World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
pala és egyéb DPSrõl:

1. Ahol nem lock vezeti a DMGet, ott vmi nem stimmel
2. Warri akkor lehet DMG lista elején, ha nem optimális a classelosztás és extra warriorként 1!!!! 1x sem kell tankolni, illetve ha kéne de szarik bele a raidbe.
3. Paladin ugyanilyen esetben lehet elöl, de itt nem tanking hanem cleanse/buffing elhanyagolása árán, whisperben power infusiont kérve, a raid sebzését jelentösen csökkentve, csak hogy dmg-listán legyen
4. pap/druid ha elsö 15ben van akkor gkick
5. shammy csak akkor, ha elementalos és kifejezetten emiatt viszik raidbe.
6. rugó/lock/mage illik top 10ben lenni, ez alól kivétel ha sok try van olyan bosson ahol decurseölni kell ugye.

összefoglalva: ha nem lock v. rugó vagy, akkor ha top 10-15-ben vagy az azt jelenti, hogy mig te magad erõlködtél hogy ott legyél, a raid életképességét és DMG outputját jelentõsen csökkentetted.

Ha nekem lenne ilyen a guildemben és modom lenne rá, akkor 3 alkalom után warn, 5 után demote, 10 után bye.

kapisch?

Köszi,
de nem akartam egybõl ország-világ elé tárni, csak Blizz-nek, hogy elbírálják és elüldjenek melegebb/hidegebb éghajlatra.

Friczy
<#hehe>

keep walking... www.artum-inferniti.net

capaszabi
(itt rólam van szó··)

Davidus
ja a blizzard gonosz. csak a pénz érdekli õket. sõt! alig várják hogy meghalj!

V9ykn8_TZL0

akkor irjál privátot te okosbéla.
reroll PVE, meg privátos dumák full leperegnek, fele banda emiatt jár ide úgyhogy, örülj hogy a magadfajta savanyú uborkáknak van min csámcsogni 😊
Ne rabold a saját idõd azzal hogy papagáj módjára ezt ismételgeted.
Crassusnak:

van egy palám Arathoron, SirLecsó néven, van egy papom Alize néven, meg van egy hunterem meg egy druidám, de azok még nem hatvanasok... Nem nagyon fogunk találkozni, mert a pvp-t abbahagytam a palával rank9-en (addig is csak egyszer futottunk össze), és már csak raidre járok, a pap holy és nincs is pvp cucca, azzal csak instázni járok a haverokkal, most leginkább a druidát szintezem...

A pala dps-rõl: MC-ben ugyanolyan szintû felszereléssel mint a raid többi tagja a hatodik-hetedik helyet tudtam birtokolni trash mobokon... Aztán ez persze megdõl az elsõ bossnál, vagy lava packnál, illetve a core houndnál sem bírom ki hogy ne cleanseljek, szóval a végeredmény a 15. hely, lényegében csak a noobokat elõzöm meg, meg azokat akik alszanak a raiden... (ezt retri talenttel, krites cuccokban)

Friczy
Sztem nem foglalkonak vele, akármilyen jó is. Hozzáállást ismerve talán(!!!) küldenek egy sablon levelet. Így is rohan a bolt, több mint 6 millkó elõfizetõvel. aki egy kicsit számolgat........

keep walking... www.artum-inferniti.net

Davidus

V9ykn8_TZL0

Ja, de a GM rendszer elérhetõ nem játékon keresztül is és ez nem hibabejelentés
lenne, hanem egy jó kis javaslat.

küldj egy ticketet a játékból

Figyuka,

van olyan lehetõség valahol Blizz-éknél, hogy javaslatokat lehetne küldeni WoW-val kapcsolatban nekik?
Van egy nem rossz, sõt jó és használható ötletem amit megosztanék VELÜK.

Count Adyn
feltaláták privátot ismétcsak😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Menj árnyékba, kicsit sokat voltál a napon ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Igen. Összekeveri a guildeket. Valamelyikük biztos bukott matekból is.
Azt viszont nem értem, hogy rugókkal mi a baj. Zsivány az zsivány, és mindegy melyik guildbõl. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

QuippeR
mondjuk ezek alapján a hozzászólások alapján érdekes tanulmányt lehetne írni arról, hogy a szûk keretek között zajló nem verbális kommunikáció milyen helytelen módon interpretálható a vevõ fél számára. de jó, hogy nem vagyok bölcsész... 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Mondtam,nem kapsz "I <3 Botond" t-shirtöt és kész,szal befejezheted a nyalást. :-D
jah, egyetértek.
végigolvastam az utolsó 140 hozzászólást tegnap délutántól, véleményem azonos Botond-éval (mellesleg qrvára lefáradtam tõle): akinek nem tetszenek a pvp szerveren uralkodó viszonyok, annak -> Reroll PVE.

