World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
nembaj buta jános. senkit se érdekel a nyomorod meg hogy kibántott, meghogy ha egy embernek akarsz üzengetni akkor irjál privátot, ha bánt a pvp grand marshallkám akkor reroll pve, csakmert ennyire zavar téged 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Neptulon hordát csak ajánlani tudom.

picket
Lehet, csak nagyon sokan átestek a kodó túlsó oldalára, és semmi más nem számít, csak a damage done, meg a healing done. Abból is látszik, hogy ezzel kapcsolatban mennyi hozzászólás született itt. (Let the flame begin! <#idiota> )

&#3237;_&#3237;

Szerintetek melyik PvP serverre érdemes menni, mert a BS már nagyon gyatra...?

Davidus
azért jó oldala is van😊 damage meter elötti idõkben a rouge el volt könyvele nagy nullának. hiába bizonygattuk hogy mi visszük be a legnagyobb damot kb le se szarták. meg kellett köszönni ha nagy nehezen levittek valami instanceba😛 aztán mikor kijött a dmg mater kb az összes láma elkussolt😄

V9ykn8_TZL0

picket
Amúgy szerintem az egész demidzsmétert úgy elfelejthetitek, ahogyan van. Felesleges lemérni, hogy mennyi a dps, mennyi a sebzés, mennyi a healing done. Elsõsorban nem ezzel segíted a raidet, hanem hogy azt teszed, ami a dolgod. És dd kasztnál is érvényes. Rugó menjen ki az aoe-bõl, hogy ne rá kelljen a healt pazarolni, hunter ha húzott, akkor várjon többet, hogy aggrózni tudjon a warri, lock ne fordítsa le, mage+pala dekörz ha kell, és még sorolhatnám. De healing done ugyanez: ha overhealbõl csináltad, akkor semmit nem ér.
Az meg, hogy kinek "kell" az elsõ 10-ben benne lennie? Senkinek nem kell. Jobb, ha nem druida az illetõ. Meg ha nem afk a DD, akkor nem 0,1% lesz a neve mellé írva.

&#3237;_&#3237;

Thalrog
pláne egy infectionöstõl 😄

a kis succubusok dobják a legjobban, de amint láttam épp nem sok volt arrafelé 😞

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

Davidus
<#szomoru1>

V9ykn8_TZL0

látnád amikor nevetek <#ijedt>

Botond
lvl20asként meg pláne. :-D
jaaa...hát az ciki 😄
na igen, tipikus alli farmhely.

keress másikat 😊

picket
"ez az "ingyen kapja" dolog mindig mosolyt csal az arcomra <#wilting>"

Szép a mosolyod! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Davidus
sorrow hillben szétbasznak az allik😛

V9ykn8_TZL0

hat ha csak farmolasbol akarsz szintezni akkro talan az aoe grind a nyerobb, ha talalsz olyan placcokat ahol egymasmelett rakatsok mob van. ha questelgeteni is akarsz akkor szerintem egy singlenukeos fire builddel elvezetesebben telik majd a lupolas, de mostmar akar otvozheted a kettot egy fire/frost builddel is😊 igazabol en nem vagyok egy nagy aoe fan (bar most invasionhoz szuperjo az aoe build), de sokan arra eskusznek hogy aoe grind a leggyorsabb modja a szintlepesnek. ebben lehet is valami de szerintem felettebb unalmas is lehet ez egyben.

epic mount-tal lehet a leggyorsabban haladni <#vigyor1>

amúgy szvsz cold-os aoe grind.
lvl 51-tõl bestof hely erre szerintem sorrow hill, 1.11 óta több ok miatt is 😊
a probléma csak az, hogy élõ mobot nemigen fox ott találni, annyi 5x-es kari farmolja egyszerre.
legjobb módszer erre szerintem egy fire/frost build most shattercrit-tel.
rank 1 frostbolt-tal vagy mount-tal behúzól párat 6-8-10-15 mobot (attól függ mennyi a stamina-d), aztán frostnova, flamestrike, coc, blastwave, iae, stb. variálni lehet a sorrendet tetszõlegesen 😊

a leggyorsabb szintlépési mód.

