World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bsz😊
BEAST
rohattak! semmi boldog szülinapot meg ilyesmi , ezt megjegyeztem =D ... fõleg téged Botond , beárullak egy két embernek =DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Elõször azt döntsd el milyen castot akarsz, és olyan fajt válassz hozzá aminek az alap képességei legjobban illenek hozzá. Az ork elég szerencsés választás, minden classban megállja a helyét szerintem. Mondjuk kalkuláld bele hogy az elkövetkezendõ fél évben nagyrészt egy zöld ork segget fogsz bámulni a monitoron 😊
Botond
Ez bölcs tanács volt. :-) Én magam se mondhattam volna szebben és jobban!
akkor azt.

shinewalk
Hello.
Én ma fogom kezdeni elõször a WoW-ozást.
És azt szeretném megkérdezni tõletek ,hogy melyik karaktert válasszam.
Eddig a Orkok tetszenek a legjobban...

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

elnézést, aspect helyett tracker
Picket neked tutira van huntered? mert amiket itt leirsz... apám hihetetlen 😊 vagy én másfajta huntert csináltam valszeg. Én pl 8-10 yardról kényelmesen látom a rugókat az aspectel. és azonnal kijövök a trinketemmel stunból, repül a scatter és már áll is a jégbe. Nagyon nehéz hunterral kikapni rugótól. Amúgy a trinketünk szerintem tökéletes hunternek, a legnagyobb veszély ránk a lassitó efektek, amiket ugyebár leszed, és a stunt is leszedi, mi kell még?
MrStokes
Talan azert mert rugoknal van olyan effect is h disorient? Es ezt nem latom a leirtak kozott, szal Blizz jol kitalata megint...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
"Use: Dispels all Immobilizing, Slowing and Stun effects." - ezek után milyen érzés azt az üzenetet kapni, hogy nem használhatod, mert stunnolva vagy? <#ticking>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
hm ezt nem tudtam, akkor neked kb. elég nem hasznos 😊
warlock trinket fear/charm/poly ellen véd csak :p

s0n1c
fearbõl kiszed (1x), nekem az bõven elég...
s0n1c
stunlock?
picket
Ha tudnád, hogy milyen királyul meghatározzák insigniánál, hogy melyik kaszt mennyit ér. Ez is a balance része. Huntert pl. kiszedi ha legyökerezték, meg még... még... még nagyon sok csúnya varázslat ellen hatásos. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

jah, ez most hogy jött ide? 😄

s0n1c
😊
Botond
Insignia nem véd az ambush/backstab ellen,megkapod mingyá! :-D
Botond
10perc duration vagy mi,fent volt az mindig. :-D
LOOOOOL ! te is az a noob warlock vagy aki midnig elcastolja ezt a spellt ha rugo van a kozelben?😄DD

s0n1c
insignia trinket?
Botond
Ó gyerekek,ennyi kifogás és sirál kiötlése közben vmi megoldást is kitalálhattatok volna. L2p mostmár tényleg. És jöjjön a rogue buff végre. ^.^
picket
Track hidden? Felejtsd el, 5-10 szinttel alattad levõk ellen való. Veled egy szinten lévõket nem veszed észre, csak ha már lendíti a kezét a hátad felé.

&#3237;_&#3237;

figyelhetsz akármennyire, akkoris csak azt fogod látni hogy unknown entity's ambush/backstab/stun hits/crits you

Botond
Jobban kell figyelni. Azért a honor nem csak úgy jön afkban. :-P

A második részre reagálva természetesen ki van talentezve.
"Észreveszed"
jól mondod.. HA észreveszed. ha ki van talentelve rugonak, meg magára vesz 1(!) +stealthes cuccot akkor már nem veszed észre, csak amikor már üt, de akkor felhunterrel game over.
akinek meg nincs kitalentelve, az nem tudom minek akar pvpzni ~

MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Botond
Észreveszed onnantól mehet a dot fear akármi és nincs stunlock,szal mi a gond? L2p esetleg?:-D
paranoiára meg ott van amit írtam <#mf2>

Botond
Akkor meg paranoia,de tudom az sem jó,nektek semmi sem jó,csak a sírás megy simán jól. :-D
Botond
Figy,ha a rogueok 99%a lealáz akkor nemtom kinek l2p. :-D Huntának is van stealth track,te tudtad?:-D
invisibility az nem stealth detect. l2p

picket
...
Csak azt mondtam, hogy elvileg lockot (és egyéb cloth-os jószágot) könnyebb stunlockban tartani, mint másokat, mert kevés a dodge-a, és NINCS perry-je, de "aki ezt nem képes befogadni az meg get a brain simán". És mindettõl függetlenül WTB rogue enemy abból a 99%-ból, aki "nem tud tökéletes stunlock-ban tartani". Nem azt mondtam, hogy még csak olyannal találkoztam, amelyik tud, de csak olyan jutott közel hozzám, úgyhogy a többinek l2p <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Botond

