World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Ahol nem lock vezeti a DMGet, ott vmi nem stimmel
2. Warri akkor lehet DMG lista elején, ha nem optimális a classelosztás és extra warriorként 1!!!! 1x sem kell tankolni, illetve ha kéne de szarik bele a raidbe.
3. Paladin ugyanilyen esetben lehet elöl, de itt nem tanking hanem cleanse/buffing elhanyagolása árán, whisperben power infusiont kérve, a raid sebzését jelentösen csökkentve, csak hogy dmg-listán legyen
4. pap/druid ha elsö 15ben van akkor gkick
5. shammy csak akkor, ha elementalos és kifejezetten emiatt viszik raidbe.
6. rugó/lock/mage illik top 10ben lenni, ez alól kivétel ha sok try van olyan bosson ahol decurseölni kell ugye.
összefoglalva: ha nem lock v. rugó vagy, akkor ha top 10-15-ben vagy az azt jelenti, hogy mig te magad erõlködtél hogy ott legyél, a raid életképességét és DMG outputját jelentõsen csökkentetted.
Ha nekem lenne ilyen a guildemben és modom lenne rá, akkor 3 alkalom után warn, 5 után demote, 10 után bye.
kapisch?
de nem akartam egybõl ország-világ elé tárni, csak Blizz-nek, hogy elbírálják és elüldjenek melegebb/hidegebb éghajlatra.
reroll PVE, meg privátos dumák full leperegnek, fele banda emiatt jár ide úgyhogy, örülj hogy a magadfajta savanyú uborkáknak van min csámcsogni 😊
Ne rabold a saját idõd azzal hogy papagáj módjára ezt ismételgeted.
van egy palám Arathoron, SirLecsó néven, van egy papom Alize néven, meg van egy hunterem meg egy druidám, de azok még nem hatvanasok... Nem nagyon fogunk találkozni, mert a pvp-t abbahagytam a palával rank9-en (addig is csak egyszer futottunk össze), és már csak raidre járok, a pap holy és nincs is pvp cucca, azzal csak instázni járok a haverokkal, most leginkább a druidát szintezem...
A pala dps-rõl: MC-ben ugyanolyan szintû felszereléssel mint a raid többi tagja a hatodik-hetedik helyet tudtam birtokolni trash mobokon... Aztán ez persze megdõl az elsõ bossnál, vagy lava packnál, illetve a core houndnál sem bírom ki hogy ne cleanseljek, szóval a végeredmény a 15. hely, lényegében csak a noobokat elõzöm meg, meg azokat akik alszanak a raiden... (ezt retri talenttel, krites cuccokban)
keep walking... www.artum-inferniti.net
V9ykn8_TZL0
lenne, hanem egy jó kis javaslat.
van olyan lehetõség valahol Blizz-éknél, hogy javaslatokat lehetne küldeni WoW-val kapcsolatban nekik?
Van egy nem rossz, sõt jó és használható ötletem amit megosztanék VELÜK.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt viszont nem értem, hogy rugókkal mi a baj. Zsivány az zsivány, és mindegy melyik guildbõl. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
végigolvastam az utolsó 140 hozzászólást tegnap délutántól, véleményem azonos Botond-éval (mellesleg qrvára lefáradtam tõle): akinek nem tetszenek a pvp szerveren uralkodó viszonyok, annak -> Reroll PVE.
ajánlom az Aerie Peak server-t, fincsi friss kis pve server, well-balanced - 80% alli, 20% horda, akit zavar, hogy pofánba***ák egy pvp szerveren az menjen oda 😊
a DPSkirály benyögésein meg már csak röhögni tudok...na mindegy, folytatódjon a szájkarate, FIGHT! <#gun>#gun><#vigyor1>#vigyor1>
Akkoriban volt a spit/gank a fõ téma.
De megérintett. oldalakon keresztül sírtok értelmetlenül, mert félreértések vagy más okok miatt kaptok a pofátokra. Semmi értelme, hacsak nem lógtok folyamatosan egy ventrin és beszélitek meg, hogy te figyu máááá ne bánts most minket, mert farmolok, buffra várok, instába akarok bezónázni, nem én spiteltem, én csak megvédtem magam stb.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ez egy rohadt PvP server! Ott ütnek meg, ahol csak tudnak és akarnak. Próbáljatok már ezzel együttélni.
/spit-re csináltak már addont, akit zavar a nyáltenger, töltse le, aktiválja aztán csókolom.
Hálából, mikor utolsóként futottam vissza a buffal Vaelhoz, az Infection (aszem)
raid keresztülvonult rajtam, Loroggal az élen, és mindent belémlõttek amijük volt 😊 Vannak furcsa (10v1 powa) felfogású emberek nállunk, próbálom leszoktatni õket, de annyi támadás ér minket, hogy nem csodálkozom rajta hogy kicsit idegbeteg néhány ember.
BRM a 60-anas logikus hogy instaba fog menni es 39 ember var ra az instaba hogy haladjon. Akkor meg jonnek ezek a szerencsitlenek es mit muvelenek... jaaaj 😄 Es meg nekik all fojjeb!
Imadom a PVP szervert 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BRM-es raideket mi nem támadunk indok nélkül, nincs kedvünk órákkal hosszabítani a raidet.
Elastic An-usZ Boys
ennek a csávónak kéne a botja de nem vágom annyira az angolt hogy megértsem mi van a kommentekben elmagyarázná vki hogy hol van ez a krapek Stratban? Elõre is köszi!
reroll pve? <#taps>#taps>
ShaiHulud: Igen 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
kb 3 tiszta 2v2 mecs volt a sok össze vissza hentelés között, ebbõl mindháromban végig csapdából nézted ahogy lorog meghal aztán mentél utánna. egyszer alyrt sikerült levágnotok.
Valamelyikõnknek el kell menni szemészetre.
De mondjuk továbbra is tartom hogy nem az érdemel szót amikor 2v2-ztünk hanem mikor elkezdtél köpködni mert megvertek 1v1-be
Alyrral ventrin voltunk, minden módon jelezte neked hogy csatázni szeretne veled, és csak aztán támadott, mindig mikor max életen voltál. én pedig csak nézõ voltam. ha olyan bamba vagy hogy nem veszed észre hogy lemegy fél életed, inkább sakkozzál.