World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rofl <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
ez kész, de igazad volt.
kérdés: unbreakable will - 5/5 : ad 15% resist-et stun, fear, silence ellen. - ez mennyire hatásos? 5/5 spirit tap mellé ez a jobb, vagy 5/5 blackout? (ok, utóbbival elöbbre van az ember shadow ágon, de ez most másodlagos.)
kérdés 2: priest-nek mi a fontosabb? stamina, intellect, vagy spirit?
ha választadnod kéne melyiket választanád, s milyen sorrendben?
- ruha 1: +6 stamina, +6 spirit
- ruha 2: +6 stamina, +6 intellect
- ruha 3: +6 intellect, +6 spirit
nah, inkább ezen agyaljatok 😊
ez kész, de igazad volt.
kérdés: unbreakable will - 5/5 : ad 15% resist-et stun, fear, silence ellen. - ez mennyire hatásos? 5/5 spirit tap mellé ez a jobb, vagy 5/5 blackout? (ok, utóbbival elöbbre van az ember shadow ágon, de ez most másodlagos.)
kérdés 2: priest-nek mi a fontosabb? stamina, intellect, vagy spirit?
ha választadnod kéne melyiket választanád, s milyen sorrendben?
- ruha 1: +6 stamina, +6 spirit
- ruha 2: +6 stamina, +6 intellect
- ruha 3: +6 intellect, +6 spirit
nah, inkább ezen agyaljatok 😊
Valóban. Tiszta láma vagyok<#lama>#lama>. Aki olvasta a hsz-emet az felejcse el azon mód<#vigyor>#vigyor>. Bár hozzáteszem, hogy csak nemrég kezdtem a mage-et. Mellesleg hasonlít a volt nõmhöz (csak ennek nagyobb a melle<#hehe>#hehe>), aki lekoptatott valami divathuszár miatt. Úgyhogy minden egyes alkalommal, amikor meghal, valami belsõ nyugalom és káröröm szál meg és nem idegeskedek, hogy megint a temetõben vagyok <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Damage caused may interrupt the effect.
A sebzés megszakíthatja az effektet.
A sebzés megszakíthatja az effektet.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Srácok, mióta nem szakítja meg a damage a frost nova-t? Mert azt vettem észre, hogy ha a FN-ben lévõ mob-ra rálövök egy frostboltot (vagy mást) a nova-ból nem jön ki. Van amikor még két FB-t is sikerül eleresztenem mire a FN megszakad. Pedig azt írja, hogy ha jól damage-et okozok, akkor meg kell hogy szakadjon.
Szûzmária repedt sarkára mondom nem értem. Ha bug, akkor tartósan maradhatna<#idiota>#idiota>
Szûzmária repedt sarkára mondom nem értem. Ha bug, akkor tartósan maradhatna<#idiota>#idiota>
felszerelésrõl meg annyit, hogy persze, gézuka gyurhat sharp letter openerre, de valahogy mégis te is r14-re gyurtál és nem egy szürke fosra.
17/34 az fury build. gyk. persze ha valaki prot builddel akar DPS-t csinálni, akkor hajrá, felõlem. de gondolom az az ésszerû, ha az ember a felszereléséhez igazitja a talent buildjét, de ugy látszik ha vki ésszerü dolgokat ir az plázaharcosság. gz. A másik, hogy az esztétikai érzéked is a béka segge alatt van ugy tünik, és a cuccokon csak a statokat nézed. na mind1.
Amúgy szerintem már kezdhetjük felvezetni a 200dkp-t mára.
Kegyelem
Szóval bármilyen apró eltérés az általad elképzelt játék stilustól, talent elosztástól, felszereléstõl, noobság és butaság. Véletlen se lehet olyan hogy valaki nem akar az egymilliomodik armsos warrior lenni, vagy neagy isten axét vesz a kezébe, stb stb... Nagy plázaharcos vagy szerintem, aki feszes vigyázzba áll a sorban, se elõrébb se hátrébb.
Én is pontosan ebben reménykedek, bár nálunk ez lehet inkább 25-30 lesz😊
TSW: Tunderke
Igazad van, tényleg pvp fegyók volt a téma, én meg pve-t írtam végig. DEoI=Dark Edge of Insanity, http://www.thottbot.com/?i=53381 (már a neve is nagyon tetszik😊 ).
