World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ಥ_ಥ
V9ykn8_TZL0
Az meg, hogy kinek "kell" az elsõ 10-ben benne lennie? Senkinek nem kell. Jobb, ha nem druida az illetõ. Meg ha nem afk a DD, akkor nem 0,1% lesz a neve mellé írva.
ಥ_ಥ
a kis succubusok dobják a legjobban, de amint láttam épp nem sok volt arrafelé 😞
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
na igen, tipikus alli farmhely.
keress másikat 😊
Szép a mosolyod! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
amúgy szvsz cold-os aoe grind.
lvl 51-tõl bestof hely erre szerintem sorrow hill, 1.11 óta több ok miatt is 😊
a probléma csak az, hogy élõ mobot nemigen fox ott találni, annyi 5x-es kari farmolja egyszerre.
legjobb módszer erre szerintem egy fire/frost build most shattercrit-tel.
rank 1 frostbolt-tal vagy mount-tal behúzól párat 6-8-10-15 mobot (attól függ mennyi a stamina-d), aztán frostnova, flamestrike, coc, blastwave, iae, stb. variálni lehet a sorrendet tetszõlegesen 😊
a leggyorsabb szintlépési mód.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
warlock is úgymond ingyen kapja, bár neki meg nem is árt meg, mert a démonjainak a tréningezésére legalább annyit költ, mint a sajátjára (gyakorlatilag 40-ig alig valami pénzzel rohangál)
ezek a lvl 40-es mount-okra vonatkoztak, a 60-as epic-ért bizony fizetni kell keményen.
V9ykn8_TZL0
az viszont igaz, hogy wlock nagyon gyorsan fel tudja élni a manáját.
mint ahogy az is igaz, hogy 1.11 óta hála a sok új aggro csökkentõ talent-nek nyugodtan lehet kitolni mage-ként mindent, ami csak kifér a csövön.
Meg is kapták házifeladatnak <#hehe>#hehe>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Viszont nem esett, amiért mentünk 😞
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ally oldalon ugye a Pala és a lock ingyé kap hátast.
Horda részen szintén van lock ingyé pacival, de van ott más ilyen kedvezményezett?
Mer ugye a shaman az hasonlóan tápos, mint a pala, de nem tudom kapja e a pacit ingyen. Vagy csak a lock ilyen hordánál?
amit te irtal az kerlek ez:
"1. Ahol nem lock vezeti a DMGet, ott vmi nem stimmel
6. rugó/lock/mage illik top 10ben lenni, ez alól kivétel ha sok try van olyan bosson ahol decurseölni kell ugye."
tehat teljesen egyertelmuen lefixaltad hogy warlocknak muszaj elol lennie es utana a top10 ben lehet mage meg a rugo😄
annyit füznék még hozzá, hogy warlock egyféleképpen lehet elsö, ez pedig ha sacc+revives succut használ, viszont a 0 aggro csökkentése miatt egy pillanat alatt lehúz akármilyen bosst
(wildornak még annyit, hogy conf buildal nem fog 3.5k+ sbket löni, inkább olyan 2.6-2.7et (600 shadow dmgel))
a post lényege az volt (ha nem tünt volna fel), hogy azok a classok supportolják/decursolják/cleanseljék a RAIDET, akik tudják. Mivel: rugó és warlock erre képtelen (hunter is), ezért nekik illik top 10ben lenni, aki más classból ott van az gyakorlatilag a DMGre figyelt és nem a raidre.
ÉRTHETÕ igy?
(rühellem ha felnött embereknek szájbarágósan kell vmit leirni, mert képtelenek továbbgondolni a leirtakat.)
amint azt irtam: mage/lock/rogue. kivéve ha sokat kell decurseölni.
cry me more to buff mages
egy destro lock igen szép dmg-et ki tud osztani...
pl. tegnap behivtak egy raid-re - mert kellett ppl, én meg épp ráértem.
elötte forditotta le egy wlock a boss-t (aszonták mehet a full dps, ami kifér a csövön), valami 650+ dps-t csinált a csávó.
utána jött egy rugó 380valamennyivel, aztán 1-2 mage, olyan 300-350 körüliekkel.
aztán mondták is neki, hogy jó lenne, ha a 650+ dps-ét jóidõre elfelejtené 😄
utána mondta a srác, hogy úgy kezdõdött neki, hogy becrit-elt az elsõ shadowbolt, aztán mivel talent-ezve van neki, innentõl jön +x% shadow dmg neki rá, aztán nyomogatta szépen a 3500+ shadowbolt crit-jeit zsinórban, meg gondolom még hozzájött ehhez a curse of doom-ja, meg esetleg még némi immolate, conflagrate crit-ek, meg szerintem 1 corruption is... szóval szerintem single target dps-ben simán oda tudja kenni a dps class-okat, ha megfelelõ gear-je van, meg talent-ezése hozzá, nameg ha ki is tudja tolni magából a dmg-ét...ami általában nem sikerül neki, mert úgy lerántja a boss-t a tankról, hogy öröm nézni.
bár ez csak spekuláció, DrProf. Devilking ezt jobban el tudja magyarázni 😊
van arathoron egy klán ahol a lockok benne vannak az elsõ ötbe mindig, szoktam menni velük. Ennek két eredménye van:
- a lock_minden_raiden legalább kétszer lehúzza a mobot a tankról és meghal
- folyamatosan lifetapel, és a hílerek manájából sebez.
Tanita joggal kérdezné: és ezt így hogy?
Lock max akkor vezet barmilyen dmg et, ha a rogueknak sokat kell futkosni, leváltani a mobról, és a fight nem tart tovább 1-2 percnél...
Egy hosszu fight alatt a lock hamar kifogy manából, és lifetapelnie kell ami dps kiesés, a mage ezalatt vígan lövi clearcast / master of elemnt / manareg talentek miatt.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ha odafigyelek top5-ben benne vagyok... 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"