World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gorii
lazaa, frost trap lerak megvarod mig ramegy, utana fd

Botond
Na de szegény Linn. :-D
Davidus
neked nem mindegy? druid a main karid😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Na de kell a f@szomnak prereqnek a prepa elé. :-D Minden classt szarrá buffoltak, csak a rogueot nerfelik? :-D
Davidus
a premeditation elég kaki 31 pontos talentnek. nem csodálnám le lecsúszna

V9ykn8_TZL0

Botond
"Premeditation will have its Energy requirement removed, changed to an instant cast, and range increased. Its cooldown will remain the same. Premeditation will now be pre-reqd by Preperation."

31es talent elõfeltétele lesz egy 21 pontosnak? Vagy félreértem?
picket
Kihagysz egy lépést.
Csapdába fagyaszt -> egyet belelõ -> FD
Tehát ki kell lõni a csapdából, és csak utána FD. Nekem így mûködött, de szerintem ez csak bug, tehát elvileg a végsõ összecsapásotokat kéne frost trappel kezdeni, tehát ha FD-zel és visszamegy a helyére, akkor mindig pirosnak kéne lennie.

ಥ_ಥ

"Szia Panther Remélem olvasod a Forumotés látni fogod a postomat . Pistee vagyok csak azt szeretném megkérdezni tõled hogy mért jo neked hogy leölsz akkor amikor Orgrimar elött éppen kijövök egy elvesztett duelbõl 1százalék hpval ..."

te tényleg nem érted, hogy miért?
megmondom.
mert poén! <#vigyor><#vigyor>

ui.: iszonyúan fantáziadús neved van, pff... <#wilting>

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
rogue talent review

"mproved Sprint has been changed, and will instead have a 50/100% chance to remove all movement impairing effects when you activate your Sprint ability. This talent no longer reduces the cooldown of Sprint."

GG

V9ykn8_TZL0

"1 Euro>280 Huf és csak nõ:S"

jaja, én is erre tippeltem, mikor olvastam a GC drágulást.
most, hogy zuhan a forint értéke bele a semmibe, legalább lesz rá ok, hogy mindennek jól feltolják majd az árát...lesz mire hivatkozni...

Halihó Senator Pistee 😊
Valóban nem szép low hp-n lelõni valakit, de mikor elhatároztuk Alyrral hogy ketten lerohanjuk Orgrimmart, a meglepetés is cél volt. Tehát berohantam a térre, és amint betöltött a gépem valami pirosat, elengedtem egy multishotot. Nem nagyon volt idõm körbenézni ki mennyi életben van. Úgyhogy azért a részért elnézést kérek, de utánna szerintem nagyon frankón öltük egymást méf fél órán keresztül, volt adok is kapok is. Egyébként elõtte UC elõtt emberkedtünk, de ott is kiutáltak a hordások, jött a whisper hogy Orgrimmar elõtt keménykedjünk ne ott. Hát átmentünk 😊 Mostanába sokszor igyexünk valami jó kis outdoor pvp-t kirobbantani, azért támadgatunk be mindenhol mindenkit, hogy összeálljon egy kis ellenálló csapat, aztán megy a móka.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Laza
En is a Silithusi bosst csinalom (utolso), de kib kemeny.
Hiaba probalom leszedni rola a pirossagot, ugy ahogy mindenki mondja (fagyi csapda le, majd FD), nem szunik meg, ugy marad 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

magus
egy lehet eleg nagy noob kerdes

ugye a jatekban az szamit h a mobhoz kepest h mocorgok oylan szinten pl, hogyha egy ego elementalhoz kozel megyek megeget, ha tavol vagyok nem. hiaba mocorgok, a varazslata biztos h betalal mert hokoveto... de pl ha harcolok egy nagy golem ellen, s latom h tapsolni akar (a fejem kozte elmeletileg) s ugrom egyet, vagy hatrebb maszom, akkor azt most betalal e vagy nem elmeletileg? lineage2-ben pl tok fuggetlen a modell animacioja a sebzestol, itt hogy van?

BEAST
hehe

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Friczy
jujj, ez nem lett kicsi ^^

nehar

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy

Friczy

l2p !<#nyes>

Friczy
Csakúgy.

The Garrett
instance Crash - maexxna 1%

Szeretunk tééged bliiiizáááárd

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
nagyon leült a topic. pvp/pve aoe build?
discuss😛

V9ykn8_TZL0

Laky
várom

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Nagyon szépen Köszönöm!

Csak halkan, mert ez illegális...

Four years have passed since the mortal races banded together and stood united aagainst the might of the Burning Legion. Though Azeroth was saved, the tremendous pact between the Horde and the Alliance has all but evaporated. The drums of war thunder once more.

TVelvet
20/31
Sziasztok!

Tud vki olyan oldalt ahol le van írva az intro elején lévõ szöveg?

Csak halkan, mert ez illegális...

Kard vagy tõr?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

The Garrett
sõt a 2. és a 3. találat is jó😊

The Garrett
google be:

fake + credit + card + numbers és az ELSÕ találatra ottvan :o

Nem találok a googlén kamu számot......nincs valakinek kölcsönbe egy kamu? vagy van ilyen kártyaszámgeneráló?
ok. kössz
Lazarus
Azért mert fizetõképes játékosokat keresnek, írj be egy kamu számot. google
Letöltöttem a próbaverziót, felraktam, megpróbáltam megcsinálni az accountomat ami mivel próba ingyenesnek kellene lennie, de kéri a bankkártyaszámot. Mért kéri a próbaverziónál?
valaki felrakna nekem egy profi talent elosztást rugonak, instákhoz, pve-re?köszi

Lazarus
Szerintem ez jó solozáshoz és instában is tudsz healelni:

Feral Combat
Ferocity Rank 5
Feral Instinct Rank 5
Feline Swiftness Rank 2
Feral Charge Rank 1
Sharpened Claws Rank 3
Improved Shred Rank 2
Predatory Strikes Rank 3
Blood Frenzy Rank 2
Savage Fury Rank 1
Faerie Fire (Feral) Rank 1
Heart of the Wild Rank 5
Feral Combat Total: 30

Restoration
Improved Mark of the Wild Rank 2
Furor Rank 5
Improved Healing Touch Rank 5
Nature's Focus Rank 5
Reflection Rank 3
Nature's Swiftness Rank 1
Restoration Total: 21

Total
Total Points Spent: 51
Level Required: 60
konkrétat nme tudnál plox összerakni, mert elég amatõr vagyok még a druida terén

Count Adyn
nincs jobb téma? ... 😞 ps:aki panthert nagyratartja pusztulhon megérdemli😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sent0r
Szia Panther Remélem olvasod a Forumotés látni fogod a postomat . Pistee vagyok csak azt szeretném megkérdezni tõled hogy mért jo neked hogy leölsz akkor amikor Orgrimar elött éppen kijövök egy elvesztett duelbõl 1százalék hpval ... én eddigg tisztelteltelek nagyratartottalak de ezt azért mégse vártam tõled.
Minedesetre válaszodat várom tényleg nagyon nem értelek .

WoW - Sentor Arx Pannonia :)

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Én 25% DW-rõl tudok, és a minimumot pár patchel ezelõtt eltörölték.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Nemtom mennyire hivatalos, azt se hogy jó-e, de még a hivatalos fórumon volt vmelyik nagy warris topicban:

Standard Miss Rate - Dual Wielding = 24%, Two Handers = 5%, One Hand and Shield = 5%.

Minimum Miss Rate: DW - 19%, 2H - 0%, 1H - 0%.
When fighting a higher level opponent your standard miss rate will be higher, this is where having more than +5% to hit is helpful.

It should also be noted that all special attacks have a standard 5% Miss Rate and are (unless otherwise stated), always taken by your main hand weapon. This makes spammable abilities such as Heroic Strike much more effective for Dual-Wielding Warriors due to the much lower Miss Rate than their regular attacks.

TSW: Tunderke

3TOMI3
van benne bug ha a lock rádteszi a curse of reklessnes-t akkor nem fearel el

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

The Garrett
mi a heten ma probalgattuk masodszor, volt ez a szerveratkoltozteto mizeria, tanna nem voltunk meg stb, de télleg ez a legdurvább fight eddig ^^

Hogy milyen rohadt nehéz a hunter q silithusi démonja bassza meg. De még párszor megpróbálom :-9
Sound
múlt héten 9% best try, ezen a héten semmit nem tudtunk csinálni, ugyanis homon imbah lag van, fight közbe 15 ember disco^^

gz btw, EZ fight imo

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

The Garrett
GRand widov Faerlina down! 😊

capaszabi
számmágusok figyelem:

Mekkora a miss chance warriornál 60-on, 300as fegyóskillnél:

a., 1H fegyó esetén
b., 2H fegyó esetén
c., 2x1H (DW) fegyó esetén

plx hivatalos választ ne tippeket, mert fogadás van rajta ^^