World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halle..
Igazából sztem nem is gáz ez a 24h ás leállás mert a mi serverünkönk random DCk hada jelentkezett ami marha bosszantó volt, csak eztán legyen már normális.

PiszkosFred
Tegnap sajnos nyertek a csigazabálók, úgyhogy lehet a 24 sem 24, hanem 36, vagy több, ha ezek nagyon nekikezdenek örülni. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mr_no_NaMe
Könnyen rászokok én ezekre 😊
SWGvel is így volt...Mikor megkaptam 2 nap nemnagyon játszás után naponta 14-15 órát játszottam ^^
Akkor probalj ki vmi mas MMO-t, pl. itt van city of villans trial.

PiszkosFred
Hát bebaszna. Nagyon fasza lenne, ha most mindenki arra a pár darab serverre özönlene amelyet ez nem érint, teleszpemmelnék a csatikat, nem lehetne bejutni esetleg a serverre/nagyon hosszú sor lenne, és hasonlók. Jó ez így. Egy napot kibír mindenki. Legalábbis ki kellene...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lazarus
Ez elég korai függõség ^^
Mr_no_NaMe
Mennyél te ki az ötven fokos melegbe friss levegõt szívni meg emberekkel ismerkedni ^^
Sztem ma meg fogok halni ha nem wowozhatok :S
Botond
Ott nem,de a parkban igen. :-D
Botond
Hajnali 5ig karbantartás+amit csúsznak. Új feature ez,a strandok szponzorolják.
te az utcan megszolitasz idegeneket?

100%-ig biztos. és lehet örülni, ha csak 24 óra lesz és nem 36 😊
a blizzard-nál nem sietnek el semmit sem.
de addig is ki lehet menni a szabadba friss levegõt szívni, emberekkel találkozni + beszélgetni, meg ilyesmik 😄

Mr_no_NaMe
Nem haverom csak olvastam 😮
Ma ez a 24 órás leállás 100% biztos? Nem lesz holnapig semmi esetre sem szerver? Nemlehet, hogy minnyár lehetne már jáccani? 😮
én nem azt mondtam, hogy kötelezõ igy csinálni, csak javaslat volt, ne tévedj el 😊
a haverod meg üdvözöltetem, õ biztosan jobban tudja 😄

jah, az ciki...nembaj, nekem van olyan serveren karim, amelyik futni fog délután 😄
az mondjuk más tészta, hogy este 10 elött nemigen fogok hazaérni, szal' igazából nem tud meghatni, hogy ma 24 órás leállás van... 😊

Davidus
mondjuk ez rombolja a feelinget: The initial launch of the Paid Character Transfer service will only allow transfers between a limited set of realms.

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Friczy
Azt ugye nem lehet...

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mr_no_NaMe
Köszi így fogok fejlõdni!!! <#worship><#worship>
Olyat olvastam, hogy 1 gyerek mondta, hogy frostra 1 pontot sem érdemes pocsékolni...az akkor gyagyás volt? 😄
Mondjuk tényleg a Frost varázslatok nagggyon jók, mert a nova nagyon kell.
Akkor Frostot tolni fogom míg bele nem szakadok 😊
Most lvl 14 vagyok majd sztem lvl 20on nyomok egy talent visszavonást és ezt a 4 elcseszett pontot átrakom Frostra mert most vegyesen van Arcanon meg Firen :S
csinálj és akkor lesz karid.

1. lehetõség:

az egyik legjobb megoldás, ha a frost ágat kezded el tolni felfelé.
a full frost 2/0/49-es az egyik legjobb build mind pvp-re, mind pve-re (sokak szerint).
full frost-nál frost warding-ra érdemes 1 pontot rakni, a többi mind mehet max-osra.

ami szvsz fontos, az az elemental precision, +6% hit, ha nem akarsz sok resist-et látni, akkor érdemes kimaxolni.

