World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, igaz, csak én kinõttem - szerencsére - ebbõl a korszakból...

amúgy nem nagyon játszok, nincs rá idõm mostanában, de a kérdésedre a válasz: a boss hp csökkenésébõl kb. ki lehet kalkulálni nagyjából (bár mint tudjuk ez nekem nem megy, Shai is megmondta, hogy l4m3r vagyok -.-), hogy mennyi idõ kell, mire megdöglik - ofcoz', ha ismered a speckóit, amiket használ -, olyan 70% manánál szoktam betolni az elsõ mana követ (általában 3 van nálam mindig - ruby, izébigyonemtommimár, meg jade), ez fullra tölti a manát megint, újabb 70%-nál mehet az elsõ potion (közben az elsõ kõ cd-je már felénél jár), ezzel igy ki lehet húzni addig amig lejár a következõ manakõ cd-je. azzal is lehet tölteni, aztán jöhet a következõ poti, meg jön még palapecsétbõl mana, evocation-bõl, mage armor-ból, cuccokból, egyéb manaregen-es potikból, kajából, night dragon-ból, stb.
bõven ki lehet húzni clearcast nélkül is simán egy bossfight végéig. ráadásúl buffed 8-9000 körüli mana, bõven elég is, ha ennyi idõ alatt nem megy le egy boss, vagy nem lesz wipe, akkor valami gubanc van.

ja, hogy potiont használok, omg...ja, használok, ha már egyszer van, tudok csinálni magamnak, stb. akkor miért ne használjam? még a twilight text farmolós idõszakból lett vagy 80 db major mana, amik benn rohadnak a bankomban, majd elfogynak szép lassan - ilyen ütemben még 2 évig kitart 😄 bár általában a combat mana poti is bõven elég az esetek 90%-ában, azt meg ugye gyakorlatilag nulla pénzért lehet venni...

PiszkosFred
Huh, ez mar tiszta politika 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
minek ennyit dumalni?😄
kell a clearcast, aki aztmondja hogy nem annak kusspofabe és kész😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Nem lehet hogy us realmekre akarsz belepni? vagymi....

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mighty
Wildor már megint álszenteskedsz. 😊

ToEP+ZHC nerf elõtt te is erre izgultál.

Egyébként érdekelne, hogy nem fogysz ki mamából egy hosszú fight alatt? Mindig elhasználsz több g-nyi potit? Azt hittem már alig játszol és nincs idõd már farmolásra 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Olvastam egy érdekes dolgot dampen/amplify-rõl.

Az MT-r csak amplifyt érdemes tenni, mert magic sebzést kap mondjuk 3 másodpercenként egyszer. Ezt növeli az amplify 90-nel. Az MT-re kiosztott healerek viszont 3 másodpercenként 2-3 vagy még több healt is nyomhatnak rá, ami egyenként 180-nal növeli a healt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

van, aki csak számokban bír gondolkozni, meg arra izgul be, ha 2000+ számok jelennek meg a monitorán -.-

igen.

MrStokes
Meg 1 technikai kerdes a Dampen-nel kapcsolatban, mivel nincs meg mage karim. A Dampen a DOT-oknal tick-enkent csokkenti a megadott ertekkel a sebzest?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Miota felmerult bennem a mage alt gondolata, regota filozok azon, hogy mikor erdemes es healerekkel szemben ildomos Dampen-t tenni magamra es masokra. Pl en azt gondoltam, hogy ha raiden Dampen-t tennek magamra, es valamelyik healer eszrevenne, akkor anyazas lenne belole. Ki mit gondol errol? Mage-eket es Healer-eket kerdeznem elsosorban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

1 szo: respec
MrStokes
Es arrol mit lehet tudni, hogy Naxx-ban a frost-os bossok mennyire fogjak resist-elni a frost dmg-et? Ezeknel a harcoknal a frost mage-ek majd kevesebb DPS-t fognak kitolni, mert fire-t kell hasnzalniuk, ill. mivel fire-re nincsenek talentolva, a manabar-juk is hamarabb nullazodik majd?

picket
Már megint elírtad. Hányszor mondjam még, hogy így betûzik: S T A T I SZ T A ?!
<#idiota>

&#3237;_&#3237;

QuippeR

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Kinek,mirõl.
Botond
Hagyd,most ez a menõ. A minisztériumok összevonása. A víz és közlekedés ügyi olvadt a statisztikai is. Költségtakarékos!
nah latom vannak akik jo magyar modjara megertettek a lenyeget...vagy megsem.

The Garrett
az egész wow számokról szól! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Van akinek számolnia kell fejben,van aki érzi. Na most kinek való,kinek nem?:-D
QuippeR
miért szerinted a mage a számokról szól? enyhén nevetséges, nem gondolod?

mert neki papir es keplet kell ahhoz hogy tudja hogy adott talent milyen szituacioban hasznos , vagy hogy adott szituaciora milyen build kene. tehat nem erti azt hogy mirol szol a mage, vagyis nem valo neki ez a class.

