World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3TOMI3
most jobb lenne ha azt mondanák h 12re minden okéj és megint nincs szerver ez így sokal korrektebb 😛

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

capaszabi
Hmm. nekünk jobban megy, köszönhetõen az uj gyártható cumóknak.

rohadt jo h nemlesz server csak 1-2 és ami lesz azon meg nemlehet karti csinalni..
majd megmondom neki

anti hero

Wildor te mindig rángógörcsöt kapsz ha két ember nem utálja egymást, és megbeszélik a dolgot? 😊 aki olyan messze áll a PVP-tõl mint te ne lobogtassa már mindig a véres zászlót "PVP server" felirattal.
Hali jóreggelt. Még egy utolsó kötözködés 😊 Aztán béke van részemrõl is. Amikor elsõ harcnál ugye magaddal vitted Alyrt a halálba, akkor a félórás skilled kellett eltolni, és mindketten meghaltatok. Anélkül azért lássuk be nem versz el egy SL lockot ha jól fel van öltözve. Nem piszkálásból mondom, én se tudom elverni, meg úgy egyáltalán semmi nem igazán tudja elverni. Amúgy másnap Loroggal marhajókat dueleztünk, sámánokatól nem szoktam parárzni, de õ elég imba módon tolja, iszonyú cucca van és kurvajól ki is használja, laposra vert. Talán akkor lesz majd egy kis esélyem ha a GM szet mellett nem csak kék cuccaim lesznek. Bár most hogy tegnap elolvadt a videókártyám, ez valószinüleg odébb lesz. (Ony tankolása közben)
csak nem értem miaf*szért kell itt egymás seggét habosra nyalni... -.-
pvp server, te is ölsz, te is halsz, ennyi 😊

antgecc
Próbálj meg oldalazva szaladni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

na elemezzük: rugó - f*szláma, se prepa, se vanish, blind-ot használ, se sprint, bleh...ez nulla volt.
grand marshal: na arra is kiváncsi lennék, hogy ebbõl hogy lett grand marshal. pvp trinket-rõl sem hallott még gondolom...
fury warrior detto ugyanez, tf rugóban meg annyi volt a reális, hogy kb. tényleg ennyi idõ alatt öl meg 1 mage-et. bár vanish-rõl, blind-ról ez se hallott...

na mindegy, jó nagy 0 volt mindegyik produkció.

TVelvet
Ezuton is bocs Nali nemláttam a neved csak a hp-d. ^^
TVelvet
nubmage haha😄DD

Molo: bocsi tegnap lorogot nyomi guildem lezuzta az egész guild utálja az infection engem kivéve:d BRM ben is azért volt 1 kis gank mert 4-5 kis mukiarcu köménykedett ... 😊
ez annyira romantikus volt, teljen el is érzékenyûltem bele <#rinya>
viggyázz, ez már majdnem szerelem <#szeret>

<#vigyor1><#vigyor><#vigyor1>

kapcsold ki az csíter aspect-ed 😊

Lynx_TWL
love peace unity <#idiota>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Panther hagyjuk ezt én nem haragszom rád és tényleg sorry a spitelésért nem a személyed ellen irányult hanem az eljárás ellen és valahol lehet tényleg igazad van én vagyok a hülye ha farmolás közben nem azt nézem hogy egy kiéhezett alli nyomogatja rám a macroit, ültem ettem mire észbe kaptam fél hp-és 2-dot a seggemben feláltam trinket reki és intercept lock összeesik 2 seccel késõbb elfekszem a dotokban és utána lock ss-el felkel ha ez azt jelenti hogy elvert ...akkor igazad van de ha azt nézzük hogy én megkaptam a honort õ viszont nem akkor én voltam ennek a gyöztese,részemröl továbra sincs harag ,a köpködésért tényleg elnézést kérek nem szokásom nem is lessz ,csak hirtelen felindulásbol 4xeri felkelés összeborulás után kicsit megcsapott az ideg.Az meg hogy ki kit vert meg jobban lényegtelen ti is haltatok mi is haltunk a lorogos témát meg azért dobtam be mert vinnyogott ventrin hogy veritek elindultam kifelé, mire odaértem beleszaladtam egy csapdába mire kijöttem már csak egy executot kellet eltolni beléd😊
Lynx_TWL
reroll pve

ez egy huszadik szintû druida

Lazarus
Vedd le az aszpekt of dö csitát ^^
Sound
jó, nekünk azért még mindig van BOP-unk ^^ :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
OMG EZ mode horda get owned! wahahaha