Botond
Stormwind katedrálisban felveszed a küldit,és lendületbõl ugyanannál az npcnél adod le. Pala 40es mountot.
Davidus
nem mert azonnal gkick

V9ykn8_TZL0

Sephi
A Shadow Priest az nem lehet top5-ben?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

igen pala ingyen kapja. goldshire-ben kell leadni hozzá a küldit
warlock is úgymond ingyen kapja, bár neki meg nem is árt meg, mert a démonjainak a tréningezésére legalább annyit költ, mint a sajátjára (gyakorlatilag 40-ig alig valami pénzzel rohangál)

ezek a lvl 40-es mount-okra vonatkoztak, a 60-as epic-ért bizony fizetni kell keményen.

Davidus
mivel lehet gyorsabban haladni? coldos AoE grind vagy esetleg valami fire ágas single target buli?

V9ykn8_TZL0

hát én nem mondtam, hogy ilyen build-je...igazából fogalmam sincs milyen build-je van, nameg ezért is irtam, hogy csak spekulálgatok, elmélkedem.
az viszont igaz, hogy wlock nagyon gyorsan fel tudja élni a manáját.
mint ahogy az is igaz, hogy 1.11 óta hála a sok új aggro csökkentõ talent-nek nyugodtan lehet kitolni mage-ként mindent, ami csak kifér a csövön.

Mighty
Papjainknak még gyakorolnia kell az MC-t 😊
Meg is kapták házifeladatnak <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

capaszabi
jaja ingyen 800g+szopás

Mighty
Karalábé ütni akart téged 😊 Én már kezdtem sejteni, hogy te lehetsz, mert túl sok volt a kiss, bow, meg ilyenek egy hordástól egy HunStarsos felé 😊

Viszont nem esett, amiért mentünk 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
A 40es mount ingyen van. :-) Legalábbis 1.1es patchben nem kellett semmi extrát csinálni,csak elkúszni Ratchetba.
mert nem ingyen kapja 40 en? 60 on is olcosbban kijon az epic mint 800 g😄

ez az "ingyen kapja" dolog mindig mosolyt csal az arcomra <#wilting>

hordanal csak a lock😊 te tudod a paladin az egy csalo semmirekelo kaszt😊 hmm tenyleg hova lett gabgaf.

Kérdésem volna.

Ally oldalon ugye a Pala és a lock ingyé kap hátast.
Horda részen szintén van lock ingyé pacival, de van ott más ilyen kedvezményezett?
Mer ugye a shaman az hasonlóan tápos, mint a pala, de nem tudom kapja e a pacit ingyen. Vagy csak a lock ilyen hordánál?

neked elvitte a cica egy kereked😄 hol irtam hogy buffolni kene a maget te sotetgyerek?!😄
amit te irtal az kerlek ez:

"1. Ahol nem lock vezeti a DMGet, ott vmi nem stimmel
6. rugó/lock/mage illik top 10ben lenni, ez alól kivétel ha sok try van olyan bosson ahol decurseölni kell ugye."

tehat teljesen egyertelmuen lefixaltad hogy warlocknak muszaj elol lennie es utana a top10 ben lehet mage meg a rugo😄

errõl van szó. immo+conf egyedül 630 mana, ami a csekély 6000es fullbuffolt mananak elég szép százaléka.
annyit füznék még hozzá, hogy warlock egyféleképpen lehet elsö, ez pedig ha sacc+revives succut használ, viszont a 0 aggro csökkentése miatt egy pillanat alatt lehúz akármilyen bosst
(wildornak még annyit, hogy conf buildal nem fog 3.5k+ sbket löni, inkább olyan 2.6-2.7et (600 shadow dmgel))

capaszabi
/irigy

capaszabi
full raid végén rugó/hunter/mage.

a post lényege az volt (ha nem tünt volna fel), hogy azok a classok supportolják/decursolják/cleanseljék a RAIDET, akik tudják. Mivel: rugó és warlock erre képtelen (hunter is), ezért nekik illik top 10ben lenni, aki más classból ott van az gyakorlatilag a DMGre figyelt és nem a raidre.

ÉRTHETÕ igy?

