World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
biztos en vagyok a noob (igazabol tenyleg) de kezdem kicsit utalni a rugomat, eleg konnyen hal, mage alapbol azonnal megol, elobb dueleztem egy paladinnal, lestunol belem ut egy criticalt es halok, hunter, druida ellen nincs menekves, alapgearrel nem is tudom kit olhetnek meg, persze biztos nem igy van, de aruljatok el mit hibazok...

DarkHorSe
Sziasztok,

Eladnam a wow-om, Ragnaros szerveren 2 db 60as karival, rugo es warrior, tobb mint 1000g vel, mind1knel epic mount.Bloodscalp szerveren pedig egy 60as druidaval.

Ha valakit erdekel: [email protected], vagy kuldjon egy privit
Ára: 20e HUF +-alku

Swedish people are albino monkeys

zero the hero
akkor jolvan akkor😊 erre iszunk<#pias>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

The Garrett
mind visionnel nezzenek be a priestek, pecswörk körül vannak, elvileg latniuk kene

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A sok kis lassan mozgó trutyi(kör alakú terem) utáni szobában már vannak.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Sound
Vágja valaki hogy a Living Monstrosity hol vannak naxxba? Gondolom Abomi wing, nah de ott hol? Sok-zöld-trutyi packokig vergõdtünk még csak be. Szóval? Echoes of War questrõl van szó ofc.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

I.C.ram
Vendorár, az mi? 😄
Lazarus
gz
juhuu C`thun down

Sephi
Mar egyszer megtortent ugyanitt az SG-en csak szolok. Es neke nincs Celine Dion zenem 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

emlekszem 1-2ember ott rohogott mikor lattak a 150(?) armoros enchantokat a gatyodon etc..
;>

anti hero

Torold le a /wtb /wtf /interface mappakat.

Shongi
Kérdés a Druidád hol van, a játékon belül, mert sajnos még mindíg vannak grafikailag bugos területek akármit is állítson a Bliz. pl nekem SG keleti része még mindíg fagy pedig azt mondták már jó

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Kriger
Hi all! Van egy nagy problémám: kb az utolsó peccs óta a druidámmal ha belogolok bármit csinálok max 5 percen belül megáll a kép és fullra lefagy a játék, csak a reset segít. Az összes addon kikapcsolása sem segít. Ugyanakkor a másik karimmal simán tudok játszani...újraraktam a directx-et, meg a videókártya (nvidia) drivert lecseréltem a legfrissebbre de nem segít. Van valakinek valami ötlete, tapasztalt már bárki is ilyesmit?

Miért ne lenne defes cuccban a lock,priest ha 1x ugyis pvpzni megy. Az én papomnak simán feltudok rakni 5000hp-t 55% dmg reduction és + def-et cuccból. Shadow papnak melee nem ellenfél ha ugy öltözik mert amíg te görcsölsz a combopontokkal addig 1xrûen túlsebez mielött te megölhetnéd.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

zero the hero
a play gombot a winampon?

zero the hero
jah volt, nem is 1szer, de nem gond azert jo volt ujra megnezni

PiszkosFred
Ismerd be, hogy igy akarsz bevagodni Botondnal ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Itt pusztujak meg ha nem igaz. Amikor beleptem ide ebbe a topikba elkezdedd Celine Dion enekelni. Esku. Amikor kikapcsoltam a firefoxot elhalgatott. Mit nyomtam meg ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Internet

Bocs ha votma 😄

TVelvet
Sonic😄 ja jolenne, ha mindig rajta lenne az 5 combo pont és rupture meg garrote meg 5 stackes deadly posion lenne rajta 😊
TVelvet
😄D te gromph te kussolja😄 Molot még monitor és egér nélkül is elverem ^^ nahjo :p

Nyomjad r14 ork warrior ellen megnézlek 😛
TVelvet
Nos 2-3 dolog. 😊 Sztem nem zöld-kék rugóval vagyok, és nem olyan hude nemjátszaninemtudó rugo 😊 2. attól hogy õ ki seggelte a GM/hw-t mérne lehetne elevrni CD nélkül? nemazért Cryingolok mert nemtudom elverni, hanem mert minden CD-t elkell használnom míg 1 warriornak qvára nem.

Capaszabi az a baj a combat buildel, hogy csak jó fist weaponnal jó mással nem.. értelmetlen a sword spec sztem.