Ha kijön a kieg és lesz benne lvl70 és ha nem erõsítik hozzá AQ40-et, akkor van némi halovány reményem rá😊
Ha kijön a kieg és lesz benne lvl70 és ha nem erõsítik hozzá AQ40-et, akkor van némi halovány reményem rá😊
Ja! Ha én shadowmeldben állok, és kiválaszthatom az ellenfelemet, akkor természetesen minimum a rank13-14 warrior, mert ugye õ ingyen honor, szóval durrbele. Aztán sírok, hogy nem hal meg <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
1. én kard-freak vagyok ^^
2. GM warrior volt a téma, és GM fegyókkal butaság Arms buildet épiteni. Ha már GM lettél, akkor 17/34 (a büvös szám), mivel annak a legnagyobb a sebzése. DEol?
3. Allis GM 1h axe-ok ocsmányak. 2h fegyók szintén, kivéve staff.
4. HWL-ként én is hajlanék az arms buildre a 2h kard miatt, de igy allisként hányingerem van a 2h GM kardtól.
2. GM warrior volt a téma, és GM fegyókkal butaság Arms buildet épiteni. Ha már GM lettél, akkor 17/34 (a büvös szám), mivel annak a legnagyobb a sebzése. DEol?
3. Allis GM 1h axe-ok ocsmányak. 2h fegyók szintén, kivéve staff.
4. HWL-ként én is hajlanék az arms buildre a 2h kard miatt, de igy allisként hányingerem van a 2h GM kardtól.
Ha csak a játékot nézzük számok alapján akár még igazad is lehet: a sword spec hatásosabb vmivel, ráadásul alapvetõen pve-ben könnyebb jó kardot szerezni, ha MC-BWL képes guildban vagy (obsidian edge, untamed, ashkandi vs. spianal és drake talon). A DEoI imba, de nem éppen egyszerû megszerezni.
Viszont nekem régóta szimpatikusabbak az axék, mint a kardok, vhogy jobban bejön a kinézete is (nem csak a WoW-ban). Ettõl még nem lesz nub az axés warrior, maximum lehellettel kevésbbé eredményes.
Viszont nekem régóta szimpatikusabbak az axék, mint a kardok, vhogy jobban bejön a kinézete is (nem csak a WoW-ban). Ettõl még nem lesz nub az axés warrior, maximum lehellettel kevésbbé eredményes.
az a +5 weapon skill inkább csak pve-ben jó (glancing nem 30% damage reduction hanem csak 15) de ha nem esik jó kard, el lehet lenni pvp-ben is vele 😊
imo warrior ellen inkább dotokkal kéne operálni, de gondolom ezt te is tudod, bár lehet ez nekem egyszerûbb, mert én tudom magam healelni közben 😊
Mert jó gagyi vagy -.-
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
duju szpík inglis?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Warclock a név, A= ally, warlock= warlock egybeírva Awarlock. Ész megfizethetetlen,minden másra ott a mastercard. ^.^
Warriort ne akarj dagger builddel 1v1ben megverni.
Roll combat.
(haverom full T2-ben etc etc. daggger builddel sirt hogy juj de szopó pvpben; 2 napja átspeccelt combatra és elvitte a karácsonyfát frenkitõl. Azóta csak visitást meg röhögést hallok TSen ha pvpzünk.)
L2P again.
Roll combat.
(haverom full T2-ben etc etc. daggger builddel sirt hogy juj de szopó pvpben; 2 napja átspeccelt combatra és elvitte a karácsonyfát frenkitõl. Azóta csak visitást meg röhögést hallok TSen ha pvpzünk.)
L2P again.
ezert nem azt irtam hogy aki összeskillezte magának r14 et hanem aki kikockulta 😊
De msot télleg ha lenne egy r14 es warriorom es minden senkihazi rogue elverne akármilyen cd nélkül lehet abbahagynám a játékot a gecibe 😄
De msot télleg ha lenne egy r14 es warriorom es minden senkihazi rogue elverne akármilyen cd nélkül lehet abbahagynám a játékot a gecibe 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
hát ha már kikockulta a r14 et megérdemli hogy ne tudja akárki elverni erõfeszítések nélkül.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
És nekem ott vana problémám, hogy egy rank 14es warriort csak ugy tudok elverni ha minden CD-s skillemet elhasználom.
