World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sent0r
Emberek Megy a jo öreg BS 😊 !!!

WoW - Sentor Arx Pannonia :)

BEindultak a szerverek. Legalábbis a Sylvanas már megy.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Most akkor Elf volt vagy lock?

Mr_no_NaMe
Akkor még csak lvl 13 voltam 😮
Ilyen sárgás volt az egész 😄
Volt valami rajta lehet nem emlékszem pontosan. Csak arra, hogy nem írta ki a lvljét (de az égõpatájú paripa nagyon árulkodik a 60 szintrõl) hanem egy koponya vot a lvl helyett meg ha rávittem az egeret akkor 1 kard volt ott 😊
Volt nemrég egy video ahol egy mágus rank 1 frostboltal megölt egy warriort kinlódás nélkül. Azt, hogy a fenébe kell elképzelni? Rettenet jó cuccai voltak vagy egyszerûen csak ennyire jó a maga kaszt?
Mert engem elvert egy lvl 12-es hunter és rugó is (közbe lvl 13 voltam)
MrStokes
Aww, a fene megette.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
A nagy szam az lenne, ha PvP flag nelkul hordas teruleten meg tudta volna tamadni az NE a kisbaratunkat 😊 Persze feltetelezem h egy lvl 15-os mage szemei meg nem forognak verben es nem tamadja meg az uton-utfelen arra koszalo, eltevelyedett 60-as allisokat 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

koszi az infot akkor megyek low rppvpre remelem lesz is olyan realm... aztan megmutatom palanak miert a sotet oldal a felelmetesebb...
Mr_no_NaMe
Ezen most lefordultam a székrõl 😄ADSDA
Monjuk a rothadó, büdös undeadet kikérem magamnak 😮
PiszkosFred
Egy 60as epic paladin STVben, lóról leszállva, kaján vigyorral az orcáján megöl egy 35ös undead rugót. Kétszer. Aztán még egyszer.

PvP: ez mindennapos, szokásos hullakemp és társai.

RPPVPn viszont más a helyzet:
- A paladin tudományos kísérletet végez, miszerint az élõhalottakat hányszor lehet megölni, ha egyáltalán ez a kifejezés, hogy megölni, érvényes az undeadekre. Tudja a paladin, hogy egy állítást célszerû többszöri próbálkozással és bizonyítással alátámasztani, ezért öli meg sokszor az undead rugót. Aztán mikor úgy érzi, elég tudományos adatot szolgáltatott neki a szitu, veszi a kalapját, "oszt' jónapot"
- A paladin Isten szent parancsára pusztítja megszállottan az undeadeket, ezért kutya kötelessége, hogy minden rothadó, büdös undeadet megöljön. Ezután a paladin elmormol egy imát a hulla felett, imádkozva az égiekhez, hogy a rugó lelke nyerjen bûnbocsánatot odafenn.
- A paladin barátunk már öreg, a kor és a sok csata kissé megviselte az elméjét, ezért rövidtávú memóriazavarban szenved. Ezért hiszi azt, hogy a folyton feléledõ undead mindig újabb és újabb ellenfél, akik írtani kell, hiszen ez a Szent Parancsolat, amelyet a Rendjének Szabályzatában az elsõ pontban olvasott.
- De lehet, hogy a paladin egyszerûen csak miszterbín és dzsimkerri ügyességével rendelkezik, és dehogy akarta megölni a rugót. Egyszerûen csak szeretett volna vele kezetfogni, eldumálni, megbeszélni az élet nagy dolgait, de valahogy mindig addig csetlett-botlott, amíg az kézfogás macro helyett az attack ikonjára kattintott...

és még lehetne sorolni...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mr_no_NaMe
Tegnap mondjuk durva dolog történt ezt elfeledtem mesélni.
Megyek a Barrensbe a Crossroadshoz, már majdnem ott vagyok egyszercsak lovaglást hallok.Elémvág egy 60 szintes Night Elf.
Én kicsit beszartam mer ha megöl akkor megin gyalogolhatok egy órát.
Közelebbjött, dobott egy puszit és továbbment 😄DDDD
Aszittem beszrok 😄
Sárikának hívták. Véletlenül nem innen volt valaki? :o)
Ez korrekt, bár én inkább 2/3-as blizzarddal és 2/2-es warddal csinálnám... Blizzardot úgyis csak minden második ünnepnapon használod, frost wardnak meg több a gyakorlati haszna.

azt ertem hogy rollplayeing PVPt jelent mondjuk de miben mas a simatol?
sracok valaki kifejtene nekem erthetoen mi a kulonbseg RPPVP es PVP realmek kozott...? jo lenne mar megtudni 😊 koszonom
Jaaaa, így már hihetõbb a dolog

Nekem ezt ajánlotta valamelyik nagytudásu mágus:
Nagytudású Frost Mage

Mighty
Igen, ha mindkét acc a te neveden van.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Fasza. Akkor most aztán félhetnek Blizzék a "pénzért felnevelt karik" dömpingjétõl<#idiota>. Realmról-realmra még csak hagyján, de accountról-accountra... Kicsit fura sztem.

