World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1, Mi az a pug? 😄
2, Köszi szépen az infot! most nyárra pihen sztem még a WoW, majd szeptembereben.

BEAST
igen , tudom ... ezért kérdeztem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
nálunk is ez megy xD ... akkor van BG amikor a horda akarja ... és ez kb annyit jelent hogy 2-3 összeszokott banda alázza az allis pugokat 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ha ez a bajod akkor neked meg -> reroll pvp server.
azokon általában a horda van többségben 😊

lehet hogy igazad van, és hülyeség amit gondolok... de ha abból indulok ki ami arathoron zajlik, akkor a kisebbségben lévõ oldal jobban rááll pvp-re, jobb csapatuk is lesz, és öt perc alatt bedarálják az ellent, majd mennek a következõ csapatért... tegnap például 3-4 jobban felkészült horda csapat darálta az allit, akik úgy 5-10 -szer annyian lehettek, és a sor sem volt hosszú (a horda farmolta a honort folyamatosan, az alli meg hagyta a fenébe az egészet mert már megint lemosták)
Igazából tuti módszer nincs a dologra, mivel nem lehet kiszámítani, hogy adott populációból épp mennyien szeretnének bg-zni... viszont ha ezzel egyidõben bevezetnek egy world pvp rendszert is, lehet hogy nem lesz ekkora jelentõsége az egész bg dolognak

Botond
Igen,pvp az a pvp realmokon lesz,micsoda döbbenet. :-D
BEAST
rp meg pve realmen sok outdoorpvp-re esélyt nem látok ... még akkor sem ha az állítólagos elfoglalható zóna pontokat be is teszik

PiszkosFred
Lássuk elõbb hogy mûxik, aztán majd kiderül hogy sikerült e megoldani a dolgot... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Én mondjuk outdoor pvptõl várok vmi fellendülést,nem BG linkeléstõl.
Botond
+300nál 3óra a sor,de +10ezernél 5perc? Mibõl gondolod ezt?
ezt nem lehet kivédeni... de a sor mégse 3 óra lesz, hanem 5 perc max

BEAST
igen , pl nálunk ha csak rp vs rp lesz akkor az eddigi 2-3 órás sorok nem változnak ... mivel az összes rp serveren min 70% allis ... nálunk még ennél is több, szar dolog végigsétálni Orgrin úgy hogy kb 10 hordással találkozol 😄

ebbõl a mozgatásból kiindulva, meg egyébként is logikusan, úgy néz ki hogy, csak egy adatparkban lévõ szervereket fognak összelinkelni... gondolom kell egy kevés sávszélesség a két realm közé...

Botond
Van bg sorban 30ezer hordás meg 20ezer ally mondjuk. Na az a cumi. Én ettõl tartok.
Tatyla
mi az a nap?<#wilting>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BEAST
tényleg , most a guildben errõl ment a vita hogy hogyan oldják meg a crosslinkelt bg-ket ... az egyik fél azért sírt mert mivan ha minden realm minden realm ellen , szal plv rp server - pvp server és juj a nagy gonosz profik lealáznak még ha queue nem is lesz sem éri meg ... a másik fele meg azért sírt mert mivan ha csak pvp - pvp , pve-pve lesz , mert akkor csak annyi változik hogy több bg lesz de az arány és a queue nem sokban ... pl az összes rp serveren 70-80% alli hmm ... csak hogy a "jajpvpserverengankoltak" meg az "énvagyokazistendps" témákon túl is legyen valami <#idiota>

Botond
Sounds like a plan. ^.^
Davidus
nem maradsz ki mert mindenki oda megy kiskarizni és felrobban a szervered😛

V9ykn8_TZL0

zero the hero
oh, tenksz <#wave>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

fene ebbol is kimaradok😊 magtheridon nincs a listan😄

damagemeterrel kapcsolatban, en recapot hasznalom a statisztikai adatok miatt(miss,crit,maxhit, stb)

Mighty
Majd szólsz egy GM-nek és visszatesz a küszöb elé 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PiszkosFred
Mert amikor rókázol egy bokorba, pont úgy nézel ki, mintha sapolt volna egy kedves kis ud rugó. Tudod, van akit csak ez a feeling hajt 😄

