World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Bloodscalp horda oldalon adnék el kb 500 aranyat akinek kell jelentkezzen!
Count Adyn
Én már régen sejtem a másodikat 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
😄😄😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bloodpanther neked nagyon morbid a humorod..
bar lehet hgoy szimplan retardalt vagy csak ;x

anti hero

Bocs , nem olvastam el rendesen legközelebb elõbb inkábbolvasgatok...
És nem csizmát fogok kirakni az ablakba hanem urnát a hangulat kedvéjért.
Azt fogom kérni a Mikulástól hogy ez a Mate gyerek valami nagyon csúnya módon pusztuljon el.
gondoltam a zöld jobban olvasható mint a piros a kék háttéren, de hát nem azzal van a baj...

Srácok! Hiába is akarnánk segíteni, nem tudunk! Nem azzal a játékkal játszunk amivel ti szeretnétek! Fogalmunk sincs arról amit kérdeztek, ezért is van kiírva a fejlécbe. Komolyan.

Én nem itteni forumozo vagyok , ide nemszoktam irkálni , csak gondoltam most 1 probát megér ,dehát ugynézki mégsem.Nahde nembaj , majd valahogy csakrájövök , még biztos irni fogok ide is valamikor..
tmk
Az van, hogy itteni fórumozok új nickeket reggelnek és ilyen kérdéseket tesznek fel 😊

aha...hát,persze...hihető volt

TDC Geronimo
bzm mivanitt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

robotnyk
omg -.-
Hello!

Most irok elõszõr a forumba, és örülnék neki ha valaki tudna segiteni.
Szoval szeretnék tört szerveren játszani , mondjuk a kani , valaki tudja hoyg ott melyik patch kell és honnan kell ezt leszedni , aztán hogy mit kell realmlistbe beirni.
Ez nem a te játékod.

Hello valaki!!!

Azt szeretném kérdezni tõled hogy lehet-e a World of Warcraft-ot
játszani internetes kapcsolat nélkül meg ugye havidíj nélkül 😊???
Nekem elég lenne a net nélküli része az a PvE azaz a Player versus
Environment mert nekem nincs annyi pézem hogy havidíjas játékkal
játszak.Amugy lenne net-em hozzá csak pénzem nem😊.

hi all!bloodscalpon vennék goldot, horda oldalán valakitöl!keressen a játékba Lence néven vagy msn-enen : [email protected]! kb olyan 500aranyat venék!de részleteket majd a játékban vagy msn-en!

Count Adyn
1 Euro>280 Huf és csak nõ:S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TVelvet
Szánalmas hogy lassan 3x annyi a GC mint ha pl kártyával fizetnéd, ezzel az a gond, hogy én nemtok kártyátról fizetni mivel a régebbi problémáim miatt letiltottak ezt az opciót
Lazarus
ferálcica/resto build. és kénytelen vagy healelõs és agility/critical/attackpoweres setet is magaddal hordani. Mert olyan nincs hogy egy druida ne tudjon healelni a 2000 manája miatt >_<
Hi!

Valaki berakna egy fasza druida talentelosztást? Kezdetben még inkább grindelõs/partizós kéne 😊

Köszi elõre is

Lazarus
Nem feltételeztem volna a CD galaxisról hogy pénzéhesebb mint a médiamárkt -_-
3TOMI3
jaja media marktban 7499 én is ott veszem mindig

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

haha kb

anti hero

Gorii
nyugati MM ben 7499

Garyskillz
vennem kellene GC-t mert lejárt az elõfizetésem, de most mikor megláttam az árát akkorát néztem :\ remélem találok még olyan helyet ahol nincs ennyi...

nagyon megakarják szedni magukat...
576ban még mindig 8k alatt van

Garyskillz
skacok valaki megtudja mondani miért drágul ennyire a GC ára? 9000huf a cdgalaxisban, maga a játék meg 10ezer, nem durva ez 1 kicsit?

PTW
köszi az infot fred

PiszkosFred
Minden fõvárosban, és kocsmában megjelenik ez az ikon, ezzel jelzi a gép, hogy pihenõ helyen vagy. Ha ilyen helyen lépsz ki, akkor az inaktív üzemmódban (vagyis amikor nem játszol) pihentté válik a karaktered, amely egy bizonyos mennyiségû dupla XPben jelenik meg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PTW
köszönöm szépen 8)) bocs az atomláma kérdésért

zzz a rested bonuszt jelenti😊

PTW
gondoltam hoyg mindneki hülyének fog nézni hehe 8) de tényleg nemvágom, trialt szedtem le 5 perce játszom kb és fingom sincs, oldalon meg nem nagyon találtam infót

PTW
meg tudná valaki hog ytudok pihenni? zzz villog a karakterem portréja körül (gondolom aludni kéne?)

csõ mindenki.van egy lvl 32es ud rugom.lvl 60ig kéne eltolni. részletek msn-en:[email protected]. vegyél fel. fizetek érte.