"50 Detect Greater Invisibility

Demonology 140 30 yds Shadow 1 Gold 50 Silver Trainer"

és ismét csak #79051

nekem van 60as lockom,neked?:-DDDDD
A dual wield mellett nem 5%-ról indul a miss rate, hanem 24%-ról, ami mindjárt másabb...
Ja és a stunlockhoz tea+blind sem árt, ami ha nem vagy herbalist, akkor nem biztos hogy van éppen kéznél, mert AH-ban idönként pofátlanul drágán adják az alapanyagot hozzá.

jah van stealth detectje, csak akkor meg nem sok esélye van, mert ugye felhunter..
ráadásul kb szart sem ér

látom értesz hozzá

Botond
Lagmentes gear azon is segít,vagy a skill,mingyá megmondják,csak figyeld! <#idiota>
s0n1c
és akkor még a server lagról nem is beszéltünk 😊
Botond
Sámán totem dodgeolja az ambusht,olyankor csensz to hit gear kell,vagy l2p simán?

Amúgy mirõl beszélsz végülis? Nincs 100%osan garantált stunlock,esély van rá,de nem default,mint ahogy itt leírjátok. Ez olyan,mint az aimed crit,ami szintén vagy bejön vagy nem. Ha nem akkor kéne critgearre gyúrni meg egyéb okosságok,de 100% crit nincs aimedre se,még ha l2p akkor sem. Na stunlockkal is ez van,ráadásul az milliónyi dologból tevõdik össze,ott még több a hiba lehetõség,amit egy véletlenszám generátor dob fel. Aki ezt nem képes befogadni az meg get a brain simán.
picket
l2p <#idiota>

&#3237;_&#3237;

nah, szájkaratét befejezni, inkább válaszoljon valaki a kérdésemre 😊

picket
"Van dodge,parry..."
Nem hiszed el, hogy locknak nincs perry? <#idiota>

"...resist,miss függetlenül attól,hogy nekem mennyi a chance to hitem." - biztos én nem értek valamit. Ha egyszer chance to hittel le lehet szorítani a miss-t, akkor miért független tõle?

"bár nekem már dodge-olta rugó a hunter's markomat is" akkor meg?:-D Kéne chance to hit gear,nem? :-DDDD
Ennek semmi értelmét nem látom. Dodge és chance to hit között nincs összefüggés. Amúgy meg ez egyszer fordult elõ, és nem hinném, hogy ez "working as intended" volt <#idiota>

Szóval l2p <#duhos2>

<#ravasz1>

&#3237;_&#3237;

Sugam
hatezigy ennyi 😄 valamit bekellett hogy szojjá nemde?😄

Botond
l2p >.<
Sugam
nademieeeert?😄 tökjáú ezta botond vagyok osztalakot olvasni 😄

Botond
Locknak van stealth detect buffja. ^.^ Van dodge,parry,resist,miss függetlenül attól,hogy nekem mennyi a chance to hitem.

"bár nekem már dodge-olta rugó a hunter's markomat is" akkor meg?:-D Kéne chance to hit gear,nem? :-DDDD

Egyéb hülyeség még vki?
nah, váltsunk témát.
valaki meg tudja mondani, hogy a CT_ShieldMode, ami elvileg a papok Power Word:Shield-jének absorb értékét hivatott kijelezni miért mutat folyamatosan NULLA értéket?

nincs miatt flame a topic-okban, szóval lehet, hogy rendesen mûködik, de nálam valamiért mégsem...

mi lehet a gond? -.-

ERRÕL a shield mod-ról beszélek amúgy.

Botond
Nem a talentek a rosszak,csak a player.
picket
Lock ne perry-zen, mert rosszul leszek. Dodge van neki kb 3%, de ebben a témában inkább olyan nyilatkozzon, akinek van 60as lock-ja. Resist van fizikai támadások ellen? Szerintem nincs, bár nekem már dodge-olta rugó a hunter's markomat is, szóval minden lehetséges <#idiota> Ha meg miss-elsz, akkor ne a criticalos cuccokat gyûjtsd, hanem a chance to hitest, abból 4% leszorítja 1%-ra, ami elvileg a minimum.

Attól függetlenül perry-vel, tizenakárhány százalék dodge-al együtt is csak olyan rugó támadott meg eddig engem, aki simán stunlockban tart amig le nem farag, de biztos én vagyok a láma, meg l2p stunolva. Persze ha nem tud meglepni az más kérdés, mert akkor halott, de hogyan nem tud meglepni egy olyan kaszt, amelyiknek van stealth-e?

&#3237;_&#3237;