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Magh
Google videón rank 1 frostbolt barátunk belehúzott, most már GM warriort, dühös fury warriort, tõrös rugót és thunderfury rugót (ofc AE spam, mert az olyan reális; végén látszik, hogy a zsivány 2 villanással megölte) is elver. Hihetetlenül imba. Várom ugyanezen arc gyõzelmeit bármely más class ellen rendes frostbolttal...

The Garrett
Akkor mostmár olyan boss lett mint allinak! 😄DDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
cheatot?😄

Kérdés azokhoz, akik kiskariznak: nekem az eddigi három karakter felhúzásánál nem tûnt fel, de most baromi idegesítõ: wetlandson mászkálok, és elég gyakran elõfordul hogy elszaladok a harcból - általában 2-4 szinttel magasabb mobok elõl. Na most az a gáz, hogy menekülés közben szinte az összes daze-el. A dino, a murloc, a nyihogós gnoll, a krokesz, mindegyik... Olyan 90%-ban dazelnek... Ez baromi idegesítõ, hihetetlen hogy eddig nem tûnt fel... a wowwikin ez van:

"A 50% snare debuff. All mobs have a chance of applying daze when they hit a target who is moving away from the mob. A common misconception is that the effect can only be delivered from behind, but a target may actually be dazed while backing up from the mob. Daze is by definition unbreakable by any class ability, but Free Action Potions (Thottbot) will prevent and counter daze."

ez eddig is így volt, csak én nem szaladtam el ennyiszer, vagy növelték az esélyt, vagy most hogy van ez?

itt már nincs pvp

ab nem megy, wsgn az ally mindig kikap a faszkemper hordától
csak szervezett körök vannak, oda belerülni pedig nehéz

a hordát nemtom.. õk sztem sokat várnak de nyernek...
nem müködik a totem mi? 😄

Martin576
Baromi érdekes, patch óta nem tudjuk leverni Huhurant - elõtte 5x gond nélkül fektettük. Szétszedi a tankokat. Horda guild. Tapasztaltatok hasonlót?

csak véletlenül kell farmolni, nem így tervezték.

Az már túl szerepjátékos lenne, nem menne a farm stylehoz 😞

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

PiszkosFred
Hát már nagyon jó lenne, ha lehetne venni guildekhez házikót. Sokan biztos sírnak hogy inkább balanszra meg franctudjamire forditsák az energiát, de akkor is jó lenne már egy vásárolható guildház... Talán majd egyszer.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mr_no_NaMe
Ne nagyon fordítgassunk mert idetalál a W B gyerek azt lesz nemulass 😄
Holnap meg kéne venni...csak lusta vagyok...meg a pénztárcám is 😄
<#wink>

Mr_no_NaMe
Oks értem köszönöm a segítséget!
De az, hogy nem lehet ház az elég rossz...naon rossz :S De attól még jó 😊
házat nem lehet építeni

gyapjut lol

anti hero

a humanoidok szintje csak annyiban számít, mint ahogy Fred is írta: olyan 0-15 körül lent dobnak, 15-25 körül gyapjút, aztán selymet, stb. Csak a típus változik, és ugyanígy változik majd a ruhák szövetigénye is.

nincs klánház, és saját házad sincs
a klán egyszerûen a világban futkosó emberek csoportja... annyi újdonsággal csak, hogy lesz egy új csatorna, amit csak a klántagok írhatnak/olvashatnak (guild chat)
ezen kívül slussz