2. lehetõség:

elementalista - minimum 21 pont kell itt frost-ra, hogy legyen ice block, utána meg a maradékot tolhatod bele fire-be blastwave-ig és afölé, vagy rakhatod frost-ra is.

ami fontos és életmentõ rengeteg helyzetben: ice block, 5/5 shatter, cold snap, elemental precision (meg esetleg még blastwave, bár ha hordás mage vagy, akkor neked szvsz ice barrier jobb választás)

arcane ág szerintem nem ér annyit, hogy 2 pontnál többet rakjál bele - a másik kettõ ághoz képest igen nulla maradt.

mennek a serverek kurva yo h egyiksen sincs karim
Ha már lopsz, idézz pontosan. 😊

11:00
MrStokes
Ez nem is olyan rossz otlet 😄 csak azt nem ertem miert kell hogy 15+ legyen? 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
A 50% snare debuff = mozgasi sebesseg 50 %-kal valo lassitasa sztem.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

tegla
Csak javaslom,hogy a belinkelt oldalon olvasgasd át a talenteket,tedd hozzá a saját elképzelésed egy über mágusról és próbáld összehozni a kettõt.
Ha nem jön be átspeccelhetsz bármikor(igaz,hogy ez pénzes dolog).

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Mr_no_NaMe
Köszi akkor igyekszem ezeket csinálni csak nincs senki akivel nyomulhatnék...de elég gagyi így csapat nélkül lófrálni :S

Fricy: Nem ismerem és ezt a nevet se használom már sehol csak a zesgén (3 éves név) 😊
Friczy
Te az Armys NoName vagy?

Botond
Hát xpzést a legkönnyebben úgy tudod megvalósítani,hogy vagy csoportosan xpzel haverokkal,vagy ha mindenáron magadban akarsz nyomulni,akkor járd körbe mindig a szintednek megfelelõ zónákat és mindig a zöld küldikre koncentrálj. Zöld mobok gyors könnyû xp küldik is teljes xp rewardot adnak,szóval messze a legidõhatékonyabbak. Ahogy szintet lépsz megint kizöldül pár küldi megint azokat. Nekem ez a módszer bevált.
Mr_no_NaMe
Ok csak pont ezt nem tudom, hogy mire tegyek és milyen sorrendben meg mit fejlesszek elõször :S
itt próbálgasd.

Mr_no_NaMe
Szép WoW nélküli reggelt :S
Ha szépen megkérem akkor valaki tudna nekem részletes leírást nyújtani mage fejlõdés ugyében? Mert már érzem, hogy elcsesztem a talent pontjaimat. Ez Diabloba sem ment soha 😞
És 1-2 tanács is jól jönne mert tényleg annyit tudok eddig a WoWról, hogy szép meg jó, de a fejlõdési kiskapukról és ehhez hasonló dolgokról semmit :o)
Botond
Otthon lanon tolod,nem?:-D
capaszabi
ez igy mi? fél 10kor otthon ment a szerver, itt meg nem megy 10:15kor? wtf?

remelem elfelejtik kikapcoslni h nelehessen karit csinalni me egy gnome warrit csinalnek 😄
Friczy
Védd meg a 4-5 rugótól aki csak azért lopakodik oda hogy szétvágja!

Sziasztok!

ha mar ennyire a BG-knel tartunk , nekem is lenne egy kerdesem 😊, horda oldalon mit kell tenni azert, hogy ujra megcsinalhato legyen a wolf rider quest.
alli szinte mindig 2-szer elsuti ezt a segitseget amig mi, max egyszer, azert mert nem kerul vissza a helyere a wolfok kapitanya vagy ki (neki kell leadni ram hidest)

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Botond
Mer reménytelen nub vagy,meg sem próbáltuk elmagyarázni mi a szitu. Ezt sem érted,mert nem tõmondatokban fogalmaztam. ^.^
multheten bedobtam de senki sem ugrott ra ;<

anti hero

nagyon kiváncsi leszek rá, mit hoznak ki ebbõl a cross bg dologból, de ami még jobban érdekel, hogy a world pvp-t vajon hogy akarják feltámasztani a hamvaiból.
bár azzal is beérném, ha
1. vagy AV-re is lehessen join-olni group-pal, vagy
2. ha nem, akkor WSG+AB-re se lehessen, vagy s talán szerintem ez volna a legjobb megoldás:
3. különválasztani a két funkciót, group csak group-pal, pug meg csak pug-gal találkozhasson.