ajánlom az Aerie Peak server-t, fincsi friss kis pve server, well-balanced - 80% alli, 20% horda, akit zavar, hogy pofánba***ák egy pvp szerveren az menjen oda 😊

a DPSkirály benyögésein meg már csak röhögni tudok...na mindegy, folytatódjon a szájkarate, FIGHT! <#gun><#vigyor1>

read 78282.. Nemis vmi verseny miatt irtam, hanem pont erre a postra hogy most bepostolhat egy screent o is hogy mennyit nyomnak a rugoik mondjuk chroman , de ez nem mervado mert a raid egeszet kell nezni. Lehet pl hogy a dps-e masfelszer akkora, megis felannyi osszdmg-t tol egy adott bosson mint uaz a class egy masik guildben.

Van aki másfél évet késett ezekszerint. 😄
Akkoriban volt a spit/gank a fõ téma.

Mighty
Úgy néz ki, mintha nem érintett volna meg?

De megérintett. oldalakon keresztül sírtok értelmetlenül, mert félreértések vagy más okok miatt kaptok a pofátokra. Semmi értelme, hacsak nem lógtok folyamatosan egy ventrin és beszélitek meg, hogy te figyu máááá ne bánts most minket, mert farmolok, buffra várok, instába akarok bezónázni, nem én spiteltem, én csak megvédtem magam stb.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Próbálj nem hozzászólni ha nem érint meg a dolog 😊 thx
Mighty
Thalrog: a te rugódnak segítettünk winterspringben?

Botond
100komment a semmirõl,én meg végigolvastam. Az a minimum,hogy megpróbálok az elõttem szólók szintjén kifejteni vmi véleményt.<#vigyor4>
Mighty
És még mindig és mindig ezen lovagoltok?

Ez egy rohadt PvP server! Ott ütnek meg, ahol csak tudnak és akarnak. Próbáljatok már ezzel együttélni.

/spit-re csináltak már addont, akit zavar a nyáltenger, töltse le, aktiválja aztán csókolom.

TVelvet
Mond már el kivagy baaaazd!!!
Jajj Idol nyugodtan aludhattál volna még kicsit 😊
Botond
Reroll PvE!
Reggelt. Molokay a BRM elõtti dologért elnézést kérek, én csak annyit láttam hogy lovagolunk befelé instába, aszem wave is volt meg minden aztán megtámadtad Ilidiant, ez még oké, de a körülöttünk lévõ noname horda aprólék megtámadott minket, gondolom a látványod buzditotta fel õket. Azonnal téged kezdtelek lõni, ugyebár mint legerõsebb ellenfelet, hogy legyen esélyünk a túlélésre, de a sok kis hurkatestü igy is lenyomott minket. Nem tudtam hogy csak 1v1 rõl van szó mint ahogy az arra tévedt hordások sem. Mégegyszer elnézést. A thoriumos dologra totál nem emléxem, de nem vágom miért támadtalak volna meg ok nélkül fõleg haverkodás után. A spit-et meg fõleg utálom és elutasitom mindkét részrõl. Nagyon szélsõséges és szemét dolgot kell lássak ahhoz hogy használjam, kb félévente egyszer, és akkor se spammolom. Thóriumba mindig insta elõtt gyülekezünk, semmi pvp célja nincs a dolognak, próbálunk gyorsan és élve bejutni, nem értem miért támadtunk volna rád. Tegnap is fenn álltunk UBRS erkélyen és simán elengedtük az egyesével szállingózó hordásokat.
Hálából, mikor utolsóként futottam vissza a buffal Vaelhoz, az Infection (aszem)
raid keresztülvonult rajtam, Loroggal az élen, és mindent belémlõttek amijük volt 😊 Vannak furcsa (10v1 powa) felfogású emberek nállunk, próbálom leszoktatni õket, de annyi támadás ér minket, hogy nem csodálkozom rajta hogy kicsit idegbeteg néhány ember.
Sephi
Olyan vicces volt az este egy "kozkedvelt" aly klan a BS-en. Bealitottak a rugokat Sealth-be BRM kapujaba es akarki hordas jott azonnal levagtak 😄 Aztan amikor 10-en visszamentunk es nyomtam egy flaret azzonal elkezdtek menekulni 😄 Aztan mind a temetobe kerultek 😄

BRM a 60-anas logikus hogy instaba fog menni es 39 ember var ra az instaba hogy haladjon. Akkor meg jonnek ezek a szerencsitlenek es mit muvelenek... jaaaj 😄 Es meg nekik all fojjeb!

