World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ilyen sárgás volt az egész 😄
Volt valami rajta lehet nem emlékszem pontosan. Csak arra, hogy nem írta ki a lvljét (de az égõpatájú paripa nagyon árulkodik a 60 szintrõl) hanem egy koponya vot a lvl helyett meg ha rávittem az egeret akkor 1 kard volt ott 😊
Volt nemrég egy video ahol egy mágus rank 1 frostboltal megölt egy warriort kinlódás nélkül. Azt, hogy a fenébe kell elképzelni? Rettenet jó cuccai voltak vagy egyszerûen csak ennyire jó a maga kaszt?
Mert engem elvert egy lvl 12-es hunter és rugó is (közbe lvl 13 voltam)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
PvP: ez mindennapos, szokásos hullakemp és társai.
RPPVPn viszont más a helyzet:
- A paladin tudományos kísérletet végez, miszerint az élõhalottakat hányszor lehet megölni, ha egyáltalán ez a kifejezés, hogy megölni, érvényes az undeadekre. Tudja a paladin, hogy egy állítást célszerû többszöri próbálkozással és bizonyítással alátámasztani, ezért öli meg sokszor az undead rugót. Aztán mikor úgy érzi, elég tudományos adatot szolgáltatott neki a szitu, veszi a kalapját, "oszt' jónapot"
- A paladin Isten szent parancsára pusztítja megszállottan az undeadeket, ezért kutya kötelessége, hogy minden rothadó, büdös undeadet megöljön. Ezután a paladin elmormol egy imát a hulla felett, imádkozva az égiekhez, hogy a rugó lelke nyerjen bûnbocsánatot odafenn.
- A paladin barátunk már öreg, a kor és a sok csata kissé megviselte az elméjét, ezért rövidtávú memóriazavarban szenved. Ezért hiszi azt, hogy a folyton feléledõ undead mindig újabb és újabb ellenfél, akik írtani kell, hiszen ez a Szent Parancsolat, amelyet a Rendjének Szabályzatában az elsõ pontban olvasott.
- De lehet, hogy a paladin egyszerûen csak miszterbín és dzsimkerri ügyességével rendelkezik, és dehogy akarta megölni a rugót. Egyszerûen csak szeretett volna vele kezetfogni, eldumálni, megbeszélni az élet nagy dolgait, de valahogy mindig addig csetlett-botlott, amíg az kézfogás macro helyett az attack ikonjára kattintott...
és még lehetne sorolni...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Megyek a Barrensbe a Crossroadshoz, már majdnem ott vagyok egyszercsak lovaglást hallok.Elémvág egy 60 szintes Night Elf.
Én kicsit beszartam mer ha megöl akkor megin gyalogolhatok egy órát.
Közelebbjött, dobott egy puszit és továbbment 😄DDDD
Aszittem beszrok 😄
Sárikának hívták. Véletlenül nem innen volt valaki? :o)
Nagytudású Frost Mage
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ezert is van ennyire lemaradva az EU verzio a US-tol.... 😄
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
lvlup+60 után magister1/2 gyûjtögetõs build
V9ykn8_TZL0
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A jó megolds ha megcsinálják a csigások.
keep walking... www.artum-inferniti.net
Sztem ma meg fogok halni ha nem wowozhatok :S"
megyek is, még 1,5 óra van melóból, utána irány az aquacity a kollégákkal 😊
hát pedig ma nem fox wow-ozni, de semmi gond, majd viszünk virágot a sírodra 😊)))
szoktam, nõnemûeket 😊
miért, te félsz tõlük, vagy mi? 😄
Remélem nem csak én képzelem be a mögöttes tartalmat, mert így riszpekt ;>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...
A csigások meg csak csinálják meg precizen!! Meg ne lássak fél percenként felugró raidinfo ablakot többé!
keep walking... www.artum-inferniti.net