Picket nemis arról volt szó hogy nem verem meg 😊
Lazarus
Ez max vendoráron fog elmenni
I.C.ram
Érdekel valakit egy WoW kb 52-es Paladinnal Bloodscalpon? Meg pár kisebb karakterrel? Pénz is van elvileg nála. Bocsi, de régen jelentkeztem be, és nem tudom pontosan, de az biztos, hogy 52+ a Paladin.
Mighty
Ilyen sûrûn esik a legendary bot alkatrésze?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nekunk az utolso MC raidunkon - tehat egyszerre - kiesett mind 2 Binding. oO jo hat nem olyan nagy hir, meg MC, jopar guild mar le sem megy oda, de akkor is pojen volt mind2 drop : )
(srac rogton vett 4k goldot, hgoy tovabbi utjat simitgassa lols)

anti hero

picket
"szopás" - na erre mondtam, hogy mosd ki a szád. Meg persze a többire is, de tudom, hogy az divatos. <#circling>

&#3237;_&#3237;

Amúgy, ha több oldalon keresztül megy a köpködés, anyázás, akkor nem nagyon szokta senki hangoztatni ezt a "szájmosást". Én csak egy-két hozzászólásomban nyomtam el és máris Pokoli dolgot mûveltem. Na ez a lol wazze<#violent>

Ok. Kimostam<#fogmosas>.
Amúgy nemtom hogy a csudába kerülte volna el a figyelmem a tény, hogy megtanultam-e. Vagy lehet, hogy csak nem raktam ki az action bar-ra? Ehhh...
Hazamegyek és utána nézek a dolognak. Már kezdtem bepánikolni. Uramisten, ha belegondolok, hogy hat szintet úgy gaméztam végig, hogy nem volt CS....
Na de új nap virrad<#eplus2>

The Garrett
8 / 0 here! 😞

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Cancel acc is ur friend. Na meg l2p és reroll pve. ^.^
annyire undorító ez a játék...
ally guild 9 naxx boss killböl 5 legendaryt, horda NOOB guild 3 ból 2t, mi meg 5 bõl 0át találtunk
szeressük mi a "random" drop rendszert<#boxer>

Davidus
szerintem jobban jársz ha elkerülöd

V9ykn8_TZL0

Fido4life
Mérvan az, hogy ezzel a játékkal, jó ha életemben 10 percet játszottam, de hébe hóba elkap a vágy, hogy mennyire jáccak vele... Mondjuk sokan azt mondják hogy inkább kerüljem el, jobban járok..

Lazarus
Szûzmária repedt sarkára mondom: Loál!
Davidus
márpedig tanulható

V9ykn8_TZL0

picket
Nagyon vicces vagy, egyéb szókincs? És mosd ki a szád <#fogmosas>

&#3237;_&#3237;

Mert akkor Szûzmária repedt sarkára mondom: szopás.

Nem vagyok beteg-e<#idiota>. Azért kérdezgetek. Amúgy most a counter spellhez kell a talent? Mert már lvl. 30 vagyok és még nem tudtam a trainertõl megtanulni. Thottboton meg látom, hogy lvl. 24-tõl a trainertõl tanulható lenne. Ezek szerint ha valaki CS-t szeretne (nem counter strike😄D) akkor muszály lemennie odáig az arcane ágon?

nincs mage-e, csak pech-es volt a warrior-jával 😊

Mighty
Ahogy nézem az aláírásod, nincs mage-ed (vagy csak nem írtad bele?). Nos elárulom neked, hogy igen gyakran megszakad a nova az elsõ bekapott sebzéstõl. Legyen az bármilyen sebzés. Melee vagy spell dmg. Még a DoT-októl is.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

capaszabi
beteg-e vagy?

amugy a frost nova eddig sem szakadt meg, csak 2. 3. sebzésre, de a mostani talenteknek köszönhetõen ha melee nem öli meg a mage-et 1, max 3 ütésbõl, akkor a frost armor procca miatt képtelen utolérni mage-et és meghal fixen a melee.

capaszabi
- ruha 1: +6 stamina, +6 spirit vendor
- ruha 2: +6 stamina, +6 intellect pvp
- ruha 3: +6 intellect, +6 spirit pve

se nem pve, se nem pvp, és mégis mindkettõ.
azaz outdoor pvp + szintezéshez kell - STV time soon...

QuippeR
pvp vagy pve? pvp-re tudtommal nem kell a spirit, pve-re viszont nagyon jól jön. intellect minden esetben kell.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hamed
"Damage caused may interrupt the effect"

Amúgy ez százalékra megy, vagy függ a bevitt sebzéstõl is? Mert a lockommal még nem jöttem rá. Van hogy pár dot miatt kijönnek fearbõl, de volt már olyan is hogy soul fire meg conf crit után is futkosott tovább.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

rofl, gyere sírj a vállamon <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

(ps.: az enyém még birja a gyûrõdést <#hawaii>)

Hamed
ha healerkedni szeretnél akkor int+spirit, ha pvpzni akkor sta+int

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"