World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Biztos? Sose látott még másféléves pályafutása során "uden lo" feliratot? Maga beteg!
en inkabb sok bugra meg lagra szamitok 😄

Count Adyn
én találkoztam vele vmiek nap stormgrade keepben, láta a titkos projectem<#wow2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
btw kivancsi leszek,hogy lesz megolda ez a cross BG....
Valami olyasvalami kene mint ami az FPS eknel van.Lejon egy lista es a sorban allo csapatok es realmek lennenek felsorolva es ott lehetne kivalsztani melyik AB-s WSG-s AV-s teammel akarsz harcolni.Persze csak csapatok tudnanak csapatok ellen menni.NAgy moka lesz az tuti!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

elhiheted hogyha nem volt rá okom én sem, de pantheréknek érdekes guildjük van, meg az utóbbi idõben panther is egyre érdekesebb figura: amikor ilidan haveroddal akartam 1v 1-ezni brm-elõtt akkor is tök faszán agyonlõtt, vagy pl amikor 20-agyonvertek miután fél órát haverkodtunk thorium pointban és a legpunyibb warijuk egész faszán tele spammolta a hullámon a spit macrot.(magni)
BEAST
😄😄😄:d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

pezseg a topic😄 valaki keltse fel botondot is plz😄

Panther ez csak egy játék kár lenne ebböl preztis kérdést csinálni de amikor a lorog 2-õtöket szétcsap egyedül ameddig be vagyok fagyva .. sztem ezt kár lenne tovább magyarázni amikor a kill /death arányom 25/9-volt aminek a nagyrészét abbol nyaltam be hogy felkeltem és összeborultam egyedül tyrsbe.
[HUN]Crassus
Mivan mar megint???
masfel eves wow-os tortenelmem alatt egyetlen egyszer sem voltam unfair senkivel sem! sem BG ben es BG-n kivul!

BEAST
hajjaj 😄 az új pvp settel 1100+os a judgementem is meg a holy shock is a soc procom meg 800-900 között üt 😊 ... kár hogy manám kb annyi lesz mint egy retrinubnak 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
Csudajo lesz😄

[HUN]Crassus
te tok fasz vagy........

Na ehez viszont az égvilágon semmi közöd és a 82k honor killemet sem a fél hp-s emberekböl meg az alli kezdõn szedtem össze mester.
BEAST
alig várom már az 1.12es patchet ... meg azt a mákot hogy egyszer pl Crassus-szal találkozzak 😄

Molokay innentõl minden további szöveg értelmetlen, most hazudtad le a csillagot az égrõl 😊 kb az elsõ szótól az utolsóig hazudtál, nembeszélve rólla hogy hülyére vertünk titeket lorogostól együtt. amikor éppen se õr se játékos nem szólt bele.

Részemrõl lezárva, azt hittem tisztázzuk a köpködést de most nekem lenne kedvem hozzá.
További jó játékot.
jo de palanak nem csak az autohit meg soc proc van, ott van melette az ilyen judgement olyan judgement, meg holy shock meg mitomen meg mi😄

jah meg a meteor trinket😄

tudod mit mester igazad van hogy jövök én ahoz hogy egy legendának beszóljak aki akkorát tud ütni hogy még én is 3xor beleborulnék, huu most annyira izgulok hogy ne legyen caracter transfer mert még a végén széjelborítasz duelben.
[HUN]Crassus
Na csak kibujt a szog a zsakbol! Latom faszacsavo vagy Ingame is....pffff

nem tom mit hazudott neked de én farmolni mentem oda nem bántottuk egymást és egyszervsak amikor leültem kajázni azt vettem észre hogy 3-debuff van rajtam , fél hp-n voltam mire rámentem : trinket +reki meghalt, utána mégeszer lecsaptam és 3-xorra amikor sikerült neki megint fél hp-rol akkor jöttél te be a képbe felkeltem bandage charge és amikor elfeküdt volna a cimborád valahogy összeestem egy aimed-töl, gondoltam ha már ilyen faszán tudtok 2-en gankolni akkor hivom lorogot.És az nem tetszett hogy amikor már mi is 2-en voltunk akkor valahogy mindig elszaladtatok, de ezt kár lenne ragozni panther szerintem épp elégszer borultatok meg ahoz hogy ne keljen magyarázni hogy miért vagytok gyávák, amikor mi még regnelnmi is hagytunk titeket hogy ne legyen annyira könnyü.te meg 3-örrel a seggemben faszán agyonlöttél.
[HUN]Crassus
dehogynem arrol,mert ha vegigolvastad volna kerdeztem valamit a DD warriorokkal kapcsolatban,hogy mashol mi a szokas veluk kapcsolatban erre volt par normalis hozzaszolas es volt egy rakat lehuzos ,bunko duma is.A kerdesekre es a bunko hozzaszolaskokra is ugy valaszoltam amilyen a kerdes volt.Szoval ne gyere nekem itt ezzel a szent dumaddal! Maradj inkabb csendben es maradj ki belole ha nemtetszik valami! Azert idejonni,hogy beszologass nincs ertelme.