én csak azt nem értem, mi értelme itt egymással jópofizni, mikor legközelebb ha meglátjátok a másikat úgyis újra egymásnak estek...naaa...ne mondd már, hogy nem élvezitek s nem jó feeling, mert úgysem hiszem el 😊
pont ez a feeling a pvp serverben...
amúgy igen, tényleg elég messze állok - fõleg - most a pvp-tõl, pláne úgy, hogy napi szinten jó, ha fél órát ülök a wow elött...vagy még annyit se.

Botond
Többen is szoktak online lenni az accommal újabban. Kezdõ/újrakezdõ haverok szokták levinni kisebb/nagyobb zónákba segíteni a karijukat küldikkel napközben,néha este is.
Count Adyn
hm hogyhogy még 1 vitéz se esett be hogy:
mérnincsserver?!?!<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

en mar lattalak teged vhol Idol kariddal Kornexie a nevem a jatekba BS human / pala
40-49en kaptam tegnap 2500at
Botond
Az elõrelátóknak minden szerveren van egy 15+ karijuk. Bár nem leszek otthon,de ha otthon lennék simán leüthetnék a restedem stormscalen a 17es druidomon. :-D
Botond
Tegnap volt kis idõm toltunk egy 30-39es WSGt, és nyertünk. Leadtam a küldit,hogy 3wsg markot (vagymit) adj le,és hopp 3000xp. :-D Nevetséges,60on még csak csak,de 30on is 3000xp?:-D Lehet új módja a szintezésnek?:-D
legalább lehetne karit csinálni a többi serveren ami megy...
Friczy
Sztem jó 5let a cross bg, remélem nagyritkán találkozunk majd. Mi pont szívunk ezzel, sose várok fél percnél többet sorban. Mondjuk ezért én bizt szívni fogok, de legalább változatos lesz. Mindíg ugyanaz a kb 40 ember AB-n..

picket
"A 50% snare debuff. All mobs have a chance of applying daze when they hit a target who is moving away from the mob. A common misconception is that the effect can only be delivered from behind, but a target may actually be dazed while backing up from the mob. Daze is by definition unbreakable by any class ability, but Free Action Potions (Thottbot) will prevent and counter daze."

Ebbõl néhány dolog szerintem nem igaz. Elõszöris az 50% az nagyon sok. Eleve minden szám csak úgy mûködhet, hogy ütésenként x eséllyel. Ha 50% eséllyel daze, akkor egy tigris elõl sosem futsz el, gyakorlatilag folyamatos daze (daze 3-4 sec, tigris üt 1 sec). Egyébként szerintem nem emelték fel az esélyét, csak régen játszottál kis karival <#bee1>

Ami a "backing up" dolgot illeti, erre csak azt tudom mondani, hogy még sosem dazelt egy mob sem, ha nem fordítottam hátat neki (kivéve speciális képességek persze). Ami itt problémaként beléphet, az a mobok mozgása furcsa távolodás közben. Te ugyebár lassan hátrálsz, a mobok viszont csak teljes sebességgel tudnak mozogni (biztos tudnak máshogyan is, de nem szoktak <#idiota>). Ilyenkor elöfordulhat, hogy átfutnak rajtad (akár csak egy pixellel), és akkor máris hátulról haptad az ütést. Ilyen már történt velem, enyhe lag miatt volt.

Csak hogy néha az értelmes kérdésekre is válaszoljunk <#duhos2>

&#3237;_&#3237;