(rühellem ha felnött embereknek szájbarágósan kell vmit leirni, mert képtelenek továbbgondolni a leirtakat.)

capaszabi
tudom ^^

jó étvágyat 😊

capaszabi
látom nem tudsz olvasni.

amint azt irtam: mage/lock/rogue. kivéve ha sokat kell decurseölni.

cry me more to buff mages

hat figyelj akkor nem ertem mit csinalnak nalatok a magek, foleg most 1.11 ota ahol frost kapott +10% critet (winterschill) fire meg +5% damot (imp scorch buff) es -30% threatet (vagyis mehet minden ami a csovon kifer) ha ezek utan egy warlock megelozi a mageiteket, akkro az nc. biztos stamina vagy spirit gearben toljak nalatok a magek😄

Davidus
kemény vagy

V9ykn8_TZL0

jah hogy egy eletben egyszer veletlenul egy warlock zsinorba 10 et critelt es akkro te azt mondod hogy igen igaz az az allitas hogy warlock az top damagedealer a raideken? gg... mage is kepes zsinorban critelni es kepzeld akkor felszokik a dps 800-1000 re is nah most erre varjal gombot😄 destro lock igen kepes damaget osztani, de meg az sem fogja a rugo vagy akar mage dpst lekorozni, hiaba erolkodik, legfobb akadalya az amit mar garrett is leirt, egyszeruen kifogy manabol aztan lifetap+global cd alatt szepen lemarad. de azt nem tartom kizartnak hogy mondjuk egy trashmobon elso 3-ba tudna ferkozni, dehogy egy full raid vegen nem lesz lock az elso helyen az annyira biztos minthogy most eppen vanilias karikat eszem😛

capaszabi
hántört kifelejtettem, de hántör nem kompetens a FD miatt. az csit. Hunternek kb semmi dolga, nyomogat pár gombot, ha véletlen crit akkor FD, meg néha TS ha kell.

capaszabi
és nem az "übermcfarm" raidekröl beszéltem, hanem aq/bwlrõl ahol futkosni kell, nem pedig 1 annihilatort BS-elni

capaszabi
igy igaz. ha boss lemegy a tankról az a tank hibája. ált.

nem nevettet szerintem.
egy destro lock igen szép dmg-et ki tud osztani...
pl. tegnap behivtak egy raid-re - mert kellett ppl, én meg épp ráértem.
elötte forditotta le egy wlock a boss-t (aszonták mehet a full dps, ami kifér a csövön), valami 650+ dps-t csinált a csávó.
utána jött egy rugó 380valamennyivel, aztán 1-2 mage, olyan 300-350 körüliekkel.
aztán mondták is neki, hogy jó lenne, ha a 650+ dps-ét jóidõre elfelejtené 😄

utána mondta a srác, hogy úgy kezdõdött neki, hogy becrit-elt az elsõ shadowbolt, aztán mivel talent-ezve van neki, innentõl jön +x% shadow dmg neki rá, aztán nyomogatta szépen a 3500+ shadowbolt crit-jeit zsinórban, meg gondolom még hozzájött ehhez a curse of doom-ja, meg esetleg még némi immolate, conflagrate crit-ek, meg szerintem 1 corruption is... szóval szerintem single target dps-ben simán oda tudja kenni a dps class-okat, ha megfelelõ gear-je van, meg talent-ezése hozzá, nameg ha ki is tudja tolni magából a dmg-ét...ami általában nem sikerül neki, mert úgy lerántja a boss-t a tankról, hogy öröm nézni.

bár ez csak spekuláció, DrProf. Devilking ezt jobban el tudja magyarázni 😊

nálunk az elsõ warlock talán befér az elsõ tízbe.
van arathoron egy klán ahol a lockok benne vannak az elsõ ötbe mindig, szoktam menni velük. Ennek két eredménye van:

- a lock_minden_raiden legalább kétszer lehúzza a mobot a tankról és meghal
- folyamatosan lifetapel, és a hílerek manájából sebez.

Tanita joggal kérdezné: és ezt így hogy?

The Garrett
1. es pont az nekem is ferde picit.
Lock max akkor vezet barmilyen dmg et, ha a rogueknak sokat kell futkosni, leváltani a mobról, és a fight nem tart tovább 1-2 percnél...
Egy hosszu fight alatt a lock hamar kifogy manából, és lifetapelnie kell ami dps kiesés, a mage ezalatt vígan lövi clearcast / master of elemnt / manareg talentek miatt.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Thalrog
és a hántör?

ha odafigyelek top5-ben benne vagyok... 😊

Sephi
Nem mondom baazd 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Thalrog
jaja, bár elõször én akartam segíteni, de sikerült behúzni egy nagy tuflákot 😄 😄

ha jo otlet akkor ott is tobben reagalnak ra, es nagyobb esellyel veszik komolyan.

lock? ne nevetessel mar legyszi😄