Egyébként is, az a legjobb koncert/fesztivál, amelynek részleteit kábé egy hónap alatt szeded össze a téli beszélgetések során... ;] Ja. és mindezért még fizettél is...

antgecc
Mi a jó abban, ha vki végig seggrészeg? Ja tudom már! Rókázni a legjobb a világon!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Botond
Strand+nap= urban legend. A világ a lapos és végetér a küszöbnél,aki átlépi leesik a végtelen mélységbe. Az ördög mûve a külvilág!<#wilting>
hm, lehet hogy kéne egy link a wikipedia strand bejegyzésére is

Botond
Sok boldogot!
zero the hero
szerencsere ez a szerver leallas pont hidegen hagy, mert kezdodik a fesztival szezon, es ugyerzem segg reszeg leszek vegig (vegre valahara<#idiota>) jah es 20 eves lesz aza hulye fejem a napokban szal ha jon valaki szoljon ram es meghivom <#buck><#pias>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

The Garrett
Haha eselyes! 😄 vek nilash nem lesz leállva szal..... 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
vagom mar sry . my bad 😊

PiszkosFred
Na egy nap, amikor még annak is strandra kell mennie, aki nem látott napot évek óta ;]

QuippeR
utána azok a szerverek vannak felsorolva, amik kb 24 órára állnak le, nem 36-ra. (downtime of up to 24 hours)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

dmeter egyszerübb mint rávenni még xx embert hogy feltegye azt :p

a nap híre <#idiota><#bdead>

The Garrett
dmg meter egy kalap szart se ér kb

SW stats ha valami valós adatot szeretnél kapni a saját statjaidon kivul.

BEAST
arra ott van a KTM Threatmeter =P

The Garrett
mmm csak az a 11 szerver lesz offline amit eloszor emlitenek

utanna az english szerverek felsorolása van aminél problémákat okozhat még ez a kis leállás.

BEAST
😄😄😄😄

én aggro mérõnek használom :p

A dmgmeter egy dologra biztosan jó, elég jól kiderül belõle, ki az aki ninjaafkzik raid közben...

TSW: Tunderke

TDC Geronimo
*egyetért*

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Majd berakom aláírásba,ha sok lesz a kérdés az én kommentjeim úgyis elolvassa mindenki,még idézni is szokták,mint a nagyokat általában. :-D
hehe
😊
odarakom magamnak nehogy elfelejtsem 😊

Botond
Azt. De fölösleges bannert csak te olvasol. :-D
jaedenar alli oldal.
recommented státusz (9000+ karakterrel wowcensus szerint, 47-53% alli-horda megoszlással), bwl-be még nem járnak a népek, annyira friss a server (ragna-t is csak 1 horda, 1 alli team verte le eddig)

van ott 1 magyar guild is, Hun Crusaders névre hallgat (imho nem túl fantáziadús, de legalább van, meg könnyen azonosítható).
akármilyen kaszttal lehet szerintem még join-olni.

elõnye ennek, hogy senki sem altkari, senki sem rohangál tonnányi epix-szel a hátán.

bg státusz:
- pug alli általában wsg+ab-n veri a pug hordát, kivéve ha premade hordával futsz össze
- AV-t 95%-ban - s ezen én is meglepõdtem - az alli nyeri meg.

Ha ez szerintetek is azt jelenti hogy holnap 24 órás leállás lesz, akkor beírom a fejlécbe, elkerülendõ a sok kérdést

eddig is a BSen játszottam, de ismerem a pangást... 40-50 ig ha volt WSG, akkor is 10v3 volt a horda javára, vagy pedig nagyon ahamr vesztettünk... AB meg sosincs...Ezért keresek vmi mást, de a hordás karakterek meg vhogy nem jönnek be 😊

Gondolom jó az is, nincs sorbanállás bg-kre, egyszerre sok fut, úgy tûnik 1-1 av elindult sokszor már délelõtt 10-11 körül is, mindez köszönhetõen a full státusznak. Allyról nem tudok nyilatkozni bõvebben, horda oldalon vagyunk egyre növekvõ, jó kis közösséggel.

Botond
BS. :-P
és az alli oldal?

capaszabi
dunemaul horda jó, alli fos