Hüha. Itt csak azon van a bökkenõ, hogy a rugo vs warrior ellen... warrior akárhogy üthet 1200+ csak gear függö, viszont a rugónak lehet akkármilyen jo fegyvere AP vel 1 r14es warrior sosem fog 1900ast ütni. Bar kitudja. Ezt persze backstabre értem. Ambushal lehet... az a gond hogy neked végig mögötte kell lenned mi õ autohitbe üt 1200at és csak 1 pillanatra jön kis a stunból mondjuk 0.5 secre és máris -1200 hp ezt elég gyakori egy r14 es warriortol aki még hozzá axe os is magyarán 35-36% os kritel siman nemsok esélyed van, + ha orc a barátunk akkor stunlock nagy valószinûséggel bukta. Vagy ha törpe akkor blind is bukta.
valóban általánosságban írtam, de akár milyen pvp-rõl volt szó, hogy a crit csökkenti a miss-t egy marhaság.
"Necropile szetben meg +defje is van a locknak btw. :-P"
Amagad, +3 def! Ez ellop tõlünk 0,12% kritikust! <#wilting>#wilting>
Jót röhögtem, köszi! Ez tényleg tetszett <#law>#law>
Amagad, +3 def! Ez ellop tõlünk 0,12% kritikust! <#wilting>#wilting>
Jót röhögtem, köszi! Ez tényleg tetszett <#law>#law>
ಥ_ಥ
Akkor tehát már nem a rugók 1%-a tud ilyet, hanem néha becsúszik a miss? Köszönöm, ennyit akartam tudni! <#fogmosas>#fogmosas>
ಥ_ಥ
Szó nem volt arról,hogy minden dodge parry miss resist. Arról volt szó,hogy nem minden annyira kerek,mint ahogy ti leírjátok,és igenis néha becsúsznak ezek a dolgok is. Szal olyan nincs,hogy tuti gyõzelem,ahol egy véletlen szám generátor bármikor kidobhat egy resistet. Tutira csak a lockok mehetnek,szal nerf locks. ^.^ Azért néha neked sem ártana elolvasni mirõl van szó. Necropile szetben meg +defje is van a locknak btw. :-P
köszönöm<#worship>#worship>
60vs60 pvp-rõl volt szó, feltételezve, hogy egy lock nincs teleaggatva +def cuccokkal <#idiota>#idiota>. Néha az elõzményeket sem árt elolvasni, mert természetes, hogy nem akartam a játék teljes mechanikáját leírni, amin a Blizz 5 éve dolgozik, én meg majd jól elmesélet egy mondatban <#duhos2>#duhos2>, csak azt a sírást nem értettem, hogy minden dodge, miss, perry, resist... fõleg ha
-hátulról nem lehet perry-zni, és ugye a rugó szembõl fog kezdeni, mindenki tudja
-resist... talán blind-ra van (meg ami nem jut eszembe), a többi nem spell, ezért nem is lehet resistelni, ráadásul nincs típusa, tehát 5%-od van, mint holy-ra
-dodge, perry nincs ha stunolva vagy
-perry-je csak adott kasztoknak van (mielõtt valaki beleköt: warrior, paladin, rogue, hunter)
<#hehe>#hehe>
-hátulról nem lehet perry-zni, és ugye a rugó szembõl fog kezdeni, mindenki tudja
-resist... talán blind-ra van (meg ami nem jut eszembe), a többi nem spell, ezért nem is lehet resistelni, ráadásul nincs típusa, tehát 5%-od van, mint holy-ra
-dodge, perry nincs ha stunolva vagy
-perry-je csak adott kasztoknak van (mielõtt valaki beleköt: warrior, paladin, rogue, hunter)
<#hehe>#hehe>
ಥ_ಥ
Elöszöris olvasd át mielött elpostolod, és akkor nincs ilyen probléma.