QuippeR
rég röhögtem ilyen jót 😄

BEAST
😄😄😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Mer a médzs a játék statisztikusa,vagy mi?:-D
The Garrett
sry bele se gondoltam hogy valaki nem level60 😄DDDDDDD

hat igen, neked ehhez papir kene meg keplet, nekem meg megy spontan fejbol is... tenyleg nem valo neked a mage😞

Botond
Ezt mondta õ is. 0,5% az nincs 1% se.
ok d:

nem, azt mondta hogy 60 int. 1 crit. ha 30 van akkor 0.5%

level 60 on 1% crit = 59.5 int.

ugy mukodik hogy a fejlesztok altal megvan hatarozva minden classhoz egy kivant intellect ertek adott szintre es ehhez van belove az hogy 5% crited legyen statbol. tehat ebbol kovektezik hogy level 60 on a fejlesztok altal defaultnak tekintett intellect ertek az 5*59.5 vagyis 300 korul. logikusan minnel kisebb szintu vagy annal kevesebb int szukseges 1% crithez.

Botond
rofl
Davidus
akkor gondolom a szintnek megfelelõ szám. szal nekem most 23 int 1 crit. mekkora logikám van!😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
akkor 60 int alatt még 1% critem sincs?😛 vagy alacsonyabb szinteken kevesebb int 1 crit?

V9ykn8_TZL0

BEAST
ne hazudj! te is NWN-eztél <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
1.9 óta 60 int= 1 crit
nincs base crit stb

bocs, de az 1/4-edénél meguntam olvasni...
nekem nem az a játék, hogy papírhalmok felett, képletek tömkelegén átrágva számoljam ki, hogy mi a legoptimálisabb pve instafarmolós/instawipe-olós build.

de azért irigyellek, hogy ilyen qrvasok szabadidõd van 😊

Davidus
inkább azt mondjátok meg hogy kell kiszámolni a mage critical csenszét😊

V9ykn8_TZL0

wildor csupan lefikazott egy talentet amire en irtam egy peldat hogy mire a leheto legjobb, aztan erre o lefikazta az egesz arcane treet, amire en irtam egy peldat hogy miert is beszel butasagot.

The Garrett
nalunk minden mage kap innervatet...

raid elott vizet csinalni ^^

QuippeR
biztos hogy a program és az account is európai verzió?

PTW
Szaisztok!

Tudna esetleg valaki segíteni? Akövetkezõ a problémám:

Leszedtem a trial-t felpeccseltem minden okés. Regisztráltam wow-europe on egy accountot minden teljesen rendben , az oldalra be tudok lépni érvényes a usernevemés az accountom VISZONT amikor a játékba próbálok belépni akkor kiírja hogy a megadott információ nem hiteles (user,pass). Ez mi a jóisten lehet?

BEAST
minek a clearcast xD ...pakold meg druidákkal a raidet és kérj innervate-t , ha már mindegyiknek van használják is a mocskok ... bezzeg palasosenemkap <_<

Botond
Tehát senki nem kért réjd buildet,így Wildor nem is adott,ebbõl kifolyólag õ a hülye? Értem. Nincs több kérdés.
orulnek ha csak abba szolnal bele amihez tenylegesen ertesz is. ez nem naxx build, ez raid build, ha neked a raid az naxxnal kezdodik akkor gratulalok. ez a build mc tol kezdve az egyik legjobb ami letezik meg most 1.11 utan is. de mint mondtam ez mar regesregen nem ahhoz kapcsolodik amit davidus irt, hanem ahhoz ami lamasagot wildor benyogott davidus buildjere.

davidus buildjevel kapcsolatban pedig mar akkro leirtam hogy az o celjara az a build tokeltesen megfelel. tehat ha szovegertelmezesrol van szo akkor most kerlek neked kene abbol lecket venni.

Botond
És erre adtok neki egy naxx buildet,hát gz. :-D
Botond
Azért azt még elmondom,ha jön átlag pityuka a trial accos rogue és kérdi,hogy mi a menõ én megmondom neki,hogy kard,mert mobokat macerás kerülgetni 60ig,és utána jön vki és leolt,hogy oh lol mirõl beszélek BGn ambush backstab a nyerõ,mert médzs dõl el egybõl,és tõr 4tw,akkor nem leszek ilyen nyugodt,mint Wildor,hanem felhívom a szövegértésben mutatott hiányosságaira a figyelmét,és elküldöm a halál f@szára. ^.^
BEAST
ennyi hülyeségrõl ilyen sokat írni xD

amugy davidus egy level 60 as talent buildet linkelt be abban kerve a segitseget hogy jo e az a build a strat,scholo,brs szintu instakhoz, mivel magistert szeretne osszegyujteni.

itt mar reg nem arrol van szo hogy mivan 1-60 ig. dekoszonjuk a hozzaszolasodat.

mage feladata tobbek kozt az hogy constans magas dpst osszon, akarcsak egy rugo, vagy hunter. ebbe szerintem nem fer bele az hogy dps szunet rotationt vezetunk be , ahogy pl a healerek csinaljak healrotationnel.

nekunk megvannak azok a talentek amikkel ilyen rotationokre nincs szukseg, lasd lejjebb.