Mighty
Aha. Sarturánál pl mindenkire teszünk.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ha valakit érdekelne egy lvl ud mage bs serveren. Sok epiccel, klán is van, +450g +epic ló, az keressen meg msn-en. [email protected]
MrStokes
Egyebkent ti hasznaljatok az amplify-t raideken az MT-n?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Havernak az 1.11-nel meg pont a Blizz downloader-es verizoval volt gondja, az Istennek nem akarta a downloader letolteni, ha meg netan sikerult neki, akkor meg az installnal hasalt el.
Nem ertettem mi volt a gondja, nalam eddig meg mindig mukodott a jatekba epitett update-mechanizmus. Igaz, 1.11-et nem azzal szedtem, hanem sajat kezuleg toltottem le es tettem a megfelelo konyvtar ala a fajlokat.

Havernal valszeg vmi hardver gond lehetett, igy a full patch segitseget kellett igenybe vennie.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Igen, roppant bonyolult a full peccsek hasznalata (ezert is javasoltam ezt). Leszedsz egy 400-500mb-s exe filet, amelyet elinditasz, es peccsel magatol, fuggetlenul attol, hogy epp milyen verziod van. Ez a full peccsek (critical updatek) elonye. Nem hiszem, hogy ez gondot okozna ;] Ha igen, akkor mar a wow install soran is komoly nehezsegek ele nezne a delikvens, de nem hiszem hogy ez valos aggodalom...

A kis reszleges, mpq meg egyeb zipek, az mas teszta, olyanokat nem ajanlok senkinek sem, mert en magam sem hasznalom oket. Mindig a legutolso full peccset rakom el magamnak, ha reinstal van, akkor azok mindent megoldanak. (1.11.111111111....1111et meg majd peccseli automatan a wow, azzal sem lesz gond, az csak par kilos kis bugfix)

Aztán meg szarakodhat, hogy mit hová másoljon.
Szerintem ha már keddig kibírja, akkor utána azt az egy óra peccselést, a játék downloaderével nem lesz nehéz túlélnie. Egyszer próbáltam a külön letöltött peccset felvarázsolni és (bár igen láma vagyok az informatikához)az istennek sem ment, ráadásul hibaüzenetek sorát nyomta az arcomba, úgyhogy kénytelen voltam újra rakni a gamét és a blizz downloaderével felpeccselni. És láss csodát, nem is volt semmi gond. Szóval csak azt mondom, hogy lehet, hogy tovább tart a Blizz-ével peccselni, de biztosabb.

PiszkosFred
Addig mindenesetre, szedd le a full eu 1.11es peccset (enGB vegut) valamelyik nagyobb portalrol (filefront, fileplanet, 3dgamer, stb), hogy ne akkor kelljen a peccselessel tokolni.

Mayday
Nekem primpostas cimekkel mindig ilyen volt, semmi regisztracios, meg megerosito mail nem jott at rajuk.
Freemail mar pl mukodik, meg persze a "normalis" cimek, ugy ertem, pl ami a szolgaltatomtol van. (de kollegam mondja, neki pl. a citromailesre sem jonnek az ilyenek)

Milyen cimrol probalkoztal?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hy
megrendeltem a wow-ot eredetiben+gamecarddal,de csak keddre lesz itt...
ezért addig le akartam szedni a 10 napos trialt,de 3 e-mail cimre is regiztem,egyikre sem kaptam levelet....pedig azt irja,h e-mailelküldve a megadott cimre...megnézem ,és semmi,má tegnap óta.
vkinek van 5lete?
PiszkosFred
Miért, õk nem készülnek a raidekre? ;]

Mighty
Mana potit én inkább odaadom a healereknek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Amúgy ha szólózok dampent rakok magamra (márha nem felejtem el) Party-ban meg mindég amplify-t. Eddig még sosem anyáztak. Bár akadt már olyan mágus, aki még csak nem is tanulta meg a trainertõl, mert nem értette mire való<#wilting><#lama>

Na végre, még egy olyan kérdés, amirõl jó lenne értekezni. (Tényleg és nem kamuból)<#zavart1>

BEAST
:>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
sziasztok, kell ezért a játékért fizetni?
van tört server?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;