de egyaltalan nem szukseges.

[HUN]Crassus
*tremor

[HUN]Crassus
stnacedance ok,de sokszor akkor jön a fear amikor CD-n van a berserk rage...a remor totem tényleg szart sem ér ám😞

kepzeld azokat az allys guildeket ahol nincs torpe pap vagy ahol van, de mivel uberkeves torpepap letezik eppen nincs online egyiksem. nekik meg totem sincs😛 stancedance ftw.

[HUN]Crassus
Nem,nem nyaralnak,de tegnap is mondtam egy letankolt Boss-t DD warriornál nemossza le senki jobban momentán....../HOJ+WF+SwordSpec/
Chromaggusnál 174k a rekordom.....azt a fightot imádom ha nem Time laps-es,mert lehet zuzzantani😊

TVelvet
ppfpfpfpfpfpfpfpf .. rugóitok nyaralnak mi?😄DD gg
megerkezett a mai spanyolviasz adag
😄DDDDDDD

anti hero

RatBaG
számítottam valamilyen frappáns válaszra de hogy ekkora jolly joker lesz arra nem gondoltam.
törpe pap... <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

[HUN]Crassus
Törpe pap híjján a TAnkváltás miatt naqgyon jól jön.....ráadásul nagyon rendes potionkészítõink vannak a Guildben ugyanis hétrõl hétre hozzák a legkeményebb potikat is.....RESPECT nekik érte!

RatBaG
nefánál titan azaz, jol basszátok 😄DDDDDDDD

Per Aspera Ad Inferi.

[HUN]Crassus
na Igen😊 egy ilyen izmos fájtnál szarráprocol a Crusader.....no meg 2x3x kötözöm is magam.....

Shongi
Azért az a Healing Done nem semmi, egy warriortól😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

[HUN]Crassus
te kezeled az Aggródat.....nem kell eszetlennek lenni ennyi a fantasztikus titok....

Count Adyn
meséld el a warrior agrócsökkentõ/kezelõ skilljeit😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
Aggrókezelés......

[HUN]Crassus
Aggrókezelés......

[HUN]Crassus
érdekes megfigyelni a DMG takent.....furcsamód egyszersem fordítottam le a Boss-t....,degecivagyok!

oo azok altalaban azok 😄 magon is van jopar.

[HUN]Crassus
Pickett-nek s"szeretettel"furcsa ,de ha kell buffolnak a társak bár lehet ez téged meglep😛
100-120k nefa addok a többi Nefa :
Amúgy egy apró titok nem full pvp cuccban járok raidre bár bizonyos helyzetekben elõfordul....,de mégsem 4500 hp-m van ám olyankor....psssz CSalok!Egy fight a sok közül

s0n1c
pláne, hogy a hollandok voltak giga parasztok 😊, na de ez már tényleg off
PiszkosFred
Az még hagyján, de hogy az lfg csatin a éjfélig ment a szpem, a "new guild recruiting killing portugals" meg társaik, az már idegesítõ volt ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
tegnap öltük Raggy-t és mivel elég sok holland emberke van nálunk kb fél órára teljesen leblokkolt a raid fele ... minden brb meg afk meg bio ... és a meccs végéig vissza sem jöttek akkor meg anyáztak rendesen 😄

BEAST
jah nálunk is ez van 😊 Raggy meg Ony is csak 30emberrel megy és már akkor is mindenki hozott még egy embert meg a haverom haverját is 😄