World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bar lehet hgoy szimplan retardalt vagy csak ;x
anti hero
Srácok! Hiába is akarnánk segíteni, nem tudunk! Nem azzal a játékkal játszunk amivel ti szeretnétek! Fogalmunk sincs arról amit kérdeztek, ezért is van kiírva a fejlécbe. Komolyan.
aha...hát,persze...hihető volt
Most irok elõszõr a forumba, és örülnék neki ha valaki tudna segiteni.
Szoval szeretnék tört szerveren játszani , mondjuk a kani , valaki tudja hoyg ott melyik patch kell és honnan kell ezt leszedni , aztán hogy mit kell realmlistbe beirni.
Azt szeretném kérdezni tõled hogy lehet-e a World of Warcraft-ot
játszani internetes kapcsolat nélkül meg ugye havidíj nélkül 😊???
Nekem elég lenne a net nélküli része az a PvE azaz a Player versus
Environment mert nekem nincs annyi pézem hogy havidíjas játékkal
játszak.Amugy lenne net-em hozzá csak pénzem nem😊.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Valaki berakna egy fasza druida talentelosztást? Kezdetben még inkább grindelõs/partizós kéne 😊
Köszi elõre is
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
anti hero
576ban még mindig 8k alatt van
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nem ertettem mi volt a gondja, nalam eddig meg mindig mukodott a jatekba epitett update-mechanizmus. Igaz, 1.11-et nem azzal szedtem, hanem sajat kezuleg toltottem le es tettem a megfelelo konyvtar ala a fajlokat.
Havernal valszeg vmi hardver gond lehetett, igy a full patch segitseget kellett igenybe vennie.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A kis reszleges, mpq meg egyeb zipek, az mas teszta, olyanokat nem ajanlok senkinek sem, mert en magam sem hasznalom oket. Mindig a legutolso full peccset rakom el magamnak, ha reinstal van, akkor azok mindent megoldanak. (1.11.111111111....1111et meg majd peccseli automatan a wow, azzal sem lesz gond, az csak par kilos kis bugfix)
Szerintem ha már keddig kibírja, akkor utána azt az egy óra peccselést, a játék downloaderével nem lesz nehéz túlélnie. Egyszer próbáltam a külön letöltött peccset felvarázsolni és (bár igen láma vagyok az informatikához)az istennek sem ment, ráadásul hibaüzenetek sorát nyomta az arcomba, úgyhogy kénytelen voltam újra rakni a gamét és a blizz downloaderével felpeccselni. És láss csodát, nem is volt semmi gond. Szóval csak azt mondom, hogy lehet, hogy tovább tart a Blizz-ével peccselni, de biztosabb.
Freemail mar pl mukodik, meg persze a "normalis" cimek, ugy ertem, pl ami a szolgaltatomtol van. (de kollegam mondja, neki pl. a citromailesre sem jonnek az ilyenek)
Milyen cimrol probalkoztal?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
megrendeltem a wow-ot eredetiben+gamecarddal,de csak keddre lesz itt...
ezért addig le akartam szedni a 10 napos trialt,de 3 e-mail cimre is regiztem,egyikre sem kaptam levelet....pedig azt irja,h e-mailelküldve a megadott cimre...megnézem ,és semmi,má tegnap óta.
vkinek van 5lete?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."