World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ezeknek megint mi köze a talentekhez? <#fejvakaras>

"Milyen better gear? Dobjál már ide egy geart,amivel 100%,hogy nincs 1db resist dodge miss meg semmi! kthxbye nub!"

100% nincs de a másik oldalon is ugyanez van :p

Botond
Viszont akkor megvan a válasz a kérdésedre:

1. get better gear!
2. l2p!
Botond
A 3 seces történet megint más. De ott meg egy fél stun nincs, mire észbekap a lock kampec neki.

Milyen better gear? Dobjál már ide egy geart,amivel 100%,hogy nincs 1db resist dodge miss meg semmi! kthxbye nub!
get better gear?
ráadásul ha fullepix akkor nem kell stun se 3 mp alatt borulsz

ezért írtam hogy 90% ban bejön. kb ennyi %a a lockoknak nem ért a pvphez :p

ha sapoltak akkor miert seducolod? ha nem seducolsz nem jon elo a sucu vagyis rugo nem tud mast csinalni mint hogy neked esik, na ekkro kell sedu. szerintem😄

Botond
Stunlock loller. Resist? Miss? Dodge? Parry? Mintha csak a rogueon múlna a tökéletes vagy nem tökéletes stunlock.
sap, trinket, succu kinyír 1 mp alatt (90%ban bejön), stunlock, die.
ha mégse akkor trinket, blind/vanish (seduce alatt ha rádrakja dotot akkor úgyjárt ugye..), succu kinyír, stunlock, die.

Olyan megoldás lenne poén, hogy lenne külön "egyenruha" kasztonként 2-3 változat a különbözõ build-ekre, amit bg elött ki lehetne választani.

Az outdoor pvp-nél már nehezebb, de ott legalább továbbra is ki lehetne élvezni a kifarmolt epic-eket.

hát igen, én is néztem, blood guard pvp trinket nélkül elég nagy hiba.
fõleg priest-nek.
hát kb. úgy csináltam volna a helyében, hogy warlock fear, succu silence, utána 1 mind blast + sw:p dot kinyirja a pet-et, succu nélkül a lock-nak meg gyakorlatilag maradt 2 fear-je, mielött immun lesz rá a pap - már ha el tudja cast-olni.
dot-jait lehet dispel-ezni (csak a curse-ét nem), onnantól már a pap lenne nyerõ helyzetben...asszem...

bár aztán tudja a fene, annyi minden megtörténhet 4-5 mp alatt is 😊

Succi láthatatlan, ha te is ütsz elöször, utána rögtön seduce és utána soha többet nem jösz ki a seduce/fear egyikébõl.
Vanish-nak a dot miatt csak közvetlen közelrõl van értelme, közel meg nem igen jutsz.

igen a rugó le tudja verni a warlock-ot, ha qrva ügyes. bár szerintem a soullink-essel beszop az is, mivel ha void van elõ neki épp, akkor sacrifice-ot stun alatt is tudja aktiválni, az meg ugye 2000 dmg absorb, s általában a rugók 99%-a nem tud tökéletes stunlock-ban tartani valakit úgy, hogy az fél mp-re ne szabadúljon ki belõle.
ha meg ugye 1 pillanatra is kijön a wlock a stunlock-ból, onnantól deathcoil, fear, healthstone, majore heal poti, a többit meg már ismerjük...

(rugó visszafut a temetõbõl kb.)

most erre mit mondjak? noobokat akárki szénné aláz
soul link nem tesz halhatatlanná. l2p még mindig

s0n1c
Attól függ, ha grindeléssel akarod elérni a lvl60-at akkor feral ág elõször, ha partyban leszel sokat, akkor resto.
Count Adyn
Ahogy egy hunter ismerõsöm mondaná:
"a multi nem válogat" 😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s0n1c
Imp shrednek csak pvp-ben van értelme, akkor is abban az esetben, ha van pvp seted, vagy nagyon jó feral geared van. Imp motw-nek személyszerint én egyáltalán nem látom értelmét, nem éri meg a ráfordított 5 pont azt a plusz pár attribot és res-t, de ha már raksz rá akkor 5/5 különben tényleg semmi értelme nincs. Feline swiftness megintcsak pvp talent.
TVelvet
Van, a rugo 😊 Ha ügyesen blindolsz+vanishelsz stb. ellehet verni
"Egyébként szerintem elhibázott ez az egész, hogy egekig növelik minden kaszt sebzését. A legjobb pvp mecsek még az epix áradat beindulása elött volt szvsz, a kezdet-kezdetén."

ez nem szándékos. a játék pve része miatt növekedik a dps, mivel a legfrissebb boss-okhoz mindig nagyobb és nagyobb dps/healpowa kell, hogy le tudják ölni. továbbá, ha fenn akarják tartani az érdeklõdést a játék pve része iránt, akkor muszály az akkori lefarmolt instáknál táposabb cuccokat berakni, mivel erre kattanik a jónép - bárki is állítja az ellenkezõjét, nézzen magába, s mondja, hogy õ pedig aztán nem a cuccok miatt megy oda - pedig de, nem is kicsit számít.

a gond ott van, hogy pvp-be viszont be tudod vinni ezeket a fegyvereket, cuccokat, s ezek borítják fel qrvára az ún. balance-ot.
nameg, hogy a karakterek hp-ja nem emelkedik arányosan a dps-hez képest - ezért van az, hogy egy fullepic szituban 1-2 shot mindenki a másiknak.

