World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nem nagyon játszok, nincs rá idõm mostanában, de a kérdésedre a válasz: a boss hp csökkenésébõl kb. ki lehet kalkulálni nagyjából (bár mint tudjuk ez nekem nem megy, Shai is megmondta, hogy l4m3r vagyok -.-), hogy mennyi idõ kell, mire megdöglik - ofcoz', ha ismered a speckóit, amiket használ -, olyan 70% manánál szoktam betolni az elsõ mana követ (általában 3 van nálam mindig - ruby, izébigyonemtommimár, meg jade), ez fullra tölti a manát megint, újabb 70%-nál mehet az elsõ potion (közben az elsõ kõ cd-je már felénél jár), ezzel igy ki lehet húzni addig amig lejár a következõ manakõ cd-je. azzal is lehet tölteni, aztán jöhet a következõ poti, meg jön még palapecsétbõl mana, evocation-bõl, mage armor-ból, cuccokból, egyéb manaregen-es potikból, kajából, night dragon-ból, stb.
bõven ki lehet húzni clearcast nélkül is simán egy bossfight végéig. ráadásúl buffed 8-9000 körüli mana, bõven elég is, ha ennyi idõ alatt nem megy le egy boss, vagy nem lesz wipe, akkor valami gubanc van.
ja, hogy potiont használok, omg...ja, használok, ha már egyszer van, tudok csinálni magamnak, stb. akkor miért ne használjam? még a twilight text farmolós idõszakból lett vagy 80 db major mana, amik benn rohadnak a bankomban, majd elfogynak szép lassan - ilyen ütemben még 2 évig kitart 😄 bár általában a combat mana poti is bõven elég az esetek 90%-ában, azt meg ugye gyakorlatilag nulla pénzért lehet venni...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
kell a clearcast, aki aztmondja hogy nem annak kusspofabe és kész😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ToEP+ZHC nerf elõtt te is erre izgultál.
Egyébként érdekelne, hogy nem fogysz ki mamából egy hosszú fight alatt? Mindig elhasználsz több g-nyi potit? Azt hittem már alig játszol és nincs idõd már farmolásra 😛
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Az MT-r csak amplifyt érdemes tenni, mert magic sebzést kap mondjuk 3 másodpercenként egyszer. Ezt növeli az amplify 90-nel. Az MT-re kiosztott healerek viszont 3 másodpercenként 2-3 vagy még több healt is nyomhatnak rá, ami egyenként 180-nal növeli a healt.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
<#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ugy mukodik hogy a fejlesztok altal megvan hatarozva minden classhoz egy kivant intellect ertek adott szintre es ehhez van belove az hogy 5% crited legyen statbol. tehat ebbol kovektezik hogy level 60 on a fejlesztok altal defaultnak tekintett intellect ertek az 5*59.5 vagyis 300 korul. logikusan minnel kisebb szintu vagy annal kevesebb int szukseges 1% crithez.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nekem nem az a játék, hogy papírhalmok felett, képletek tömkelegén átrágva számoljam ki, hogy mi a legoptimálisabb pve instafarmolós/instawipe-olós build.
de azért irigyellek, hogy ilyen qrvasok szabadidõd van 😊
raid elott vizet csinalni ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Tudna esetleg valaki segíteni? Akövetkezõ a problémám:
Leszedtem a trial-t felpeccseltem minden okés. Regisztráltam wow-europe on egy accountot minden teljesen rendben , az oldalra be tudok lépni érvényes a usernevemés az accountom VISZONT amikor a játékba próbálok belépni akkor kiírja hogy a megadott információ nem hiteles (user,pass). Ez mi a jóisten lehet?
davidus buildjevel kapcsolatban pedig mar akkro leirtam hogy az o celjara az a build tokeltesen megfelel. tehat ha szovegertelmezesrol van szo akkor most kerlek neked kene abbol lecket venni.
nekunk megvannak azok a talentek amikkel ilyen rotationokre nincs szukseg, lasd lejjebb.