MrStokes
Sztem nem mostanaban, mert a csigazabalok a munkaundor miatt zsaroljak a US anyaceget, hogyha tul sokat kell dolgozniuk, osszeborogatjak a szerverparkot! 😄

Ezert is van ennyire lemaradva az EU verzio a US-tol.... 😄

MrStokes
Acc-rol Acc-ra is ? Huu ez tetszik!

AnarchoiD
party leader insta reset -je uberjo , nemkell csapatot bontani, ami viszont az igazio johir : US szervereken mar lehet karit realmrol realmra , accountrol accountra mozgatni .. mikor lessz ilyen eu -ban ? ;((

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Davidus
erre a buildre mit léptek?
lvlup+60 után magister1/2 gyûjtögetõs build

V9ykn8_TZL0

Botond
Pedig nincs is jobb egy új karinál. Lvl40ig nincs semmi gond a mounttal. :-D
raziel.
van már kb 10-20 server, csak ugye karit nem lehet kezdeni

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

MrStokes
Szerverek eddig is voltak, csak nem elerhetoek... ^_^'

Botond
Stormscale megy!
Van már szerver? <#nemtudom><#idiota><#vigyor5>

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

... 😛
PiszkosFred
Nem hazudtolod meg a "neved" ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

legalabb lehetne karit csinalni... tegnap estekelett volna
Friczy
Aham, köszi, nyomtam én is, de embercserélgetésnél visszajön mindíg. Újra copy-paste, már makróba tettem.
A jó megolds ha megcsinálják a csigások.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mr_no_NaMe
Rád lehet számítani ^^
"Mennyél te ki az ötven fokos melegbe friss levegõt szívni meg emberekkel ismerkedni ^^
Sztem ma meg fogok halni ha nem wowozhatok :S"

megyek is, még 1,5 óra van melóból, utána irány az aquacity a kollégákkal 😊

hát pedig ma nem fox wow-ozni, de semmi gond, majd viszünk virágot a sírodra 😊)))

"te az utcan megszolitasz idegeneket?"

szoktam, nõnemûeket 😊
miért, te félsz tõlük, vagy mi? 😄

inecromancer
"te az utcan megszolitasz idegeneket?"

Remélem nem csak én képzelem be a mögöttes tartalmat, mert így riszpekt ;>

Mr_no_NaMe
Hál istennek legalább nem azzal törõdnek hanem a wowot csinálják 😄
<#eljen>

A leállással nincs gond, de hogy meccs sem lesz ma este az azért már kicsit több a soknál... Ezért kellene lázongani inkább.

Lynx_TWL
valaki tudna 1.11hez mirrort adni?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

jaja

nekem nem volt vele gondom, úgyhogy nem próbáltam, de a popup-os balhét kell megoldja elvileg (de még az is lehet hogy a két dolog együtt van)

Lynx_TWL
mennek már a serverek?

Lynx_TWL
mirõl beszélsz? beszólsz?

iagazd van fél órás skill nélkül nem valószinü hogy elvertem volna fél hp-rol,amugy warival meglehet boritani a lockot fõleg ha szar pet van neki elõl de igy miután felpattantam mást esélyt már nem láttam😊Lorog pedig egy szar noob😊csak ninja elemetalra van tallentelve de azért néha megpakolom😊
QuippeR
ez így kód alapján a "You are now saved to this instance" problémát oldja meg, nem?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

/script local i; for i=1, 7 do getglobal("ChatFrame"..i): UnregisterEvent("UPDATE_INSTANCE_INFO");end

disconnect
Imádom, amikor végre játszhatnék, mert nem kell melózni, akkor van ez a krva karbantartás 😞 Na irány a strand!

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

Mr_no_NaMe
Meg kijött a Prey demo! Vagy ez csak nekem új? 😄
Mr_no_NaMe
Mind1 kiprószálom ezt a City of Villainst annyira nem lehet rossz 😮
Friczy
Strand-sörözés-kertisütés!! Sorrendben
A csigások meg csak csinálják meg precizen!! Meg ne lássak fél percenként felugró raidinfo ablakot többé!

keep walking... www.artum-inferniti.net

bár csak a peccs óta van ekkora szopacs...