3.80
Hali molokay, jó hogy látlak, csak kiváncsi vagyok mi volt az az üzengetés tegnap hogy milyen féreg vagyok meg ilyenek. tyrs handbe levert Darkalyr kétszer téged, szépen szabályosan, én leültem és nem szóltam bele. amikor moboztál, megvártuk mig felgyógyulsz. ezek után mobozás közbe fél életen betámadod darkalyrt, na akkor segitettem neki egy kicsit mivel épphogy te voltál unfair. ez nem is érdemelne szót de mi az hogy még te köpködsz utánna?
Kapjál már magadhoz, és tanulj meg vesziteni.
A nagy különbség hogy sok crittel és nagyon sok ap vel (az enyém saját buffal 1350) is csak az auto hit van palánál ergo egy 380-as fegyóval ameddig üt a pala 1-et én ütök 3-at,+gearböl nem tud ennyi ap-t és critet összekapni a pala.
L2P😊

BEAST
hááát attól függ , hogy teljesen azonos vagy csak szintben kb ugyanott vannak , Might setes OEBes MS warriornál jobb a dpsem xD de fury warriort vagy maget meg se közelítem azonos szintû cuccokban 😊

BEAST
pedig nem az 😛 6. 7. hely környékén vagyok amikor tele vagyunk healerekkel és van idõm ütésre . kb 200 körüli dps-sel , de ilyen téren még csak MCben vannak tapasztalataim , máshol még nem nagyon vagyunk úgyhogy azt csinálhassak amit akarok 😄

Ez nem a rossz indulatrol szól csak vannak nálad jóval durvább warik is és nem spammolják tele ennyi faszsággal a fórumot,nézd végig lapozgatva az oldalakat, mást se látni csak : hinnye 8k-t csavartam wf-el , meg sword spec ...stb.Én kb amikor elütök egy durvát akkor visitok ventrin de hogy utána még a fórumon is megosszam hogy mekkora isten vagyok😊Néha még egy screenshotot is tolsz mellé.Ugyanazt a nótát tolod fél éve
[HUN]Crassus
szo nincs ilyesmirol,de kossel csak belem nyugodtan te is, 1-el tobb vagy kevesebb nemszamit.....
a rosszindulat csak ugy sut beloled

néha feljárok ide olvasgatni de mégse spammolom tele a fórumot hogy volt már 2 milla damagem mc-ben meg hogy anub-nál tegnap 3kilot toltam 10-perc alatt .
szeretnék értelmes dolgokat olvasni nem pedig azt hogy felnézek és az egész fórum 3-oldalon keresztül azzal van tele hogy te mekkorát csavarsz.
[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
beszelgetunk.....az ilyesfajta megnyilvanulasokra pedig pont nemlenne szukseg....

Shongi
Nah legjobb amit a képeket talátam az egy Full ZG 5. pala DMG😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

[HUN]Crassus
Mivan?

[HUN]Crassus
hehe

...holott te vagy az mi? /moo

[HUN]Crassus

ja jó, de ez annyira egyértelmû.. 😊
Veled mi az isten van ,szereztél egy untamed bladet és egy hónapja spammolod a kibas..ot fórumot hogy mekkora dd-isten vagy...
akkro nem ertetted azt amit mondani akart ezzel.

azonos gearben paladin nem csinal nagyobb damaget mint a dd classok.

The Garrett
Noth the Plaguebringer down by guild-substance.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ez a cucc dolog szvsz minden kasztról elmondható..
pala damagerol az a velemenyem hogy kizart hogy top3 ban legyen egy normalis raiden (meg akkro is ha vegig csak damaget oszt es meg cleanselnie sem kell). de majd jon beast kollega is kioktat minket hogy a paladin igenis a legjobb dps class 😄D

Shongi
Hát éppen tud a pala is DMGelni, csak nagyon cucc függö, nameg sose lesz benne a Top 3.ban ha csak nem full epicben megy full zöld raidben😊 Nállunk a max MCben olyan 9-10. hely.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

de mostmár a screenshotjaim is megnézem, hátha van vmi 😊
van egy dd palánk, jelenleg inaktív
és kiélezett szituációban mindig healel, szal nem lehet mérni rendesen a teljesítményét.. felesleges is szvsz 😛
így van, nem a kedvedért de most nyomtuk le 😊
frost és acid volt, 10 seccel elõtte kifutottam, a stunt nem szedtem le magamról
potival és egy kis taktikával (utolsó pillanatban kifutás, stun leszedés) feljebb lehet tolni ezt, majd lehet mostantól nézni fogom
vaelt meg tudom, az a kedvenc bossom 😊
[HUN]Crassus
es mi a velemenyed a PAla DPS-rol?😛

par hettel ezelott atjott egy pala srac inspektelni es elkezdett sirni,hogy naluk nemhagyjak DMG-t osztani ot pedig amikor 1x2x elofordul,hogy sebezhet mindig a top 3!!! ban van😛😊 Kicsit furcsalottam az ,hogy lehet,de tenyleg lehetseges az,hogy pala dmg-t tol egy MC/BWL,AQ raiden? es ha igen mennyire osztanak?

[HUN]Crassus
Te Stifi ez mi ez?!

"nekem mondjuk nem szokásom screenshotokat csinálni a damagemeterrõl (ami mellesleg semmit nem jelent)"

akkor azert csak van 1-2 screen shotod neked is😛 vagy most gyorsan lenyomtatok Kromat a kedvemert??😛

[HUN]Crassus
read 78281....nem versenyzek csak teszem a dolgom ismetelten mondom!!!

TVelvet
Twin Emperors down by Illuminati. ^^