Ha újra szeretnél talentelni, akkor kinullázza a trainer a kiosztott pontjaidat (van egy ilyen opció), nincsen semmi veszteség, de ez az akció pénzbe kerül, méghozzá minden alkalommal többe... Ha minden igaz, akkor az elsõ 1 arany, aztán innen megy tovább valahogy 50-ig

Mr_no_NaMe
És nem lehet tradelni meg ilyen fasságok 😊
Tudom, de megveszem hamarosan amien gyorsan csak tudom mer ezt kell 😄
Értem kösz a helpet! Akkor egész este clothokat fogok huntolni. Az számít hogy hány lvl-es az ellenséges humanoid? Mert 5-6 szintes kalózok elég elõszeretettel doblálták és gyorsan megöltem sokat. De még mindig nem folyamatosan 😊
A klánosdi, hogy megy? Van egy Klánház és ott vagytok benne rendezgetitek meg minden? Házat mikortól lehet építeni?
a clothokat a humanoidok dobják...
egy ruháért max egy pontot kaphatsz, de hogyha olyan ruhát csinálsz ami már kisujjból megy (ergo sokkal nagyobb nála a skilled) akkor csak minden másodikra, harmadikra, sokadikra kapsz pontot, vagy egyáltalán nem...
A nem gyüjtögetõs szakmák tanulása szintfüggõ, nem mehetsz bizonyos érték fölé adott szinten.
Még valami: a próbaverzió csak huszadik szintig enged.

Mr_no_NaMe
Júj még 1 kérdés :o)
Talenteket ha lemondom akkor negatív veszteség nélkül újra tanulhatom õket? Mer most van 2 a tûzön és 1 az arcanon asszem. Csak a fagyra is kéne vmit tenni.
Sephi
Lol az a szerver ahol mostanaba altozok nem hal ki 😄DDD HURRA 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mr_no_NaMe
Hm ezek a zónák merre vannak? Lvl 13 vagyok szal nem akarok nagyon belemenni erõs mobokba 😊
Amúgy mit kell tanulni Tailornál, hogy a legtöbb tapasztalatot kihozzam abból a ruhából amit gyártottam? Mert csak 1 pontot kapok mindig. Linen Clothot is úgy kell vadászni, hogy elmentem 2 órára és találtam 15 darabot össz-vissz Razor Hill melletti pirate romoknál. Elég kevés, de azér jobb mint a semmi.
Minél több Cloth legyen azt boldog a Tailor :o)
Mégvalami 😊
Tegyük fel lvl 13as karival le lehet masterelni a Tailort? Mer csak gyártani kell gondolom. Meg a olyan fílinges, hogyha majd megveszem a játékot akkor árulhatom a ruhákat és oda is van írva szép szinesen, hogy Made by Darfe 😊
Ez a WoW rosszabb mint valami drog 😄 Swg óta nem voltam ilyen függõ...de ez csak jó 😊
PiszkosFred
0-10-20 zonakban dobjak a humanoidok nagy valoszinuseggel, de lehet hogy meg a 20-30as is belefer, habar ott mar inkabb woolcloth a mervado.

The Garrett
En annyit várok a Cross server BGktõl, hogy végre ellenfelek ellen játszhassunk, nem afkoló honor farmerek vagy faszlama / 0gear pickup-random ellen. 😊

remélem nem tul nagy elvárás.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mr_no_NaMe
Nah lvl 13 vagyok és 47-es Tailor :o)
Valami elképesztõen jó ez a Tailor 😄 Már csináltam magamnak köpenyt meg bagot is! Legjobb szakma 😊
Amúgy szerintetek Linen Clothot merre lehet a legtöbbet és a leggyorsabban lootolni?
Nem tom, hogy fogom kibírni ezt a holnapi leállást :S
MrStokes
Pick-up group, random csapat, stb. ^_^"

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
😄

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Binds on pickup csapat.