hát én pl. un'goro-ban, anno pár hónapja még az 51-es warlock alt-ommal 2-esével zabáltam fel az alli-kat úgy, hogy nekik volt +2 szint elõnyük velem szemben.
azért 2 mage-et egyszerre lealázni, soullink-es warlock-kal és felhunter-rel, valahol elég táp dolog 😊
badlands detto ugyanez volt, csak ott lvl 40-en volt 40-es warrior + 39-es druida.
bár nem mondom, jó feeling volt, de még 1 class-ról nem nagyon tudok, ami 2v1-ben ilyet tudna mûvelni, úgy, hogy 30% hp-ja megmarad...

szal valahol, igenis imba a lock. arról már inkább nem is beszélek, hogy hétvégén láttam pár duel-t, ahol a kék-zöld 60-as ud warlock bizony úgy elverte a "fullepix félisten shadowprísztet", hogy az csakorlatilag moccanni is alig tudott, mert egyik charm-ot kapta a másik után a succu-tól. (aztán a 2200-as soulfire crit meg megtette a magáét.)
mondjuk más tészta, hogy a priest is hülye volt, mert ugye wotf+pvp trinket-tel 2 charm-ot le tudna szedni, csak neki éppen akkor nem volt felrakva - blood guard rank-kal.

picket
l2p <#conf>

&#3237;_&#3237;

A NE hunterben meg az nem tetszik, hogy minimális skill-lel is durva pvp és pve egyaránt, csak úgy mint a one shot mage.
A shadow priest meg elseggel ugyan, de úgy vagyok vele, hogy élje inkább ki magát pvp-be, hogy utána örömmel gyógyítson instába 😊

Egyébként szerintem elhibázott ez az egész, hogy egekig növelik minden kaszt sebzését. A legjobb pvp mecsek még az epix áradat beindulása elött volt szvsz, a kezdet-kezdetén.

Sent0r
Hi Wildor erre a fantázia dus névre csak annyit tudok mondani hogy nem én adtam ezt a nevet annak a karinak hanem egy értelmes haverom (a kari ráadásul human female mage )és a karit csak 60tol huztam én (cuccokban) szal pssztt 😊 És azért irtam azt hogy Pistee vagyok mert már nem vagyok allis és õk még ezen a néven ismernek.

WoW - Sentor Arx Pannonia :)

Most öszintén, van olyan kaszt a játékban, amit odafigyelve nem tud elverni egy soul linkes lock?

és a feral ágra menjek elõször?

ennyi erövel akkor nerfelhetnék a fullepix félisten shadowpríszteket, warriorokat, huntereket, mageket, druidokat, rugokat, palákat, és sámlikat.
ugyanakkor azokat meg zavarják el a géptöl akik kicsit is értenek a classukhoz.

Sent0r
Semmi gond Panther amikor már hivtam spanomat 2v2 ben jokat öltunk 😉 igaz mi többször fekudtunk mint ti de nekunk közelebb is volt a temetõ 😉 és szerintem nagyon jot pvpztunk 😉! Majd egyszer ujra osszekéne hozni egy olyan Hillsbardi mokát mint amilyebn réggebben kb 2-3 honapja volt még Inkvizivios koromban !
Bye kössz a választ 😊

WoW - Sentor Arx Pannonia :)

Sehol nem látom, hogy kifejezetten talentrõl beszélnék, a lockra úgy általábban ráférne, hogy közelebb hozzák a földi halandókhoz.

Bár a most hated karakter az NE hunter 😊

The Garrett
enis hallottam valamelyik nap :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

jah talentekre ráférne a nerf. gratulálok<#wilting>

QuippeR
Celine Dion? 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Szerintem is ráférne már egy kis nerf 😊)

wtb warlock talent review <#rinya>

Botond
Más is mondta már,én még sosem hallottam. :-(
kb. 1 hete hallottam egyszer meg most is.

Tafaya
Miért, van?

miért van háttérzenéje ennek a fórumnak? :S

The Garrett
sprintre meg egyenesen imba 😛

Botond
Amúgy vannak benne jó dolgok,csak kevés a konkrétum még. Vanishre nagyon jó például amit ráraknak.
The Garrett
kell csinalni macrot ami elnyomja mind a 3 -t ha lenyomod ugyanazt a gombot 3x.. 😄

Botond
Nem jó. 1 gombos wtfpwn kell nekünk is,miazhogy 3gomb?!
The Garrett
nekem tetszenek a rogue változások, lehet még végén felhuzom 60 ig 😊

[ MÁR 38 AS A KIS ROGUE JA ES MOONCLOTHOT GYÁRT]

Botond
Annyira oda vagy a szövegértelmezéssel,mert egyszer véletlen tõmondatokban kommunikálnak veled,és érted mirõl van szó. :-D

Ez ebben a formájában szar. Már csak azért is ezt mondom, mert amikor szarrátápolták a warlockot,huntát,warriort,mágust, akkor is ment a folyamatos rinya,szal most mi jövünk. :-D
olvasd at megint imo, de most ugy, hogy ertelmezed a szoveget is.

Botond
Azé nem vagyok elájulva. +pár % sebzés evisre,meg kisebb lesz a cooldown stealthen és kivesznek pár fölösleges talentet. Hú!
Botond
Határeset.
Sephi
Chromaggus kill ket huntaval FTW 😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

vegig olvastam ezt a rogue cuccot. eleg szep buffot kapnak😊 lehet itt lesz az ido kicsit leporolni a rogue altomat 😊

picket
Azt te sem gondolod, hogy nem húzta bele, csak lerakta, és várta, hogy megnyugodjon a látványtól a démon <#ticking>

&#3237;_&#3237;

neked tenyleg bajod van a szovegertelmezessel😄

" Premeditation will now be pre-reqd by Preperation."

vagyis premeditation elofelteteles lesz a preparation altal, tehat ahhoz hogy legyen premeditationod, prepara is raknod kell. es nem forditva.