Két lehetõség van, amiért nem használhatsz egy fegyvert:
-Nem vagy elég magas szintû: Ilyenkor a tooltipben megkapod a leírásában, hogy hányas szint kell a használatához (jó pirosan, hogy lásd)
-Nincs hozzá skilled: Meg kell tanulnod az egyes fegyverfajták használatát. Kaszttól függõen kapsz kezdetben is fegyverhasználat képességeket (karakterlap skills fülén megnézheted), és van amit meg tudsz tanulni. Tanulni a nagyobb városokban lehet, és az õrök útba tudnak igazítani a "Weapon Master"-hez, aki ezen harcmûvészetek ismerõje, és 10 ezüstért rádvarázsolja a tudását <#idiota>#idiota>
(nem mindent tudsz megtanulni, itt nézz utána)
Nem tudok róla, hogy valamilyen skill szint kéne a fegyverek használatához (csak a skill megléte), 1/300-al simán lehet lvl60 epic cuccal gyakorlogatni <#nyes>#nyes>
Két lehetõség van, amiért nem használhatsz egy fegyvert:
-Nem vagy elég magas szintû: Ilyenkor a tooltipben megkapod a leírásában, hogy hányas szint kell a használatához (jó pirosan, hogy lásd)
-Nincs hozzá skilled: Meg kell tanulnod az egyes fegyverfajták használatát. Kaszttól függõen kapsz kezdetben is fegyverhasználat képességeket (karakterlap skills fülén megnézheted), és van amit meg tudsz tanulni. Tanulni a nagyobb városokban lehet, és az õrök útba tudnak igazítani a "Weapon Master"-hez, aki ezen harcmûvészetek ismerõje, és 10 ezüstért rádvarázsolja a tudását <#idiota>#idiota>
(nem mindent tudsz megtanulni, itt nézz utána)
Nem tudok róla, hogy valamilyen skill szint kéne a fegyverek használatához (csak a skill megléte), 1/300-al simán lehet lvl60 epic cuccal gyakorlogatni <#nyes>#nyes>
ಥ_ಥ
hát nem ártana néhány embernek jobban elmerülnie picit a "szakirodalmakban"
no offense
Defense
- Increases the chance of being missed by an attack.
- Increases the chance to dodge, parry, and block.
- Decreases the chance of being affected by a critical hit.
- Decreases the chance of being affected by a "crushing blow". Creatures that are higher level than your character can land crushing blows that deal increased melee damage. The chance of a crushing blow increases as the level difference between you and the opposing creature increases. Players never deal "crushing blows", only creatures.
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-blizzard-archive-en&t=7
no offense
Defense
- Increases the chance of being missed by an attack.
- Increases the chance to dodge, parry, and block.
- Decreases the chance of being affected by a critical hit.
- Decreases the chance of being affected by a "crushing blow". Creatures that are higher level than your character can land crushing blows that deal increased melee damage. The chance of a crushing blow increases as the level difference between you and the opposing creature increases. Players never deal "crushing blows", only creatures.
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-blizzard-archive-en&t=7
"Egy ütésnek esélyei a következõkbõl tevõdnek össze: crit, miss, hit. Ebben a sorrendben alulról tölti fel, tehát a "hit", a sima találat egészíti ki 100%-ra. Ha tehát a crit 80%, akkor a miss már csak 20% lehet."
ez nagyon nem így van. crit csak a normal hit-edbõl lehet. dual wield-el, crit-es felszerelésben, buffolva lvl63-as mobokon a 40% glancing miatt simán elõfordulhat, h veszendõbe megy pár % crit, annyira lecsöken a normal hit. mégha hátulról ütöd is, mikor nincs parry.
vagyis a miss+dodge+block+glancing miatt nem marad annyi % normal hit-et, mint a crit-ed.
http://www.wowwiki.com/Formulas:Weapon_Skill
ez nagyon nem így van. crit csak a normal hit-edbõl lehet. dual wield-el, crit-es felszerelésben, buffolva lvl63-as mobokon a 40% glancing miatt simán elõfordulhat, h veszendõbe megy pár % crit, annyira lecsöken a normal hit. mégha hátulról ütöd is, mikor nincs parry.
vagyis a miss+dodge+block+glancing miatt nem marad annyi % normal hit-et, mint a crit-ed.
http://www.wowwiki.com/Formulas:Weapon_Skill