World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából sztem nem is gáz ez a 24h ás leállás mert a mi serverünkönk random DCk hada jelentkezett ami marha bosszantó volt, csak eztán legyen már normális.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
SWGvel is így volt...Mikor megkaptam 2 nap nemnagyon játszás után naponta 14-15 órát játszottam ^^
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sztem ma meg fogok halni ha nem wowozhatok :S
a blizzard-nál nem sietnek el semmit sem.
de addig is ki lehet menni a szabadba friss levegõt szívni, emberekkel találkozni + beszélgetni, meg ilyesmik 😄
Ma ez a 24 órás leállás 100% biztos? Nem lesz holnapig semmi esetre sem szerver? Nemlehet, hogy minnyár lehetne már jáccani? 😮
a haverod meg üdvözöltetem, õ biztosan jobban tudja 😄
az mondjuk más tészta, hogy este 10 elött nemigen fogok hazaérni, szal' igazából nem tud meghatni, hogy ma 24 órás leállás van... 😊
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Olyat olvastam, hogy 1 gyerek mondta, hogy frostra 1 pontot sem érdemes pocsékolni...az akkor gyagyás volt? 😄
Mondjuk tényleg a Frost varázslatok nagggyon jók, mert a nova nagyon kell.
Akkor Frostot tolni fogom míg bele nem szakadok 😊
Most lvl 14 vagyok majd sztem lvl 20on nyomok egy talent visszavonást és ezt a 4 elcseszett pontot átrakom Frostra mert most vegyesen van Arcanon meg Firen :S
az egyik legjobb megoldás, ha a frost ágat kezded el tolni felfelé.
a full frost 2/0/49-es az egyik legjobb build mind pvp-re, mind pve-re (sokak szerint).
full frost-nál frost warding-ra érdemes 1 pontot rakni, a többi mind mehet max-osra.
ami szvsz fontos, az az elemental precision, +6% hit, ha nem akarsz sok resist-et látni, akkor érdemes kimaxolni.
2. lehetõség:
elementalista - minimum 21 pont kell itt frost-ra, hogy legyen ice block, utána meg a maradékot tolhatod bele fire-be blastwave-ig és afölé, vagy rakhatod frost-ra is.
ami fontos és életmentõ rengeteg helyzetben: ice block, 5/5 shatter, cold snap, elemental precision (meg esetleg még blastwave, bár ha hordás mage vagy, akkor neked szvsz ice barrier jobb választás)
arcane ág szerintem nem ér annyit, hogy 2 pontnál többet rakjál bele - a másik kettõ ághoz képest igen nulla maradt.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ha nem jön be átspeccelhetsz bármikor(igaz,hogy ez pénzes dolog).
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Fricy: Nem ismerem és ezt a nevet se használom már sehol csak a zesgén (3 éves név) 😊
Ha szépen megkérem akkor valaki tudna nekem részletes leírást nyújtani mage fejlõdés ugyében? Mert már érzem, hogy elcsesztem a talent pontjaimat. Ez Diabloba sem ment soha 😞
És 1-2 tanács is jól jönne mert tényleg annyit tudok eddig a WoWról, hogy szép meg jó, de a fejlõdési kiskapukról és ehhez hasonló dolgokról semmit :o)
keep walking... www.artum-inferniti.net
ha mar ennyire a BG-knel tartunk , nekem is lenne egy kerdesem 😊, horda oldalon mit kell tenni azert, hogy ujra megcsinalhato legyen a wolf rider quest.
alli szinte mindig 2-szer elsuti ezt a segitseget amig mi, max egyszer, azert mert nem kerul vissza a helyere a wolfok kapitanya vagy ki (neki kell leadni ram hidest)
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
anti hero
bár azzal is beérném, ha
1. vagy AV-re is lehessen join-olni group-pal, vagy
2. ha nem, akkor WSG+AB-re se lehessen, vagy s talán szerintem ez volna a legjobb megoldás:
3. különválasztani a két funkciót, group csak group-pal, pug meg csak pug-gal találkozhasson.
pont ez a feeling a pvp serverben...
amúgy igen, tényleg elég messze állok - fõleg - most a pvp-tõl, pláne úgy, hogy napi szinten jó, ha fél órát ülök a wow elött...vagy még annyit se.
mérnincsserver?!?!<#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
keep walking... www.artum-inferniti.net
Ebbõl néhány dolog szerintem nem igaz. Elõszöris az 50% az nagyon sok. Eleve minden szám csak úgy mûködhet, hogy ütésenként x eséllyel. Ha 50% eséllyel daze, akkor egy tigris elõl sosem futsz el, gyakorlatilag folyamatos daze (daze 3-4 sec, tigris üt 1 sec). Egyébként szerintem nem emelték fel az esélyét, csak régen játszottál kis karival <#bee1>#bee1>
Ami a "backing up" dolgot illeti, erre csak azt tudom mondani, hogy még sosem dazelt egy mob sem, ha nem fordítottam hátat neki (kivéve speciális képességek persze). Ami itt problémaként beléphet, az a mobok mozgása furcsa távolodás közben. Te ugyebár lassan hátrálsz, a mobok viszont csak teljes sebességgel tudnak mozogni (biztos tudnak máshogyan is, de nem szoktak <#idiota>#idiota>). Ilyenkor elöfordulhat, hogy átfutnak rajtad (akár csak egy pixellel), és akkor máris hátulról haptad az ütést. Ilyen már történt velem, enyhe lag miatt volt.
Csak hogy néha az értelmes kérdésekre is válaszoljunk <#duhos2>#duhos2>
ಥ_ಥ