World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
anti hero
pvp server, te is ölsz, te is halsz, ennyi 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
grand marshal: na arra is kiváncsi lennék, hogy ebbõl hogy lett grand marshal. pvp trinket-rõl sem hallott még gondolom...
fury warrior detto ugyanez, tf rugóban meg annyi volt a reális, hogy kb. tényleg ennyi idõ alatt öl meg 1 mage-et. bár vanish-rõl, blind-ról ez se hallott...
na mindegy, jó nagy 0 volt mindegyik produkció.
Molo: bocsi tegnap lorogot nyomi guildem lezuzta az egész guild utálja az infection engem kivéve:d BRM ben is azért volt 1 kis gank mert 4-5 kis mukiarcu köménykedett ... 😊
viggyázz, ez már majdnem szerelem <#szeret>#szeret>
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor>#vigyor><#vigyor1>#vigyor1>
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
"A 50% snare debuff. All mobs have a chance of applying daze when they hit a target who is moving away from the mob. A common misconception is that the effect can only be delivered from behind, but a target may actually be dazed while backing up from the mob. Daze is by definition unbreakable by any class ability, but Free Action Potions (Thottbot) will prevent and counter daze."
ez eddig is így volt, csak én nem szaladtam el ennyiszer, vagy növelték az esélyt, vagy most hogy van ez?
ab nem megy, wsgn az ally mindig kikap a faszkemper hordától
csak szervezett körök vannak, oda belerülni pedig nehéz
a hordát nemtom.. õk sztem sokat várnak de nyernek...
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Holnap meg kéne venni...csak lusta vagyok...meg a pénztárcám is 😄
De az, hogy nem lehet ház az elég rossz...naon rossz :S De attól még jó 😊
anti hero
a klán egyszerûen a világban futkosó emberek csoportja... annyi újdonsággal csak, hogy lesz egy új csatorna, amit csak a klántagok írhatnak/olvashatnak (guild chat)
ezen kívül slussz
Tudom, de megveszem hamarosan amien gyorsan csak tudom mer ezt kell 😄
Értem kösz a helpet! Akkor egész este clothokat fogok huntolni. Az számít hogy hány lvl-es az ellenséges humanoid? Mert 5-6 szintes kalózok elég elõszeretettel doblálták és gyorsan megöltem sokat. De még mindig nem folyamatosan 😊
A klánosdi, hogy megy? Van egy Klánház és ott vagytok benne rendezgetitek meg minden? Házat mikortól lehet építeni?
egy ruháért max egy pontot kaphatsz, de hogyha olyan ruhát csinálsz ami már kisujjból megy (ergo sokkal nagyobb nála a skilled) akkor csak minden másodikra, harmadikra, sokadikra kapsz pontot, vagy egyáltalán nem...
A nem gyüjtögetõs szakmák tanulása szintfüggõ, nem mehetsz bizonyos érték fölé adott szinten.
Még valami: a próbaverzió csak huszadik szintig enged.
Talenteket ha lemondom akkor negatív veszteség nélkül újra tanulhatom õket? Mer most van 2 a tûzön és 1 az arcanon asszem. Csak a fagyra is kéne vmit tenni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy mit kell tanulni Tailornál, hogy a legtöbb tapasztalatot kihozzam abból a ruhából amit gyártottam? Mert csak 1 pontot kapok mindig. Linen Clothot is úgy kell vadászni, hogy elmentem 2 órára és találtam 15 darabot össz-vissz Razor Hill melletti pirate romoknál. Elég kevés, de azér jobb mint a semmi.
Minél több Cloth legyen azt boldog a Tailor :o)
Mégvalami 😊
Tegyük fel lvl 13as karival le lehet masterelni a Tailort? Mer csak gyártani kell gondolom. Meg a olyan fílinges, hogyha majd megveszem a játékot akkor árulhatom a ruhákat és oda is van írva szép szinesen, hogy Made by Darfe 😊
Ez a WoW rosszabb mint valami drog 😄 Swg óta nem voltam ilyen függõ...de ez csak jó 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
remélem nem tul nagy elvárás.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Valami elképesztõen jó ez a Tailor 😄 Már csináltam magamnak köpenyt meg bagot is! Legjobb szakma 😊
Amúgy szerintetek Linen Clothot merre lehet a legtöbbet és a leggyorsabban lootolni?
Nem tom, hogy fogom kibírni ezt a holnapi leállást :S
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk