World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ezeknek megint mi köze a talentekhez? <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Milyen better gear? Dobjál már ide egy geart,amivel 100%,hogy nincs 1db resist dodge miss meg semmi! kthxbye nub!"
100% nincs de a másik oldalon is ugyanez van :p
100% nincs de a másik oldalon is ugyanez van :p
A 3 seces történet megint más. De ott meg egy fél stun nincs, mire észbekap a lock kampec neki.
Milyen better gear? Dobjál már ide egy geart,amivel 100%,hogy nincs 1db resist dodge miss meg semmi! kthxbye nub!
Milyen better gear? Dobjál már ide egy geart,amivel 100%,hogy nincs 1db resist dodge miss meg semmi! kthxbye nub!
get better gear?
ráadásul ha fullepix akkor nem kell stun se 3 mp alatt borulsz
ráadásul ha fullepix akkor nem kell stun se 3 mp alatt borulsz
ezért írtam hogy 90% ban bejön. kb ennyi %a a lockoknak nem ért a pvphez :p
ha sapoltak akkor miert seducolod? ha nem seducolsz nem jon elo a sucu vagyis rugo nem tud mast csinalni mint hogy neked esik, na ekkro kell sedu. szerintem😄
Stunlock loller. Resist? Miss? Dodge? Parry? Mintha csak a rogueon múlna a tökéletes vagy nem tökéletes stunlock.
sap, trinket, succu kinyír 1 mp alatt (90%ban bejön), stunlock, die.
ha mégse akkor trinket, blind/vanish (seduce alatt ha rádrakja dotot akkor úgyjárt ugye..), succu kinyír, stunlock, die.
ha mégse akkor trinket, blind/vanish (seduce alatt ha rádrakja dotot akkor úgyjárt ugye..), succu kinyír, stunlock, die.
Olyan megoldás lenne poén, hogy lenne külön "egyenruha" kasztonként 2-3 változat a különbözõ build-ekre, amit bg elött ki lehetne választani.
Az outdoor pvp-nél már nehezebb, de ott legalább továbbra is ki lehetne élvezni a kifarmolt epic-eket.
Az outdoor pvp-nél már nehezebb, de ott legalább továbbra is ki lehetne élvezni a kifarmolt epic-eket.
hát igen, én is néztem, blood guard pvp trinket nélkül elég nagy hiba.
fõleg priest-nek.
hát kb. úgy csináltam volna a helyében, hogy warlock fear, succu silence, utána 1 mind blast + sw:p dot kinyirja a pet-et, succu nélkül a lock-nak meg gyakorlatilag maradt 2 fear-je, mielött immun lesz rá a pap - már ha el tudja cast-olni.
dot-jait lehet dispel-ezni (csak a curse-ét nem), onnantól már a pap lenne nyerõ helyzetben...asszem...
bár aztán tudja a fene, annyi minden megtörténhet 4-5 mp alatt is 😊
fõleg priest-nek.
hát kb. úgy csináltam volna a helyében, hogy warlock fear, succu silence, utána 1 mind blast + sw:p dot kinyirja a pet-et, succu nélkül a lock-nak meg gyakorlatilag maradt 2 fear-je, mielött immun lesz rá a pap - már ha el tudja cast-olni.
dot-jait lehet dispel-ezni (csak a curse-ét nem), onnantól már a pap lenne nyerõ helyzetben...asszem...
bár aztán tudja a fene, annyi minden megtörténhet 4-5 mp alatt is 😊
Succi láthatatlan, ha te is ütsz elöször, utána rögtön seduce és utána soha többet nem jösz ki a seduce/fear egyikébõl.
Vanish-nak a dot miatt csak közvetlen közelrõl van értelme, közel meg nem igen jutsz.
Vanish-nak a dot miatt csak közvetlen közelrõl van értelme, közel meg nem igen jutsz.
igen a rugó le tudja verni a warlock-ot, ha qrva ügyes. bár szerintem a soullink-essel beszop az is, mivel ha void van elõ neki épp, akkor sacrifice-ot stun alatt is tudja aktiválni, az meg ugye 2000 dmg absorb, s általában a rugók 99%-a nem tud tökéletes stunlock-ban tartani valakit úgy, hogy az fél mp-re ne szabadúljon ki belõle.
ha meg ugye 1 pillanatra is kijön a wlock a stunlock-ból, onnantól deathcoil, fear, healthstone, majore heal poti, a többit meg már ismerjük...
(rugó visszafut a temetõbõl kb.)
ha meg ugye 1 pillanatra is kijön a wlock a stunlock-ból, onnantól deathcoil, fear, healthstone, majore heal poti, a többit meg már ismerjük...
(rugó visszafut a temetõbõl kb.)
most erre mit mondjak? noobokat akárki szénné aláz
soul link nem tesz halhatatlanná. l2p még mindig
soul link nem tesz halhatatlanná. l2p még mindig
Attól függ, ha grindeléssel akarod elérni a lvl60-at akkor feral ág elõször, ha partyban leszel sokat, akkor resto.
Ahogy egy hunter ismerõsöm mondaná:
"a multi nem válogat" 😄😄
"a multi nem válogat" 😄😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Imp shrednek csak pvp-ben van értelme, akkor is abban az esetben, ha van pvp seted, vagy nagyon jó feral geared van. Imp motw-nek személyszerint én egyáltalán nem látom értelmét, nem éri meg a ráfordított 5 pont azt a plusz pár attribot és res-t, de ha már raksz rá akkor 5/5 különben tényleg semmi értelme nincs. Feline swiftness megintcsak pvp talent.
"Egyébként szerintem elhibázott ez az egész, hogy egekig növelik minden kaszt sebzését. A legjobb pvp mecsek még az epix áradat beindulása elött volt szvsz, a kezdet-kezdetén."
ez nem szándékos. a játék pve része miatt növekedik a dps, mivel a legfrissebb boss-okhoz mindig nagyobb és nagyobb dps/healpowa kell, hogy le tudják ölni. továbbá, ha fenn akarják tartani az érdeklõdést a játék pve része iránt, akkor muszály az akkori lefarmolt instáknál táposabb cuccokat berakni, mivel erre kattanik a jónép - bárki is állítja az ellenkezõjét, nézzen magába, s mondja, hogy õ pedig aztán nem a cuccok miatt megy oda - pedig de, nem is kicsit számít.
a gond ott van, hogy pvp-be viszont be tudod vinni ezeket a fegyvereket, cuccokat, s ezek borítják fel qrvára az ún. balance-ot.
nameg, hogy a karakterek hp-ja nem emelkedik arányosan a dps-hez képest - ezért van az, hogy egy fullepic szituban 1-2 shot mindenki a másiknak.
ez nem szándékos. a játék pve része miatt növekedik a dps, mivel a legfrissebb boss-okhoz mindig nagyobb és nagyobb dps/healpowa kell, hogy le tudják ölni. továbbá, ha fenn akarják tartani az érdeklõdést a játék pve része iránt, akkor muszály az akkori lefarmolt instáknál táposabb cuccokat berakni, mivel erre kattanik a jónép - bárki is állítja az ellenkezõjét, nézzen magába, s mondja, hogy õ pedig aztán nem a cuccok miatt megy oda - pedig de, nem is kicsit számít.
a gond ott van, hogy pvp-be viszont be tudod vinni ezeket a fegyvereket, cuccokat, s ezek borítják fel qrvára az ún. balance-ot.
nameg, hogy a karakterek hp-ja nem emelkedik arányosan a dps-hez képest - ezért van az, hogy egy fullepic szituban 1-2 shot mindenki a másiknak.
hát én pl. un'goro-ban, anno pár hónapja még az 51-es warlock alt-ommal 2-esével zabáltam fel az alli-kat úgy, hogy nekik volt +2 szint elõnyük velem szemben.
azért 2 mage-et egyszerre lealázni, soullink-es warlock-kal és felhunter-rel, valahol elég táp dolog 😊
badlands detto ugyanez volt, csak ott lvl 40-en volt 40-es warrior + 39-es druida.
bár nem mondom, jó feeling volt, de még 1 class-ról nem nagyon tudok, ami 2v1-ben ilyet tudna mûvelni, úgy, hogy 30% hp-ja megmarad...
szal valahol, igenis imba a lock. arról már inkább nem is beszélek, hogy hétvégén láttam pár duel-t, ahol a kék-zöld 60-as ud warlock bizony úgy elverte a "fullepix félisten shadowprísztet", hogy az csakorlatilag moccanni is alig tudott, mert egyik charm-ot kapta a másik után a succu-tól. (aztán a 2200-as soulfire crit meg megtette a magáét.)
mondjuk más tészta, hogy a priest is hülye volt, mert ugye wotf+pvp trinket-tel 2 charm-ot le tudna szedni, csak neki éppen akkor nem volt felrakva - blood guard rank-kal.
azért 2 mage-et egyszerre lealázni, soullink-es warlock-kal és felhunter-rel, valahol elég táp dolog 😊
badlands detto ugyanez volt, csak ott lvl 40-en volt 40-es warrior + 39-es druida.
bár nem mondom, jó feeling volt, de még 1 class-ról nem nagyon tudok, ami 2v1-ben ilyet tudna mûvelni, úgy, hogy 30% hp-ja megmarad...
szal valahol, igenis imba a lock. arról már inkább nem is beszélek, hogy hétvégén láttam pár duel-t, ahol a kék-zöld 60-as ud warlock bizony úgy elverte a "fullepix félisten shadowprísztet", hogy az csakorlatilag moccanni is alig tudott, mert egyik charm-ot kapta a másik után a succu-tól. (aztán a 2200-as soulfire crit meg megtette a magáét.)
mondjuk más tészta, hogy a priest is hülye volt, mert ugye wotf+pvp trinket-tel 2 charm-ot le tudna szedni, csak neki éppen akkor nem volt felrakva - blood guard rank-kal.
A NE hunterben meg az nem tetszik, hogy minimális skill-lel is durva pvp és pve egyaránt, csak úgy mint a one shot mage.
A shadow priest meg elseggel ugyan, de úgy vagyok vele, hogy élje inkább ki magát pvp-be, hogy utána örömmel gyógyítson instába 😊
Egyébként szerintem elhibázott ez az egész, hogy egekig növelik minden kaszt sebzését. A legjobb pvp mecsek még az epix áradat beindulása elött volt szvsz, a kezdet-kezdetén.
A shadow priest meg elseggel ugyan, de úgy vagyok vele, hogy élje inkább ki magát pvp-be, hogy utána örömmel gyógyítson instába 😊
Egyébként szerintem elhibázott ez az egész, hogy egekig növelik minden kaszt sebzését. A legjobb pvp mecsek még az epix áradat beindulása elött volt szvsz, a kezdet-kezdetén.
Hi Wildor erre a fantázia dus névre csak annyit tudok mondani hogy nem én adtam ezt a nevet annak a karinak hanem egy értelmes haverom (a kari ráadásul human female mage )és a karit csak 60tol huztam én (cuccokban) szal pssztt 😊 És azért irtam azt hogy Pistee vagyok mert már nem vagyok allis és õk még ezen a néven ismernek.
WoW - Sentor Arx Pannonia :)
Most öszintén, van olyan kaszt a játékban, amit odafigyelve nem tud elverni egy soul linkes lock?
és a feral ágra menjek elõször?
ennyi erövel akkor nerfelhetnék a fullepix félisten shadowpríszteket, warriorokat, huntereket, mageket, druidokat, rugokat, palákat, és sámlikat.
ugyanakkor azokat meg zavarják el a géptöl akik kicsit is értenek a classukhoz.
ugyanakkor azokat meg zavarják el a géptöl akik kicsit is értenek a classukhoz.
Semmi gond Panther amikor már hivtam spanomat 2v2 ben jokat öltunk 😉 igaz mi többször fekudtunk mint ti de nekunk közelebb is volt a temetõ 😉 és szerintem nagyon jot pvpztunk 😉! Majd egyszer ujra osszekéne hozni egy olyan Hillsbardi mokát mint amilyebn réggebben kb 2-3 honapja volt még Inkvizivios koromban !
Bye kössz a választ 😊
Bye kössz a választ 😊
WoW - Sentor Arx Pannonia :)
Sehol nem látom, hogy kifejezetten talentrõl beszélnék, a lockra úgy általábban ráférne, hogy közelebb hozzák a földi halandókhoz.
Bár a most hated karakter az NE hunter 😊
Bár a most hated karakter az NE hunter 😊
jah talentekre ráférne a nerf. gratulálok<#wilting>#wilting>
Szerintem is ráférne már egy kis nerf 😊)
wtb warlock talent review <#rinya>#rinya>
kb. 1 hete hallottam egyszer meg most is.
miért van háttérzenéje ennek a fórumnak? :S
Amúgy vannak benne jó dolgok,csak kevés a konkrétum még. Vanishre nagyon jó például amit ráraknak.
kell csinalni macrot ami elnyomja mind a 3 -t ha lenyomod ugyanazt a gombot 3x.. 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nekem tetszenek a rogue változások, lehet még végén felhuzom 60 ig 😊
[ MÁR 38 AS A KIS ROGUE JA ES MOONCLOTHOT GYÁRT]
[ MÁR 38 AS A KIS ROGUE JA ES MOONCLOTHOT GYÁRT]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Annyira oda vagy a szövegértelmezéssel,mert egyszer véletlen tõmondatokban kommunikálnak veled,és érted mirõl van szó. :-D
Ez ebben a formájában szar. Már csak azért is ezt mondom, mert amikor szarrátápolták a warlockot,huntát,warriort,mágust, akkor is ment a folyamatos rinya,szal most mi jövünk. :-D
Ez ebben a formájában szar. Már csak azért is ezt mondom, mert amikor szarrátápolták a warlockot,huntát,warriort,mágust, akkor is ment a folyamatos rinya,szal most mi jövünk. :-D
olvasd at megint imo, de most ugy, hogy ertelmezed a szoveget is.
Azé nem vagyok elájulva. +pár % sebzés evisre,meg kisebb lesz a cooldown stealthen és kivesznek pár fölösleges talentet. Hú!
Chromaggus kill ket huntaval FTW 😄DDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
vegig olvastam ezt a rogue cuccot. eleg szep buffot kapnak😊 lehet itt lesz az ido kicsit leporolni a rogue altomat 😊
Azt te sem gondolod, hogy nem húzta bele, csak lerakta, és várta, hogy megnyugodjon a látványtól a démon <#ticking>#ticking>
ಥ_ಥ
neked tenyleg bajod van a szovegertelmezessel😄
" Premeditation will now be pre-reqd by Preperation."
vagyis premeditation elofelteteles lesz a preparation altal, tehat ahhoz hogy legyen premeditationod, prepara is raknod kell. es nem forditva.
" Premeditation will now be pre-reqd by Preperation."
vagyis premeditation elofelteteles lesz a preparation altal, tehat ahhoz hogy legyen premeditationod, prepara is raknod kell. es nem forditva.