Imadom a PVP szervert 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hatt
*elött

Elastic An-usZ Boys

Hatt
El vagy tévedve. Magni a Crusaders Warrija. A spitet pedig köszönhettétek annak hogy az bwl-be idézni próbáló utolsó embereinket elkezdtétek csapkodni a bejárat. Megkérdõjelezésnek pedig nincs helye, mivel én voltam az egyik akit leöltetek 2x egymás után. A spitet pedig köszönd a hírnevednek. (Nem a HW-nek)

BRM-es raideket mi nem támadunk indok nélkül, nincs kedvünk órákkal hosszabítani a raidet.

Elastic An-usZ Boys

http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=14684
ennek a csávónak kéne a botja de nem vágom annyira az angolt hogy megértsem mi van a kommentekben elmagyarázná vki hogy hol van ez a krapek Stratban? Elõre is köszi!
*help=save 😛

Pleeeasee heeelp meeeee! eleg creepy !:]

The Garrett
naxxban már kiabálnak sokfélét, változatosan 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hmm remelem blizzard csinal egy bosst egyszer aminek lesz egy emoteja ha lewipeolja a raidet, valami ilyesmi hogy : /spit on the raid 😄 a kreativabb verziot blizzardra bizom inkabb😊

micsoda dráma 😄D
reroll pve? <#taps>

Count Adyn
énis ütnék mindent aminek a nevében blood van. bloodscalp al kezdve😄
ShaiHulud: Igen 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
dehogynem ott van makroban az actionbarjukon😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
attol,hogy valaki HELP ME-t kiabalgat meg nembiztos,hogy nem O volt a hunyo....😊

hmm ezt elbasztam😄 hordas latja uden lonak ha az allys irja😄 hat nem hiaba, latszik milyen veszelyes vagyok😄D arra sincs idejuk hogy beirjak hogy heal me. 😉

Ja és alyr se spontán szórakozásból vert el, csak törlesztett mikor ketten genkeltétek Shilitusban, amit Bloodshark altjával is folyamatosan csináltatok. Régen valahol tiszteltünk most minden ismerõsöm egybehangzó állitása hogy megõrültél.
Lazarus
Hordás is azt látja -_- és "help me"-t jelent, NPCk elõszeretettel kiáltozzák, ha nem érzik jól magukat
[HUN]Crassus
az mi is szabadforditasban??😊

ezt most nem ertem😄 ork warrior miert lattot volna "uden lo" t? azt alliancesok latjak ha hordas "heal me" vagy "help me" -t ir. <#conf>

[HUN]Crassus
akkor mi a fenenek kell beszolni?? Engem hanyszor lattatok beszolni valakinek ugy spontan mint ahogy ti szoktatok? Kicsit sem furcsa,hogy az en reakciom mindig csak ellenreakcio??Ki akkor itt a kocsog vajon??Azt is szamtalanszor leirtam engem minden erdekel es azert ,mert valakit az nemerdekel amit en irok az ugorja at es turtoztesse magat barmilyennemu rosszindulatu postolason,de ha megis megteszi ne varja mar el,hogy ne szoljak vissza ha eppen ugy van kedvem!

Mondom én hogy rossz monitort néztél.... 😊
kb 3 tiszta 2v2 mecs volt a sok össze vissza hentelés között, ebbõl mindháromban végig csapdából nézted ahogy lorog meghal aztán mentél utánna. egyszer alyrt sikerült levágnotok.
Valamelyikõnknek el kell menni szemészetre.
De mondjuk továbbra is tartom hogy nem az érdemel szót amikor 2v2-ztünk hanem mikor elkezdtél köpködni mert megvertek 1v1-be
Alyrral ventrin voltunk, minden módon jelezte neked hogy csatázni szeretne veled, és csak aztán támadott, mindig mikor max életen voltál. én pedig csak nézõ voltam. ha olyan bamba vagy hogy nem veszed észre hogy lemegy fél életed, inkább sakkozzál.
hmmm ha maged volt akkor most: warlock v. warrior v. hunter lehetsz😄

amugy panther ne tudd meg mennyiszer mentettem meg a segged még ennek ellenére is azóta is.